Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 28.7.2008 20:15:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Ninny, jaz imam G. 6.8. pri "tvojem" G. , upam da bo imel dober dan. Mi je sestra ob prijavi kar določila G., je rekla, saj vi ste pa tko al tko hodila k njemu, a mate kaj proti če vas kar vpišem Ampak glede na to, da sem v zadnjem mesecu nosečnosti zaradi diagnoze imela z njim res zelo zelo dobre izkušnje, sem se kar strinjala. Bom že potrpela, pa še na vrsti bom kar hitro Mene je pa šele za 20.8.naročila in ko me je naročala me vpraša če me k njemu naroči in sem rekla, da ja saj je tako in tako moj G in raje vidim, da grem k njemu. Ja, na vrsti boš pa tako in tako hitro samo ne pozabi rečt, ko oddajaš nalepke sestri, da dojiš, da te naprej vzame.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 28.7.2008 20:29:07
|
|
|
|
RMRM
|
Ninny hvala za opozorilo, sem pa že tud razmišljala, ce ne bom mogla tamaučka kar sabo vzet, ker otrokom ga pa ne morem pustit. samo ne vem kakšna bi bla reakcija v ambulanti
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 28.7.2008 20:30:39
|
|
|
|
Cofijana
|
mam eno vprašanje iz kje pa ste pa je ksna na preglede v fužine
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 28.7.2008 20:31:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, po moje je čisto odvisno katera sestra bo delala. Katero uro pa imaš? Ker če imaš pred 9, on tako in tako šele takrat enkrat začne delat tako, da je brezveze da hodiš veliko prej.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 28.7.2008 20:40:06
|
|
|
|
RMRM
|
12.15
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 28.7.2008 20:44:37
|
|
|
|
Anonimen
|
no, takrat bo pa že delal saj verjetno te je tako naročila, da ne bo več gužve samo tako in tako jemljejo naprej če dojiš.Saj če drugače ne bo šlo,pa pojdi s tamalim v lupinici ali pa katerega vzemi s sabo, pa magar počaka v čakalnici z Lukasom.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 28.7.2008 20:48:36
|
|
|
|
RMRM
|
Ja, saj nekako bomo že, še dobro da bom v treh minutah zunaj
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 28.7.2008 20:52:49
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 28.7.2008 21:45:27
|
|
|
|
Tina 28
|
še jaz dodam recept za moje bučke... Bučkina omaka potenstam manjšo čebulo, dodam na kocke narezane bučke , solim in potem tenstam, da spustijo vodo, potem pa še mal ob dolijanju vode,da se vse razpusti v gosto omakco...potem dodam sam še mal alpske smetane in to je to...super za k pireju (Nejc ne mara bučk, ampak to omako obožuje, čeprav ve, da je iz bučk)
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 28.7.2008 21:55:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Tina hvala za link bom poskusila. Kaj pa zraven narediš, če delaš za kosilo?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 28.7.2008 22:10:45
|
|
|
|
sasi13
|
evo naše podatke za v seznam 10.7 smo pa imeli Anžej 2740 46,5, Jan 2800 47 kaja08 jutri imamo pa spet vaganje in ti bom napisala kulk smo se zredili da boš lahk na seznamu dodala. alea01 upam da je vse okej. vidim da se o bučkah pogovarjate, jz jih mam tud full rada in jih pripravljamo na 1000 in en način
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 28.7.2008 22:10:51
|
|
|
|
mtinca1
|
za vse, ki ste še napisale recepte z bučkami. Odkar je Lana dobila tiste grozne izpuščajčke, sploh ne vem več kaj lahko in kaj ne. S svojo težo sem že pod predpordno. Se mi zdi, da je skoraj vse prepovedano. Mislim, da je osnovni problem v tem, da nisem navajena toliko na neke kuhane zadeve, ampak sem bolj "hladilnik" tip. No, počasi se bom že navadila na tole "prilagojeno" prehrano.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 28.7.2008 22:15:34
|
|
|
|
Anonimen
|
ojla mamike...vas sploh ne dohajam več brat,pa sem kr obupala za nazaj brat...bi vas pa vprašala kako se rešit temenc??????????????????? sem opazla da ima moj mali tak puhek na glavi pa tko koža mu gre kr dol,tko bele barve je...predvidevam da so temenca kaj nardit???Ninny,mogoče lunca????...anyone??
