muki1
|
No, jaz vam dolgujem še par slikic. V teh časih, ko se instant vikendice vrstijo po otroških trgovinah, smo se mi odločili, da bomo naredili eno tako play house malo po svoje. Trudili smo se kar nekaj popoldnevov, dopolnjevali, urejali in opremljali. Zdaj zadeva stoji. Včeraj smo ravno imeli eno pravo nezgodo. Na polovico vhoda sem jima namreč naredila tudi tako belo prozorno zaveso, da jima je zastirala sončne žarke. Ta zavesa je ob zelo nenaklonjenem vremenu( dež,sonce,dež,sonce) tudi ustrezno preperela in včeraj se je naša pesika Dina igrala z njima v hiški, pa jo je zagrabilo da mora nujno ven iz hiške in sta ji bili punci v napoto, pa se je v cirkuškem stilu pognala kar skozi zaveso, ki je naredila rrrrrrrrsk in se elegantno razparala. Bom drugo namestila, še nekje jih imam na zalogi, ampak danes se mi ne da. No, pa še poličke moram namontirat. Ene smo imeli že pripravljene in so čakale tako dolgo, da so ob nenehnem dežju kar razpadle. No, saj ta stvar najbrž tudi na zidu ne bi špilala prav dolgo. Tako pa to zgleda: Kuhinja vile čira čara Dnevna soba Tako pa izgleda, kadar sta naši kuharski mojstrici razpoloženi za kuho: Tole, drage moje, pa me je pričakalo včeraj, ko sem prišla iz službe. Moji punci sta drhteli od veselja in pričakovanja, ko sta me peljali v kuhinjo, naj grem pogledat, kaj so mi pripravile z baabico. Res prijetno presenečenje, slastna torta, polna luknjic od drobnih prstkov .