|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prigode marčkov in marčic 007
25.7.2008 14:28:39   
A-N-J-A
ŽABIKA MAL SEM NAROBE PREBRALA(ups črke) ,previjala si ne rodilauser posted image , evo tuki maš:

Aja sem pa danes čist v živo sanjala, da sem previjala svojega otročička - bila je PUNČKA!!!! Pa če sem malo vraževerna - baje, da se tisto kar sanjaš iz nedelje na ponedeljek uresniči! Juhuhuhu!

erna.moja znanka ima ta druzga in je zelo zadovoljna

tinaaja:evo link iz nekje na sreduser posted image
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=979946&mpage=191&key=

vozički-naš se še kar vozi, ampak če se pa za trenutek ustavim pa hoče dol.No pa če vožnja predolgo traja se tud naveliča.

< Sporočilo je popravil A-N-J-A -- 25.7.2008 14:34:38 >

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
25.7.2008 16:59:59   
thaiss
na hitro se vam oglašam, smo na vikend odpustu!!!
več zvečer, zdej gremo na sončka!!!!

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
25.7.2008 20:10:44   
Lejci
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

A ve se uporabljate vozicek? brina se ze dober mesec noce vozit v njm user posted image

Enako je pri nas s tem. Na sprehod gremo s triciklom, kjer smo tudi odstranili varnostno ograjico, ker Ines skoz ven in not pleza. Ali pa kar peš. Za voziček pa je ta teden padla odločitev, da se ga opere in arhivira user posted image

Erna, tudi moja prijateljica ima tadrugega in ga je zelo pohvalila.

Če katera uporablja za vrtec Superfit copate, se vam splača it v Massa, ker so znižani z 20 na cca 12€.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
25.7.2008 20:21:10   
Sibil_
Erna, jaz ima tega ta drugega od Living Lab in nisem zadovoljna, ga pa prodam ugodno, če ga hočeš.Ampak pri nas se ni obnesel, možno pa, da sem sama delala kaj narobe.

Thaiss-upam, da se MAtia čimprej pozdravi, ker bit na hribu je muka, vem točno kakšna.user posted image

Voziček-mi ga uporabljamo, ker se Lukas v njem vozi v vrtec in nazaj, bolj zaradi naše komoditete kakor potrebe.Ampak dva lovit pa še po možnosti po dežju in ko se ti na šiht mudi-ne hvala, bomo uporabljali voziček dokler bo možno.user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
25.7.2008 20:23:47   
Lejci
Še ena fotozgodba - Ines si je že zbrala svoj šport: prosto plezanje:

Najprej je treba situacijo oceniti,
user posted image

...preveriti najboljšo smer,
user posted image

...taktiko,
user posted image

...nato pa veselo na delo.
user posted image

Zadovoljno zapušča prizorišče:
user posted image

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
25.7.2008 22:06:43   
erna14
thaiss-super,a so kaj ugotovili,rekl.....kako sta drugac.mislim na vajuuser posted image user posted image

no jaz morm pa sam pokomentirat pek,mislm take prijaznosti in ustrezljivosti nisem v zivljenju se dozivela,kot sedaj na pediatriji,mislm vsi so bli tko prjazni,res ni da ni...posebaj mosko osebje in tud zensko,res hvala jim iz srca

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
26.7.2008 23:58:33   
Anonimen
Hej,

se hitro od mene... sem ze res utrujena.
Pri nas vse po starem. Livija je prvic prespala pri babici in bila cist navdusena, edino nama je malo zamerila. No, zamera je trajala voznjo do Snovika.user posted image Pa ze 3 vecere in cez dan se ni dojila.user posted image Upam, da tako ostane tudi ko pride dojencek.
V Snoviku je pa na veliko vriskala in bila skoz v vodi, da je se komaj domov prisla.

Sem pa cist razocarana nad plavalnimi plenickami, ki naj ne bi premocile. Pozabili smo plenicke in dali plavalne gor ter obleko in prvo lulanje je prislo skoz... se pravi, da nasi malcki pridno lulajo v bazene..user posted image

user posted image   za Matio in Ziga in da cimprej prideta zdrava domov!

