|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-4
25.7.2008 12:03:10   
piskot
dan.
se mal pa bo vikend. naslednji teden pa dopust user posted image . bova z martinom doma in se potepala po bliznji okolici. babi in dedi gresta v kobarid za en teden, pa smo brez varstva.

nas tudi ful malo pije. pije pa obicajno vodo. vcasih tudi kaksen gosti sok ali pa kompot, malinovec od babi. kadar dobi kaksno novo plastenko ali pa bidon, se potem ene 2 dni naliva, pol je pa spet vse po starem. sem se nehala sekirat zaradi tega. zlivat vanj tudi ne morem.

aja, no za pivo bi pa dal vse. mu je celo vsec. sva mu ga probala dat, ko sva rekla, da mu bo zanic, je bil pa se bolj navdusenuser posted image . tako da ko vidi piksno od piva, se mu cist zmesa. a bi se morala ze sekirat? user posted image mali.

plastelin ima sicer rad vsakic ko se zacne z njim igrat. ampak potem dobi zivcen zlom, ker je umazan. in je hitro vsega konec.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
25.7.2008 12:08:37   
piskot
moci kaksna bolezen rok, nog in ust? a temu se tako rece?

jajca.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
25.7.2008 12:15:37   
Anonimen
Tasha vse najboljše!

Muki vse najboljše!

Želim vama pa vse kar si sami želita in vse kar so že druge napisaleuser posted image

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 3528
25.7.2008 12:17:24   
piskot
o preklet hlod....

MUKI IN TASHA, VSE NAJBOLJSE user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
25.7.2008 12:19:48   
Anonimen
Ja bolezen rok, nog in ust je imela tudi naša sosedica- 1 teden pa je bila ok, ampak še viroza, norice........user posted image

Mi no Tinkara je pa zdaj v fazi KAJ JE TOLE? Kje je moja mami? pa Mami kje si?, meni se že rola, čakam še da začne Zakaj je to? pol grem pa glavo pod mrzel tuš datuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3530
25.7.2008 12:25:10   
altati
moci, a taka bolezen tud obstaja?
hudo...
nisem vedela!
no, v glavnem -pozdravite se!čimhitreje in čimlažje....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
25.7.2008 13:43:47   
muki1
Moci, pri vas pa res uživate, da se ti zrola user posted image user posted image user posted image user posted image . A boš ti v rit sesuvala te pikice ali moram jaz osebno do vas?

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3532
25.7.2008 13:47:34   
moci
mislim, da na izvidu piše bolezen dlani, stopal in ust. tiste na riti so pa še bonus. vročina ni del te bolezni, tud bonususer posted image

muki, pridi, če boš uspešnauser posted image

ja, nam se rola, ni kaj.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
25.7.2008 13:50:27   
muki1
Piškot, vaš Martin je pravi razvratnež. Naliva se s pivom, preklinja....sem skoraj prepričana, da tudi pljuva na pločnik, ko gre po ulici user posted image .

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
25.7.2008 13:50:55   
Maxica
Joj, Moci, pa kje vi to pobirate te bolezni čudne? Šcšcšc stran, no.
Kako pa je Zoja, jo kaj boli? In kako sploh to zgleda?
Upam, da se noricam izognete, sicer pa, enkrat jih je treba, pa če je zdaj ravno najbolj primeren trenutek, da še to date od akta, pa naj jim bo.
Za malo borko pa (oni vedno pomagajo ozdraviti):

user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
25.7.2008 13:51:24   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Piškot, vaš Martin je pravi razvratnež. Naliva se s pivom, preklinja....sem skoraj prepričana, da tudi pljuva na pločnik, ko gre po ulici user posted image .

Ja, in pol je očka kriv...user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
25.7.2008 13:54:05   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: moci

mislim, da na izvidu piše bolezen dlani, stopal in ust. tiste na riti so pa še bonus. vročina ni del te bolezni, tud bonususer posted image

muki, pridi, če boš uspešnauser posted image

ja, nam se rola, ni kaj.

Veš kaj, zdaj kaj je, tu je. Ne moreš nič. Ti pa svetujem, da lepo vzameš bolniško in se skupaj z Zojko lepo spočijeta, okrepita in potem greste naprej. Tudi priprave na poroko, ki ti jemljejo moči bodo počakale.
Sploh pa, kako daleč si?
Obleka ?
Vabila?
Muzika?
Pecivo, torta?
Fotograf?
Rože?
Kaj še manjka pri organizaciji???? Lahko kaj svetujemo, tak na daljavo? Najbrž da ne, ampak če lahko pa kar napiši.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3537
25.7.2008 14:03:34   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Ja, in pol je očka kriv...user posted image

hmmmm, zaenkrat se ne pljuva. a to bo potem naslednja faza?

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
25.7.2008 14:04:53   
piskot
MOCI nic vam ne zavidam vsega tega ... upam da se kmalu pocajtate.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
25.7.2008 14:49:29   
lucika
en lep pozdravček tudi od mene, po dooolgem času. sicer sem še v službi, vendar pravijo, da me tudi doma čaka internet! jeeeeej, kaj takega, a ne? no, končno so me priklopili, tako da vas bom lahko vsaj brala v miru.

muki in tasha, naj vama sonček sije še naprej... vse najboljše!!!!

koliko debat je bilo vmes, da ne vem, kaj bi komentirala.

pitje: aidan spije že ponoči dve flaški, torej 6 dcl, pa podnevi ene dve, tak da ima res dosti. mehurčki v cocacoli ga ne motijo, še rigne tak lepo po tem, da je veselje:) malo mu posodim piksno, saj ni veliko in ne velikokrat....

morje: a ste vse že doma, hehe??? mal se hecam, tiste, ki vas še čaka, uživajte...

vas še zvečer mal preberem...kak bo fino. pa še tv zgleda da bomo končno lahko gledali. noro.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
25.7.2008 15:06:17   
muki1
Lucika, komaj čakam, da te bom spet večkrat brala user posted image  user posted image  .

