Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 25.7.2008 14:28:39
|
|
|
|
A-N-J-A
|
ŽABIKA MAL SEM NAROBE PREBRALA(ups črke) ,previjala si ne rodila , evo tuki maš: Aja sem pa danes čist v živo sanjala, da sem previjala svojega otročička - bila je PUNČKA!!!! Pa če sem malo vraževerna - baje, da se tisto kar sanjaš iz nedelje na ponedeljek uresniči! Juhuhuhu! erna.moja znanka ima ta druzga in je zelo zadovoljna tinaaja:evo link iz nekje na sred http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=979946&mpage=191&key= vozički-naš se še kar vozi, ampak če se pa za trenutek ustavim pa hoče dol.No pa če vožnja predolgo traja se tud naveliča.
< Sporočilo je popravil A-N-J-A -- 25.7.2008 14:34:38 >
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 25.7.2008 16:59:59
|
|
|
|
thaiss
|
na hitro se vam oglašam, smo na vikend odpustu!!! več zvečer, zdej gremo na sončka!!!!
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 25.7.2008 20:10:44
|
|
|
|
Lejci
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja A ve se uporabljate vozicek? brina se ze dober mesec noce vozit v njm Enako je pri nas s tem. Na sprehod gremo s triciklom, kjer smo tudi odstranili varnostno ograjico, ker Ines skoz ven in not pleza. Ali pa kar peš. Za voziček pa je ta teden padla odločitev, da se ga opere in arhivira Erna, tudi moja prijateljica ima tadrugega in ga je zelo pohvalila. Če katera uporablja za vrtec Superfit copate, se vam splača it v Massa, ker so znižani z 20 na cca 12€.
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 25.7.2008 20:21:10
|
|
|
|
Sibil_
|
Erna, jaz ima tega ta drugega od Living Lab in nisem zadovoljna, ga pa prodam ugodno, če ga hočeš.Ampak pri nas se ni obnesel, možno pa, da sem sama delala kaj narobe. Thaiss-upam, da se MAtia čimprej pozdravi, ker bit na hribu je muka, vem točno kakšna. Voziček-mi ga uporabljamo, ker se Lukas v njem vozi v vrtec in nazaj, bolj zaradi naše komoditete kakor potrebe.Ampak dva lovit pa še po možnosti po dežju in ko se ti na šiht mudi-ne hvala, bomo uporabljali voziček dokler bo možno. LP, Sibil RR
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 25.7.2008 20:23:47
|
|
|
|
Lejci
|
Še ena fotozgodba - Ines si je že zbrala svoj šport: prosto plezanje: Najprej je treba situacijo oceniti, ...preveriti najboljšo smer, ...taktiko, ...nato pa veselo na delo. Zadovoljno zapušča prizorišče:
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 25.7.2008 22:06:43
|
|
|
|
erna14
|
thaiss-super,a so kaj ugotovili,rekl.....kako sta drugac.mislim na vaju no jaz morm pa sam pokomentirat pek,mislm take prijaznosti in ustrezljivosti nisem v zivljenju se dozivela,kot sedaj na pediatriji,mislm vsi so bli tko prjazni,res ni da ni...posebaj mosko osebje in tud zensko,res hvala jim iz srca
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 26.7.2008 23:58:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Hej, se hitro od mene... sem ze res utrujena. Pri nas vse po starem. Livija je prvic prespala pri babici in bila cist navdusena, edino nama je malo zamerila. No, zamera je trajala voznjo do Snovika. Pa ze 3 vecere in cez dan se ni dojila. Upam, da tako ostane tudi ko pride dojencek. V Snoviku je pa na veliko vriskala in bila skoz v vodi, da je se komaj domov prisla. Sem pa cist razocarana nad plavalnimi plenickami, ki naj ne bi premocile. Pozabili smo plenicke in dali plavalne gor ter obleko in prvo lulanje je prislo skoz... se pravi, da nasi malcki pridno lulajo v bazene.. za Matio in Ziga in da cimprej prideta zdrava domov!
