|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2008
29.7.2008 15:17:22   
miracleme
Ojla.
user posted image Joj mene.....dobila sem tako hude hemoroide, da še komaj na nogah stojim. Na splošno sem jim zelo podvržena, tako, da se mi pojavijo že ob vsakem manjšem stresu ali nepravilni prehrani. Uporabljam mazilo Tea tree od Justa, ki mi je doslej vedno pomagalo, vendar tokrat gre najbrž za zelo hude, ker mi ne pomaga nič. Pa še tamali je dobil vročino, toži, da ga boli grlo, pa nogice, pa trebušček.....srčno upam, da se ne nalezem.
Drugače, pa ste se danes tako razpisale, da še nisem utegnila vsega prebrati.
Ne morem več sedet, zato ne bom dolgovezila....

Uživajte

(odgovor članu hektorina)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
29.7.2008 15:28:30   
zverinca
Otika, kaj pa študiraš?

Miracleme kaj pa pravi G za hemoroide? jao, jest sem jih mela lani, ma ni bilo hujšega, se mi je v enem tednu pozdravlo, je pa stres naredil svoje... kaj pa kake svečke? uh boga, nič ne zavidam...

sama sem pa mal počila, zdej pa čakam malo pošastko da pride iz vrtca in da gremo v nabavo, je treba hladilnik napolnit, da ima mami kej počet dopoldneuser posted image

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

(odgovor članu miracleme)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
29.7.2008 17:01:17   
tejci01
ojla

sem prišla s pregleda
je vse ok, danes mi ni naredil morfologije, je reku da bo naslednjič 26.8., samo se mi zdi da bo že malo pozno.
Naš otročiček tehta nekje 500g, ima lepe očke, nosek in ustka. To kar sem vidla danes, da ne pozabim še na malega lulčka.
Bolovanje mi je podaljšal do srede 6.8., pol pa grem na dopust.
Predlagala sem mu, da bi danes zaključili bolovanje in bi šla delat po 4 ure, ker doma ne zdržim več. Ampak mi je reku, da so ga klicali iz zavarovalnice iz NG, da ne sme več dajat po 4 ure bolniške. Halo?user posted image

Pol pa sem šla s papirji v splošno ambulanto in sem jim razložila stanje, pa mi reče da ona ima 2 nosečnici ki delajo po 4 ure. Naj se pozanimam pri svojemu osebnemu zdravniku, če bi mi lahko on napisal te papirje. Bomo vidli kaj bomo uredili.
A je imela že kakšna od vas tako izkušnjo?

Miracleme  ma si prav boga. Prvo majhna viroza, zdaj hemoroidi, pa še malega imaš bolnega. Kaj si zdaj na bolniški?

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
29.7.2008 17:16:05   
saššša
Ja Kranj zato ker sem gorenjka in izhajam iz kranja, Cerknica pa zato ker sem tukaj poročena in tri leta že živim tukaj.Kaj se mi kolca po PRELEPI GORENJSKI. Drugač sem pa jz hemeroide fasala v 1. nosečnosti in sem dobila modolex kremo k mi je ful pomagala. Je pa res da se moraš it milijonkrat na dan umit z mrzlo vodo in redno se mazat pa bo. Men so izginili po slabem tednu.

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
29.7.2008 17:17:53   
saššša
Aja kar se pa imen tiče sem pa popolnoma mrzla. Se bojim da bomo šli rodit pa bo še pisal dvojčica ena in dvojčica dve. Mož hoče slovenska, s katerimi se tudi jaz strinjam ampak za fantka imam ene 10 predlogov, za punčke pa tud enga ne.

