|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
28.7.2008 7:34:59   
ozziebo
A mi katera pošlje cifro, za vsak slučaj? Moj ne bo sposoben ničesaruser posted image , razen proslavljanja seveda.

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
28.7.2008 7:46:01   
naty13
Ozziebo dobro opravi na pregledu. user posted image user posted image user posted image

Matejchi mi smo tudi štorkljo poslali stran. user posted image  Imamo tudi dva dovolj. user posted image

Kar se pa tiče pospeševanja poroda, pa meni tako nič ne prime. user posted image  Po stopnicah grem miljonkrat gor in dol. Pospravljam ko zmešana, pa nič.  user posted image user posted image  imamo že dva dni na programu, pa tudi tukaj ni rezultata. S tamalmu sva veliko na sprehodih - hodim veliko, pa nič. Očitno bom mogla v hribe. Anita me vzameš sabouser posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image  Če noče danes ven, na noj datum, naj pa še kar mal počaka. user posted image

pa pa

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
28.7.2008 7:48:28   
andrejaboris
Jutro! Kavica popita, zdaj pa počasi v MB na pregled in se pol tipkamo!

Cebrca super da ste doma!!!user posted image user posted image

Lepo bodite babike moje in vso srečo vsem, ki jim je mogoče danes namenjeno, da grejo v Rim!!!

papa

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 4178
28.7.2008 7:49:18   
tejkaz
Dobro jutro

Kavica, zajtrk in branje RR-ja. Mislim, da bom to kar pogrešala. Samo danes še imam internet, potem me bodo pa do 4.avgusta odklopili. Upam da bom vsaj gnezdit začela da mi ne bo preveč dolgčas.

David, Žan in Lana, čestitke za prvo obmesečnico  user posted image user posted image user posted image

Zdaj grem pa prebrat za nazaj.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 4179
28.7.2008 7:53:17   
andrejaboris
Aja pa še to!
Jaz sem brala da se pravi popadki začnejo v zgornjem delu maternice in potem se selijo navzdol in na koncu še v križ in drugam! Se pa od 1. ne spomnim, če je blo lih tak! Vem pa da se niso začeli v križu!!

Še enkrat papa!!!

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4180
28.7.2008 7:54:56   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

David, Žan in Lana, čestitke za prvo obmesečnico  user posted image user posted image user posted image

Saj res. Danes so naši prvi avgustovčki dopolnili prvi mesec. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  mamicama, atijema in malim navihančkom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4181
28.7.2008 7:58:03   
naty13
Andrejaboris dobro opravi. user posted image user posted image user posted image

Tejka to pa bo kriza zate in za nas. user posted image  Še pofočkat se ne boš mogla. user posted image  Pa to je cel teden. user posted image  Kako pa kaj Eva? Je pridna, zdrava,....? Izpuščajčkov ni več?

Evo, zdej se mi pa mislim, da Nejc prebuja. Slišim eno godrnjanje. user posted image  Ga oblečem, pozajtrkujeva, pa spet mal pridem pogledat. user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 4182
28.7.2008 8:26:05   
bambi14
Daaaaaannn,
no spet sem lena ali pa ne uspem priti na net oz. preberem, se nasmejem, si želim tudi jaz počasi odpeketati v P ampak je tudi mene strah,.......kje je še uradni rok 20.08.
Danes zjutraj sem dala ven čaj iz malinovih listov,...kao, da bom pila za zajterk in mi ga je user posted image samo pospravil nazaj v predal ter pristavil za kofeto- češ kao ni še čas,...kolko še mamo za nardit in da naj počakam do kakega oktobra- hihi. A mislite, da mi bo uspelouser posted image .

