Zoja Miša
|
Anita, tebi pa res ni para. Lepa slikica. za Nikon! Krysia, razumem, da oče sestra ostati edina z tem datumom, tako da ti kar malo počakaj. Jutri pa skupaj v šoping pa ji kaj lepega privošči. Anaya, Cenesten je proti vnetjem in ne za pospešitev poroda. Vem, kar sem ga v bolnici dobila, pa sem vprašala zakaj je, pa so mi to povedali. ČebelicaMaja, te razumem. Ampak meni se vseeno zdi, da če srčeka slišiš in vsaj nekaj gibov ter brc, ki sem jih jaz pravkar deležna , skoraj ne bi smelo biti kaj narobe. Srce v bistvu vse poganja,, torej... Vem pa kako se počutim, če premikov ne čutim ravno takrat, ko si jaz namislim - panika!!! Pa ipak dete mora tudi spati, a ne?! Erin, prav si se odločila glede pregleda. Pa kar kufre s seboj odnesi, če bi te slučajno notri zadržali, nikoli se ne ve... Bolje da si pripravljena! Pa še vprašanje, za dojenčka stvari ne rabimo sedaj s seboj vlečt a ne? To prines oči zadnji dan, ko nas in naše štručke lahko končno odpeljemo domov, ne? Vilika, svaka ti čast, meni še na pamet ne pade. Res pa je, da si tega niti privoščiti sedaj ne morava. Komaj čakam 8.8., ko napolnem 37t. Takrat naprej bom lažje zadihala! Pa še tole me zanima, Erin verjetno boš ti najbolje vedela, iz RR nosečnost, se bomo verjetno prestavile na dojenček ali kaj takega...mislim, jaz samo ne bi rada da zgubimo stike kasneje. Zdi se mi, da bomo prej še 4. del otvorile. V glavnem, ne bi rada, da se potem razgubimo!!! No, samo moje ne šteje, zato povejte kaj mislite... Pravkar pojedla celo šalčko borovnic, tistih debelih. Mmmmm...