|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
27.7.2008 22:18:57   
lana777
Hojla,

sej ne morm, da vas mal ne pozdravim ...
Posebej zato, ker ste tako prijazno opazile mojo slikico
travnika za naše dete (sej niste mogle zgrešit, k pa sm tako
ooooooooogromno prpopalauser posted image ) in pohvalile ... HVALA!

Gajka - hvala za koristne nasvete (predvsem o količini hrane, men
se še sanja ne, kolk en novorojenček pojeuser posted image )

M@J@ - ČESTITKE za Urhauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nyna84 - hvala za članek, sm prebrala, jutri na pregledu pa kaj več izvem, vem pa,
da se neš otrok še ni obrnu, ker točno čutim glavico na vrhuuser posted image

ZojaMiša - fino, da si doma in da te razvajajo tako lepouser posted image user posted image user posted image

Cebrca - DOBRODOŠLA DOMAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa, da še mal poročam - včeraj sva bila na
eni poroki in je blo lepo, posebej zato, ker
sva obujala spomine, ker sva se lani julija
pa mi2 poročila in  sva  se ves čas spominjala in podoživljala
najin najlepši dan ... seveda nisva mogla tok plesat (kakšen počasen
ples žeuser posted image ), sploh pa se ne stiskat user posted image

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 4151
27.7.2008 22:19:01   
kaja02
erin- ja se je moja odločla da bo še kar gostovala tak, da še ne grem v P, torej tudi še ti nimaš odpustnice iz moje straniuser posted image user posted image ,

košuta- a canesten naj bi uporabla za pospešitev , a ne?? sam problem, ga nimam, morem drugo varianto najdit, hoja po stopnicah očitno ne pomaga, prav tako ne dolgi sprehodi, za user posted image  še nisem dragega prepričala( mam občutek, da ga je strah), a katera ve, kaj še preostane??????

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4152
27.7.2008 22:21:11   
Tato
Ojla !!

vneto se prebližuje datum 2.8., ampak se še nič ne dogaja, vsaj mislim, da tistih ta pravih popadkov še ni... sem si napovedala že ne vem koliko datumov pa nič... sm pa neučkana... mal sem že sita svojega okroglolićnega telesa... si sploh nisem več podobna... ampak, sej bo kmalu mimo a ne..

danes me kar fajn boli v dimljah, malo trebušček, ampak potem mine... to še ni to, a ne ??
Po eni strani se veselim po drugi strani, me je pa že fino strah poroda,... si sploh ne upam predstavljati, kolk bo to bolelo... mam kr vsak dan take vnete predpriprave ( depiliranje, umivanje las ... )pa vsak dan me folk kliče, ali sem še v enem kosu.. to vprašanje mi gre že kar malo na živce...
no spat še ne grem, ker itak nič ne
spim... vroče za p..... pa spet napovedujejo eno vročino... ufff !! Sm mal nataknjena a ne... mal sm se skašlala, pa sej ne zamerte a ne !?

VEsela sem za vse novopečene mamice !! VSEM ČESTITKE !!!! Blagor njim, ker je že za njimi.

Lepo spančkajte ostale nosečke in držte se !!!

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 4153
27.7.2008 22:26:08   
ANA_P
Tato, mislim, da že vse enako razmišljamo.user posted image user posted image
A vročina je spet naovedana al kaj? Celi teden nisem imela preveč otečenih nog, danes ko so se stopinje malo dvignile pa sem že spet buhtelj.

(odgovor članu Tato)
Neposredna povezava do sporočila: 4154
27.7.2008 22:27:50   
ANA_P
To, kak' je mene poroda  strah, pa vam ne bom niti govorila. Vsak dan večja panika!!!!!!

Za tiste, ki ste že rodila, a ti res čez 'danko' preverijo koliko si odprta?

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 4155
27.7.2008 22:33:53   
matejchi
ANA_P sem kar malo debelo pogledala tvoje vprašanje... tam ti nič ne preverjajo...
Mene ni poroda strah, mene samo bega kako se bo vse skupaj začelo.... al natur al s pospeški kot prvič?

Predvsem pa bi rada mal prej, sam hudič če je sigurn po tastarmu lenitis fasala... mislim glede spanja, drugače je pa priden.