Cel vikend smo delali ko zmešani, jaz kuhala,....kolegi so bli pridni in so latali streho,....zvečer pa ko zanalašč obiski, ki jih ni bilo že 100 let in jaz crrrrrrrrrrrkkk.user posted image - ko ti je najmanj grrrrrrrrrr.- mah kaj češ( po moje so radovedni kako se držim- gobci)
Posledice so se videle na nogah, sem dobila prstke ko male klobasice in občutek, kot da se že pečejo na žaru,....samo ne dišijo ampak se mi fajn potijo in sm...
Vsem fajne preglede in naj se vam počasi uresničijo želje po cartlanju user posted image in  hitre porodeuser posted image user posted image user posted image .

Zdaj pa letim pogledat, če moji dečki kaj rabijo,....- ajd se tipkamo.

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 4183
28.7.2008 8:28:30   
buhtlčk
Jutro!

Tkole spustim slaba dva dni, pol pa nikakor da na tekoče pridem. To sem si zapomnila : M@j@ user posted image user posted image user posted image  za Urha

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 4184
28.7.2008 8:30:42   
Zoja Miša
Ja Naty, prijatelji mi rečejo, da sem malo čarovnice, torej mi je mogoče celo za verjeti...user posted image  Hvala za info o nakitu. Meni je bilo nekako rečeno, da daš vse dol, v primeru, da bi bil CR.user posted image  Pa itak nič razen uhanov in pearcinga v ušesu nimam, pa ne vem ali jih dati dol, ali kako. Hmmm....

Ozziebo, imaš ZS.

Andrejaboris, dobro opravi in sporoči kako kaj si.

Tejkaz, ti mi kak sms pošlji, pa bom punce obveščala kako si, in tebe tudi, če bo kaj novega. Itak sem doma na kavč priklenjena z računalnikom pred sabo, tako da brez problema.user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 4185
28.7.2008 8:34:58   
anita goitan
jutroooo,
evo hitim do PCja da prečekiram če je kak nov user posted image pa nič, ah ok pa ničuser posted image
ozziebo fajn opravi na pregledu, in če te pošljejo direkt v P srečno, čimhitrejeuser posted image
naty kaj je sedaj to? Dan je še dolg, imaš še čas, sicer se pa jutri dobive v KR in ne morš verjet-sonce je napovedano, le kaj to pomeni, verjetno bom šla iz posvetovalnice direkt tje mimo pulta..saj veš kam -v porodnouser posted image user posted image user posted image , čeprav še ni moj datumuser posted image

Zoja miša ful hvala za user posted image , dobra kofi mejkrca siuser posted image

Ups sedaj šele vidim,da te je bella02 prehitela v kavi, ampak njeno sem jaz že ledeno spila, vendar je bila zudi super!user posted image

matejchi
a vi2 sta pa štorkljo sosedom poslala, pravilno, tud do Kamnika je novembra priletelauser posted image
astrea čimhitreje nja ti mine čas v PO, pa javi se nam še kajuser posted image
Tato uf ti si pa tukaj, uf vem da si nestrpna, saj bo..!!Držim pesti!

Punce se še beremo, tud jaz šibam pod tuš, čao

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 4186
28.7.2008 8:47:15   
sandra123
Jutro souser posted image ...vam pošiljam malo sončka user posted image ...
Sem že pokonci, ker me je nekaj zvijalo po trebuhu, ko sem bila še v postelji, no je zdaj malo boljše...Spala sem dokaj dobro, čeprav bi še malo potegnila poležavanjeuser posted image ...Malo me daje nervoza zaradi današnjega pregleda v P - ga imam ob 11-ih...Sem se odločila, da si kar torbo za P spet pripravim, če se slučajno odločijo, da me spet obdžijouser posted image ...
Naty in ZojaMiša......upam, da bo pri meni vse ok in da ne bom kakšnih presenečenj potem javilauser posted image
Ozziebo, dobro opravi na pregleduuser posted image , ravno tako andrejaboris user posted image user posted image user posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 4187
28.7.2008 9:08:25   
Krysia
Dobro jutro vsem skupaj

Se kar strinjam z buhtlčk: manj kot 2 dni ne pridem pogledat, pa mam za prebrat cel roman user posted image

Najprej: m@j@: čestitke user posted image user posted image pa naj Urh pridno raste, vsi trije pa vsaj ponoči pridno spite in se čimmanj zbujajte

Cebrca, lepo, da si doma. Ko boš utegnila, pa pričakujemo kakšno slikco in tvojo porodno zgodbo ... No, nam prvorodkam pa privošči še kakšen nasvet. Seveda, ko ti bo zneslo, drugače se kar lepo s svojima moškima ukvarjaj user posted image .