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 27.7.2008 16:43:39
|
|
|
|
skačica
|
dan! Mi smo doma, ne morem verjet, da je glavnega dopusta za letos konec. Ampak sej so še vikendi... Smo kar včeraj prišli, ker je Iza imela malo vročine (37,5) in je nisem upala namakat v morju. Sumim zobke, ker ji spodnje dvojke rineta ven. Danes vročine HB ni več, je pa malo bolj jokcasta. pikapola- ja, tud jaz sem opazila, da plavalne pleničke ne zadržijo popolnoma nič, edino gost kakec. Se je enkrat nečakinja v toplicah pokakala. Jaz ji je ne dam vedno gor, ko gre v vodo, se pa Iza zelo malo namaka v globoki vodi, bolj brodi po nizki vodi, se mal usede...skratka mi jih skor ne uporabljamo. Sem opazila, da je Izi nogica zrasla, bo treba kake čevlje nabavit, upam, da čez poletje še pridemo čez pol na jesen pa ene dvojne sigurno. Sicer pa mala kar dosti govori, se že kar razumeva, še vedno ima najraje knjigice in svoj voziček z Luno noter, za lahko noč po novem pripovedujem v zeloooo umirjenem tonu (da zraven skor jaz kincnem) pravljice Sneguljčica in Rdeča kapica. Grem dol, tašča in tast bosta zunaj v kaminu pekla koruzo. Jaz pa naj bi shujšala ene 4 kile. Heeeeeeeelp, ker sem v trebuh kot nosečka, me že sprašujejo, če smo spet naročil . Oh.
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 27.7.2008 19:58:25
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Ohoooj, še od mene "hitro" javljanje . Smo doma z mini dopusta - bili smo v Bohinju. Super, priporočam . Žabika, danes je bilo sončno, 27C . Žiga je pogrešal Hano. SIcer pa nismo počeli nič pretresljivega - obiskali smo Slap Savico in prvih par zavojev korit Mostnice. In ponovno ugotovili, da naše "dete" ni za v rukzak . Pa tista 3 dnevna uvajalna doba velja tudi pri našem - prva 2 dni smo vstajali ob 7h (običajno spi cca do 9h), danes, ko je že bilo OK, smo morali pa domov... In po doooooolgem času je vstajanju in svežem zraku primerno Žiga čez dan zaspal 2krat . Prvič je tudi prespal v veliki postelji - je bil prav smešen, ko se je po opoldanskem spanci prebudil, potem pa sam splezal s postelje, odprl vrata spalnice in se prismehljal v dnevno . Najboljša zabava - metanje kamenčkov v vodo - v kakršno koli - jezera, potočki, luže,... Danes po Tivoliju, ko tega ni bilo, pa v vsako kanalizacijo . Pa še ena o stradanju otroka - so priplavale do obale jezera male račke in ena teta da Žigu malo cookija, da nahrani račke. Ja, itak je le-ta končal v njegovih ustih . Kere teme so že ble? Vozičkanje - po 1,5 letu končno srečen v njem . Seveda samo po doooooooooolgem sprehodu, da malce počije. Sprehodi so zdaj res dooooolgi - časovno, da ne bo pomote . Razdalje so pa merjene krožno, v mikrometrih . Tok zaenkrat. Aja, Dajadada - mam opravičljiv razlog, da me ni blo na zmenek - nas ni blo doma . Naomi, smo prpravlen na kak zmenk...