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 4156
27.7.2008 22:36:02   
kaja02
ana_p - a ti to resnouser posted image   tisti oz. tista, ki ti je to povedala, sigurno še ni rodila. odprtost preverjajo čez nožnico, saj tam se mora razširit, da lahko rodiš. P a brez zamereuser posted image

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 4157
27.7.2008 22:43:35   
astrea
čau čau, čvekuljiceuser posted image user posted image

se javljam iz postojnske porodnišnice, kamor so me sprejeli v ćetrtek popoldan zaradi krčev. No in v petek so me kar obdržali, čeprav nimam popadkov in sem zaprta. So pa krči prenehali, tako da je počivanje koristilouser posted image . na ctg-ju je vse mirno, bomo vidli kaj bo jutri zjutri. Se v meni nabira adrenalin pričakovanjauser posted image , sem vsa vesela in pozitivna in nimam obstanka - kar naprej se danes sprehajam, pa tudi dete se mi je prvič postavlo direktno navzdol, tako, da sem na obeh straneh pod prsmi čutila in pobožala njegove nogice user posted image . Zelo finouser posted image .

Zdaj bom šla pod tuš, tako da vas ne utegnem komentirat, bom samo na hitro čestitala za nova rojstva user posted image user posted image .

pridne bodteuser posted image

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 4158
27.7.2008 22:53:57   
matejchi
ANA_P  mal sem razmišljala, mogoče so ji pa ugotavljali odzadaj koliko je zaprta in ali rabi kako odvajalo....

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu astrea)
Neposredna povezava do sporočila: 4159
27.7.2008 23:07:08   
sandra123
IZVIRNO SPOROČILO: košuta
Sandra - Držim pesti za jutri, da bodo rezultati meritev dobri in te ne bodo strašili, kot so naju v petek. user posted image user posted image user posted image

Košuta...hvala za malo vzpodbude...sicer sem pa itak prepričana, da je vse ok...Se bom javila takoj, ko opravim na pregledu user posted image
Matejchi...moja user posted image user posted image sta narejena čisto po naravni poti...malo nepričakovano, ampak z vso ljubeznijo...po 7-ih letih odlašanja se je mati narava odločila, da me dvojno nagradiuser posted image
Anita...ti se pa kar hecaj...da ne boste slučajno potem debelo pogledale, ko ne bo ne duha ne sluha od meneuser posted image user posted image user posted image
AnaP...sva že dve...jaz sem tudi danes spet dobila otekle nogeuser posted image - upam, da me ne bodo zaradi tega jutri obdržali v Puser posted image
Cebrca...dobrodošla spet z nami, pa veliko cartanja z malim princem ti želimuser posted image
Astrea...zdrži še malo, pa javi se še kaj iz P user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 27.7.2008 23:11:30 >

Lp, Sandra

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 4160
27.7.2008 23:09:55   
ČebelicaMaja
naty- a Nejca ste za celo leto izpisali ali samo septembra...ker mojo punco bi doma razneslo od enerrgije, že tako je kot raketa in ko pride oči in norita, se ji čist odpuliuser posted image  ... mogoče ni na mestu, ampak me včasih prav spominja na mojo psičko huskyco- ko si jo na travniku ali v gozdu odvezal, pa je samo šprint usekala in že je ni bilo več... če ima preveč energije je nemogoča, pa hkrati zelo nepotrpežljiva, zato vsi mislimo, da ji bo vrtec koristil, no saj ji je že- ampak te bolezni so nas pa čist zdelale in se ful bojim za dojenčka...

Kaja- kupila sem jih v Lj.- ful vesela- ker sem tudi jaz večje dimenzije tam zgorajuser posted image  moj user posted image  je sicer ves navdušen, mene pa pri športu ful motijo in vedno znova delam doktorate iz teh nederčkovuser posted image

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4161
27.7.2008 23:11:47   
matejchi
Sandra ful lepo... to je moglo bit pa presenečenje, ali imaš v žlahti kakšne dvojčke?

RD RR

(odgovor članu ČebelicaMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4162
27.7.2008 23:14:46   
sandra123
Ja, po moji strani sta jih imeli obe stari mami - ena 2 fantka (sta žal umrla), druga parček....me prav zanima, kaj bom na koncu jaz cartalauser posted image user posted image user posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4163
27.7.2008 23:19:57   
sandra123
Matejchi, kako pa to, da je pri vas štorklja že zaključila z delom????user posted image

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 27.7.2008 23:21:12 >

Lp, Sandra

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 4164
27.7.2008 23:32:18   
matejchi
Sandra, nekako mi zadostujeta dva mulca.... zato smo štorkljo preusmerili po soseski,... se je obneslo, jih je kar nekaj nasula...

RD RR

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 4165
27.7.2008 23:46:06   
sandra123
Matejchi...midva sva si vedno želela 3 otroke...zdaj pa moj dragi pravi, da bi lahko kasneje še kakšnega imeli user posted image ...mislim, da bo pri nas štorklja tudi zaključila z delomuser posted image user posted image user posted image

No, zdaj pa se bom počasi poslovila za nocoj - upam vsaj, da mi bo uspelo danes kaj prej zaspati....kdo ve, kaj nas čaka jutriuser posted image user posted image user posted image
Nočko vsem...