Midva sva pa v soboto še mal nakupovala - sva kupila lupinco za v avto pa še ene par malenkosti pa sva spet celo premoženje v BC pustila. No, samo, da bo imel naš user posted image vse, kar potrebuje user posted image . Danes bomo pa verjetno cotke prali - so že na kupih - bo kar nekaj strojev. Ko pa na likanje pomislim, me pa vse mine, čeprav bom tole verjetno kar z veseljem likala za spremembo od moževih srajc (na srečo jih nima prav veliko). Vedno, ko likam, se spomnim na sandro123, ki je ful pridna pri tem ... Aja, sandra, dobro opravi na pregledu!! Enako tudi ostale, ki ste danes na vrsti - zdej ne najdem seznama, kjer imamo to napisano ...

Meni se še nikamor ne mudi - mislim v P ... imam še 26 dni do PDP, sicer je 16.8. luna, tako, da nas lahko kaj prehiti, ampak se tolažim, da imam še kar nekaj časa ... No, kljub vsemu je pa torba že pripravljena - nikol ne veš ...

Astrea, naj ti dnevi v P čimprej minejo. Ko bo pa čas za akcijo, pa kar pogumno!

Naty13, ti pa še malo počakaj - se mi zdi, da jih je še nekaj pred tabo user posted image

Tako, pokomentirala sem vas. Tiste, ki morate vsak dan na raport, pa kar hitro pofočkat se sem gor!!

Lep dan brez zatekanja in drugih težav!

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 4188
28.7.2008 9:11:27   
tejkaz
Pa mi je uspelo vse prebrati.

Punce, zlate ste. Kljub temu, da imam še tri tedne (danes smo uradno donošeni) do roka in da se pri nas še sploh nič konkretnega ne dogaja, ste me pogrešale. HVALA

m@j@, čestitke za Urha. Se mi zdi, da fantki radi prehitevajo. Vsaj zaenkrat je tako.

Zoja Miša user posted image user posted image za razvajanje in počitek doma. Joj, če bi imela avto, bi pa res en dan do tebe prišla. Meni bo dolgčas ob dopoldnevih , tebi bo verjetno tudi kaj. Mogoče pa nahecam mojega.

Cebrca user posted image user posted image da ste doma. Zdaj pa se spočijte, naužijte en drugega, nato pa se nam javi in kakšno slikico prilepi.

Miškolinček, tebi se je pa dogajalo čez vikend. Upam da se bo vse srečno izšlo.

Sandra, tudi mojo odpustnico imaš. Pridno si se pazila, da si prišla tako daleč. Tvoja sončka te pridno ubogata in pustita sestrico da še malo uživa na morju. Ko bo pa čas, se boste pa spoznali.

Gajka, pravega lepotca imaš. Boste šli že kmalu kaj ven?

Naty, Eva je v redu. Je dobila v soboto spet izpuščaje. Po žlički claretina je spet vse izginilo. Danes bom njeno P poklicala, ker verjetno gre res za neko alergijo, pa bi rada vedela kaj je vzrok. Očitno ji neka hrana ne paše, vendar ne je nič takšnega kar prej ne bi. Drugače je pa kar pridna.

Lana777, čudovit travnik. Kaj pa če čutiš ritko na vrhu? Jaz čutim ritko, če ne bi vedela da je na glavi, bi mislila da je to glava.

Jaz pa pogrešam Ivo77.

Se opravičujem če sem še katero pozabila, je bilo kar precej za prebrat.

