|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del
25.7.2008 13:17:04   
majra
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

Hitim ker pride del naši D&B januarčkov... Tole jih pa čaka, poleg nekaj breskvicuser posted image user posted image

user posted image

LP A.

Sem znala, da bi morala odpilit moža in it na čvek user posted image  A ja, ne smem kiflov, hujšam user posted image  Še dobro, da nisem šla user posted image

Ženske pri nas bo glihkar deževalo. Ste ga ščvekale, a? user posted image

Vse najboljše, sončkom za nazaj, mamicam sončkov in Gašperju in Neži
user posted image  user posted image user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
25.7.2008 13:41:11   
mml
Mi gremo pa danes po Manco, tako da bomo zvečer spet kompletni. Samo sta pa tale dva dneva prav pasala, sem se počutila kot na dopstu...temu se bi pa že lahko reklo porodniška user posted image , spanje do 10., po tem pa počasi dalje, brez hitenja...je prav pasalo...me prav mika, da bi v naslednjih dveh tedni še kdaj ponovila user posted image . Se mora pa še prej user posted image  izjasnit kdaj bo na dopustu, pa videt moram, kako bo z Mancino nogo, ko ji bodo sneli mavec, po tem bom pa naprej planirala user posted image

BK + D  očitno dobro čvekate, ker se pri nas tudi pripravlja na dež user posted image

mala pikica kako je kaj morje vplivalo na tvoja kolena? Upam, da so manj otekla in je počutje boljše user posted image

koala in limma javita, če ne bosta dobili knjižice user posted image

alfabeta jaz bi tudi večkrat kaj pekla, pa ni po tem nobenih kandidatov, ki bi to pojedli, mani pa tudi ravno ne koristi user posted image

Danes sem nesla ABC tablice nazaj na DARS in je šlo kar OK, malo so samo koplicirali, ker sem imela 3 tablice in tri različna imena pa samo en račun, tako da sem po tem popravila vse na isto ime in en sam račun. Traja pa menda dober mesec, da ti zadevo tudi v resnici nakažejo na TR...

previjanje pri nas s tem ni večjih problemov, Matic se malo zvija, to je pa tudi vse, je pa res, da mu večinoma prej dovolim, da se malo kotali po previjalni mizi in pregleda, če je kaj novega, tako da je po tem že "naveličan" in se rajši pusti obleči user posted image . Zvečre po kopanju ga pa lepo zmasiram in po tem nič ne komplicira, ko ga oblačim v pižamico user posted image

klub brezzobih mi smo tudi še člani in mislim, da bomo še kar nekaj časa, se mi zdi, da se v Maticevih ustih še nič kaj ne pripravlja user posted image

Bom nehala, ker Matic že nerga na tleh...zadnje dni sploh ni rad na tleh user posted image , na postelji ga komaj lovim ,da ne čofne na tla, na tleh se začen pa takoj pritoževati in ne kaže nobenega veselja do obračanja, kaj šele plazenja...ah bo že

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
25.7.2008 14:28:32   
vaney
No, mene na srečanje BK+D ni bilo (alfabeta, imaš zs), sva pa prišla iz obiska, Anže je jedel (če se temu tako reče), zdaj pa spi. Sem pa jezna na njega, sploh ne razumem njegove fore pri hranjenjuuser posted image  Ko je sadje ali zelenjavo, zelo lepo je, ni skoraj nič umazano, ko pa je mlečne kašice, imam pa umazan cel stolček, cel bodi, danes jo je imel še po glavi, nogah, rokah...ni da ni, sem skoraj živčni zlom dobila zraven. Pa ne bi rekla, da mu ni dobro, ker je, ampak zasvinjano je pa kompletno vseuser posted image  Sploh ne razumem... Grem za tolažbo jest piškoteuser posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
25.7.2008 14:40:38   
limma
Daaanuser posted image

midve sva pa pravkar s kave, je moja prijateljica iz Nove Gorice službeno v naših koncih, pa smo se dobile user posted image user posted image  
Neža je ob pol leta pokazala vse, kar zna - vriskala, cvilila, renčala, delala dežek, tudi prav konkretno pljunila, na koncu je pa še brcnila v moj kozarec z vodo, da je čofnil na tla in se smejala kot pečen mačekuser posted image  Najbrž si je mislila, štorasta mami, kaj me pa tako blizu držiš user posted image  Jooj, kako lepo je bilo videt prijateljico, polepšala mi je vikend user posted image user posted image

