|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: September 2008, 3. del
27.7.2008 12:01:04   
Tejchy
Ojla babe!

Da vas mal pozdravim.... dans sem bla tud js že navsezgodaj pokonci... sem ob 8h že likala user posted image  user posted image  user posted image  .. eno uro, pol pa nisem mogla več, me je začel prav križ bolet... user posted image ... pol sem pa malo počivala.. nakar sem se spravla v omare... in začela metat vn vse tisto kar nisem že lep čas oblekla ... bravo js... user posted image  user posted image  user posted image  ... tko da sem naredila malo prostora in lufta v omari... sem bla kr pridna, glede na to, da je nedelja.. ma zadnje čase bi kr neki delala, pa pospravljala, pa premikala, pa metala stran... user posted image  

lara - user posted image  user posted image  user posted image  čestitke za obrat... moj je bil v 23t v medenični vstavi... kako pa zdj leži bomo pa v ponedeljek, torej jutri izvedeli, ko imam pregled...  končno... brce oz. gibe čutim nekje nad popkom.. upam, da to pomeni, da je z glavco navzdol....

me to you, bubi - glede odločbe in teh zneskov... pojma nimam... user posted image  js sem oddala vlogo 21.7, datum odločbe pa je 23.7. .... možno, da se je znesek dvignil...

glede čeveljčkov, copatkov - sem v H&M vidla ene lepe, pa niso imel več najmanjše številke... no, nekje jih bom že našla... ene take lušne.. da ne bo imel samo zoknčkov gor... ko boma šla kam vn na kak sprehod...

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 451
27.7.2008 12:04:48   
coko
naj še jaz pristavim svoj piskerček: tudi jaz sem oddala vlogo 21.7. in imam tudi znesek 269,90 eur.
Pa na CSD ni nič omenila, da so kaj povišali. So verjetno potihoma naredili, da se potem user posted image  ne bi pritoževaleuser posted image .

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 452
27.7.2008 12:05:35   
Tejchy
punce - a katera zdj v zadnjem tromesečju jemlje omega 3 ??!!

dr. bubi - a se to splača, priporoča??

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 453
27.7.2008 12:06:27   
Tejchy
naj še jaz pristavim svoj piskerček: tudi jaz sem oddala vlogo 21.7. in imam tudi znesek 269,90 eur.
Pa na CSD ni nič omenila, da so kaj povišali. So verjetno potihoma naredili, da se potem ne bi pritoževale .

po moje tudi.. čeprav tko bo zdj še večja galama... ko bodo izvedele vse tiste, ki so vlogo oddale prej..

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 454
27.7.2008 12:16:48   
coko
Sem bila zdej na internetni strani CSD Šiška in nič ne piše o povišanju. tam kjer pa lahko naročiš paketek je pa še vedno stari znesek. Pa ponavadi tudi mediji pišejo o tem. No, upam da se niso zmotili. Sicer pa prihajamo iz različnih občin, tako da mislim, da ni pomote.

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 455
27.7.2008 12:18:41   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

user posted image , nimaš izgovora z laboratorijem. Če boš telala OGGT test, potem boš itak prišla, spila tisto cukrano vodo, potem pa te mora točno po eni uri vzet not - pa hkrati vzame kri za cuker in vse ostalo. user posted image

/quote]

..... jaz dam kri samo za toxo, pa kks, pa ks in urin....samo ker je gin. iz porodnišnice...moram to izvajati v centralnem laboratoriju v bolnici...tam pa je user posted image user posted image user posted image ...zato sem to napisala.....
...pa mislim, da bom tak jutri šla, ker se bom probala pol s sestro od gin. zmenit, če lahko pridem že 1 teden prej...sem videla, da se mije pri vpisu tednov na 6str. v mk zmotila in mi pisala 1 teden premalo....pa bom videla kaj se bo dalo zmeniti...ker 37t mi je že malo pozno.....pa da se vse zmenim......