Zdaj pa na kratko opišem naš vikend.
Naty, si imela kar prav, res smo si od znotraj ogledovali Kr P. V petek še do 15.00 nisem niti enkrat čutila našega fanta. Ko je prišel moj domov, smo imeli kosilo, tudi po kosilu je bil pri miru (ponavadi se vedno "zahvali za hrano"), šla sem počivat, nič, pojedla malo čokolade za cuker, nič. Ob 17.00 sem tako zapaničarila, da sem kar jokat začela. Šla pod tuš, vzela materinsko in sva šla v P. so bili full prijazni. Takoj na CTG, smo takoj srček našli. Je bilo vse v vredu, samo naš mali je očitno cel dan prespal. Malo so me kregali, da sem pozno prišla, da je treba prej priti, če ne čutimo otroka. Popadki so takšni kot Panonska nižina, ni šlo čez 20. Srček je pa lepo bil. 30 minut sem bila na CTG-ju, potem je prišel zdravnik in rekel da lahko grem domov in sem šla. Se vsedem v avto in je mali začel razgrajati po trebuhu. Sem bila pa vsaj mirna, da je vse ok.
V soboto smo bili dopoldan na igrišču Gibi Gib v Kranju, popoldan na sprehodu po Kranju, dokler ni začelo deževati, včeraj smo bili pa v Velenju pri naših. Je moja mami god praznovala.
Danes pride pa brat do mene in greva v eno trgovino po les da bova previjalno naredila. Potem imamo pa pregled in CTG pri mojem G.

Lep dan vsem, upam da bo še kaj časa za RR danes, drugače bomo pa bolj na vezi preko Zoje Miše in Naty. Če pa katera uide v kakšno porodnišnico, ji pa želim lahek in hiter porod.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 4189
28.7.2008 9:18:49   
anita goitan
tejakz sam da je vse uredu! Poiznam ta občutek, dobra dva tedna nazaj al že večuser posted image sem bila cel dopoldan delavna, belila steno, potem sem se pa ulegla in nič, mal pojedla pa spte nič čutila, pride moj user posted image domov, sem kar takoj v P klicala in ćčez 20min sva bila že v KR, in seveda takoj se je user posted image najdu čim je babica dala gor CTG! Je pa tudi mene opozorila naj ne odlošam, ampak če po par počepih, hoji,..sladkemu,..ne čutim še vedno nič, šibnem takoj na CTG!

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4190
28.7.2008 9:23:47   
tejkaz
Anita G., pa so tebi kaj rekli, da bi rabila napotnico prinesti? Moj G je bil še na dopustu zato nisem šla k njemu. Naročeno mi je bilo, da če bo kaj narobe naj grem kar v porodnišnico, tam so mi pa rekli, če imam napotnico za CTG? 

Aja, pa še to, ko sem bila z Evo noseča, sem danes rodila. Na točno poln 37.teden.

< Sporočilo je popravil tejkaz -- 28.7.2008 9:24:54 >

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4191
28.7.2008 9:23:59   
spps
OJla avgustovke!pa je vaš mesec pred vratiuser posted image user posted image user posted image user posted image vsem vam želim,da opravite kar je treba v čimkrajšem času in z čimmanj bolečinamiuser posted image
a se je Erin kateri oglasila?

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 4192
28.7.2008 9:27:14   
lana777
Jutro,

danes grem tud jst h G in zvečer poročam,
ker imam popoldne ...

Tejkaz - zihr je na vrhu glavica, ker pred 14-dnevi mi
je naredla UZ in potem sm vsak dan spremljala
dogajanje in ni prišlo do nobenih velikih premikov ... Bo že.