Kosilo imam že kuhano, danes bomo jedli chilli con carne, tako da skuham samo še polento in imam čas malo tukaj viset user posted image  Ne bom dolga, imam likalno desko še od včeraj zvečer sredi dnevne sobe in bi rada končala, preden pride user posted image , da imamo potem lep vikedn. Neži pa sladko spi user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
25.7.2008 14:45:26   
Sunny Morning
Hitim ker pride del naši D&B januarčkov... Tole jih pa čaka, poleg nekaj breskvicuser posted image user posted image
user posted image  

Alfabeta hvala za gostoljubje, dašabina tebi pa za družbo. Kifeljčki so bili ful dobri, da vam o breskvicah sploh ne govorim...tako dobrih še nisem jedla.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
25.7.2008 14:56:17   
limma
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

Če še zob nimamo, se pa že postavljamo na kolena in danes celo na vse štiri, pa sem seveda zamudila
user posted image

Bravo, Nejauser posted image  user posted image  user posted image  
Mi smo tudi še v klubu brezzobih, ampak mislim, da bomo kmalu izstopili user posted image , ker se zobka že malo tipata...

IZVIRNO SPOROČILO: SuzanaKK

koala mater si mi "lušte naredila". Jaz imam namreč od poroda dalje težave z vstavljanjem tamponov, vložkov, razen vir, pa ne smem uporabljati, ker sem alergična na vse umetne materiale, ki so na teh always itd. Koliko pa stane ta luna? A se jo dobi v lekarni?

koala, super za lunetko, sem že sama razmišljala, da bi jo nabavila, ko bo čas user posted image

alfabeta me veseli, da je sladkor v mejah normale, ampak glih fajn pa verjetno ni, ko mamica kar naprej peče dobrote, on jih pa ne sme. Jaz za sladko nisem ravno, ampak onih tvojih kifeljčkov še pa zdaj nisem pozabilauser posted image .

Alfebeta, upam, da bo s Filipovim sladkorjem vse v redu user posted image  Jaz tudi ne morem pozabiti tvojih kiflov user posted image  Breskvice sicer lepo zgledajo, ampak kifli kifli... user posted image user posted image

mml, koala, lunca - Neža se zahvaljuje za čestitke user posted image

< Sporočilo je popravil limma -- 25.7.2008 14:57:12 >

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
25.7.2008 14:57:39   
vaney
sunny, a moraš zdaj o breskvicah? joj, meni je že žal, da me ni bilouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2032
25.7.2008 14:59:51   
limma
IZVIRNO SPOROČILO: mml

koala in limma javita, če ne bosta dobili knjižice user posted image

Hvala, mml, v ponedeljek imamo P in bom vprašala, če jo imajo, sicer te bom pa prosila.

Danes sem nesla ABC tablice nazaj na DARS in je šlo kar OK, malo so samo koplicirali, ker sem imela 3 tablice in tri različna imena pa samo en račun, tako da sem po tem popravila vse na isto ime in en sam račun. Traja pa menda dober mesec, da ti zadevo tudi v resnici nakažejo na TR...

Saj veš, kako je... "uboga" država rabi €€€ in potem jo državljani kredidtiramo na vsakem korakuuser posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
25.7.2008 15:05:14   
limma
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica
limma Neža pa je kar za oženit Jaz se kar ne morem nagledati slikice, ko papcata.

