Blacky30
|
Inigo, isto je, če si pumpaš ali če dojiš. Mleka bo enako. Midve imava tudi težave. Prej sem jo po spanju dojila, 15 minut je intenzivno vlekla na eni dojki, kupček, pocartat, druga dojka, vlekla 10 minut, zaspala. Odklopim, kupček, jok, spet dojka, zaspi po 2 minutah, kupček, jok. Jok je potem prešel vse meje in je bila že čisto rdeča v obraz od kričanja. Naredim dodatek, ker po eni uri v dojkah nisem imela več kaj prida zaloge in v šusu spije 30 ml. Toliko meni več ne bi priteklo ven. In v trenutku zaspi. To je bilo pred 2 urama in spi še zdaj, kot angelček. Je prišla patronažna in sem ji povedala, kaj se mi dogaja, pa je rekla, da ji naj naslednji obrok dam samo dodatek, naredim 100 ml in čakam, da vidim, koliko sploh poje. Medtem se bo tudi meni mleko povečalo, moram pa se potrudit, da v 2 urah spijem 2 l tekočine. In počivat moram. Zdaj pa upam, da bo to šlo. Včeraj zvečer sem si šla pumpat in sem 15 minut pumpala eno dojko, ven pa je prišlo 30 ml. Kak je to mogoče? Do zdaj pa je imela dovolj, ker ni nič jokala. Krči niso bili, ker je niti kapljice Lefaxin niso umirile in ker ni nič nogic k sebi vlekla, je jokala čisto drugače.
|