(odgovor članu A-N-J-A)
  Neposredna povezava do sporočila: 2807
27.7.2008 16:43:39   
skačica
dan!

Mi smo doma, ne morem verjet, da je glavnega dopusta za letos konec.user posted image  Ampak sej so še vikendi...
Smo kar včeraj prišli, ker je Iza imela malo vročine (37,5) in je nisem upala namakat v morju. Sumim zobke, ker ji spodnje dvojke rineta ven. Danes vročine HB ni več, je pa malo bolj jokcasta.

pikapola- ja, tud jaz sem opazila, da plavalne pleničke ne zadržijo popolnoma nič, edino gost kakec. Se je enkrat nečakinja v toplicah pokakala.
Jaz ji je ne dam vedno gor, ko gre v vodo, se pa Iza zelo malo namaka v globoki vodi, bolj brodi po nizki vodi, se mal usede...skratka mi jih skor ne uporabljamo.

Sem opazila, da je Izi nogica zrasla, bo treba kake čevlje nabavit, upam, da čez poletje še pridemo čez pol na jesen pa ene dvojne sigurno.
Sicer pa mala kar dosti govori, se že kar razumeva, še vedno ima najraje knjigice in svoj voziček z Luno noter, za lahko noč po novem pripovedujem v zeloooo umirjenem tonu (da zraven skor jaz kincnem) pravljice Sneguljčica in Rdeča kapica.

Grem dol, tašča in tast bosta zunaj v kaminu pekla koruzo.
Jaz pa naj bi shujšala ene 4 kile. Heeeeeeeelp, ker sem v trebuh kot nosečka, me že sprašujejo, če smo spet naročil user posted image . Oh.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
27.7.2008 19:58:25   
K_a_t_i
Ohoooj,
še od mene "hitro" javljanje user posted image . Smo doma z mini dopusta - bili smo v Bohinju. Super, priporočam user posted image . Žabika, danes je bilo sončno, 27C user posted image . Žiga je pogrešal Hano. SIcer pa nismo počeli nič pretresljivega - obiskali smo Slap Savico in prvih par zavojev korit Mostnice. In ponovno ugotovili, da naše "dete" ni za v rukzak user posted image . Pa tista 3 dnevna uvajalna doba velja tudi pri našem - prva 2 dni smo vstajali ob 7h (običajno spi cca do 9h), danes, ko je že bilo OK, smo morali pa domov... In po doooooolgem času je vstajanju in svežem zraku primerno Žiga čez dan zaspal 2krat user posted image . Prvič je tudi prespal v veliki postelji - je bil prav smešen, ko se je po opoldanskem spanci prebudil, potem pa sam splezal s postelje, odprl vrata spalnice in se prismehljal v dnevno user posted image .
Najboljša zabava - metanje kamenčkov v vodo - v kakršno koli - jezera, potočki, luže,... Danes po Tivoliju, ko tega ni bilo, pa v vsako kanalizacijo user posted image .
Pa še ena o stradanju otroka - so priplavale do obale jezera male račke in ena teta da Žigu malo cookija, da nahrani račke. Ja, itak je le-ta končal v njegovih ustih user posted image .

Kere teme so že ble? Vozičkanje - po 1,5 letu končno srečen v njem user posted image . Seveda samo po doooooooooolgem sprehodu, da malce počije. Sprehodi so zdaj res dooooolgi - časovno, da ne bo pomote user posted image . Razdalje so pa merjene krožno, v mikrometrih user posted image .

Tok zaenkrat. Aja, Dajadada - mam opravičljiv razlog, da me ni blo na zmenek - nas ni blo doma user posted image . Naomi, smo prpravlen na kak zmenk...

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
27.7.2008 20:25:24   
tinaaja
Jaz pa rabim se en vikend user posted image Tale vreme me je ubil - od petka glavobol, ki se je danes razvil v migreno user posted image Katastrofa...