Hvala, hvala, se zahvaljujeva obe user posted image  
Ženina še nimamo, ampak kaj, ko je Gašper že zaseden user posted image

Sta se pa z Maticem od mml zadnjič nekaj ogledovala, ampak še ne vemo, če sta si všeč, ker je bil user posted image  z nama in potem nobeden drug moški nič ne velja user posted image

mala pikica, ta je pa zate

user posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
25.7.2008 15:51:20   
mml
limma tvoja Neža je takšna srčica user posted image , meni se kar milo stori, ko jo gledam...Ja z Maticem se bosta pa morala še kaj dobiti, da se malo bolj v miru pomenita user posted image  (če ne prej pa konec avgusta na pikniku)

Jaz začnem pa Maticu uvajati GH naslednji teden, sem sicer rekla, da bom začela, ko bom imela svoj korenček na vrtu, pa ne bo nič iz tega, ker sem ga dvakrt sejala, pa nobenkrat ni vzklil...tako da bo očitno treba začeti s čim drugim...Razmišljam ali naj sploh pokličem patronažno, ker ne vem, kaj mi bo pametnega vedela povedati o uvajanju GH...

Me pa zadnje čase malo skrbi, da ni Matic slučajno alergičen na KM, ker je zadnjič spet zečal bolj polivati user posted image , sem pa dan pred tem jedla sladoled...sicer pa pijem mleko samo v kavi...bom videla, kaj bo v naslednjih dneh...Pa se mi tudi zdi, da je zadnje dneve dosti bolj nerazpoložen, sploh ni več tak dobrovoljček, kot je bil, kar naprej nekaj cmevka...

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
25.7.2008 16:37:29   
mala pikica
Hej, hej!
Sem malo bolj pozna danes user posted image Sem se hodila dogovarjat za mojo diplomsko. 18.avgusta začnem. Mi je že zdaj hudo, ko samo pomislim, da bova z Gašperjem 9 ur narazen user posted image Po drugi strani pa se zelo veselim, da bom po dolgem času spet v laboratoriju. Sem si prinesla nekaj literature, bom zvečer že po internetu brskala namesto da bi na RR-u zapravljala čas user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: limma
mala pikica, ta je pa zate

user posted image

limma ko bi ti videla zdaj moj obraz, vsa se topim zraven user posted image Res je prava srčica user posted image

mml upam, da Matic res ni alergičen user posted image Moja kolena so kar precej bolje. Mislim, da tablete tako pomagajo, zdaj jih res redno jemljem vsak dan. Na morju sem lahko v vodi pokleknila in počepnila, na suhem lahko samo klečim, počepniti pa ne morem. Mislim, da bom kupila abonma karto za toplice in hodila naprej plavat. Druge aktivnosti mi je revmatologinja odsvetovala user posted image Pa hvala, da tako misliš name user posted image
Moja ABC tablica še čaka doma. Koliko pa sploh vrnejo? Da vidim, če ima sploh smisel tole nazaj pošiljat. Računa pri nas že dolgo več ni...

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
25.7.2008 16:41:36   
mala pikica
Še tole...

Jaz se zelo, zelo opravičujem, če sem katero izpustila iz seznama, je bilo res ogromno strani za prebrat in se te številke kar izgubijo. Pa tudi za vse napake se oproščam user posted image Prosim, če mi sporočite vse pomanjkljivosti in vse napake.

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

Neposredna povezava do sporočila: 2037
25.7.2008 16:44:49   
majra
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

Še tole...

Jaz se zelo, zelo opravičujem, če sem katero izpustila iz seznama, je bilo res ogromno strani za prebrat in se te številke kar izgubijo. Pa tudi za vse napake se oproščam user posted image Prosim, če mi sporočite vse pomanjkljivosti in vse napake.

Še naše mere pri 6. mesecih: 69 cm in 6895 g

Neposredna povezava do sporočila: 2038
25.7.2008 18:38:00   
Alfabeta

user posted image  

Alfabeta hvala za gostoljubje, dašabina tebi pa za družbo. Kifeljčki so bili ful dobri, da vam o breskvicah sploh ne govorim...tako dobrih še nisem jedla.

pssstt, ne govor naglas o breskvicah ker jih ne bom spet za srečanje delalauser posted image user posted image

Enako hvala za družbo tebi in Dašibini. Meni je bilo zelo lušno. . Fotoreportaža pa sledi za vse ostale.