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 27.7.2008 20:25:24
|
|
|
|
tinaaja
|
Jaz pa rabim se en vikend Tale vreme me je ubil - od petka glavobol, ki se je danes razvil v migreno Katastrofa... Dopustniki - super, da ste uzival Cez da tedna bomo tudi mi Dost za danes od mene, sem cist fuc
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 27.7.2008 21:05:42
|
|
|
|
cv105
|
čer tudi jaz bi še vikend ... pa sem brez glavobola ... super za vse dopustnike ... če bo vse po planih, bomo v soboto odpujsali proti morju tudi mi ... upam ... sicer pa ... oženili sosede ... jojojoj ... ko sva šla mi2 spat, se je prebudil sine ... in smo imeli celodnevno/nočno žurko ... danes smo imeli preh hiško piknik in dve luštni pupi na obisku ... ma ni, da ni ... samo časa je zmanjkalo, da bi zlikala, spucala ... naredila par stvari za službo ... mah, bo že dete spi, mož tudi ... jaz pa pripravium cunje za ju3 in grem likat, dokler me ne mine .... nočko
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 27.7.2008 21:34:05
|
|
|
|
Žabika
|
Kati: sva ravnokar prišli nazaj iz Bohinja v Kranjsko Goro. Smo se potem ob 11h na hitro odločili, da jo res šibnemo tja, potem mi je pa Hana zaspala v avtu malo pred Bohinjem in smo šli kar direkt do mojih in je tam še do koca odspala. Potem pa hop v jezero, ki je enkratno. Hana se je drla, ko sem jo vzela ven iz vode, ker ona bi še kamenčke metala in špricala po vodi. Domov sva šli ob 8h zvečer, Hana je zaspala v avtu - brez dojenja. Doma sem jo pa sicer zbujeno položila v posteljo in je tudi naprej sama zaspala. Me prav zanima, kdaj se bo spomnila na moje j.... vozičkanje: pri nas še kar pali. Če se ne vozi noter, ga pa poriva, ali ga pa mami. Torej v glavnem ga imamo kar vedno s sabo. Sploh je pa priročno, da imam spodaj v košari celo malo klet. Je vse pri roki. Včeraj sva si s Hano sposodili kolo s sedežkom. Eno uro sva se vozili naokoli, Hana je uživala, čebljala, me božala in veliko plesala - tu je pa nastopil mali problemček. Ker pri nas je treba peti pesmice in ko nehaš ti ona z gibom levo - desno pove, da bi še. In takrat je bilo kolo zelo nestabilno. Se tudi vam kaj podobnega dogaja. Pa še nekaj; a ve lahko same držite kolo, pa namontirate otroka not, pa še zanima me, kje imate kakšno potrebno robo spravljeno. Konec dopusta: o tudi mene zdaj kar malo stiska. Zdaj bo pa res počasi konec. V KG bova še do srede, potem pa nam tudi ostanejo samo še vikendi. Pa še nekaj, da pohvalim mojo malo miško. Danes je povedala, da ji je ime Hana. Včeraj sva jo začela učiti in danes ji je uspelo. Sem bila ful vesela.
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 27.7.2008 22:48:46
|
|
|
|
skačica
|
čer! Joj, žabika za tabo ponavljam in se bom še jaz pohvalila: tudi Iza zna povedati kaj je njeno ali kdo je ona. Reče: Izi. Pa pokaže koliko je stara , ampak palček, ne kazalček. Jo, so res že veliki. vozičkanje:Iza se veliko vozi v ticiklu, pa tud v vozičku se zadnje čase kar dost vozi. Sama pokaže s čim bomo šli na teren. Na dopust pa kar oboje peljemo s sabo, če pa že ne tricikla pa voziček obvezno.Kadar je utrujena, se rada vozi v njem, sicer pa pešači. Jutri pa služba....ajoj, se bom že vpeljala nazaj, ampak bo vseen bo mal krize. Lahko noč.
