|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
28.7.2008 10:07:42   
anita goitan
malenaa hvala za info. tamy30 držim pesti, da boš čimhitreje certala svojega otročkauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu malenaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
28.7.2008 10:11:38   
ANA_P
tamy30, navijam zate, da čimprej mine user posted image user posted image user posted image  in boš dobila v roke svojo štručkouser posted image user posted image

Babe a ve mislite resno? Ne preverijo skozi danko? Hvala bogu, me je že bilo strah. Samo ne vem kaj mi je te to rekla, menda si ja ni  izmislilauser posted image , ker ni taka. Še jo bom enkrat vprašala, kaj je s tem mislila, da so ji tako preverjali koliko je odprta.

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
28.7.2008 10:15:26   
tejkaz
Ana_P, mogoče je pa mislila, da je skozi danko klistir dobila. Brez skrbi, skozi nožnico pogledajo koliko si odprta. Boli pa tako kot da bi pogledali skozi danko user posted image user posted image

Tamy30, držim pesti da bo hitro in neboleče.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
28.7.2008 10:17:07   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Ana_P, mogoče je pa mislila, da je skozi danko klistir dobila. Brez skrbi, skozi nožnico pogledajo koliko si odprta. Boli pa tako kot da bi pogledali skozi danko user posted image user posted image

Boli??? Hm sem misnla, da če si že mal raztegnjena..da ne, s kom ti pa čekirajo odprtino, s prsti, roko, dlanjo, .??

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
28.7.2008 10:20:03   
tejkaz
S tistimi ginekološkimi kleščami. Ne vem no, mene je bolelo. Veliko bolj kot običajni ginekološki pregled. Mogoče sem samo jaz naletela na kakšno bolj štorasto G takrat v porodnišnici. Pa še bolj strah me je bilo.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4205
28.7.2008 10:22:09   
Zoja Miša
Malenaa, hvala za info. No, pa bomo imele novo mamico. Tamy, drži se!!!

Tejkaz, ni problem, če boš boč, če pa ne gre, pa kakšen sms pošlji. Itak so vsi pridni in bom razen danes zjutraj imela kar naprej neke obiske. Jutri pride mami, pa še tašča sproti, ko gredo na morje. V sredo bo tu sestra. No, v petek po mojem ne bo nikogar. Nič ne de, saj si kar najdem zaposlitev, tudi iz kavča. Brskam po netu, pišem maile, sitnarim po RRuser posted image , delam spiske za mojega za trgovino, štrikam, berem. Sem si ravnokar prek neta naročila veliko knjigo o dojenčkuuser posted image .
V sredo komaj čakam, da pride sestra, da mi bo vsaj lase pobarvla, ker do frizerja pač ne pridem, da se znabim teh sivih las. Da se me dojenčica ne ustraši.user posted image  

Naj vam povem tudi to, da sem tudi jaz imela izbruh včeraj. Sem pikico sicer čutila, a sem si nato zvečer namislila, da moram srčeka poslušati in ker ga prek AS nisem našla (verjetno sem bila preveč nestrpna, ker moj ga je potem našeluser posted image ), sem potem padla v jok. Po tem, ko sem ga že slišala. Kaj vem, vsake toliko me popade strah, kaj pa če je kaj narobe....user posted image  A verjetno je to normalno. Vse nas je malo strah.

Poroda me za enkrat ni. Ne vem katera je že napisala, da jo bolj skrbi, kako vedeti, da je pravi trenutek, kdaj iti v P. (jaz rabim cca 50 min, da pridem do tja). Tega me je nedvomno bolj strah!!!

Sandra dobro opravi in javi se nam!

Anita, ti si pa židane volje, a ne? No lepo. In link o dojenju user posted image

Ryssa, res imaš še čas. Tudi jaz še nimam torbe pripravljene.user posted image  Bo treba počasi to uredit!

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu malenaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
28.7.2008 10:24:33   
anita goitan
aha z unim kljunom potem prečekirajo kolk si odprt, mah bomo preživele tud to a neuser posted image

Uf je danes lep dan, samo ne ljubi se mi kaj veliko, popoldan bova šla mal na sprehod v gozd oz do slapu Orgljice, mi ga je Krysia priporočila, pa ga še nisva udejanila.

