|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčki 2007
25.7.2008 21:09:21   
malecka_mateja
user posted image

evo da se pohvalim kako mi je prva torta uspela!ampak res prva torta ker ješe nisem nikoli delala>!

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
   [Brisano sporočilo]
25.7.2008 22:23:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu malecka_mateja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2202
25.7.2008 22:28:31   
DeMer
Ojla!

No, pa smo z dopusta. Aktivnega zadiha! user posted image Nač mali je bil res en turbo stroj. Ko ni spal je tekel sem in tja in ga ni bilo za ustavit. Uh. No, vsaj malo kondicije sva dobila, tako da bomo zdej lažje čli v hrib z ruzakom.
Imeli smo se lepo, kjub ne super vremenu. En popoldan je malo deževalo, drzgače smo se pa namakali vsak dan. Kolumbo, smo najdli eno fajn plažo, sicer se pelješ z avtom, ampak ni tako nabita kot tista pri hotelu, v Artatoreju, to je proti Cresu, ene 10 min od hotela.

user posted image Kolumbo za službo. Boš vidla, sej paše malo. Glede prvo avgustovske novičke pa user posted image user posted image user posted image

Perem že 4 stroj. Zdej k tašče ni še njenga uporabljam, da gre hitreje. Pa sem mislila, da nismo nič umazali.

Mateja, za koga pa je tale torta?user posted image Zanimiva, ni kaj.

Atena, lep energijsko nabit dopust ti želim.

Ribicau, user posted image za varstvo.

O, Margit, a pol dopust kr odpade? Kje pa otrok dobi slinavkoin kako to zgleda.
Glede spanja: Mark hodi že od 8. meseca spat med 12 in 13. In spi od 2 od 3 ure.

Zdej pa grem, ker sem fuč.
Kej več pa jutri.

Aja, no še tole. Nazaj grede sem vozila jaz. In na carini (nasi) je ena policajka neki mahala z rokami in sem mislila, da mene pošilja k drugi policajki in sem rikvercala in bla mal jezna, kaj se to grejo. In me druga policajka praša kaj se mi tako mudi, pa ji razložim, da smo lačni in da bi šli domov. No, pol ugotovim, da je una prva mahala unmu spredaj in da ni mene podila nikamor. Ups. In ko pogleda pasuše se jaz prav flegma odpeljem mimo carine. Pol mi moj pove, da je ena teta sedela v kabini in spet rivercanje nazaj do tete. Sem ji rekla, da smo se že mal odvadili tega. Uh. Smo bli sumljivi do konca.

papa

Vsi cvetovi bodočnosti so v semenu sedanjosti.

Neposredna povezava do sporočila: 2203
25.7.2008 22:30:12   
DeMer

Pri tašči so odprli sezono krompirja in zdej do decembra adijo vsi družinski popoldnevi in sobote

Zakaj pa do decembra?

Še neki, kako je bilo na krosu?user posted image

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
26.7.2008 8:50:08   
malecka_mateja
jutro!

res prisežem da sem prvič torto pekla!sej ker mi je prvič ratala mi druga ziher nebo!
je pa za svakinjo za roj.dan!

gremo zdaj k tašči tako da sporočim če je bil atudi tako dobro!

demer WB sej veš da smo te pogrešali!user posted image

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
26.7.2008 9:13:34   
DeMer
O, Mateja user posted image , hvala!

Jutro!

Kje pa ste? A ste vse dopustniške?

Mateja, nisem ujela, kam greste vi na dopust.

Perilo se suši za en dr.... in ne morem nič pospravit. Tako da zdejle počakam malega, da se naspi in šibava k mojim na kosilo. Dragi ima že službene obveznosti, tako da..... No ja, sam da bo sonce.

Lepo soboto vam želim, zvečer pa naj se le kakšna prikaže na matineji.

papa

Neposredna povezava do sporočila: 2206
26.7.2008 9:33:56   
malecka_mateja
demer mi gremo v privlako blizu vira ali nina kak ti je ljubše!

