sayuri
|
ozziebo, sem obljubila, da bom obveščala in tiste, ki so mi dale svojo številko, so lahko brez skrbi . Mogoče bo kakšna novička z majhno zamudo gor dana, ampak se bom potrudila, da boste pravočasno na tekočem z informacijami . Mi smo bili danes dve uri zunaj in je bilo tko fajjjjjjnnnnn Z možem sva se sprehodila in uredila še nekaj zadev (na pošti, na banki, na občini,...). Mala dva sta uživala v spanju. Sta bila pa zdajle tri ure oba pokonci in sta se na postelji gledala . joj sta smešna. . Lovro skoz neki komentira, Zara pa vsake tolk časa kakšen glasek izusti . Zdajle oba že pridno spita . Pa ponoči sta spala od 23h, 5h. Se jaz kar zbujam in preverjam, če dihata. Tko da moram reč, da se zares dovolj naspim. Sem ju pa danes dala samo v pampersko - nisem nič na široko povila s tetra plenico. PA tko brcata - se jima fajn zdi . SAm za prijet pa nimaš nič - so tele ritke tko micene . sandra, kako si kaj ti? Od mene imaš 100% podporo in tolažbo. Vem, da ti zdajle proti koncu ni lahko. Teža trebuha je ogromna in glede na to, da si bolj micena, verjetno še bolj trpiš, kot sem jaz. NAj te tolaži misel, da bo kmalu vse za teboj in da bosta mali štručki kmalu v tvojih rokah matejchi, za dvojčke obstaja poseben recept. NAjprej ena orng romantična večerja z morskimi dobrotami, potem obvezno dva deci jabolčnega soka, sladica najbolje, da je češnjeva (lahko tudi višnjeva),. S partnerjem se moraš zaljubljeno gledat v oči nepremično 15 minut, potem pa v akcijo - obvezno na kavč - nikoli na zakonsko posteljo . Tako se dela dvojčke . Hecam se . Ko bi le bilo tko enostavno . NAjini dvojčki so ročno delo - postopek ICSI. cebrca, dobrodošla doma. Verjamem, da je možek vesel, da sta oba končno pri njemu. Veliko crkljanja in lepih trenutkov vam želim košuta, berem, da si tudi ti že na pol poti do Rima . Super. Ležati toliko časa na ctgju je pa prava muka . JAz sem morala vedno bit na hrbtu in me je ful dušilo. . NA boku nismo enega ujeli , tako da smo potem ugotovili, da je najbolje, da napol sedim. So mi vedno povštre podlagali pod glavo.
|