slovenka
|
Punce pozdravljene, tudi jaz se opravičujem za bolj redko javljanje. SAj pupika je ful pridna, samo se vedno, ko sem fraj, kaj najde, da ne morem na RR (včeraj ves dan obiski...). No, da povem - naša je včeraj ponoči spala 7 ur, danes pa tudi od polnoči do 4.30, pa potem do 7ih. Se mi zdi, da prav ve, kdaj je noč in dan, ponoči samo poje pol ure in zaspi nazaj, plenička suha... Samo trkam na les, da se to ne spremeni. Papa pridno, samo se kar bojim, kaj bo jutri na tehtanju. Prejšnjo sredo je imela 3450g, samo 400g več kot ob odpustu, bomo videli, kaj bo jutri. Ne bi rada, da zaradi par g premalo, P naredi galamo in bi morali spreminjati ves sistem. No, in jutri bo stara 4 tedne. Zadnje dni se mi zdi prav spremenjena, tako gleda okrog, več je sama, na odejici na tleh in se sploh ne pritožuje, pravi angelček... Je sedaj, ko sem vas brala, jedla, in jo potem odložim na odejico na tleh in je sedaj kar zaspala. No, v četrtek pa naju šele čaka prvo kopanje. Se ji je ta popek tako dolgo celil. No, ampak sedaj pa je. Upam, da ji bo všeč, ati že komaj čaka,da bo lahko pupo kopal. Glede bova tudi midva počakala prav na konec čišče, ker pri meni še ni ravno. Sva pa sinoči malo začela 'predigro', pa je bilo še tega konec, ko je začela mala brnet. Pa ji naša mami pravi, naj bo pridna, da bo hitro bratca dobila - očitno ga noče Lepo bodite z bebikami, pa držte pesti za naše tehtanje jutri (da mi ne bo treba v ordinaciji dojit kot zadnjič)
|