|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del
26.7.2008 20:32:28   
vaney
A danes ste se pa vse v zemljo vdrle?

Mi smo nazaj iz Ljubljane, smo bluzili od 9h do 20h, zdaj pa Anže spi, ker podnevi ni imel časauser posted image

Za komentirat nimam kaj dost, tako da grem počasi proti sedežni, hrani in tv (idealna kombinacijauser posted image )

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
26.7.2008 20:39:00   
Alfabeta
Sunny, hvala. Nedvomno bom poskušala biti veliko v vodi, soncu se pa itaq ne morem izognitiuser posted image user posted image . Aja, tisti bazenček bo pa za Ajdo, ne zame user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
26.7.2008 20:43:46   
vaney
alfabeta, naplavaj in nasonči se še za nas....me bomo pa ta teden na shujševalni, ker ne bo tvojih slikicuser posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
26.7.2008 20:57:06   
vaney
Aja, kako ve vozite svoje sončke v vozičku? Še ležijo ali napol sedijo, čisto sedijo? Anže še ne sedi samostojno, zaenkrat ga imam v rahlo dvignjenem položaju, pa mi skoz glavico dviguje in naprej rine, rad bi se vsedel, pa nem, ali naj ga dam, ali moram počakat, da bo čisto sedel?

BK+D; kaj pravite na torek dopoldne na Prepihu? Okrog 9h, 10h?

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
26.7.2008 21:00:01   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: vaney

Aja, kako ve vozite svoje sončke v vozičku? Še ležijo ali napol sedijo, čisto sedijo? Anže še ne sedi samostojno, zaenkrat ga imam v rahlo dvignjenem položaju, pa mi skoz glavico dviguje in naprej rine, rad bi se vsedel, pa nem, ali naj ga dam, ali moram počakat, da bo čisto sedel?

Moja največkrat sedi čisto pokonci, ker drugače tudi noče bit, ko pa jo uspavam, pa leži. Pa je najmlajša od januarčkov. Pravijo, da otroku pustiš toliko kot sam hoče, nič več nič manj

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
26.7.2008 21:01:28   
Alfabeta

alfabeta, naplavaj in nasonči se še za nas....me bomo pa ta teden na shujševalni, ker ne bo tvojih slikicuser posted image

Bom ja, za vsako posebej user posted image , bom morala biti kar dosti v vodiuser posted image , ve pa lepo hujšajte sedaj ko ne bo mene "motilca trdne volje in sklepov pri hujšanju"user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
26.7.2008 21:09:13   
vaney
alfabeta user posted image user posted image user posted image

ja, pa Ajda že samostojno sedi (recimo na tleh)?

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
26.7.2008 21:18:25   
lutiropan
Hello.
Nobena me ni pogrešalauser posted image user posted image ,imam računalnik neki v razsulu, pa ga nisem še dala popravit.Lahko vas samo berem, se ne morem prijavit in pisat, saj mam neki narobe s piškotki in javascript programom, saj tako mi napiše....
Smo pa sedaj čez vikend v Krškem pri bratu in se vam malo javim.
Drugače smo vredu, čez 14 dni gremo na morje, upam da se bomo že kaj pisali do takrat.
Uživajte  in izkoristite maksimalno dopuste....
Aja še to 20. smo imeli krst, smo se imeli super.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
26.7.2008 21:31:00   
Alfabeta

alfabeta user posted image user posted image user posted image

ja, pa Ajda že samostojno sedi (recimo na tleh)?

ne še popolnoma. Rabi oporo z. nekaj sekund je že lahko sama, v vozičku jo pa ima, oporo namreč. Pa tudi čez dan ni veliko v vozičku. Popoldan kaki 2 uri.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
26.7.2008 21:31:39   
Alfabeta
Kje pa je Klepetka? Na morju?

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
26.7.2008 21:39:57   
vaney
nimam pojma, kje so punce, danes je tukaj bolj žalostnouser posted image

jaz sem utrujena od vožnje, izletništva, šopinga....in grem spat

alfabeta, uživaj na morju maximalnouser posted image ...

nočka vsemuser posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
26.7.2008 21:43:41   
koala
Čer!
Samo na kratko vas pozdravim, se je videlo da je bil leo dan, mi smo bili pri svaku na vikendu, jaz in Alex sva uživala, user posted image  pa je pridno kosil.

lutripan, jaz sem mislila da ste morda na morju, aja pa čestitke sončku za sveti krst. Mi smo ga tudi v nedeljo imeli.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
26.7.2008 21:48:10   
dašabina
Alfabeta, uživaj na morju in še za nas namoči ritko, ki se tu pred računalnikom potimouser posted image user posted image user posted image
Koala, Lutiropan, čestitke ob sv. krstu...

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
26.7.2008 21:49:09   
dašabina
Miha je v vozičku v pol sedečem položaju, prejšnji teden se je začel posedati naprej, nekako tako kot sedi na gugalnici na prejšnji strani....