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 456
27.7.2008 12:21:42   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Me to you in ostale:
Eno prošnjo imam - lahko napišete, kdaj ste dale vlogo (piše na odločbi) in kakšen je datum odločbe?
Jaz sem dala vlogo 14.7., datum je 16.7., znesek pa 259,27€ user posted image

Bi vsaj rada vedela, če sem en dan prehitro dala al kaj oz. kdaj se je znesek povišal (če se je res). Odločbe za porodniško pa mi po drugi strani še vedno niso poslali user posted image

bubi - jaz sem vložila 2.7......., datum odločbe 9.7....... znesek 259,27€

.

< Sporočilo je popravil gold fish -- 27.7.2008 12:23:38 >

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 457
27.7.2008 12:34:22   
Tejchy
Pomoč ob rojstvu otroka znaša v letu 2008 259,27 EUR in se usklajuje enkrat letno z indeksom rasti cen življenjskih potrebščin.

Mogoče je bilo pa zdaj to usklajevanje.... ali pa je v občini SG drugače user posted image  .. kar pa močno dvomim... mislim, da je ta znesek za celo SLO enak.... tako da je usklajevanje edina logična razlaga... sicer pa... za 10€ gre... ni to ne vem kak bajen znesek..

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 458
27.7.2008 12:37:31   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Dobro jutro. Danes ponoči pa niste tako čvekale kot ponavadi, vas je zgleda spanec premamil. Jaz se pa danes tako čudno počutim, mi je grozno vroče in kljub temu, da sem spala slabih devet ur sem neverjetno utrujena. Pa polt me obliva, kar ni v navadi. Grem si vročino zmeriti raje, da vidim kako je stanje.

pf - jaz sem tudi danes ful fajn spala, pa do 9 bila v postelji...., pol smo šli samo do trgvoine....jaz pa tako utrujena kot ne vem kaj..... tudi meni je vroče, taka neka sopara, pa kot da se mi vrti....sem si šla kar priisik merit...pa sem imela 123, 69, pa utrip 102..... se mi malo nizek zdi......

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 459
27.7.2008 12:38:49   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy

Pomoč ob rojstvu otroka znaša v letu 2008 259,27 EUR in se usklajuje enkrat letno z indeksom rasti cen življenjskih potrebščin.

Mogoče je bilo pa zdaj to usklajevanje.... ali pa je v občini SG drugače user posted image  .. kar pa močno dvomim... mislim, da je ta znesek za celo SLO enak.... tako da je usklajevanje edina logična razlaga... sicer pa... za 10€ gre... ni to ne vem kak bajen znesek..

...če je že usklajevanje....se sigurno ne dela sredi meseca..user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 460
27.7.2008 13:07:02   
*bubi*

punce - a katera zdj v zadnjem tromesečju jemlje omega 3 ??!!

dr. bubi - a se to splača, priporoča??

Zdaj pa si me dobila user posted image  1x sem o tem že pisala, da mi je znanka - farmacevtka rekla, da jemanje omega3 v zadnjem tromesečju prispeva k višjemu IQ user posted image . No, dokazano to verjetno še ni.

Pa sem se hecala, da glede na bubija sploh ne upam tega jest user posted image user posted image user posted image

Jaz v glavnem tega ne jem, tudi ne nameravam, vsekakor pa ni škodljivo in lahko res samo koristi.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 461
27.7.2008 13:14:45   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna

user posted image čeprav mi je čudno ker če pa paket vzameš je pa še zmerej samo 259,27 eurauser posted image

Moj mož skrbi za to stran in je glih danes dobil obvestilo, da začne veljat od jutri...... user posted image Torej, enkrat danes bo verjetno tisti znesek popravil....

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 462
27.7.2008 16:19:41   
emi*
Dan!

Jaz sem dobila znesek 269,90€ pa sem dobila odločbo zdaj v četrtek,denar pa še ni nakazan.V čem je problem,da majo vsi različno??user posted image

( dni pa naj bi blo nakazano,torej nekje v sredo bi morala dobit,nimam pojma.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 463
27.7.2008 17:11:58   
gold fish
.... punce, ki naročate preko Recinkota....

katere stvari se vam zdijo dosti cenejšeuser posted image ...bilo kaj sem pogledala od manjših stvari.....krpice, blazinice, cotike,..... vse je dražje kot v trgovini.....   Ok kinderpet, pa nekaj stvari je ugodnejših...ostalo se pa ne splača tu naročati.....