Dopustniki - super, da ste uzival user posted image Cez da tedna bomo tudi mi user posted image

Dost za danes od mene, sem cist fuc user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
27.7.2008 21:05:42   
cv105
čer

tudi jaz bi še vikend ... pa sem brez glavobola ... super za vse dopustnike user posted image  ... če bo vse po planih, bomo v soboto odpujsali proti morju tudi mi ... upam ...

sicer pa ... oženili sosede ... jojojoj ... ko sva šla mi2 spat, se je prebudil sine ... in smo imeli celodnevno/nočno žurko user posted image  ... danes smo imeli preh hiško piknik in dve luštni pupi na obisku ... ma ni, da ni ... samo časa je zmanjkalo, da bi zlikala, spucala ... naredila par stvari za službo ... mah, bo že

dete spi, mož tudi ... jaz pa pripravium cunje za ju3 in grem likat, dokler me ne mine .... nočko user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
27.7.2008 21:34:05   
Žabika
Kati: sva ravnokar prišli nazaj iz Bohinja v Kranjsko Goro. Smo se potem ob 11h na hitro odločili, da jo res šibnemo tja, potem mi je pa Hana zaspala v avtu malo pred Bohinjem in smo šli kar direkt do mojih in je tam še do koca odspala. Potem pa hop v jezero, ki je enkratno. Hana se je drla, ko sem jo vzela ven iz vode, ker ona bi še kamenčke metala in špricala po vodi.
Domov sva šli ob 8h zvečer, Hana je zaspala v avtu - brez dojenja. Doma sem jo pa sicer zbujeno položila v posteljo in je tudi naprej sama zaspala. Me prav zanima, kdaj se bo spomnila na moje j.... user posted image

vozičkanje: pri nas še kar pali. Če se ne vozi noter, ga pa poriva, ali ga pa mami. Torej v glavnem ga imamo kar vedno s sabo. Sploh je pa priročno, da imam spodaj v košari celo malo klet. Je vse pri roki.user posted image

Včeraj sva si s Hano sposodili kolo s sedežkom. Eno uro sva se vozili naokoli, Hana je uživala, čebljala, me božala in veliko plesala - tu je pa nastopil mali problemček. Ker pri nas je treba peti pesmice in ko nehaš ti ona z gibom levo - desno pove, da bi še. In takrat je bilo kolo zelo nestabilno. Se tudi vam kaj podobnega dogaja. Pa še nekaj; a ve lahko same držite kolo, pa namontirate otroka not, pa še zanima me, kje imate kakšno potrebno robo spravljeno.

Konec dopusta: o tudi mene zdaj kar malo stiska. Zdaj bo pa res počasi konec. V KG bova še do srede, potem pa nam tudi ostanejo samo še vikendi.

Pa še nekaj, da pohvalim mojo malo miško. Danes je povedala, da ji je ime Hana. Včeraj sva jo začela učiti in danes ji je uspelo. Sem bila ful vesela.

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
27.7.2008 22:48:46   
skačica
čer!

Joj, žabika za tabo ponavljam in se bom še jaz pohvalila: tudi Iza zna povedati  kaj je njeno ali kdo je ona. Reče: Izi.
Pa pokaže koliko je starauser posted image , ampak palček, ne kazalček. Jo, so res že veliki.

vozičkanje:Iza se veliko vozi v ticiklu, pa tud v vozičku se zadnje čase kar dost vozi. Sama pokaže s čim bomo šli na teren. Na dopust pa kar oboje peljemo s sabo, če pa že ne tricikla pa voziček obvezno.Kadar je utrujena, se rada vozi v njem, sicer pa pešači.

Jutri pa služba....ajoj, se bom že vpeljala nazaj, ampak bo vseen bo mal krize.

Lahko noč.

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
27.7.2008 23:04:45   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: skačica
Jutri pa služba....ajoj, se bom že vpeljala nazaj, ampak bo vseen bo mal krize.