Lp, Sandra

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4166
27.7.2008 23:54:43   
bella02
Ku ku, še sem tukaj!

Naty in Zoja Miša, lepo, da vaju skrbi zame. Bosta prvi, ki bosta izvedeli, kdaj bo user posted image imel dost mamične oskrbe user posted image user posted image user posted image .

Včeraj je zvečer grmelo, pol so pa prišli sosedi in smo do 1h kartali. Hočemo izkoristit zadnje dni user posted image user posted image user posted image . Danes sem do 10h spala in vmes šla le ene 3x na wc, juhu!!! Po kosilu sem želela še kam it, pa sem med kuhanjem le tega že sama zakuhala in šla po kosilu z otečenimi tacami kot nevem kdo direkt v horizontalo. Popoldne pa obiski in nekaj partij enke pri sosedih in večer je tu. Potem pa da vse preberem in je ura skor polnoč user posted image user posted image user posted image .
Dogaja se ... nič. Občasno čutim pritisk glavice in rahle krče, to je pa tudi vse. Mi je pa to premikanje trebuha tako zelo všeč, da ga bom potem sigurno malo pogrešala. V sredo imam spet CTG, če ne bo nič. Sicer so mi datumi bolj všeč tam po 1.8. bomo pa videli, kdaj bo to naše dete hotelo ven  user posted image user posted image user posted image . Zdaj ima user posted image kolektivni dopust in sem prav vesela, ker bo vedno v bližini. Danes je pospravil po kosilu in potem sta se s Tjašo igrala, ko sem jaz počivala in to meni pomeni več kot ne vem kaj. user posted image user posted image user posted image za naše user posted image user posted image user posted image . Le likat mu ne diši, pa bom že sama, morda že jutri.

user posted image user posted image user posted image m@j@, oči in mali Urh, vse naj naj user posted image user posted image user posted image

Erin, mene tud na ta način včasih boli noga. Sem bila kar nesrečna, ko sem na CTG-ju mogla ležat na levem boku, v P pa sem na hrbtu. Naslednjič sem sestro vprašala, zakaj sem v P lahko bila na hrbtu in je rekla, da je user posted image ponavadi na hrbtu slabo, zato jih dajo na bok. In tako sem zadnji CTG veselo preležala na hrbtu, brez zoprnih bolečin v nogi in križu user posted image user posted image user posted image .

Zdaj pa spat. Tudi mene je strah poroda in tega, kdaj in kako se bo žečelo. Tolažim se s tem, da bo čez 14 dni že vse mimo
user posted image user posted image user posted image

Vsem mirno in hladno noč!

< Sporočilo je popravil bella02 -- 28.7.2008 0:04:32 >

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4167
27.7.2008 23:58:34   
bella02
Joj, mi je ratalo vroče, je svak izklopil internet, jaz pa ravno pred tem, da pritisnem copy user posted image user posted image user posted image . In šibam dol vse nazaj priklopit in samo upam, da mi je shranilo in ... user posted image user posted image user posted image , objavilo je!!! Če bi mi zbrisalo, bi ...user posted image user posted image user posted image , morda dobila popadke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . No, zdaj pa mirne duše spat!

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 4168
28.7.2008 0:02:41   
bella02
Dobro jutro!!!!!!!!
Danes mi pripada čast, da vam, dragim souser posted image user posted image user posted image postrežem s user posted image user posted image user posted image in z vsem, kar spada zraven. To je bila moja prva postrežba kave do zdaj, zato izkoriščam to šanso, zakaj zjutraj me vedno prehitite user posted image user posted image user posted image .

No, lep dan!

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 4169
28.7.2008 6:02:24   
Zoja Miša
Dobro jutro vsem.user posted image
Mislim, da mi je prvič uspelo, da vam jaz ponudim user posted image . Naj vam tekne. Kakršno si pač želite.

Ja, jaz sem že pokonci, ne morem več spatiuser posted image . Sem se zbudila cela prešvicana in potem sem se še v postelji nekaj spreoblačila, tako da sem izgubila še zadnji del uhanauser posted image , res sem smotana. No, še vedno ostaja upanje, da se najde.

Komentiram kasneje, grem sedej najprej prebrat kaj ste načvekale. A ja, samo to, ali si je treba pred porodom sneti ves nakit?!

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 4170
28.7.2008 7:05:44   
Zoja Miša
Zaspanke!!
Sem že vse prebrala, pripravljena na komentarje vi pa še kar spite?user posted image  No, saj je prav, kmalu nam odklenka!
Če je pa katera v P odpeketala, bomo pa tako kmalu ugotovile. Če ne drug pa Erin, ko je prava detektivka.

Za Tejkaz ste spraševale, pa jaz vem da je včerej zvečer bila še v 1 kosu.user posted image  Le potepala se je cel vikend in uživala.