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
28.7.2008 10:29:11   
bambi14
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

aha z unim kljunom potem prečekirajo kolk si odprt, mah bomo preživele tud to a neuser posted image

Uf je danes lep dan, samo ne ljubi se mi kaj veliko, popoldan bova šla mal na sprehod v gozd oz do slapu Orgljice, mi ga je Krysia priporočila, pa ga še nisva udejanila.

......ti si meni taki zakon, plaziš naokoli in ej vsaka ti čast.......

Neposredna povezava do sporočila: 4208
28.7.2008 10:36:49   
nell
Pozdravček še od mene!

Se javjam na raport...sem bla že aktivna danes...od občine do pralnega stroja, vse sem obdelala, pa bom oboje še zgleda enkratuser posted image user posted image user posted image .

Zdej grem pa počasi na svoje delovno mesto med barve...škoda da je dons lepo vreme (no govorim zase), ker js najraj delam takrat ko je dež...pa še vroče mi ni.

Tamy - držimo pesti in ti želim, da čimprej cartaš svojo bibo.

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
28.7.2008 10:48:45   
Krysia
Držimo pesti za Tamy30 - da bo čimhitreje in čim lažje šlo user posted image user posted image .

Sandra, moram te pohvalit, če pa jaz tako ne maram likat ... to mi je najhujš od vsega. Ma rajš pomijem 3 tone posode ... Če pa rabiš pavzo vmes, pa itak ni nič takega - jaz sem delala pavze med likanjem tudi pred nosečnostjo - in to nekajdnevne user posted image user posted image user posted image

Anita, do Orglic je lušten sprehod, ampak vseeno počasi - da nam res ne boš kje v gozdu al pa v hribih rodila ... Midva sva se zdej preusmerila na take easy sprehode - preverjava, kam bomo lahko šli tudi z user posted image .

Jaz bi morala pa v mesto po darilo za sestro (ima v četrtek rojstni dan, ampak ne bom rodila na njen RD - mi ne pusti, ker hoče bit edina v družini s tem datumom ... user posted image ), pa mi je prevroče. Bom jutri drugo sestrico nahecala, da greva skupaj ... se boljš počutinm, če ne hodim z avtom sama okrog ...

No, zdej gremo pa še kaj naredit ... upam, da ne bom na kavču pristala ... je še pol stanovanja za spucat ...

Lepo se imejte.

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 4210
28.7.2008 10:57:57   
anaya
jutro še od mene....

Tamy močno držimo pesti da bo čim hitreje mimouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

Pa ena je spraševala če canasten pospeši zadevo?? Kaj bi to lahko blo res??? Po moje ne, ker je meni dala v četrtek canasten, (blag izcedek) pa je rekla da to da se spucamo pred porodom....ne verjamem da bi mi dala, če bi pospeševalo....user posted image user posted image user posted image

Ana_P: kaj naj ne bi blo rečene do ne smemo met nalakiranih nohtov ko gremo rodit 8 za primer CR)??? Se mi zdi da si ti pisala da si še samo nohte nalakiraš pa si perajt za rodit...al pa sem vse supaj že pomešala...

Pa tisti sluzast izcedek je verjetno nekaj čist normalnega, ker sem ga še jaz zdaj dobila.... zgleda se samo nekaj dogaja.... če pa pomisliš po drugi strani bo lažje otrok spolzel skoziuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
28.7.2008 11:02:46   
ČebelicaMaja
Ojla...
joj ste priden s pisanjem, vedno dalj traja, da vas preberem, kot dejansko računam...