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 27.7.2008 23:04:45
|
|
|
|
sezam
|
IZVIRNO SPOROČILO: skačica Jutri pa služba....ajoj, se bom že vpeljala nazaj, ampak bo vseen bo mal krize. Še ena, ki ima konec dopusta
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 28.7.2008 7:03:36
|
|
|
|
tinaaja
|
Jutro .. kako lep je svet brez glavobola... sicer imam obcutek, da blizje bo cetrtek in sluzbene pot, bolj me bo bolela glava.. tak respekt imam pred tem srecanjem z globanimi vodji - gulp.. sploh ker sem sele en mesec na poziciji Zabika - brina ne manevrira levo desno, si a znam predstavljat enstabilnost kolesa. Otroka gor sam dajat se navadis, ampak jez sem zneri mal trda. Ni mi vec problem ,ampak izziv Nekaj casa sem imela kolo med nogami, zdaj pa si ga naslonim od srani nase - hop brino gor, hitr zapet in akcija.. Za robo pa sem si spredaj dala velikoo kosaro - AMPAk ce je kosara ful nalozena je fuul zaj... vozit z dvema obrementvama - jaz sem to naredila samo enkrat in nikoli vec. Spredaj je za torbico, pijaco, kak prigrizek in kaksno igracko. Tok da nima vpliva na obracanje balance. sibam na kofi..
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 28.7.2008 7:08:34
|
|
|
|
amy26
|
sibam na kofi.. uživaj ob kavici, jaz sem glih kar ob svoji pa še ena za vse pa dobro jutro . otroci so že v varstvu, mami pa veselo na delo, trenutno prelagam dokumente, kup enih odločb, izvidov,...za sortirat
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 28.7.2008 7:12:38
|
|
|
|
tinaaja
|
Aja to sem hotla povedat - dve novo celooo zanimivi igraci od brine: didakticna hiska od bombazkov in una tabla risi brisi - sem jo vzela v mullerju, ta malo, cena nekaj cez 6€.. vredna vsazga €, sploh po tem, da imamo na bez usnjenem kavcu crte od kulija, ki nikakor ne gredo dol
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 28.7.2008 8:38:24
|
|
|
|
erna14
|
evo mene z zivci na koncu in z eno nogo v polju .nas tamal noce nic ampak nic jest,vcer je pojedu za kosilo polovico frutka in za vecerjo par zlic juhe in se to sem tako tezko spravla v njega cca 2 uri sem se matrala da je to pojedu,jaz sploh ne vem kaj naj nardim spil je v celmu dnevu 3 dcl soka,pa se to sem mu mogla po zlicki dajat,edina stvar k mu gre v rit je pa moj mlek,tako da.....jaz ne vem vec kaj naj nardim....men se kar mesaaaaaaaaaaaa anja-sem se vceri z enim prjatlom pogovarjala k ma bronhionalno astmo in je reku da k je prsov na morje da je tok kasljov,da mora na morju ventolin sopat,to ti pa pisem k si mi rekla da je bor tud full kasljov na morju da se je pucov,da kao ce bo moj tud da se ne ustrasim...sam a misls a bi mogla ventolin met sabo....morm dons dohtrco prasat k mava kontrolo
< Sporočilo je popravil erna14 -- 28.7.2008 8:41:36 >
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 29.7.2008 8:20:03
|
|
|
|
Dajadada
|
Erna14, kako Žiga, že kej papca? Tinaaja, črte od kulija na sedežni...kako mi je to znano . Če ima katera kakšen magični nasvet s čim se to dol spravi, naj ga prosim deli z nami...jst sem že vse živo probala. No, naš otrok je po parih mesecih končno nehal jokcati, ko ga dam v varstvo...danes je kar sam odšibal iz avta proti vhodu. Imamo pa novo pridobitev sredi otroške sobice - tobogan. Tako lahko zdaj nori tudi ko dežuje . Jaz sem imela pa včeraj pregled pri G. 29 tednov smo že dali skoz. Kile + 10, trebušček 30,5, železo spet pod mejo, pritisk tudi na minimumu - ampak jaz se suuuupeeer počutim . Komaj čakam vikend ...uf, kje je še.