(odgovor članu saššša)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
29.7.2008 18:32:03   
miracleme
user posted image tejci, tvoj otročiček je pa že kar velik. Naš je bil na zadnjem pregledu skoraj 400 gr težek. Torej dobila bosta fantka....super, verjetno vaju kar razganja od veselja,a?
Spraševala si, če sem na bolniški. Zaenkrat še nisem, jutri peljem tamalega k zdravnici, pol bomo pa vidli. Veš, jaz delam doma, tako, da kljub temu al sem na negi ali ne, grem občasno tudi delat, saj ni nobenega drugega, da bi to delo opravil, v večini pa sem vezana na datume. Ja, vsaka stvar ima dobre, pa slabe lastnosti. Če pa se moji hemoroidi ne izboljšalo, pa bom primorana ostati doma, saj nikakor ne morem sedeti za pisalno mizo.
Upam na boljše....lp

(odgovor članu saššša)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
29.7.2008 20:43:14   
saššša
december28, kaj sta bila dvojčka kej v inkubatorju? in če, koliko časa sta bila?K mene je tonajbl strah da bi mogla bit pol  še dva meseca v bolnici, doma pa me ena pikica že čaka..

(odgovor članu miracleme)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
29.7.2008 21:36:19   
tejci01
miracleme  lahko bi se kaj dobili a, kaj misliš? do srede 6.8. sem še na bolniški potem pa imam dopust. V soboto 9.8. gremo na morje tako da se lahko dobimo prej ali pa pol po morju, če bodo kakšne prilike. user posted image
Ja, dobila bova fantka, ker to mi pove G na vsakem pregledu. Zgleda da najin korenjaček ni nič sramežljiv, ker svojega luleka rad kaže.user posted image

Iz dneva v dan čakamo, kdaj nas bodo prijatelji poklicali, da jim je štorklja prinesla še enega dojenčka. Se mi zdi, da smo mi bolj neučakani kot oni.

(odgovor članu saššša)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
30.7.2008 7:36:29   
katja_p
Jutro vsem!

Zadnje dni ste se pa orng razpisale user posted image  Sploh ne utegnem v kratkem času vsega prebrat. No, mene danes čaka pregled pa bomo videli kako in kaj user posted image

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
30.7.2008 8:28:18   
pišapela
dobro jutro!

Ste se vredo razpisale, pridne ni kaj!
Mene čaka jutri pregled, pa ne vem ali bo to morfologija ali ne. G ni nič omenila zadnjič, tako da bo verjetno kar navaden pregled. Videla sem tudi, da vas ima kar nekaj dokaj pozno morfologijo, tako da mene čaka verjetno isto. Bomo vidli jutri.

katja_p : srečno na pregledu.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
30.7.2008 8:44:20   
hektorina
pišapela, tudi jaz bom čakala še 14 dni na morfologijo, pa ni panike, že vejo kaj delajo. Uživaj jutri na in po pregledu in javi, kdaj ti bodo delali UZ.

Pozdravček! 

(odgovor članu pišapela)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
30.7.2008 9:40:32   
tejci01
Ojla pupike, ste že spile user posted image  za boljši začetek dneva? Jaz sem jo pravkar in zraven sem še pojedla en lep kos sladkega, ki sem ga spekla. Ma sem pridna! user posted image

(odgovor članu hektorina)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
30.7.2008 9:47:38   
saššša
Ojla
tud mene danes še čaka pregled in sem živčna ko ne vem kaj....Upam da bo vse kul, ampak pr taki živčnosti ki jo imam sem že celo stanovanje pospravla, zdj pa grem pod tuš da se mal ohladim...

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
30.7.2008 10:07:52   
.Evelyn.
Dobro jutro mlade dame user posted image

Kako smo?

Mal sm si uzela časa, da preberem kaj ste kej novga obdelale na naši temi, pa sm zasledila od hemeroidov do morfologije.... hemeroidi so user posted image . Kar se pa tiče morfologije, jst jo mam 13.8., takrat bom v 22 tednu...jst sm misnla da to delajo prej. No ampak, dejmo verjet doktorjem. V petek mam pregled za sladkorno bolezen - sm si kr dovolila mami prosit da gre z mano, ker mi je najbolš motivacija k bom pila tisto pocukrano sranje (se opravičujem na izrazu -ampak si ne predstavlam popil pol litra presladke stvari, da ne bruham)....tko da držte pesti, da nimam povečanga sladkorja.