ZojaMiša... mene tudi zadnje čase ful gibi skrbijo in tudi HB za AS, da slišim srčka...sem pa včeraj govorila z eno prijateljico, ki je rodila mesec nazaj, pa je rekla, da so ji v P rekli, da to ni dovolj...da je baje takrat že prepozno, sedaj pa bog si ga vedi, jaz tudi ne vem, če naštejem 10 serij gibov na dan, ker ko je mala doma, nimam časa sploh se vsest, kaj šele kaj drugega... v sredo imam UZ v P, pa bom prav vprašala, ker se včasih ponoči zbudim in sprašujem, če je dovolj brcal...pa imam še 29 dni do PDPuser posted image

Odprtost so pa pri meni vedno preverjali z rokami- nikoli s kleščami, je pa res en tak zoprni občutek, prav nekaj posebnega... ne morem rečt, da me je bolelo, ampak v bistvu tako malo skeli... samo kaj čes... me je pa prijateljica, ki je dr. opozorila, da imajo nekateri G tak način pregleda, da te ful grobo pregledajo ampak te pa v bistvu še bolj odprejo in ti prišparajo 4 ure lastnih popadkov... no to bi meni prejšnič prav prišlo, ko se nisem odpirala in je porod trajal 12 ur.

Nič, grem na lov za oblekcami št.56, ker imam dejansko več ali manj ogrooooomnoooo od št. 62 naprej... sem včeraj zlikala še zadnjo rundo in ugotovila, da imam definitivno premalo št.56.

Bodite lepo...

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
28.7.2008 11:04:13   
anita goitan
Sem dolžna še fotke iz ta novega Nikona: tole je pred cerkvico Sv.Primoža in Felicjana nad Kropo,  v vasi Jamnik, priporočam, samo 5min je hoje do nje, škoda ker ni blo sončka, v soboto se je potem čez pol ure tako ulilo.

user posted image

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
28.7.2008 11:11:10   
Erin
Jutroooooo...

sandra - pa da vidim kakšna šlogarca si,user posted image če boš uganila da bom o ujčkali 30.7. te kar zaposlimo tukajuser posted image
Pa dobro opravi danesuser posted image user posted image user posted image

Mene je pa ponoči spet nekaj špikal samo sem si rekla- če bo ornk se bom že zbudila in sem zaspala nazaj...jah no, ura je bila 1, jaz pa zaspana...nenaspana pa ne grem rodit, ne neuser posted image ..mogoče pa res še zdržim do 30-ega. Ali pa bo zadela Zoja Miša, ki pravi 29...no "čarovničke" da vidimo katera bo ugotovilauser posted image
Zoja Miša- veš da sem se jaz tudi danes prebudila vsa premočena ob 7user posted image user posted image user posted image pa sem šla hitro odpret balkon z južne strani inje noter prišel tako fajn zrak da sem prec nazaj zaspala.. Se vidi da spet topli dnevi prihajajo...no vsaj nekaj tednov je bilo vreme po mojem okusu -vsaj za čas nosečnosti.
Glede podpore malega v postelji sem pa jaz tudi slišala da se ga da deloma na bok in zadaj da brisačko in med nogice pleničko... bom videla kako mi bodo v P pokazali.
Aja, zvezdice imaš pa že 4, sedaj pa lahko greš v P...ti dovolimouser posted image user posted image
košuta - seveda te pogrešamoooooooooouser posted image ampak po pravici povedano trenutno ne znam mislit na nič drugega kot na znake ki jih mam in odštevanje dnevovuser posted image

astrea - se mi je zdelo da se s teboj tudi nekaj dogaja... Drži se punca, tvoj dan tudi prihaja.user posted image

miškolinček - kje si? Kako si? Me boš počakala ali ušla?user posted image
ozziebo - drži se in če je to PRAVI dan, srečno...user posted image
tejka - samo da je vse ureduuser posted image Tudi mene je mali zadnje dni večkrat tako prestrašil ampak je vedno potem vsaj malo pomigal da se mi je kamen odkotalil do LJ. Je treba bit kar pozoren na gibe ja, je pa res, kot sem že zadnjič napisala, da sem se že tako navadila na gibe da jih sploh ne opazim če nisem pozorna.
Ryssa - super da se je stanje umirilo...mogoče pa ti je odtekal beli tok samo da je bil tako tekoč.user posted image

No midva z mojim sva se kar odločila da grem v četrtek namesto k moji gin že kar v P na pregled, me bojo vsaj konkretno pregledali in mi povedali če je bilo tisto zadnjič voda in koliko jo še imam... V vsakem primeru bom morala začeti ta teden oz naslednji že tja hodit, zakaj nebi potem že v četrtek.
Tamy30 - srečnoooooouser posted image user posted image user posted image Naj bo porod hiter in s čimmanj bolečinuser posted image user posted image user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 4214
28.7.2008 11:12:10   
anaya
kaj se kateri ljubi ( sem bolj leva in ne najdem nikjer) napisat, kaj vse še morem pojest do poroda, ker pol nekaj časa ne bom smela??user posted image user posted image  Za pizzo že vem, da  morem it.... je še kaj takega?