Še ena, ki ima konec dopusta user posted image user posted image user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
28.7.2008 7:03:36   
tinaaja
Jutro .. kako lep je svet brez glavobola... sicer imam obcutek, da blizje bo cetrtek in sluzbene pot, bolj me bo bolela glava.. tak respekt imam pred tem srecanjem z globanimi vodji - gulp.. sploh ker sem sele en mesec na poziciji user posted image

Zabika - brina ne manevrira levo desno, si a znam predstavljat enstabilnost kolesa. Otroka gor sam dajat se navadis, ampak jez sem zneri mal trda. Ni mi vec problem ,ampak izziv user posted image Nekaj casa sem imela kolo med nogami, zdaj pa si ga naslonim od srani nase - hop brino gor, hitr zapet in akcija.. Za robo pa sem si spredaj dala velikoo kosaro - AMPAk ce je kosara ful nalozena je fuul zaj... vozit z dvema obrementvama - jaz sem to naredila samo enkrat in nikoli vec. Spredaj je za torbico, pijaco, kak prigrizek in kaksno igracko. Tok da nima vpliva na obracanje balance.

sibam na kofi..

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
28.7.2008 7:08:34   
amy26
sibam na kofi..

uživaj ob kavici, jaz sem glih kar ob svoji user posted image

pa še ena user posted image za vse

pa dobro jutrouser posted image . otroci so že v varstvu, mami pa veselo na delo, trenutno prelagam dokumente, kup enih odločb, izvidov,...za sortirat

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
28.7.2008 7:12:38   
tinaaja
Aja to sem hotla povedat - dve novo celooo zanimivi igraci od brine: didakticna hiska od bombazkov in una tabla risi brisi - sem jo vzela v mullerju, ta malo, cena nekaj cez 6€.. vredna vsazga €, sploh po tem, da imamo na bez usnjenem kavcu crte od kulija, ki nikakor ne gredo dol user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
28.7.2008 8:38:24   
erna14
evo mene z zivci na koncu in z eno nogo v poljuuser posted image user posted image user posted image user posted image .nas tamal noce nic ampak nic jest,vcer je pojedu za kosilo polovico frutka in za vecerjo par zlic juhe in se to sem tako tezko spravla v njega cca 2 uri sem se matrala da je to pojedu,jaz sploh ne vem kaj naj nardim spil je v celmu dnevu 3 dcl soka,pa se to sem mu mogla po zlicki dajat,edina stvar k mu gre v rit je pa moj mlek,tako da.....jaz ne vem vec kaj naj nardim....men se kar mesaaaaaaaaaaaa

anja-sem se vceri z enim prjatlom pogovarjala k ma bronhionalno astmo in je reku da k je prsov na morje da je tok kasljov,da mora na morju ventolin sopat,to ti pa pisem k si mi rekla da je bor tud full kasljov na morju da se je pucov,da kao ce bo moj tud da se ne ustrasim...sam a misls a bi mogla ventolin met sabo....morm dons dohtrco prasat k mava kontrolo

< Sporočilo je popravil erna14 -- 28.7.2008 8:41:36 >

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
29.7.2008 8:20:03   
Dajadada
Erna14, kako Žiga, že kej papca?

Tinaaja, črte od kulija na sedežni...kako mi je to znanouser posted image . Če ima katera kakšen magični nasvet s čim se to dol spravi, naj ga prosim deli z nami...jst sem že vse živo probala.

No, naš otrok je po parih mesecih končno nehal jokcati, ko ga dam v varstvo...danes je kar sam odšibal iz avta proti vhodu.

Imamo pa novo pridobitev sredi otroške sobice - tobogan. Tako lahko zdaj nori tudi ko dežujeuser posted image .

Jaz sem imela pa včeraj pregled pri G. 29 tednov smo že dali skoz. Kile + 10, trebušček 30,5, železo spet pod mejo, pritisk tudi na minimumu - ampak jaz se suuuupeeer počutimuser posted image .

Komaj čakam vikenduser posted image ...uf, kje je še.

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
29.7.2008 8:35:52   
tinaaja
Dajadada - prijateljica je rekla, da gre dol z alkoholom.. se nisem sprobala :) user posted image za pregled! Joj kok gre cas hitro..

