|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: September 2008, 3. del
26.7.2008 22:08:11   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Ma kera to doma?

.... nimam doma, vem pa da raste tu ob enem ribniku v bližini........  pa je že lepe rjave barve......tako kot na sliki...sem že sama študirala, da bi si jih šla nekaj odrezat.....

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 426
26.7.2008 22:10:27   
gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Aja Bubi kdaj se začne dajat otročku komarčkov čaj?

Načelomauser posted image  ne rabi čaja. Se odžeja z dojenjem. Sploh, ker ne pričakujemo neke vročine, čaj verjetno ne bo potreben.
So pa ti čajčki nekje od 1 tedna naprej. Vsaj tisti Hipp-ovi (granulati).

..... jaz našemu nisem nobenih čajčkov dodajala.....sem samo dojila......  kasneje sem pa uporabljala Hippove...., tudi za sebe za dojenje sem si te Hippove kupovala......

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 427
26.7.2008 22:12:00   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna

a pa kej veste v katerem tednu so se vam približno user posted image obrnile??

...naš je bil na vsakem pregledu do zdaj...dol obrnjen.... se mi pa zdi, da se je prejšnji teden nekaj obračal....točno bom vedela drug teden, ko imam uz....

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 428
26.7.2008 22:12:36   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

čeprav mi je čudno ker če pa paket vzameš je pa še zmerej samo 259,27 eura

jaz sem vzela denar, in mi isti znesek piše na odločbi...........user posted image user posted image
Tejchy.............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...............pa če so zmotili ali ne..............user posted image user posted image user posted image

.... tudi meni na odločbi piše 259,27€user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 429
26.7.2008 22:14:13   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

Me to you....

Od kdaj si ti že član, da imaš že toliko zvezdic? user posted image user posted image user posted image

od 2.8.2006................kmalu bo obletnica................user posted image user posted image user posted image ...........pa čveka sem, kaj naj rečem..............user posted image

.... jaz sem od lani....pa zgleda tudi rada čvekam ...user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 430
26.7.2008 22:17:47   
gold fish
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, že imam monologeuser posted image .................

..... kaj češ, če sem se do 19 potepala....piknik, pol pa še do mc na sladoled z jagodnim prelivomuser posted image ...., pol gledala Madagaskar s pikecom in evo zdaj odgovarjam za nazaj...user posted image

...aja , pa še user posted image   računalnik...zgleda, da je dobil en napad.....trojan.....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 431
26.7.2008 22:19:44   
gold fish
...grem zdaj pod tuš..pol pa user posted image user posted image user posted image user posted image ...sem že od sedmih auf.......user posted image user posted image user posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 432
26.7.2008 22:22:13   
gold fish
me to you - nekaj štrajkaš....user posted image ...s čvekanjem....   

user posted image Nočko..........................   se mi ne da sami čvekat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 433
26.7.2008 22:36:48   
ključek
me to you - nekaj štrajkaš.... user posted image ...s čvekanjem....

tv gledam, ko so pa reklame, pa čekiram kaj ste napisale..............user posted image
zdej pa itak ni nobene.................user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 434
26.7.2008 22:37:42   
ključek
piknik, pol pa še do mc na sladoled z jagodnim prelivom user posted image .

mmmmmmmmmmmmmmmm..........................mc.................komaj čakam, da ga spet obiščem.............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 435
26.7.2008 22:38:59   
ključek
Nočko..........................

ja nočko user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 436
26.7.2008 22:44:11   
gold fish
user posted image user posted image ..sem prišla še malo pogledat..... zdaj pa res šibam user posted image user posted image user posted image

..... pa da ne boste spet ob takih čudnih urah gor..... raje se še dvakrat obrnite iz enega na drugi bok....pol bo pa šlo spanje dalje.......