Neposredna povezava do sporočila: 4215
28.7.2008 11:22:09   
Vilika
Jutrooo!!! (malo pozno user posted image )

Ne boste verjele - z user posted image sva si pa danes privoščila jutranji user posted image , uff je pasalo po dolgem času user posted image user posted image user posted image .

Jah, 37 T smo napolnili, zdaj je pa treba pospešeno delat na tem da ne bomo šli čez rok user posted image .

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
28.7.2008 11:31:02   
Vilika
Še malo komentarjev za nazaj...

Je imel user posted image včeraj rojstni dan in smo za vikend malo praznovali na Kolpi, pa user posted image smo pekli, mmmmm, sem se ga napokala, je potem včeraj naš 'lenobni' otroček tako brcal včeraj - verjetno ima rad odoojkca user posted image .

Čestitke m@aj@ za Urha user posted image , čimprej pričakujemo kakšen komentar in sličico...

Gajka - imate pravega carteka user posted image , komaj čakam na svojega.

Tamy30 -go, go, go user posted image user posted image user posted image , naj mine čimhitreje in čimlaže user posted image user posted image user posted image .

Tolko sem si uspela zapomnit ko sem na hitro za nazaj prebrala... več pa drugič.. grem še malo z user posted image se ukvarjat predno pobegne v službo.

Čavči bavči

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 4217
28.7.2008 12:11:55   
Erin
Ja kam ste pa sedaj vse izpuhtele???user posted image user posted image user posted image

Jaz se bom šla pa gotovo popoldne v P pokazat ker mi je ta izcedek že zelo sumljiv...preveč tekoč je za beli tok in vedno imam mokre vložke... šla se bom pokazat, naj vsaj preverijo če je to plodovnica, da se ve, ker če je, me je strah ker je tako stanje že nekaj tednov in bi je moralo potem biti že malo...user posted image Bolje preventiva kajne?

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
28.7.2008 12:18:11   
Zoja Miša
Anita, tebi pa res ni para. Lepa slikica. user posted image  za Nikon!

Krysia, razumem, da oče sestra ostati edina z tem datumom, tako da ti kar malo počakaj. Jutri pa skupaj v šoping pa ji kaj lepega privošči.

Anaya, Cenesten je proti vnetjem in ne za pospešitev poroda. Vem, kar sem ga v bolnici dobila, pa sem vprašala zakaj je, pa so mi to povedali.

ČebelicaMaja, te razumem. Ampak meni se vseeno zdi, da če srčeka slišiš in vsaj nekaj gibov ter brc, ki sem jih jaz pravkar deležnauser posted image , skoraj ne bi smelo biti kaj narobe. Srce v bistvu vse poganja,, torej...user posted image  Vem pa kako se počutim, če premikov ne čutim ravno takrat, ko si jaz namislim - panika!!! Pa ipak dete mora tudi spati, a ne?!

Erin, prav si se odločila glede pregleda. Pa kar kufre s seboj odnesi, če bi te slučajno notri zadržali, nikoli se ne ve... Bolje da si pripravljena!

Pa še vprašanje, za dojenčka stvari ne rabimo sedaj s seboj vlečt a ne? To prines oči zadnji dan, ko nas in naše štručke lahko končno odpeljemo domov, ne?

Vilika, svaka ti čast, meni user posted image še na pamet ne pade. Res pa je, da si tega niti privoščiti sedaj ne morava. Komaj čakam 8.8., ko napolnem 37t. Takrat naprej bom lažje zadihala!

