|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-4
28.7.2008 7:32:22   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: moci

iiiiiiiiiiii

mukiiii,
še naš tastari se je nekaj topil ob fotkah. bom šla danes  pred njim spat, da bom že trdno spala, ko prideuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moci, a zbudit te pa ne upauser posted image
na tak, prav poseben način......da ugotoviš, da imaš nekaj nekje user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
28.7.2008 7:33:26   
altati
arabela - tudi jaz sem te pogrešala!
in ja.......vedno bolje bo, boš videla!
itak si SUPER mami, verjemi!!!!user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
28.7.2008 7:36:22   
Anonimen
pa dobro jutro !

a je že ponedeljek ?

Jest lutam že od petih zjutraj po internetu, iščem otroški avtosedež, pa kopalnico, pa novo kuhinjo, pa žaluzije, pa kako kupit montažno okno.....user posted image user posted image

Drugače smo bp. Let preživeli, noči malo jokamo in kličemo MAMA ( no bolje se deremo ), dneve uživamo na pašnikih in pri kravicah.....ma Slovenija je res lepa -  svaka čast !!

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3578
28.7.2008 7:41:18   
muki1
Ej, dobrodošla doma Lina. Daj malo opiši, kako si se počutila, ko ste odhajali, kakšen je bil sprejem doma, če si že uspela videti vse sorodnike, prijatelje....

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
28.7.2008 7:42:55   
altati
lucika -  fletkano, prijetno, toplouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ! Ful prijetno za bivanje!!!!

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
28.7.2008 7:46:10   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

a sem kupila lepo darilo svoji nečakinji za krst http://www.deuter.com/en/products/36527_KidComfortIII_741_07_ENG.php

zelo lepo, udobno in uporabnouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
28.7.2008 7:46:56   
altati
Lina -  duša, a si  Sloveniji????? HELLO! Welcome back!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3582
28.7.2008 7:48:23   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Ej, dobrodošla doma Lina. Daj malo opiši, kako si se počutila, ko ste odhajali, kakšen je bil sprejem doma, če si že uspela videti vse sorodnike, prijatelje....

PODROBEN OPIS, PROSIM!!!!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
28.7.2008 7:54:05   
Anonimen
pa drage moje, a zdej bi rade slišale podroben čustveni izliv ?

vse je bilo čudovito, strašljivo, nepoznano, presenečeno, srečno, žalostno, nepričakovano, .....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 3584
28.7.2008 7:54:32   
muki1
Ja, Frrrr, sem pozabila komentirati darilo. Super je.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
28.7.2008 7:55:28   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

vse je bilo čudovito, strašljivo, nepoznano, presenečeno, srečno, žalostno, nepričakovano, .....user posted image user posted image user posted image

zberi se user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
28.7.2008 8:03:10   
Anonimen
Frrrr - krasno darilo in v ZDA zeloooo popularno. Ogromno se tega vidi po letališčih, po raznih parkih, na potovanjih....čeprav meni ni jasno, kako bi jest lahko mojega 15kil težkega sina nosila v nekaj podobnega....

No, ker sem glih pri kilah.....kako naj kupim avtosedež od 9-18 kil ( ali do 4 let ali kaj ), če ima naš otrok že sedaj 15 kil ? Upam, da mi bodo danes kaj pametnega povedali v babycentru !

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3587
28.7.2008 8:03:43   
psaša
Dobro jutro. Saj ne  vem kje naj začnem.

muki full lušne fotke, full lušne punce, lepa Vila čira čara. user posted image

sivkamivka pogledala fotoalbum. user posted image  Kolk lušne slikice, ste dobri fotografi. Pa mali je prav cortkan.

frrrr bravo mami

arabela  itak si super mami

lucika full lušna hišica, bravouser posted image

Lina dobrodošla v SLO, uživajte

Drugače je pa vikend minil prehitro, mali se je namakal v bazenčku, mimici kravžlal živčke z nespanjem opoldan. No, ko je zaspal je pa spal skoraj 2 uri. user posted image  mali.
Ta teden moram k frizerju, se malo postriči in pobarvati. Nič drastičnega.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
28.7.2008 8:04:34   
Anonimen
Lucika - ob tvojih slikah sem se slinila, topila in se zamislila, kaj me sedaj še vse čaka.....kako sta se z možem uskladila glede barv ? Midva se še ne moreva zment kakšne barve skret bi imela, kaj šele vse ostalo....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3589
28.7.2008 8:05:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

zberi se user posted image

ma zbrala se po mojem ne bom še cel let....sedaj me čaka še cel kup urejanja.....pa še služba v ponedeljek...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3590
28.7.2008 8:57:56   
frrrr

Frrrr - krasno darilo in v ZDA zeloooo popularno. Ogromno se tega vidi po letališčih, po raznih parkih, na potovanjih....čeprav meni ni jasno, kako bi jest lahko mojega 15kil težkega sina nosila v nekaj podobnega....

tole je do 20kg, če se ne motim... mi imamo deuter kid comfort 2 pa je po kilaži enako, samo mau manj fensi je kot trojka
men je tut full praktično... tut hiter način uspavanja je user posted image malega kr zmanjka notr  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
28.7.2008 9:00:57   
moci
ooooo, teta iz amerike je prišlauser posted image user posted image
voham buf v kratkemuser posted image

altati, problem je rešila še ena teta, iz krvavca. sem prišparala za clearblueuser posted image

