tejkaz
|
Pa mi je uspelo vse prebrati. Punce, zlate ste. Kljub temu, da imam še tri tedne (danes smo uradno donošeni) do roka in da se pri nas še sploh nič konkretnega ne dogaja, ste me pogrešale. HVALA m@j@, čestitke za Urha. Se mi zdi, da fantki radi prehitevajo. Vsaj zaenkrat je tako. Zoja Miša za razvajanje in počitek doma. Joj, če bi imela avto, bi pa res en dan do tebe prišla. Meni bo dolgčas ob dopoldnevih , tebi bo verjetno tudi kaj. Mogoče pa nahecam mojega. Cebrca da ste doma. Zdaj pa se spočijte, naužijte en drugega, nato pa se nam javi in kakšno slikico prilepi. Miškolinček, tebi se je pa dogajalo čez vikend. Upam da se bo vse srečno izšlo. Sandra, tudi mojo odpustnico imaš. Pridno si se pazila, da si prišla tako daleč. Tvoja sončka te pridno ubogata in pustita sestrico da še malo uživa na morju. Ko bo pa čas, se boste pa spoznali. Gajka, pravega lepotca imaš. Boste šli že kmalu kaj ven? Naty, Eva je v redu. Je dobila v soboto spet izpuščaje. Po žlički claretina je spet vse izginilo. Danes bom njeno P poklicala, ker verjetno gre res za neko alergijo, pa bi rada vedela kaj je vzrok. Očitno ji neka hrana ne paše, vendar ne je nič takšnega kar prej ne bi. Drugače je pa kar pridna. Lana777, čudovit travnik. Kaj pa če čutiš ritko na vrhu? Jaz čutim ritko, če ne bi vedela da je na glavi, bi mislila da je to glava. Jaz pa pogrešam Ivo77. Se opravičujem če sem še katero pozabila, je bilo kar precej za prebrat. Zdaj pa na kratko opišem naš vikend. Naty, si imela kar prav, res smo si od znotraj ogledovali Kr P. V petek še do 15.00 nisem niti enkrat čutila našega fanta. Ko je prišel moj domov, smo imeli kosilo, tudi po kosilu je bil pri miru (ponavadi se vedno "zahvali za hrano"), šla sem počivat, nič, pojedla malo čokolade za cuker, nič. Ob 17.00 sem tako zapaničarila, da sem kar jokat začela. Šla pod tuš, vzela materinsko in sva šla v P. so bili full prijazni. Takoj na CTG, smo takoj srček našli. Je bilo vse v vredu, samo naš mali je očitno cel dan prespal. Malo so me kregali, da sem pozno prišla, da je treba prej priti, če ne čutimo otroka. Popadki so takšni kot Panonska nižina, ni šlo čez 20. Srček je pa lepo bil. 30 minut sem bila na CTG-ju, potem je prišel zdravnik in rekel da lahko grem domov in sem šla. Se vsedem v avto in je mali začel razgrajati po trebuhu. Sem bila pa vsaj mirna, da je vse ok. V soboto smo bili dopoldan na igrišču Gibi Gib v Kranju, popoldan na sprehodu po Kranju, dokler ni začelo deževati, včeraj smo bili pa v Velenju pri naših. Je moja mami god praznovala. Danes pride pa brat do mene in greva v eno trgovino po les da bova previjalno naredila. Potem imamo pa pregled in CTG pri mojem G. Lep dan vsem, upam da bo še kaj časa za RR danes, drugače bomo pa bolj na vezi preko Zoje Miše in Naty. Če pa katera uide v kakšno porodnišnico, ji pa želim lahek in hiter porod.