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 28.7.2008 22:17:50
|
|
|
|
Anonimen
|
aja pa že katera uporablja kopel in olje od budchena???jst sem danes prvič ga kopala jst upam da ni prekmalu???ker trdo milo pa to za kopanje?! ..moje znanke so že veliko prej to začele uporabljati in so prehvalile...lepo diši pa tud olje je kr špica...
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 28.7.2008 22:19:38
|
|
|
|
Anonimen
|
verjetno že počivate...no pa ko boste vidle ŠMIRGL PROSIM... Aja pa AD3sem danes prvič dala 1 kapljico-nobene reakcije še zaenkrat-hvala bogu!!!
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 28.7.2008 22:21:42
|
|
|
|
RMRM
|
taanikaa- glavico fino namaži z oljčkom, če je temenc veliko, pusti dalj časa, drugače pa eno uro pred kopanjem. Med kopanjem glavico lepo umij z baby šamponom, potem pa z glavničkom za dojenčke počeši. Po potrebi postopek ponoviš.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 28.7.2008 22:25:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa aja pa že katera uporablja kopel in olje od budchena???jst sem danes prvič ga kopala jst upam da ni prekmalu???ker trdo milo pa to za kopanje?! ..moje znanke so že veliko prej to začele uporabljati in so prehvalile...lepo diši pa tud olje je kr špica... šmirgl šmirgl jaz sem ta prvo od začetka kopala s tekočim milom oz. mi jo je že babca tako skopala in me sploh ni nič vprašala če imam kaj trdega mila.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 28.7.2008 22:26:53
|
|
|
|
RMRM
|
jaz ga že ves čas kopam enkrat tedensko z milom in potem namažem z losionom, vsak dan pa samo z vodo. Mi je pa patronažna rekla, da olivno olje poleti ni priporočljivo, mandljevo olje pa sploh ni priporočljivo ker je alergeno in da so veliko boljši losioni. Tako da se sedaj mažemo z losionom, glavico mu pa občasno kar z oljem mal namažem,tako preventivno, pa zaenkrat nima temenc.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 28.7.2008 22:28:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni je rekla da je lotion poleti dober, ker otroka hladi in da naj jo kar večkrat namažem
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 28.7.2008 22:30:43
|
|
|
|
Anonimen
|
ooo hvala punce...hm...s katerim oljem specifično??? s kakim posebnim al kr s tem od budchena?!
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 28.7.2008 22:31:57
|
|
|
|
RMRM
|
ninny, se vidi da sva imeli isto P. Zato se mi sedaj mažemo z losionom, čeprav jaz nikol nisem bila pristaš teh parfumiranih zadev, sploh ker sta bila Sara in Mark oba kar občutljiva in smo se kopali samo v kamilicah, Lukas ima pa tako lepo kožo, res nič ni občutljiv. Ritko sva mogoče dvakrat do sedaj namazala. Res super
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 28.7.2008 22:34:13
|
|
|
|
RMRM
|
taanikaa, jaz sem nabavila mandljevo olje kar v lekarni in ga kljub odsvetovanju patronažne uporabljam predvsem po pregibih in po glavici. Pa kadar se kopava brez mila in brez losiona, dam par kapljic v čebriček.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 28.7.2008 22:38:19
|
|
|
|
lunca14
|
Če pa ima hude temence,pa gavco namaži z olivnim oljem daj čez kapco in pustiš čez noč,naslednje jutro spet namažeš z oljem in izčešeš,in to ponavljaš dokler ne gredo dol. Ma kje je alea,me že malo skrbi.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 28.7.2008 22:45:14
|
|
|
|
mtinca1
|
mi za glavico oz. laske uporabljamo šampon v peni za temence (Mustela Foam shampoo for newborns) - obstaja šampon za dojenčke, ampak pediatrinja mi je posebej naročila naj bo šampon za NOVOrojenčke. Deluje preventivno proti temencem, tako da jih jaz pri naši tamali še nisem opazila. Jaz sem ga sicer začela uporabljat po priporočilu pediatrinje, ko smo bili pri njej zaradi seboroičnega dermatitisa, ker ima nekaj teh izpuščajčkov tudi po glavici. No, kakorkoli - ta šampon se mi zdi res vredu in ga priporočam. Nimam pa izkušenj z drugimi šamponi. Pred tem sem glavico umivala kar s trdim milom.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?