glugluglu
|
lunica si pa še mene spravila v solze, v glavnem drži se, dojenčkov se baje prve tri mesece ne more razvaditi, tako, da brez slabe vesti kar po rokah, pa zraven na postelji, pa dudica, karkoli, samo, da si mamica lahko spočije od joka. Se mi zdi, da ko našega zvija, ga res lahko samo v naročju potolažim, ker je v taki legi. Paše mu, da je bolj v šalčki in nogice mu malo dvignem in pokrčim, božam po trebuščku, pa je bolje. Če ga odložim, pa je preveč stegnjen in potem se od joka še razteguje in to mu ne paše, kadar ga matra. Tudi naš Tian še vedno noče dojke, povleče parkrat potem pa čisto znori, pa se obrača sem in tja. Jaz si potem stisnem mleko in ga pride samo še za vzorec (40 ml). Inigo, se mi zdi, da ta pumpica ne stimulira mleka tako kot sesanje. Jaz mislim, če bi mi močno vlekel, bi mleko prišlo, tako, ga pa ni, Tian pa noče prazne dojke - začaran krog. Imamo pa Novalac in kar spi, zvije ga 1 x na dan (skupaj z neutolažljivim jokanjem), takrat se potem ornk pokaka in je po tem kar mir. Imam doma tudi Aptamil še zaprt, ker ga je Mitja kupil v Muellerju, ampak bi nekaj časa bila raje na Novalacu, ker res pravijo, da je bolje prebavljiv.
|