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 29.7.2008 8:35:52
|
|
|
|
tinaaja
|
Dajadada - prijateljica je rekla, da gre dol z alkoholom.. se nisem sprobala :) za pregled! Joj kok gre cas hitro.. Erna - glede hranjenja se ne smes took sekirat. Vem, da ti je tezko, ampak vsakemu vcasih ne pase jest. Jaz sem nehala s temi sekirancijami. Vcasih pride dan, ko samo mecem stran, ona pa Vazno mi je, da vsaj nekaj spije. A je drugace kaj bolje jesc? Jah kje je se vikend.. Nasa noc je bila po dolgem casu grozna, no vsaj dokler ji nisem dala calpola. Je skoz jokcala, pa se s kriki zbujala -> vejetno zobki, kaj pa vem. Sem rekla, gremo probat s calpolom in je bilo pol ful boljs, edin mama duda je bila v akciji No tko.. veselo na delo!
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 29.7.2008 9:02:53
|
|
|
|
skačica
|
jutro! tinaaja- pri nas je bla včerajšnja noč enaka, tud Calpol pomagal, HB, ker jaz nisem do 4- ih nič spala, današnja je bla pa mal boljša. Smo dal Calpol že pred spanjem. Tud našo matrajo zobki, včeraj je ven pogledala sp. desna dvojka, pomoje bo še leva tko, da jo zih to boli. sezam- nama se pa tko podobne stvari dogajajo pa tko.Se mi zdi, da kar naprej lahko vlečeva ene vzporednice, edin otročka nimam jaz 2. Daj da začneva še bajto skupej delat pa bo... Včeraj je blo v službi čist kul, sem samo kontrolirala 2 nova sodelavca, tako da sem naredila v 4 urah miljon kljukic, si vzela vmes čas za mal čveka in en čikec in tko. Je kar hitr minil. Iza je bla v varstvu čist pridna, me je pa včeraj 2x poklicala MAMI in ne mama, že v nedeljo ji je ratal 2x pol pa ne več, včeraj pa spet. Kok se fajn sliši. Še kaj? Dajadada- res gre hitr čas. Še mal pa boš spoznala novega člana, mal sem ti fouš. Sej bomo mi tud kmal na istem . Sem že pozabila kaj pričakujete? Grem pod tuš, Iza še drema.... Lep dan vsem skupaj.
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 29.7.2008 9:18:52
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Pikapola, kako se držiš?
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 29.7.2008 14:32:26
|
|
|
|
erna14
|
hranjenja malo bolje,celo kaj v njega spravmo,drugac je pa cist divji,mu tok dogaja....se neki me zanima kaj pomeni zacetek prehlada prozorn smrku,al zelen...k nasmu tamalmu posebaj k je odzun full zelen z nosa tece,zdej pa ne vem a je to zato k se puca al zato k je spet kaj fasal
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 29.7.2008 14:54:40
|
|
|
|
Žabika
|
Erna: zelen je ponavadi na koncu; vsaj pri meni je tako.
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 29.7.2008 16:04:43
|
|
|
|
sezam
|
IZVIRNO SPOROČILO: skačica sezam- nama se pa tko podobne stvari dogajajo pa tko.Se mi zdi, da kar naprej lahko vlečeva ene vzporednice, edin otročka nimam jaz 2. Daj da začneva še bajto skupej delat pa bo... A, ne? Se mi zdi, da vedno tebe citiram, in se podpišem enako saj z otročki me boš pa kmalu ujela, s hišo pa verjetno prehitela. Pri nas se še nič ne kaže Upa,. da ne bom prej obupala in začela iskat stanovanje dajadada - za pregled in dobro počutje Se že oba dereta in po meni plezata
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Vnetje oči (konjunktivitis) pri otrokuVnetje oči je pri otroku lahko dokaj pogost pojav. Kadar se pojavi v vrtcu ali šoli, se po navadi prenaša iz otroka na o...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......