čisto resno, tiste, ki imate dva enega za drugim, kapo dol. jaz si ne predstavljam, da bi imela dojenčka zraven zojeuser posted image
ja, ja vem. .. zarečen kruhuser posted image sem že tiho.

mis, upam, da vam uspavanje čimprej uspe in tako ostane.

muki, povabljenci so vsi max 10 km od nas, bo smešno po poštiuser posted image lažje bo samo v kaselce zmetatuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
28.7.2008 9:05:49   
frrrr
*lina* - welcome!

muki - js sm imela še mojo mamico zraven, pa narava bla okol in res mali užival, ni blo nič dela z njim... zgleda tut vreme pripomoglo k temu... ampak po moje lahk poskusiš in pošlješ svojega nekam user posted image

moci - Zoja še kuha? pikice kaj izginile? ali to tut srbi? če je v ustih, potem težko je?

sivkamivka - js sm pa tak trot, da ne znam odpret albuma user posted image ga imam v košarici, kupila ga ne bi, bi samo gledala... pa ne znam user posted image

midva od zdravnika... vsaj do četrtka bo še doma... sva dobila bivacyn kremo in moreva kotiček 2x dnevno mazat. je sicer vse, samo dlesni so še mau rdeče in nabrekle. zase sem pa virolex kupila, ker imam eno veliko gmoto na bradi... v soboto zjutraj se mi pojavilo, virolex ni pomagal... sem svežega nabavla, ma da prime.

joj, je pogajalec naš mali... sva  gledala liliput put in jedla zajtrk... pa on meni takoj, ko se risanka konča ŠE... SAMO ENO LILIPUT ZADNJO user posted image

greva zdej mau vn... na sonček... uživajte!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3593
28.7.2008 9:26:52   
mis

mis, upam, da vam uspavanje čimprej uspe in tako ostane.

trkam, nam je že... Včeraj tudi obakrat sama zaspala. In čez dan spala slabi dve uri, pa do jutra do 6h, pol je šel pa mož k njej in je še do pol osmih potegnila. user posted image Bom vidla danes. Trkam...

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3594
28.7.2008 9:32:24   
mis
Samo na hitro...

muki, iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

lina wb! podrobnosti...

frrrr, super darilo, mi ga mamo tud...

a je kera kdaj uporabljala štorkljo? izkušnje? je to isto kot sling, samo dugo ime?

šibam na csd, pa eno darilo kupit...

Naša tina je ful boljša ratala, res je pridna. občasno jo kej zjaha, sicer pa je res cukerček. včeraj popoldan sem bila z obema puncama, super je bilo, mala spala, tina pridna... pol večerjala, se kopala... res je že razlika. pa res trkam. danes je z veseljem šla k tašči, mi je govorila da bo naga in bosa na vrtu, da gre k mami, dijo, papa, mahala...user posted image

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
28.7.2008 9:37:32   
altati

hm....ma vse tole pa res ne paše skupajuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3596
28.7.2008 9:39:30   
tasha23
Ojla, včeraj napišem lep post, imam za zaključit stavek in potrdit in POF ugasne PCuser posted image user posted image
V glavnem praznovali smo bolj v krogu prijateljev, ker pa sem jaz zvečer že KOMA sem komaj sledila vsem dogajenjem in otrokom. Na zadnje nas je rešil bazen, ker smo večje razgrajače kar v bazen poslali in tako imeli vsaj urco mirauser posted image user posted image user posted image . Gael je zdrav in prava klepetulja, včeraj je atiju povedal da je naredil ''spezo'' (to je po naše da greš v trgovino) in da je kupil milo, eso (meso), uha (kruha), lato (solato) in meto (metla)... moramo bit tako pozorni ker mali ponavlja vse za namiuser posted image user posted image user posted image  Najraje pa me zeza ko mu rečem ''Gael reci PROSIM'' in on meni ''ALA (hvala)'' user posted image user posted image user posted image

Nato pa je en dan končno le rekel ''posim'' in to v celem dnevu celo 3X, ko pa je zvečer ati prišel domov jaz ponosno: Gael reci tatiju prosim, on pa ''Tata pompin user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Da vam ne povem kakšno faco smo naredili, tata pa kako si rekel user posted image  in Gael Pinpon.... amapk za nič na svetu ni hotel več rečt besedo prosim user posted image user posted image user posted image , do včeraj zvečer....
V glavnem jaz zdaj že počasi odštevam tedne in pridno rišem sobico user posted image :
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image ...

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3597
28.7.2008 9:46:58   
moci
zoja je danes veliko bolje kot včeraj. pikice se sušijo, tudi je (včeraj ni), vročine zjutraj ni imela, zdajle pa je spet malo topla. upam, da bolezen odhaja in bo vsaj nekaj časa mir.
ne vem pa, kaj naj s to slabokrvnostjo.
tako je že od mislim, da šestega mesecauser posted image
kakšna ideja?

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
28.7.2008 10:10:29   
altati
sivkamivka - jaz tud ne pridem do albuma, sam naročim ga lahko.....

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3599
28.7.2008 10:11:56   
altati

zoja je danes veliko bolje kot včeraj. pikice se sušijo, tudi je (včeraj ni), vročine zjutraj ni imela, zdajle pa je spet malo topla. upam, da bolezen odhaja in bo vsaj nekaj časa mir.
ne vem pa, kaj naj s to slabokrvnostjo.
tako je že od mislim, da šestega mesecauser posted image
kakšna ideja?

a kakšnega sirupa pa nista dobili za slabokrvnost?

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.