< Sporočilo je popravil dašabina -- 26.7.2008 21:50:12 >

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
26.7.2008 21:56:11   
mala pikica
Danes pa je res bilo kar žalostno tukaj...

alfabeta uživajte še za vse nas!!!

vaney naš Gašper v vozičku že čisto sedi (pa tudi sicer) in mu je tako zelo všeč. Z rokicama se drži spredaj za obroč in je glavni na vasi user posted image Je pa nam že nekajkrat tako tudi zaspal. Na morju mu je glavica kar naprej na obroč padla user posted image

lutiropan čestitke Kaji ob krstu user posted image user posted image user posted image user posted image Pogrešamo pa vsako, ki se nekaj časa ne oglasi user posted image

Tukaj pa je še naša zahvala ob krstu user posted image

user posted image

Grem v kopalnico, potem pa pankat, sem tako zaspana, je imel Gašper danes ponoči veselico eno uro in pol user posted image Upam, da bo danes boljše.

Nočko vsem user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
26.7.2008 22:11:33   
Intruder24
Oj,
danes je pa res zatišje, se vidi, da je vikend in da je lepo vreme.
Jaz sem se spet naspala, je user posted image  spet prevzel jutranjo smeno in potem me oba s takim nasmeškom pričakata user posted image . No user posted image  s podočnjaki, ker Vid spi nepreklicno do pol 6 al pa 6...no sej spi tudi že ob 19. Ponoči imamo tudi mi vstajanje in bo še najbrž trajalo nekaj časa.
Gluten že cel teden pridno papamo in je zaenkrat vse ok, upam da pri tem ostane.

lutiropan čestitke ob sv. krstu!

mala pikica lepa zahavala in spomin user posted image . Ja tudi Vid ga včasih zaserje ponoči, jaz si samo želim, da bo tega vedno manj. Kaj ti lahko pošljem ZS glede bolečin v kolenu, ker ti nočem težit te vnaprej vprašam. Me namreč tako bolijo, no sej v torek grem k dr. in po izvide, samo imam nekak občutek, da imava podobne težave.

Alfabeta uživajte in se naplavajte še za nas na suhem, pa še 1x hvala in itak poročam.

vaney Vid je kakor kdaj v ležečem in polležečem položajo. Sedi pa še ne. Itak pa v vozičku skoraj vedno tečka...ne morem verjet a se še kateri to dogaja????Je pa moja P rekla, da ni problema, da lahko sedi ob opori. Tako, da če hoče sedet pa naj sedi.

ursalara upam, da si dobro user posted image

dašabina lepe fotek in mali smejko je pravi srček. Slinčkov pa imate zdaj za oddajat user posted image  Jaz bom tudi kupla te male za slinjenje, ker je Vid pravi polžek.

< Sporočilo je popravil Intruder24 -- 26.7.2008 22:14:55 >

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
26.7.2008 22:19:15   
Intruder24
Štajerke, a bo še katera šla plavat s sončki v ta tečaj za dojenčke? Mislim, da je v Fontani. Jaz bom šla, če bo Vid užival user posted image  pa me zanima če je katera za, ker september bo kmalu tu, glede na to, da je naslednji teden že avgust.

Lahko noč vsem.

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
26.7.2008 22:24:26   
mala pikica
intruder seveda lahko pošlješ zs user posted image Na plavanje bova midva z Gašperjem vsekakor šla, vendar na Ptuj. Pri nas imamo začetek tečaja šele oktobra.

Neposredna povezava do sporočila: 2093
26.7.2008 22:27:35   
sani1
Alfabeta- ne verjamem. No bom poskusila pol boš jih pa skoz mogla zame delat...user posted image Kakšno maso pa narediš ti?
Sem pa danes videla tvojo Ajdo v reviji Moj malček. Ful lepa slika. Je pa na eni strani prej moj brat z Evo. Poglej kako sta si podobna? user posted image   Uživajte na morju...

vaney- moja pupa že samostojno sedi na tleh. Samo moja napaka je ta, da sem jo dala sedet na postelji in če je padla nazaj se ni udarila. Zdej na tleh pa pozabi, da je trdo in ravno danes je padla nazaj in je bil jok ampak nič hudega ( imamo debel tepih)  udarila se ravno ni se je pa bolj ustrašila. Jaz pa nisem bila toliko pozorna nanjo, ker smo imeli obiske. Drugče pa že ve, da je trdo in da mora pazit. user posted image   Ma kaj nabijam sej ne vem, če ona to ve. Bo se že naučila.user posted image V vozičku pa sedi sama. Se  prime za obroč in dvigne in se guga naperj in nazaj. Včasih je čist zmešana. Kar voziček prestavlja. Je prav zanimiva.

mala pikica- tudi moja pupa je zadnjič kar na obroč glavo naslonila in zaspala. Sem se ful nasmejala.