Videla sem tudi, da ste glede spanja čvekače in je Sayuri že to temo odprla, ki me je zanimala. Gre namreč za to, da sem v reviji Mami brala, da nei fino, če se otroka na bok polaga, ampak nekako delono na bok (po mojem tako kot je to napisla Gajka), nam pa so v P rekli, da se ga mora polagati na bok in da se mu za hrbet položi tetra plenička in tudi med nogice, nekako.user posted image No glede tega sem tudi jaz malo zmedena, tako da ne vem.... svetujete!!!

Miškolinček, dobro opravi na pregledu, ali pa kar tam ostani, saj si to želiš, ne?

Sandra, tudi ti imaš danes kontrolo, a ne? Javi nam kako in kaj. Neverjetno dobro se držiš, zato se mi zdi, da še nisi na vrsti. Lahko še za 5 user posted image zbiraš.user posted image

Erin pa, ti pa počasi pokaj, imam nek filing da bo 29.7., ne me vprašat zakaj.user posted image

Cebrca, dobrodošla doma in ni kaj glede obveščanja, sem to rada in z veseljem naredila!

Astrea, srečno! Mislim, da boš vsak čas cartela. Tako kot Ryssa, se mi tdi.

Tato, ti pa tudi še čakaj.user posted image

No, zdej pa počasi pokonci, meni je dolg čas!!!user posted image user posted image user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 4171
28.7.2008 7:19:39   
naty13
Jutro.

Zoja Miša hvala za user posted image . Jaz nosim samo prstan in mi ga pri porodu ni bilo treba sneti. user posted image

Bella samo, da si se pofočkala. user posted image  Uživaj pa le te zadnje dni. user posted image  Pa še user posted image user posted image user posted image  za user posted image . Boš vsaj mirna, ko bo  treba it, da ga ne bo treba čakat, da se primaje s šihta. user posted image user posted image user posted image user posted image

porod - mene poroda ni strah, me je pa strah, kako se bo začelo, kdaj bo treba it, bojim se, da bom prezgodaj šla, pa da bi me tam obdržal in bila spet par dni tamuser posted image

Miškolinček kje siuser posted image  Si že na poti na JEuser posted image  Če se nam ne javiš več, dobro opravi. user posted image user posted image user posted image  Sicer je pa velika verjetnost, da gor ostaneš.

Košuta saj ima tvoj user posted image  dosti 2800g, a nimaš šele 18.8. PDP. user posted image  Pa tudi, če zdej rodiš, je to čisto dovolj.

Astrea samo, da je vse ok. Kar obveščaj nas, kako ti gre. Če pa te kaj prime, pa dobro opravi. user posted image user posted image user posted image

Moja noč je bila za en drek. user posted image user posted image user posted image  Ko sem se ulegla mal popadkov - blagih zbadanje v sp. delu trebuha in križu. Potem vse to preneha. user posted image  Ampak potem se začne celo noč pohod na WC. Mislim, da sem kakšen rekord med avgustovkami podrla. user posted image user posted image user posted image

Sandra pri meni se trenutno nič ne dogaja. Bo težko, da bomo danes cartali. user posted image  Edino, če mi voda odtečeuser posted image  Moj naslednji datum je 4.8. tako kot od Anite.

pa pa

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 4172
28.7.2008 7:21:39   
naty13
Zoja Miša jaz sem tu. Ku ku. Vidim da si mal jasnovidnauser posted image user posted image user posted image , kdaj bomo pa pri nas cartali user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 4173
28.7.2008 7:22:54   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: ČebelicaMaja

naty- a Nejca ste za celo leto izpisali ali samo septembra...ker mojo punco bi doma razneslo od enerrgije, že tako je kot raketa in ko pride oči in norita, se ji čist odpuliuser posted image  ... mogoče ni na mestu, ampak me včasih prav spominja na mojo psičko huskyco- ko si jo na travniku ali v gozdu odvezal, pa je samo šprint usekala in že je ni bilo več... če ima preveč energije je nemogoča, pa hkrati zelo nepotrpežljiva, zato vsi mislimo, da ji bo vrtec koristil, no saj ji je že- ampak te bolezni so nas pa čist zdelale in se ful bojim za dojenčka...

Jaz sem ga izpisala in bo doma do naslednjega septembra. Moram vložit marca-aprila, ko so spet vpisi za vrtec in upam, da bom dobila za oba mulčka. user posted image

pa pa

(odgovor članu ČebelicaMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4174
28.7.2008 7:32:26   
ozziebo
Me je začelo nekaj zvijati, sem se komaj privlekla iz vrtca domov, bomo videli, kaj bo. Itak imam danes pregled, samo da vidim, kam bom šla, ZD ali porodnišnica user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?