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
27.7.2008 7:51:21   
Margit
Jutro!
Atena uživaj na morju!
MAteja ful lepa torta.
DeMer  a ne kako hitro mine tale dopustek na morju. Men se je pa u iber vlekel teden.
Jasan ste že prišli domov?
Kolumbo lahko da sem se peljala mimo. AMpak sem bila čist adijo in kot zombi. Namreč tud Matic je zbolel in sicer za neko bolezen dlani, podplatov in ustne votline. In nismo nič spali. Ampak res nič. In pol je še v četrtek in petek čist nehal jest in pit, in plenica je bila čist suha. Tako da mi je šolska zdravnica dala kar prek tel. navodilo če ne bo v naslenjih 3 urah nič pil, da moramo na infekcijsko in da bo prirpavila napotnico in bo čakala pri vratarju. No tako da smo ga pol sam napokali v avto in v Ljubljano. In novte verjetle, tam je fant čist oživel in pol rečejo da je vse OK in da ne zgleda nič dehidriran. Mislim tale tamal ga pa tud serje. Doma pa je samo jokcal, po rokah se nosil, ... za mene že čist nevzdržno. Dva bolana met doma. O groza. Tako da prav čakam jutri, da grem v službo, da se mal spočijem. Mislim sej mam fuul stvari za narest, ampak se bom psihično mal spočila.
Kolumbo ne vem če sem že rekla, ampak res user posted image user posted image za službo.

Včeri je prišla moja sestra k nam, tako da je dopoldan mela mal tamale zuni. Je prav pasal, da sva se midva mal odklopla, porihtala po stanovanju, čeprav cunje so pa še vedno ostale za zlikat. Te pa pridejo na vrsto naslednji teden.

Danes sta končno prišla tudi mojedva domov, tako da če bo ratalo bosta prvič prespala drugje (no maša je že takrat ko sva bila midva z maticem v bolnici). Jih bom kar naši mami dala za ponedeljek in torek. Ker mava še tolk stvari za spedenat, pa ob tem tempu to sploh ni mogoče. Morva jet mal v šoping. No tolk na hitro in široko.

Grem zdej zajtrk prirpavt. Tamal se je kar sam usedel na stol in pravi mami am am.

Tako da maksimalno uživajte v nedelji in dežju.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
27.7.2008 22:38:29   
DeMer
A se mi samo zdi, al nobene ni? user posted image

No ja, kakorkoli. Imejte se lepo, če kam grete. Če boste doma pa tudi. user posted image

Ste za kakšno mini srečanje? Gorenjke?

Grem spat!

papa

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
27.7.2008 23:31:04   
Margit
IZVIRNO SPOROČILO: DeMer

A se mi samo zdi, al nobene ni? user posted image

Ne res ni nikjer nobene,
Sam da se jest prikažem kar vse zbežijo user posted image
A sem tko grozna?

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
28.7.2008 7:41:51   
Anonimen
Čaaaoooooo!!! 

Evo, pa smo nazaj. S sobote na nedeljo smo okol 5h zjutraj pribrenčali domov, iz avta vse napokali v hodnik in dnevno in direktiva v posteljo. Nedelja se je začela že ob 8.30h user posted image  Oprala sem 7 strojev user posted image user posted image  In dobili smo obe babici in dedija na obisk, seveda ločeno, eni zjutraj eni popoldne, vmes še sestrične in naša tamala... Tako, da cote čakajo v "zasilno otroški sobi", peglezn kr vabi...user posted image

V glavnem na hitrco poročilo:

- že v soboto zjutraj (3.00) je Alen dobil vročino in se odločimo kljub vročini it na počitnice

- v soboto kuhal cel dan na 38,5 - 38,7

- v nedeljo popoldne panika (39,7), letanje po pagu do dežurnih, nobena lekarna ne dela, letanje po Zadru, zdravniki ****user posted image user posted image user posted image  Bom drugič o tem

- alenu damo antibiotik - 4-kratno dozo za odraslega!!! - sem mislila, da ne bo preživel - ponovno kreganje z zdravniki, ker so narobe napisalo, kolk moram dati (seveda kriva tudi jaz, ker sem prvo dala zdravilo, potem pa brala navodila) PUNCE BERITE NAVODILA VEDNO, VEDNO, VEDNO, PREDNO DATE ZDRAVILO OTROKU!user posted image

- ponedeljek se vreme shladi, alen že malo boljši

- v torek že ni več vročine, burja da te odnese

-v četrtek in petek podobno, s tem, da je v petek zjutraj sonček sijal in se nam je uspelo namočit

- v soboto super vreme, ostanemo do večera, pot BP

Povzetek: dopust za en K***user posted image , edina dva dneva brez oblačka je bil alen čist bogi, pol pa vreme za kozlat, ta teden pa spet sonce, seveda!