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4193
28.7.2008 9:30:12   
sandra123
Tejkaz WB, pa HB, da je bila skrb glede tvojega user posted image odveč user posted image ...No, pa samo, da je Eva boljše in da lahko uživate na potepih...
Moja sončka sta pa še vedno tako aktivna, da me včasih že pošteno vse boli, ko imata akcijo - ker sta oba z glavicama navzdol, čutim vse brce direktno pod rebra in v želodec - posledično mi občasno kar kislino gor vrže - sem na rupurutu...HB, da mi pomiri želodec user posted image ...Pa hvala za odpustnicouser posted image
Krysiauser posted image user posted image user posted image , ja ne me tako hvalit glede likanja, nouser posted image user posted image user posted image , tako pridna pa spet nisem, čeprav se trudim, da bi vso perilo nekako spravila v red preden grem v "Rim"...me pa trebuh že pošteno ovira, tako, da rabim kar nekaj pavze vmes, ko likam....Zdaj mi je pa še moj user posted image začel malo pomagati pri tem, da gre hitreje...user posted image

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 28.7.2008 9:39:06 >

Lp, Sandra

Neposredna povezava do sporočila: 4194
28.7.2008 9:32:57   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Anita G., pa so tebi kaj rekli, da bi rabila napotnico prinesti? Moj G je bil še na dopustu zato nisem šla k njemu. Naročeno mi je bilo, da če bo kaj narobe naj grem kar v porodnišnico, tam so mi pa rekli, če imam napotnico za CTG? 

Aja, pa še to, ko sem bila z Evo noseča, sem danes rodila. Na točno poln 37.teden.

tejkaz o nobeni napotnici ni bilo govora, ker hodim na preglede v P oz imam tam izbrano osebno gin.user posted image mogoče zaradi tega

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4195
28.7.2008 9:34:25   
sandra123
Lana, dobro opravi danes na pregledu user posted image , pa ne se preveč ustrašiti, če ji bo UZ kaj nagajaluser posted image - sva iz istega konca, pa vem da hodiš tudi ti v ZD....upam, da nima G spet novega UZ-ja, ker se zna zgoditi, da bo spet kaj čudnega zračunalauser posted image user posted image user posted image ...ja, kaj čmo, te elektronske napravice včasih zatajijo...user posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 4196
28.7.2008 9:34:34   
tejkaz
Anita, veretno zaradi tega, ja. 

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4197
28.7.2008 9:44:47   
anita goitan
Zanimiv video o spodbujanju šibkih sesalčkov (dojenje):

http://www.youtube.com/watch?v=WOQzEN_dcPc

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4198
28.7.2008 9:44:54   
Ryssa
Jutro!

Včeraj se mi potem ni zdelo da mi kaj odteka, tak da se nisem šla pokazat. Imam tako ali tako v sredo zjutraj G, pa bom povedala. Me je porodnišnice kar nekam strah, ne vem kak bo ko bo nujno treba it.

Včeraj sem si poskušala pripravit torbo za porodnišnico, pa mi ni ratalo, ker je premajhna user posted image Moram najti nekaj druga, keksi in voda so zasedli veliko prostora. Ven jih pa ne dam user posted image user posted image

Tiste ko šinfate čez likanje, lahko meni prinesete user posted image
Imam nov likalnik, pa nič za likat, pa tak bi ga rada mal boljše sprobala. Bom zdajle vrgla nekaj prat, da bom vsaj popoldan ali jutri imela kaj dela user posted image

Držim pesti za tiste ko bi rade, da vas čimprej zagrabi in po hitrem postopku spoznate svoje otročke.
Jaz še imam vsaj teden čakalne dobe, ko bom imela vse pripravljeno bom dala sama sebi odpustnico user posted image Vprašanje če bo to sploh kdaj user posted image

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 4199
28.7.2008 10:00:11   
malenaa
najprej vsem en lep pozdrav. ne nisem nova, tako da ne ubit slauser posted image

izgleda da bo od danes en sonček več. Tamy30 namreč odteka voda in čaka na popadke, tako da so jo namesto na ctg poslali kar v porodnišnicouser posted image Tako da, punce navijajte, tak kot znateuser posted image

< Sporočilo je popravil malenaa -- 28.7.2008 10:07:43 >

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?