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 437
26.7.2008 22:45:40   
ključek
pol pa jz tud grem, da ne bom čvekala neumnosti sama s sabo...............user posted image

nočko.......................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 438
26.7.2008 22:46:32   
Lara Croft
Itak, da imam malo zvezdic, če pa v enem postu odgovorim vsem... user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 439
26.7.2008 23:37:53   
arabela*
jaz sem tuuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 440
27.7.2008 0:03:41   
amor real
ciao, Saraya! Ti še vztrajaš, tu user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 441
27.7.2008 0:05:05   
arabela*
ja,malo sem prišla pogledat.
Pa vidim,da je neko zatišjeuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 442
27.7.2008 0:05:20   
amor real
Jaz kuham, kot prava kmečka gospodinja, govejo župco za jutri, ker ponavadi spim do khm, 10,30 - 11,00, kar tudi ni nič čudnega glede na to ob kakšnih urah sem na ringaraji user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 443
27.7.2008 0:06:27   
amor real
ja bo najbolje,da tudi midve greva spančkat, itak bova ob kakih 5,30 tukaj user posted image  Upam, da ne, ampak to spanje mi nekako ne gre zadnje čase....

Neposredna povezava do sporočila: 444
27.7.2008 0:08:10   
amor real
zdaj grem spit še eno coca colo brez kofeina za zdravje user posted image , potem pa grem provat zaspat

NOČKO, SARAYA

Neposredna povezava do sporočila: 445
27.7.2008 0:11:52   
arabela*
Pridna si.
Meni ni treba ob nedeljah kuhat.Ima tašča to prek,da me fujtrauser posted image
Danes popoldan sem bila tako utrujena,pa si zamisliš,da nisem mogla zaspat.
Pa še zdaj ne čutim spanca.
Lahko nočuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 446
27.7.2008 7:55:43   
*bubi*
Dobro jutro! user posted image

sem bila pa prijetno presenečena... enkratna pomoč je že 270€ oz nekaj centov manj... .. 10€ več ni ne vem kaj, ampak nekaj je pa le ..

Me to you in ostale:
Eno prošnjo imam - lahko napišete, kdaj ste dale vlogo (piše na odločbi) in kakšen je datum odločbe?
Jaz sem dala vlogo 14.7., datum je 16.7., znesek pa 259,27€ user posted image

Bi vsaj rada vedela, če sem en dan prehitro dala al kaj oz. kdaj se je znesek povišal (če se je res). Odločbe za porodniško pa mi po drugi strani še vedno niso poslali user posted image

user posted image , nimaš izgovora z laboratorijem. Če boš telala OGGT test, potem boš itak prišla, spila tisto cukrano vodo, potem pa te mora točno po eni uri vzet not - pa hkrati vzame kri za cuker in vse ostalo. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: lana luna

a pa kej veste v katerem tednu so se vam približno user posted image obrnile??

Na UZ v 27t je bila še medenična lega, v 33t pa glavična. Bi rekla, da tam okoli 30t.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 447
27.7.2008 9:42:32   
pf
Dobro jutro. Danes ponoči pa niste tako čvekale kot ponavadi, vas je zgleda spanec premamil. Jaz se pa danes tako čudno počutim, mi je grozno vroče in kljub temu, da sem spala slabih devet ur sem neverjetno utrujena. Pa polt me obliva, kar ni v navadi. Grem si vročino zmeriti raje, da vidim kako je stanje.
Bubi jaz imam tudi odločbo za denarno pomoč z datumom 14.7. in imam znesek 259.27 eur, ma klinc naj imajo tistih deset eurov, se sploh ne sekiram.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 448
27.7.2008 10:06:03   
alysa
Me to you in ostale:
Eno prošnjo imam - lahko napišete, kdaj ste dale vlogo (piše na odločbi) in kakšen je datum odločbe?

Dobro jutro!

bubi, js sm dala 21. 7., datum je 23. 7., znesek 269,90. Odoločbe za porodniško pa tut še nism dobla.

Ni mi jasno, kk so lahk različni zneski user posted image

Uživajte user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 449
27.7.2008 11:40:07   
gloria
...oj čvekice....sam da vas na hitro pozdravim in zaželim čim lepšo nedeljouser posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......