Mormo še en vikend ubodit, pa magati v kampu kje, ker tole je bila živčna vojna za nas...

Upam, da ste se ve imele kaj bolje. Vsem naslednjim dopustnikom obilo sončka in uživancije.

Kolumbo user posted image user posted image user posted image  za službo!

Nimam vas časa zdej brat, bom zvečer. Lep dan vsem! Čaoo!

(odgovor članu Margit)
  Neposredna povezava do sporočila: 2211
28.7.2008 7:43:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja

user posted image

evo da se pohvalim kako mi je prva torta uspela!ampak res prva torta ker ješe nisem nikoli delala>!

Tole pa ne rabim prebrat, je slika dsovolj zgovorna! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2212
   [Brisano sporočilo]
28.7.2008 11:35:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2213
28.7.2008 14:04:45   
ribicau
Zdravo!

O jasna81, nisem ti fouš. Samo da je zdej z Alenom vse OK.

Kolumbo, matr to je pa zgodej auf.....dej že povej, kje delaš user posted image

Malecka_mateja, se mi že sline cedijo....user posted image user posted image user posted image user posted image

DeMer super da ste uživali.

Jest tud komej čakam na 2. rundo dopusta. Gremo pa 30.8.! Še prej me pa na faksu čakata 2 izpita in je že čas, da se začnem mal učit user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2214
28.7.2008 14:36:14   
DeMer
Ojla!

Kolumbo, brez skrbi, se bosta že zrihtala zvoja dva. Bo pa zgodej, ja.
Glede stolov pa ne vem, kje bi jih imeli.Mal poglej na sončku, včasih pa imajo Concordove v Sparu. Mi smo 2 dobili in jih mamo skupaj 3 in jih skoz uporabljamo. Ker če bi jih mogli skoz prestavljat se mojemu vtrga. user posted image

Ribicau, kam pa greste na dopust? Kaj pa ti študiraš?

O, boga Jasna, to pa res ni bilo nič kej preveč fajn. user posted image Kako je zdej Alen?

Margit, kako so tvoji? Ste že kaj boljši?

Mateja, kje si?

Naš mali je že auf! user posted image Bi bilo fino če bi še kakšno uro potegnu! No ja. Pa nič.

Šibam.

papa

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
28.7.2008 14:38:16   
DeMer
Danes sva bla za pol ure v vrtcu...ni bil kej preveč navdušen...

Midva sva šla tud pogledat, pa so bli samo taveliki zunaj, mali so že spali (sva šla pa takoj po našem zajtrku) in se je Mark pritoževal k sem rekla da greva. Me prav zanima, kako bo septembra. Zdej še ni dojel, da bom pol jest šla.

Neposredna povezava do sporočila: 2216
   [Brisano sporočilo]
28.7.2008 21:03:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu DeMer)
  Neposredna povezava do sporočila: 2217
28.7.2008 21:54:14   
Margit
Oj!
Danes sva pa sama user posted image .
Prvič sta ostala na počitnicah. Matic je mal čudn gledu k ga je babi tuširala in dala v postlo. Ampak je brez problema zaspal. Maška... no ona pa je razlagala da bo samo eno noč na počitnicah. Najprej je bla sicer navdušena in je že ob enih rekla če je že noč, da bo ostala na počitncah user posted image
Jaz pa namesto da bi uživala sem že čist adijo. Zmatrana tolk, da grem sam še u postlo.
Danes je bil prvi dan po našem "dopustu". POtem pa sem se trgovin lotla. Stvari k so čakale že kar nekaj časa.
Pol sem šla pa k sosedi na kofe, moj je večerjo pripravu, zdaj pa sam še pod tuš in spat.
Sem mislna da bi mela še srećanje s pegleznom, ampak se mi ne da. Res. bom pa jutri. Čeprav se počinice že končajo.

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
28.7.2008 22:02:30   
DeMer
Zima07 dej pokaž pasuš!

A te kej zebe?

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
28.7.2008 22:07:27   
DeMer
O, Margit! Spočij se! Peglezen bo pa tud vesel, če bo mel še malo počitnic.