Aja, pa še eno vprašanje....a sm jst fenomen v 20 tednu, al mam pa preveč masti okol trebuha - kakšen občutek so brcike...ne morem se opredelit - a je to tko k da bi te en žgečkal not al je tko k da bi ti en srček utripu not po enkrat, pa pol dolg nč? Res sm fenomenuser posted image user posted image user posted image

Bodite u cvetju...

Kadar ne uspe nič, poskusi, poskusi vnovič...

William Edward Hickson

(odgovor članu saššša)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
30.7.2008 10:16:24   
medika 13
punce pozdravljene ... jaz se vračam iz user posted image z dobbrimi novicami ... rezultati AC so OK ne morem vam povedat kako zelo sem vesela jupiuser posted image
drugače imam morfologijo 5.8. in že komaj čakam, da ponovno vidim našega malčka

evelyn po moje vse kar opisuješ žgečkanje, utripanje ...  je premikanje tvojega user posted image

saššša držim pestke za pregled user posted image

pozdravček vsem!

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

(odgovor članu .Evelyn.)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
30.7.2008 10:22:59   
mami_1979
Če G napiše da se slabo počutiš potem verjetno nobena komisija v nosečnosti nemore rečt pri okrogli mizi da ni res - skoraj vedno dobiš odobreno

ni tako enostavno. je napisala, pa so v Celju obupni,..

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
30.7.2008 10:35:31   
saššša
V prvi nosečnosti sem tamalo začutla šele v šesem mesecu da sem točno vedla kako in kaj. Zdj pa ju čutim od 16 tedna, vsak dan večje brce. Ja je pa tko ko da te en mal praska notr, a kako naj to opišem...

(odgovor članu mami_1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
30.7.2008 10:40:08   
saššša
ok, KAKO DEJANSKO POTEKA MORFOLOGIJA, IN KAJ TI VSE TAM POVEJO?

(odgovor članu saššša)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
30.7.2008 10:42:16   
zanositev
Jaz sem začutla v 19.tednu. Pa nisem bila na začetku prepričana al gre za premikanje otročka ali za prebavne motnje user posted image .  Pa čutla sem bl takrat ko sem ležala na trebuhu, zdej pa tut vmes ko kaj počnem, začutim. Komaj čakam prave brce... Kolikokrat na dan čutite? Jaz čutim po 5 intervalov na dan... Baje imam fantka, oni so baje bl leni.

(odgovor članu saššša)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
30.7.2008 10:45:48   
miracleme
Jutro, pupe...
Pravkar sva prišla s tamalim s pregleda - kot kaže ima začetek angine, dobil je antibiotik. Zdravnica se je iz srca nasmejala z njim. Ko ga je že pregledala, ji je ta rekel: "sedaj pa preglej še mojo mamico". Ona pa mene brž po trebuhu poboža, češ, da pogleda dojenčka. Potem pa slišiš njega: "ma ne, njo pa ritka boli". Joj, joj, nisem mu razlagala, da imam hemeroide, temveč, da me boli ritka. Je pa tip otroka, ki ga vse zanima, pa tudi vse pove. Ko sem ji razložila, da sem fasala hude hemeroide se je začela tako smejat, rekla je, da smo ji še dan polepšali. Za hemoroide so mi v lekarni dali neko novo mazilo Hemoclin, ki je baje prav za nosečnice - tako naravno, pa tudi ceno ima kar lepo - 17 EUR. Ni važno, le da bi pomagalo.
tejci01: prav res bi se lahko kaj videli. Še najboljše bi bilo, da bi se dobili pri mladoporočencih. Tudi mi trije gremo na dopust takrat kadar vidva. Lahko bi se dobili kaj ta vikend ali drugi teden. Sicer sem sedaj na negi, grem pa že popoldan za par uric delat, ker morem do jutri DDV oddat. Upam, da nam boste kmalu sporočili lepo novico o rojstvu....držim pesti za njo, da bo vse ok.