Neposredna povezava do sporočila: 2039
25.7.2008 18:47:57   
Alfabeta
Vaney in Majra, poleg že naštetega sta zamudili še tole:

user posted image
Najprej smo se samo gledali, ker se že dolgo nismo videli

user posted image
Potem pa smo že postali pravi prijateljčki in takole vam poziramouser posted image Tale je za januarske mamice...

user posted image
Tale pa za ostale januarčkeuser posted image

user posted image
Neja se je pametno umaknila,.....

user posted image  
Miha & Ajda pa imata obojestransko masažo. Ona njemu roke, on njej nogeuser posted image user posted image

user posted image
Pa smo vaju videli!!!

Evo, takole. Meni je bilo zelo lušno.

No, sedaj pa šibam, grem pečt mandljeve rulade za svakinjo. Rabi spet katera slikovno dozo kalorij? Prilepim potem?user posted image user posted image

Čauč!

< Sporočilo je popravil Alfabeta -- 25.7.2008 19:01:10 >

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
25.7.2008 19:09:32   
majra
Nama s Katjo je pa ful žal, da sva zamudili to feštanjeuser posted image  Ful ste lepi in je videt, da ste ful uživaliuser posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
25.7.2008 19:21:23   
koala
Alfabeta, jaz se bom kar k tebi preselilauser posted image , ko pa skozi nekaj pečeš, jaz pa taaaak sladkosned.

Lušni so ti  januarčki ni kaj.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
25.7.2008 19:30:26   
vaney
alfabeta, leeeeepe slikiceuser posted image

majra, se pridružujem tvojemu žalovanjuuser posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
25.7.2008 19:30:48   
vaney
mala pikica, HVALAuser posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
25.7.2008 19:32:38   
Sunny Morning
No, sedaj pa šibam, grem pečt mandljeve rulade za svakinjo. Rabi spet katera slikovno dozo kalorij? Prilepim potem?user posted image user posted image

Za mene kar prilepi.user posted image user posted image user posted image

Res so ratale lušne slikice. Čakaj, da začnejo puzat...jih bomo težko tako skupaj spravle...mogoče, če jih bomo zlepile.user posted image user posted image user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
25.7.2008 19:39:06   
dašabina

user posted image  

Alfabeta hvala za gostoljubje, Kifeljčki so bili ful dobri, da vam o breskvicah sploh ne govorim...tako dobrih še nisem jedla.
enako, enako, tebi Sunny pa za družbo!
Ostale pa le jokcajte, ker smo se res imele fino!
Pa ne preveč, ker vabim BK in D januarčke konec meseca avgusta k nam v naravo, seveda z vsemi otroškimi prikolicamiuser posted image user posted image , otroci na trampolin, januarčki na blazino, mamice pa v senci pa pivičkauser posted image user posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

Neposredna povezava do sporočila: 2046
25.7.2008 19:40:13   
dašabina

Za mene kar prilepi.user posted image user posted image user posted image

Res so ratale lušne slikice.
res je in še enkrat svaka čast da ti to vse uspeuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2047
25.7.2008 20:30:46   
Alfabeta
Evo, današnja dozo sladkorja. Tale ne rediuser posted image user posted image user posted image

user posted image

Ne morem jih razrezat, ker so za jutri. No, ena se pa hladi. Če katera rabi recept.....Tole je bolj simpl kt pasulj

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
25.7.2008 20:32:37   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: koala

Alfabeta, jaz se bom kar k tebi preselilauser posted image , ko pa skozi nekaj pečeš, jaz pa taaaak sladkosned.

Lušni so ti  januarčki ni kaj.

takih pa pri nas manjka, ker moj mož pa vsega tud ne more pojest. Kakšen pa bouser posted image , potem pa razdajam. Mal mojim, mal njegovim,.....

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
25.7.2008 20:36:44   
dašabina

Evo, današnja dozo sladkorja. Tale ne rediuser posted image user posted image user posted image

user posted image

Ne morem jih razrezat, ker so za jutri. No, ena se pa hladi. Če katera rabi recept.....Tole je bolj simpl kt pasulj
kar povej kako to gre, izgleda njamiiii....

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?