Je pa res tako kot je alfabeta rekla, da samo pokažejo kdaj kaj hočejo. Jaz se ravnam po tem.

klepetka je pa na morju. Sem vam zadnjič prenesla njene pozdrave. Počasi se vrača domov in bo kaj kmalu tukaj z nami.

Mi smo pa imeli danes obiske. Je prišel kolega od mojga z punco in je Manja dobila ful lepo trenerko. Sicer jo bo nosila drugo leto, ker je ful velika ampak bo prav prišla sploh potem, ko bo v vrcu. Se mi zdi, da včasih kakšni obiski prinesejo ful lepše stvari kot pa jaz kupim ali najdem. Ali pa imam samo takšno idejo.
Gremo pa mi naslednji teden enga dojenčka obiskat pa sem jaz kupila samo tri bodije. A se vam zdi to premalo? Smo mi od njih dobili ene bombažne hlače in majčko. Pa zdej res ne vem kaj naj naredim a nej še kakšno igračo zraven kupim. Sem hotela dan v vrečko še tri tiste plastične žoge. Jih je dragi zadnjič kupil celo vrečo tako, da se Manja sploh ven ni videla, ko ji jih je vsipal v kinderpet. 
Ma sej res ne vem več user posted image ...

Ma kaj se bom zdej s tem ubadala grem raje spat. Če bodo zadovoljni prav če ne pa tudi. Mi niso ravno pri srcu...user posted image   sem nesramna, a ne?

lep večer vsem...

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
26.7.2008 22:35:59   
sani1
Lutiropan- čestitke za krst...

mala pikica- lepe zahvale. Jaz sem ravno danes gledala slike od našega krsta.

dašabina- tvoj Miha je res nežen dečko. Moja Manja je proti njemu pravi razbojnik. Je pa zanimiv ta slinček. Ampak mi jih imamo zdej tudi skor za izvoj. Sem kupila slinčke iz blaga v Mullerju pa še une za enkratno uporabo, ker jaz nimam pomivalnega stroja in so mi boljši ti za enkratnouser posted image   Sem lena, a ne?

kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
26.7.2008 22:36:55   
sani1
Zdej grem pa res spat, ker še samo jaz tukaj visim...user posted image

kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
26.7.2008 22:39:05   
Intruder24
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

intruder seveda lahko pošlješ zs user posted image Na plavanje bova midva z Gašperjem vsekakor šla, vendar na Ptuj. Pri nas imamo začetek tečaja šele oktobra.

bom ti poslala, ko bom imela čas napisat malo več.

Ja itak vidva imata na Ptuju bližje. Sej menda bodo tu v Mb tudi šele v sredini septembra, bomo videli. Jaz komaj čakam, pol bo pa Vid protestiral user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2097
26.7.2008 22:40:45   
Intruder24
IZVIRNO SPOROČILO: sani1

jaz sem tudi rekla lahko noč, pa še kar svetim tu.

Iščem kengorujčka al pa nahrbtnik za nosit, ker kengorujček bo kmalu premaliuser posted image

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
26.7.2008 22:43:17   
mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24

IZVIRNO SPOROČILO: sani1

jaz sem tudi rekla lahko noč, pa še kar svetim tu.

pa jaz tudi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2099
26.7.2008 23:43:34   
Lunca1
No da se vam malo javim, zadnje čase nisem avno gostobesedna, ker mi enostavno zmanjkuje časa. user posted image

No danes sva v BC gledala marelo Babywelt Moon Fit. a jo ima katera? Nama je zelo všeč, problem je edino, da jih imajo povsod samo v pink barvi, kar nam pa za fantka nekako ne potegne. user posted image  Sem jih gledala na ebayu in stanejo 109 eur.V glavnem počasi razmišljava, da bi zamenjala marelo, ker je moja BBY že zelo boga, pa težko vodljiva, zadnje čase pa še nekaj štrajka pri zapiranju. user posted image

Aja vam še moem povedat, da se mi mogoče obeta službauser posted image , samo bi pa morala začet polovično delat že septembra. To mi je sicer malouser posted image , samo se v moji situaciji nimam kaj zmišljat - po prvi porodniški sem iskala službo 8 mesecev, V bistvu sem vesela, po drugi strani pa kar malo žalostna, ker bom zamudila bistvene stvari pri razvoju mojega user posted image . Pa še malo imava probleme pri varstvu, ker je zadnjič tašča izjavila, da ga ne bo mogla pazit, ker je preveč utrujena (ima res precej opravka s tastom). Samo to bi nama lahko že prej povedala, pa bi zaprosila za vrtec. Pa pred 11. mesecem ga sploh ne dobiš. No ja, bomo že nekako.

Zdaj grem pa še jaz spat. Lahko noč.

Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?