Aja, tudi meni diši sladko vsako jutro, zato sem si včeraj spekla metko-kuglof po domače, pa ga že pol manjkauser posted image .

Lepo se imejte

(odgovor članu mami_1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
30.7.2008 10:47:38   
zanositev
Jaz sem jo imela v ponedeljek morfologijo.
Zgleda tako kot na Nuhalni. Pregleda notranje organe, spol, zmeri maternico,...vzamejo ti kri in vodo.
vidla ni kej zlo dober kljub temu, da sem suha.
Pr men ni mogla zmerit dolžino, pa spola ni vidla, ker je bil zvit...mali gimnastičar.
Težak je pa 323g.

(odgovor članu zanositev)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
30.7.2008 10:50:40   
saššša
Ok, k pa zdj že sama nisem vedla kako in kaj. Ja men je to zanč nardila in je blo vse kul,skoraj vse imata enako veliko, razen mehurja, ampak pravi da ni panike......user posted image user posted image Danes pa spet uz, da vidmo kolk sta zrasle, moje ljubice... 

(odgovor članu zanositev)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
30.7.2008 11:18:25   
Suni
Čau, čau,
mi smo včeraj dali skozi morfologijo, naša kepica je malo manjša (je bila že na NS), tako da imamo čez 8 tednov kontrolo rasti, zgleda pa, da je vse ok in da je samo kak teden mlajša in bomo morda tudi rok prestavili.

Drugače imam tudi jaz zeloooo počasno prebavo, na srečo nimam hemeroidov, prakticiram pa vsako jutro donat, skoraj vsak dan probiotični jogurt z lanenim semenom, pa sadje in zelenjava...

Zanima me, kako štejemo te mesece, recimo ko me kdo vpraša v katerem mesecu sem - ali je od 20-24 tedna peti ali šesti mesec?

(odgovor članu saššša)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
30.7.2008 11:27:24   
Anonimen
Zverinica, študiram geodezijo ... v bistvu sem absolventka in imam še en izpit in diplomo ... upam, da mi do decembra uspe!

Zanositev, jaz brcike čutim skozi cel dan in nič kaj v točno določenih intervalih, ampak skozi po malo. Na začetku sem jih čutila samo ko sem se zvečer ležala na hrbtu in se sprostila, sedaj (v 22. tednu) pa jih čutim npr. tudi sedaj, ko sedim za računalnikom ... skratka skozi cel dan. Moj lubi se včasih malo jezi, ker ko so brce močnejše, ga pokličem in prileti da bi jih še on čutil, pa potem bebika kot zanalašč noče brcat ... do sedaj nama je to ratalo samo enkrat, tako da se hecava, da moj pomirjujoče vpliva na bebico in jo bo potem on zvečer uspaval user posted image

(odgovor članu saššša)
  Neposredna povezava do sporočila: 2474
30.7.2008 11:47:44   
zverinca
IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Zverinica, študiram geodezijo .

dej nehi, moje ljubezen, moj nedokončan študij, moje sanje enkrat dokončat!

evo mene s pregleda, morfološko je mladič ok (srček, želodec, hrbtenica, rokice, nogice, mehur), težek je cca 339g (glede na izmerjen obseg glavice, stegnenice in trebuščka), po velikosti ustreza predvidenemu PDP, vse bp, jaz tudi, MV ok, ostajam pa na bolniški naprej, ker nosim nizko in pritiska na MV - čim več ležanja. Uz je trajal skoraj pol ure, posnela mi je par filmčkov na CD, da bo lahko videl tud možek, ker je moral na sestanek in ni mogel z mano.  Aja malo imam švoh železo, dobila tabletke, pa pritisk si moram (že itak imam hipertenzijo) redno kontrolirat.

Sedaj grem pa najprej pozdravit hladilnikuser posted image

dobro opravite vse, ki še imate danes preglede!

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.