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 464
27.7.2008 17:13:27   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: emi*

( dni pa naj bi blo nakazano,torej nekje v sredo bi morala dobit,nimam pojma.

.... v 8 dneh je,če vzameš paket...drugače kolikor je meni znano izplačujejo 1x mesečno...to je 15......

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 465
27.7.2008 19:16:11   
Tejchy
...če je že usklajevanje....se sigurno ne dela sredi meseca..

mah saj veš kaka je naša država.... kr neki si namišljujejo... pa spreminjajo... ko se jim pač zljubi..

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 466
27.7.2008 19:17:28   
Tejchy
Zdaj pa si me dobila 1x sem o tem že pisala, da mi je znanka - farmacevtka rekla, da jemanje omega3 v zadnjem tromesečju prispeva k višjemu IQ . No, dokazano to verjetno še ni.

Pa sem se hecala, da glede na bubija sploh ne upam tega jest

Jaz v glavnem tega ne jem, tudi ne nameravam, vsekakor pa ni škodljivo in lahko res samo koristi.

hvala za odgovor... user posted image  user posted image  
bom si kupila nekaj za ta zadnji mesec.... če škodit ne more... mogoče bo pa zato matematiko bolj obvladal, ko je js ne... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil Tejchy -- 27.7.2008 19:18:19 >

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 467
27.7.2008 19:19:49   
Tejchy
.... punce, ki naročate preko Recinkota....

katere stvari se vam zdijo dosti cenejše ...bilo kaj sem pogledala od manjših stvari.....krpice, blazinice, cotike,..... vse je dražje kot v trgovini..... Ok kinderpet, pa nekaj stvari je ugodnejših...ostalo se pa ne splača tu naročati.....

js sem tudi šla malo primerjat cene, ko nisem vedela kaj naj vzamem - denar ali paket.. pa sem ugotovila, da v BC ali kak drugi trgovini dobiš stvari veliko cenej... tko, da ne vem kaj so si tiste punce naročevale, ki pravijo, da se jim je ta paketek ful splačal.. user posted image  

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 468
27.7.2008 19:22:35   
Tejchy
tak, pa sem zaključila z nedeljskimi monologi... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

jutri imam pa preeeeeeeeeegleeeeeeeed user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ... končno.. grem gledat kolk je moj user posted image  zrastel... pa imam napovedan UZ, tak da bo kj za videt...  komaj čakam... tko da grem dans hitr spat, da bo prej jutro user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ... itak pa poročam....

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 469
27.7.2008 19:38:58   
alysa

jutri imam pa preeeeeeeeeegleeeeeeeed user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ... končno.. grem gledat kolk je moj user posted image  zrastel...

ja, superuser posted image user posted image , boš že jutri vidla svojga user posted image , js pa morm počakat še do srede user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 470
27.7.2008 20:27:26   
arabela*
meni je rekla na csd,da bo 11.8.nakazano

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 471
27.7.2008 20:34:45   
gold fish
.... po vsej verjetnosti bomo vse dobile pred 15, ker je praznik...user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 472
27.7.2008 20:35:14   
gold fish
..Saraya - je počutje že kaj boljše?  Mislim tiščanje?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 473
27.7.2008 20:36:48   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: alysa

jutri imam pa preeeeeeeeeegleeeeeeeed user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ... končno.. grem gledat kolk je moj user posted image  zrastel...

ja, superuser posted image user posted image , boš že jutri vidla svojga user posted image , js pa morm počakat še do srede user posted image

....jaz pa do četrtka..... , jutri pa grem po vsej verjetnosti dat kri.....

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 474
27.7.2008 20:50:21   
ključek
Me to you in ostale:
Eno prošnjo imam - lahko napišete, kdaj ste dale vlogo (piše na odločbi) in kakšen je datum odločbe?

vlogo sem oddala 11.7., datum na odločbi je pa 18.7.2008.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......