alex28
|
lep pozravček No da se spet malo javim,.. Scubadiver saj vem da ne grizete,.. Sam če vas je tak luštn brat in ko vse preberem.. potem pa se mi že ne da kej napisat. No danes pa se bom mal razpričala,.. za nazaj in naprej. Otroke bi mel pomagal pa nič.Moj mi kr naprej tvezi še o enmu ,jst pa tut slišat nečm(kr z drugo ga mej ) - Tabi sem se nasmejala temu Se pa strinjam s teboj z vama (Tabi in AJtak) ,.. včasih jim je potrebno otroka kar prepustit,.. sej ga bodo zrihtal,.. naj vidijo kako in kaj,.. da le ni to mačji kašelj Tud moj jamra,.. lej ko noče jest,.. da mali uste odpira kot stara baba,.. Sem rekla, da dragi to pa že vem,.. imam vsak dan zjutraj takšne šove Čeprav morm tud malega pohvalit,.. ko ima zanimanje res lepo je Aja, Ajtak-oz. Tjašu čestitke za plazenje ,.. naš se samo vrti na trebuščku,.. še ne ve za kaj ima noge. Debeluška upam da ni kaj hudega,... Mamuška in iskreno sožalje Naraščaj no te vaše veselice pa poznam oz. kmečki praznik,.. sem se včasih po vaših krajih zadrževala,... sicer se pa, tudi midva se dojiva sedaj samo zjutraj in zvečer,.. tu pa tam še kdaj popoldan. in zizike so kar splahnele Problem pa je ker ga nič ne spravim, da bi kaj popil,..- ne mara flaške,.pa ne soka,.. ne čaja,....- kot sem že pisala. pa da te malo potolažim,, tud jz nisem imela velik pojma,.. o teh cucljih-če pa nismo rabli flaške do sedaj,..tud jz zaostajam za 8 mesecev Sicer pa smo prejšnji vikend imeli vročino,.. je tamali kuhal 39 vročine.-tri dni Smo bli pri dežurni in vprašam katero otroško bolezen je prebolel,.. pa je rekla, da je to viroza in da ni nobena otroška ( po treh dneh vročina padla,. dobil flekce po telesu). A je kateri tamali imel to??? Sem malo brskala tud na to temo,... sedaj pa sprašujem vas. Berem, da veliko hodite po hribih s tamamlimi,.. tud midva bi rada prišla ponovno v pogon,.. pa me zanima kako je kaj z vašimi nahrbtniki, zadovoljne ( sem prebrala razne članke o nakupu nahrbtnika), kako kaj malčki a so radi not? .. a se greste dost hribolazce? No lepo se imejte punce,.. sem se kar mal razpisala. Vsem slavljenčkom , vsem bolančkom , vsem malim raziskovalcem pa . Lepe sanje in lahko nočko. Pa se kaj beremo
|