Pa še tole me zanima, Erin verjetno boš ti najbolje vedela, iz RR nosečnost, se bomo verjetno prestavile na dojenček ali kaj takega...mislim, jaz samo ne bi rada da zgubimo stike kasneje. Zdi se mi, da bomo prej še 4. del otvorile. V glavnem, ne bi rada, da se potem razgubimo!!! No, samo moje ne šteje, zato povejte kaj mislite...

Pravkar pojedla celo šalčko borovnic, tistih debelih. Mmmmm...

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
28.7.2008 12:18:12   
tejkaz
Tako, jaz se od vas poslavljam do 4.avgusta.

Želim vam čimlažje prenašanje vročine, če bo pa treba iti, pa čimlažje porode. Papa

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4220
28.7.2008 12:18:17   
naty13
Tamy30 drži se. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Upam, da dobiš kmalu štručko v naročje. user posted image

Tejka potem ste meli pa kar pester vikend. user posted image  Samo, da je s user posted image  vse v redu. user posted image

Erin tebi so pa tudi dnevi šteti. user posted image  Nič bat, se boš zbudila, ko bo šlo zares. Jaz sem tudi spala, ko se pa zbudim, sem mela pa že ornk popadke. user posted image

Meni so gledali z roko, koliko sem odprta, pa me ni nič bolelo. Bolelo me niti to ni, ko so mi dali klestir. user posted image  Zgleda je odvisno od G, kako je grob in štorast. user posted image

Midva sva bila z Nejcem zunaj celo dopoldne. Zdej sem ga pa nesla spat, pa še ni zaspal. user posted image  Kosilo bo potem, ko vstane. Se je pa igral v bazenčku in mal čofotal. user posted image  Pa celo dopoldne je bil nagec in kazal lulija pa miljonkrat je lulal. user posted image

pa pa

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 4221
28.7.2008 12:19:37   
Zoja Miša
Prav je tako Erin! Obvesti nas kako in kaj kaže?! Držim pesti.

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
28.7.2008 12:24:25   
ozziebo
Evo mene nazaj.
So me zjutraj kar dobro prestrašili lažni popadki, saj si želim, da bi že končno rodila, ampak ko se enkrat začne, bi pa zadevo še malo prestavil.user posted image
Kakšno uro zjutraj me je mučilo ščipanje, otrdevanje, bolečine, čist brez pravega reda, ko sem se malo vlegla, je počasi prenehalo, ko sem prišla v ZD na CTG  - jasno, ravna črta. Sicer so mi snemali samo 10 minut, ker je imela G. ful gužvo, pa mi je potem še UZ delala, zaenkrat ima naše user posted image  3500gr, je na glavi, samo glavica je še visoko, še ni vstopila v medenico, tako da čakamo, naslednji CTG 30.7, kile pa +10,5.

Punce, hvala za tel.št.

Grem brat za nazaj, da bom na tekočemuser posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 4223
28.7.2008 12:24:33   
Ryssa
anaya najej se svežega sadja in zelenjave, ker pol ne boš smela. Čeprav jaz mislim da ne bom preveč komplicirala, si bom tudi privoščila sadje, sem navajena da vsak dan začnem s sadjem user posted image Stvari ki napenjajo ne smeš potem, pa arašidov, pa... alergenih stvari v glavnem.

tamy user posted image user posted image user posted image da boš čimprej cartala, mogoče pa že?

m@j@ čestitke za Urha, sem pozabila prej čestitat user posted image user posted image user posted image

Včeraj je tamy pisala kako se je premočena zbudila, pa sem jaz že razmišljala da zna kmalu rodit. Baje ti je ful vroče preden se začne akcija. Ampak ti je vroče takrat, ko ni tak fejst vroče, za danes je normalno da vam je vroče user posted image
Jaz umiram za računalnikom od vročineeeee user posted image

Erin jaz pa mislim da boš rodila 1.8. da boš taprava avgustovka user posted image
Meni je tudi ful lep datum, ampak za našega še prezgodnji.

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
28.7.2008 12:25:41   
Zoja Miša
Tejkaz, drži se in sva na vezi. 4.8. imam pregled, upam, da me vseeno spusti potem še domov!

Naty, super za Nejčevo čofotanje. Verjtno je užival na polno!

user posted image No, še samo 100 objav do 3 user posted image .

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?