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3541
25.7.2008 20:02:31   
@lina
draga muki, vse najboljše za naslednjega v nizu tridesetk!user posted image user posted image  Itak določenih čestitk ni možno nadgradit, tako da se pridružujem ostalim: ostani takšna kot si, ker taka si taprava!

Tasha, tudi tebi vse najboljše in močno uživaj v pričakovanju letošnjega darila v krogu svojih najdražjih!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3542
25.7.2008 20:10:15   
@lina
pitje: naš se ful naliva že od nekdaj. Samo pred spanjem spije dva dcl, sicer pa skoraj vedno, ko dobi pijačo, se lepo namesti in sprazni do tamalga prsta.
No, naj vam še povem, da smo danes tako intenzivno šopingirali, da smo pozabili njegovo flašo v eni štacuni. Po tem, ko smo obrnili okrog cel avto in pol bajte, sem poklicala v eno izmed trgovin, kjer se mi je zdelo da je bila nazadnje videna, in so mi prodajalke povedale, da nas čaka pod pultom.user posted image

Coca-cola - starejši ne, tamal je pa pri prvih poskusih pokazal zanimanje po
še. Samo doma tega nimamo, na pizze (kjer si mami-to sem jaz-zaželi zraven coca-colo) pa tudi ne hodimo tako blazno pogosto, da bi me to moralo sekirat.

moci, prvič slišim za to bolezen. Mislim, ta imena novodobnih bolezni so čist out, popolnoma brez vsake domišljije. Že pri peti in šesti bolezni sem zavijala z očmi, tale vajina pa...
A simptomi te so samo pikice, ali kaj? NO, kakorkoli, želim vama čimprejšnje okrevanje...za norice pa - enkrat je dobro da jih date čez...upam, da sedaj ni ravno najslabši tajming....

lucika, bravo za priklop v svetuser posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 3543
25.7.2008 21:38:14   
lucika
dober večer oktoberke!

meni dejansko net dela. skor verjet ne morem. v temle mescu sem se skor navadla, da se rr bere na brzino in na skrivaj. v službi seveda. pa se tule prepričujem, da se mi zdajle nikamor ne mudi,hehehe...

jutri imamo drugi vselitveni piknik. za kolege kao. enkrat ni enega ,drugič drugega...sva se odločla, da povabiva, pa če jih ne bo, bova pa sama čevapčiče pekla. in večine res ne bo. ampak takole folk lovit, ne pridemo skup do zime. sva hotla kak teden prestavit, pa večina ne more 14 dni al pa še več...eto, piknik bo, pa kakor komu paše. če je kateri dolgčas, vabljena!

ati in mali se uspavata. smo pripravili vse potrebno za projekt svoja postelja/svoja soba, beri, kupili še jogi:) me res zanima, če nam bo uspelo kdaj, hehehe...

grem še malo pobrat kaj po stanovanju. eni jutri prvič pridejo in prvega vtisa zlepa ne popraviš. ter pa se moram malo potrudit:))))

lepo spančkajte.

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 3544
   [Brisano sporočilo]
25.7.2008 21:42:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu @lina)
  Neposredna povezava do sporočila: 3545
   [Brisano sporočilo]
25.7.2008 21:46:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3546
   [Brisano sporočilo]
25.7.2008 21:52:43   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3547
26.7.2008 7:49:50   
Maxica
Dobro jutro. Jaz že pokonci, no, sem se pa fino naspala in sem sveža in vesela sončka. Včeraj smo šli v Cirkus Safari. Me je bilo prav strah, kako se bo zdelo otrokoma, sploh Lanu, sem imela občutek, da bo čez kakšnih 15 minut kar vstal in hotel iti. Ampak ne, on je ful ploskal in gledal. Je trajalo kar 2 uri z manjšim premorom vmes in sta bila ful navdušena.user posted image
Danes imamo pa popoldne plan iti v Atlantis, ker imamo še ene karte za porabit, po zajtrku bi pa rada šla še malo na kolo.
Lepo soboto vam vsem želim.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3548
26.7.2008 7:52:47   
Maxica
Sivkamivka, WB.user posted image  Kakšno fotko pa absolutno pripopaj, tudi sivkotamivkota, seveda.user posted image
Lucika, prav super, da so vas končno prikopili. Zdaj pa sam piši, dragica, ni več izgovorov. Pa fajn se imejte na pikniku, sta z možem čisto prav naredila. Človek enostavno ne more vsem željam ugoditi.Če bosta sama, se bosta pa sama fajn imela, sem prepričana.user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
26.7.2008 12:15:43   
Maxica
user posted image user posted image user posted image Ravnokar smo prišli iz 29 km dolgega kolesarjenja. Juhu, kva je bilo fajn. Zdaj pa še pod tuš, kosilo pojemo in gremo plavat in šibat po toboganih. Čao čao.user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.