Mark je ratal zasvojen z računalnikom. Večerje sploh več ne je, če ne gleda zraven ene od tehle pesmic: http://www.bbc.co.uk/cbeebies/greenballoonclub/music/

U, Kolumbo ste mel pa šoping dej! Jest bi za stolček tolk komplicirala, da bi ga že prerasel.
Veliko uspeha pri jutričnjem šopingu.

Grem spat!

Lahko noč!

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
29.7.2008 7:22:39   
Anonimen
Jutro!

Končno sem vas prebrala. Včeraj ni šlo, sem okol 17h zadrnjohala z Alenom, zbudila sma se pa ob pol 19h user posted image  Alen je pol šel okol 21h spat in je že bil zjutraj pred mojo budilko auf (5.40 mam naštimano)user posted image  Kok je bil ati vesel! Ha haa!!!! Sej mu pa je uspelo pol nazaj zaspat.

Danes se greta moja dva kopat na bazen. Torbo je seveda mami pripravila, ati mora sam še u trgovino po sveže žemljice in v dm po kopalne plenice. Upam, da jima uspe do kakih 10h prilezit do bazena, ker sem rekla strogo ob 11h domov! A mislite, da me bota kej ubogala?user posted image

(odgovor članu DeMer)
  Neposredna povezava do sporočila: 2221
29.7.2008 7:34:45   
ribicau

Ribicau, kam pa greste na dopust? Kaj pa ti študiraš?

papa

Študiram javno upravo - že čist predolgo časa...

Na dopust pa gremo na Korčulo - ampak čist taka robinzonska varianta - baje. Kej več bom povedala, ko pridemo nazaj, ker tud to ne vem, kateri konc Korčule to je!

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
29.7.2008 7:39:36   
ribicau

Danes sva bla za pol ure v vrtcu...ni bil kej preveč navdušen...

Midva sva šla tud pogledat, pa so bli samo taveliki zunaj, mali so že spali (sva šla pa takoj po našem zajtrku) in se je Mark pritoževal k sem rekla da greva. Me prav zanima, kako bo septembra. Zdej še ni dojel, da bom pol jest šla.

Ah boš vidla, mogoče pa ne bo problema. To te je zdej dal pod pritisk, da se boš cel avgust sekirala,kako bo septembra user posted image , pol bo pa čist kul.

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
29.7.2008 7:39:44   
Anonimen
Kaj sem jezna! Morm v wordu pisat, pa pol limat sem, ker mi net fuuul šteka!user posted image

Ja, kar se pa Alena tiče, je bil že v torek skoraj brez vročine – tam nekje okol 37,8 – 38, in dokler je dobre volje in igriv, je ok.

Kolumbo mi mamo tud nanio za drug avtosedež, sam mamo skupino 0-15 – pa ne vpraši zakaj. Zato, ker se poleže čisto kot jajčka in je Alen do morja in nazaj prespal čisto celo pot. Bil je buden samo zjutraj okol 6h, ko smo se ustavli na kavici in sem ga morala previt. Bil je pa tud nekje okol 70 evrov. Ampak varni pa niso glih, a ne?

Kar se pa vremena in sonca tiče – seveda more pribijat in hajcat tam do 31 stopinj, ker Jasna dela in ni na morju, če bi pa bila na morju, bi se pa fajn shladilo, a ne!!!!! Maaater!user posted image user posted image user posted image

Margit tudi mene peglezn čaka že od nedelje zvečer, pa se verjetno vidima jutri, ker danes so spet opravki. Z mojim sma se odločla, da si grema kupit šotor za kampiranje, pa še nekaj krame za kamp…A majo kje kako akcijo trenutno? Sploh ne vem, kako bo to šlo, me kr malo skrbi. user posted image

OK, dost zaenkrat, grem delat, pol je pa že itak zajtrk, pa spet kavica.user posted image

LP vsem!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2224
29.7.2008 7:41:35   
ribicau
IZVIRNO SPOROČILO: jasna81

Danes se greta moja dva kopat na bazen. Torbo je seveda mami pripravila, ati mora sam še u trgovino po sveže žemljice in v dm po kopalne plenice. Upam, da jima uspe do kakih 10h prilezit do bazena, ker sem rekla strogo ob 11h domov! A mislite, da me bota kej ubogala?user posted image

Joj, jest bi šla tud na bazen. Včeraj sva šli z Evo v trgovino z vozičkom in sva šle mimo bazena....sva mogle 5 min tam stat, da je gospodična ogledala vse mladeniče, pol sva šli pa lahko naprej user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.