Erna - glede hranjenja se ne smes took sekirat. Vem, da ti je tezko, ampak vsakemu vcasih ne pase jest. Jaz sem nehala s temi sekirancijami. Vcasih pride dan, ko samo mecem stran, ona pa user posted image Vazno mi je, da vsaj nekaj spije. A je drugace kaj bolje jesc?

Jah kje je se vikend.. Nasa noc je bila po dolgem casu grozna, no vsaj dokler ji nisem dala calpola. Je skoz jokcala, pa se s kriki zbujala -> vejetno zobki, kaj pa vem. Sem rekla, gremo probat s calpolom in je bilo pol ful boljs, edin mama duda je bila v akciji user posted image   No tko.. veselo na delo!

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
29.7.2008 9:02:53   
skačica
jutro!

tinaaja- pri nas je bla včerajšnja noč enaka, tud Calpol pomagal, HB, ker jaz nisem do 4- ih nič spala, današnja je bla pa mal boljša. Smo dal Calpol že pred spanjem. Tud našo matrajo zobki, včeraj je ven pogledala sp. desna dvojka, pomoje bo še leva tko, da jo zih to boli.

sezam- nama se pa tko podobne stvari dogajajo pa tko.Se mi zdi, da kar naprej lahko vlečeva ene vzporednice, edin otročka nimam jaz 2.  Daj da začneva še bajto skupej delat pa bo...

Včeraj je blo v službi čist kul, sem samo kontrolirala 2 nova sodelavca, tako da sem naredila v 4 urah miljon kljukic, si vzela vmes čas za mal čveka in en čikec in tko. Je kar hitr minil.
Iza je bla v varstvu čist pridna, me je pa včeraj 2x poklicala MAMI in ne mama, že v nedeljo ji je ratal 2x pol pa ne več, včeraj pa spet. Kok se fajn sliši.

Še kaj?
Dajadada- res gre hitr čas. Še mal pa boš spoznala novega člana, mal sem  ti fouš. Sej bomo mi tud kmal na istemuser posted image . Sem že pozabila kaj pričakujete?

Grem pod tuš, Iza še drema....
Lep dan vsem skupaj.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
29.7.2008 9:18:52   
K_a_t_i
Pikapola, kako se držiš?

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
29.7.2008 14:32:26   
erna14
hranjenja malo bolje,celo kaj v njega spravmo,drugac je pa cist divji,mu tok dogaja....se neki me zanima kaj pomeni zacetek prehlada prozorn smrku,al zelen...k nasmu tamalmu posebaj k je odzun full zelen z nosa tece,zdej pa ne vem a je to zato k se puca al zato k je spet kaj fasal

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
29.7.2008 14:54:40   
Žabika
Erna: zelen je ponavadi na koncu; vsaj pri meni je tako.

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
29.7.2008 16:04:43   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: skačica
sezam- nama se pa tko podobne stvari dogajajo pa tko.Se mi zdi, da kar naprej lahko vlečeva ene vzporednice, edin otročka nimam jaz 2.  Daj da začneva še bajto skupej delat pa bo...

A, ne? Se mi zdi, da vedno tebe citiram, in se podpišem enako user posted image  saj z otročki me boš pa kmalu ujela, s hišo pa verjetno prehitela. Pri nas se še nič ne kaže user posted image user posted image  Upa,. da ne bom prej obupala in začela iskat stanovanje user posted image

dajadada - user posted image user posted image  za pregled in dobro počutje

Se že oba dereta in po meni plezata user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Vnetje oči (konjunktivitis) pri otroku
Vnetje oči je pri otroku lahko dokaj pogost pojav. Kadar se pojavi v vrtcu ali šoli, se po navadi prenaša iz otroka na o...
Kako otroka motivirati za domača opravila ...
Se sprašujete, kako bi kar najbolje spodbudili otroka k opravljanju svojih dolžnosti. Da vam ne bi bilo potrebno vsako s...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......