|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ ICSI julij, avgust
25.7.2008 14:56:39   
Grethy
Gretka ni me zobarca nič zdelala. Mal me skeli. Drugače sem QL. Sem pa res vesela, da si nazaj. Se spet nekaj dogaja tukaj gor. Je bilo kar tužno brez tebe

ahaaaaaaaa gigi, sam počaki da začnem arbajtat ... pol bom pa spet na speedu ... user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Grethy -- 25.7.2008 14:59:02 >

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
25.7.2008 16:15:13   
gloria
Orto 2 čestitke za korenjakauser posted image user posted image
Gigi user posted image user posted image  tud za v kuhno je pohvalnouser posted image user posted image user posted image

....a Zvezdice še niuser posted image ...gdaj pa ima pregled...

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
25.7.2008 17:07:32   
sonček33
v albumu je slikca trebuščka, če katera hoče pogledat še nekaj slikc iz poroke naj mi za geslo piše na zs

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
25.7.2008 17:22:30   
Grethy
jipppiiiiiiiii ... kolk luškanga bušija maš ... user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
25.7.2008 18:14:48   
mismis
Sonček33, pa je res lep buši, kar lepo raste user posted image user posted image user posted image user posted image

Prosim te, če mi lohka na z.s. pošlješ geslo, da te vidim, kok si bila fletna nosečka

Zvezdica, kje siiiiiiiiiiiiiiiiii?

Žiži, da mi mismis pozabil na user posted image . Zelo težko izvedljivo, praktično nemogoče...user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mismis -- 25.7.2008 18:16:05 >

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
25.7.2008 18:18:28   
Grethy
sončkica moja

Sam ne mi rečt, da sta se v tisti cerkvici poročila ???? Na Jam...ku??? Hudimana ... pa grad Ka...n, a???????

Lepa sta, krasna, mlada, zaljubljena, skratka hudo dobra, in dobre fotke, ne vem kdo je škljocal, ampak fajn so !!!!

< Sporočilo je popravil Grethy -- 25.7.2008 18:20:29 >

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
25.7.2008 18:18:40   
ledenka
brazilko prezivela user posted image  in tako bom rekla - prvic je bilo reeeees bolece, me je se 2 dni skelelo. danes pa skor nic, no, na dolocenih mestih zaboli, ampak je takoj nehalo user posted image  tako da se moram pripravit do tega, da bom hodla enkrat na mesec... da mi moje mocne crne kocine odpravi od tam user posted image  in ce mi bo ratalo, si bom zdaj na morju pustila rast obrvi, da mi jih ona oblikuje in uredi, ker imam totalno neenakomerne. in kar je najbolj fajn - so poleg moje sluzbe, lahko skocim kar med malco ali po sihtu user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
25.7.2008 18:19:39   
ledenka
soncek user posted image user posted image user posted image  ful lep busi user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
25.7.2008 18:20:42   
sonček33
Gertka - jap točn tm

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
25.7.2008 18:25:13   
ledenka
soncek, pa si res bila kot soncek user posted image  si kar zarela!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
25.7.2008 18:28:57   
Grethy
mašinca ja ... zdej sem pa čist iz sebe ... lepo  ... lepo ... lepo ... ne vem kako ti je ratalo ampak sem vesela da je blo tako ...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
25.7.2008 18:30:24   
Grethy
Sem bla v mojem malem mestu, pa mi je užgal ime za pirček, namenjen samo nam --> RINGARAJNIKEN user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
25.7.2008 18:31:43   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

RINGARAJNIKEN user posted image user posted image user posted image user posted image

ej, to je pa mega ime user posted image  

sem dala dve fotki moje necakinje v album, ce hoce katera videt, naj mi rece za geslo user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
25.7.2008 18:33:39   
mismis

Sem bla v mojem malem mestu, pa mi je užgal ime za pirček, namenjen samo nam --> RINGARAJNIKEN user posted image user posted image user posted image user posted image

Gretka, sem vidla to perfektno skovanko, BRAVO za izvirnost

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
25.7.2008 18:36:20   
gloria
Sonček ful lep bušekuser posted image user posted image user posted image ....poročne slikce so pa fenomenalneuser posted image user posted image user posted image ....ful sta lepa

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
25.7.2008 18:38:47   
gloria
ledenka seveda bi rada vidlauser posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
25.7.2008 18:38:56   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

RINGARAJNIKEN user posted image user posted image user posted image user posted image

ej, to je pa mega ime user posted image  

sem dala dve fotki moje necakinje v album, ce hoce katera videt, naj mi rece za geslo user posted image

no povej mi user posted image user posted image user posted image , please, rabm fotostimulacijo, za odganjanje solz in pripravo na čist naravno bombastično ovulacijo !!!!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
25.7.2008 18:47:01   
gloria
ledenka kok je luštnauser posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
25.7.2008 18:50:19   
Zvezdica
ojla

evo me...ste tok napisaleuser posted image Pridne pridne.

Tako, na pregledu vse OK!!!! Medo krasen:)
Pregled šele 27.8. se mi zdi daleč, sam zdaj sem imela na 14 dni. Tako grem brat kaj ste kaj čvekale)

i belive i can fly....

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
25.7.2008 18:51:16   
gloria
Zvezdica čestitkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
25.7.2008 18:54:09   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

se strinjam ... pravi mali cukrček ... je mal na tetko ane ????

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
25.7.2008 18:54:33   
ledenka
zvezdica user posted image user posted image user posted image  super!

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
25.7.2008 18:55:24   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Gretka, sem vidla to perfektno skovanko, BRAVO za izvirnost

HUALA, HUALA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
25.7.2008 18:56:24   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

zvezdica user posted image user posted image user posted image  super!

EVO ME, SE KR PODPIŠEM POD LEDENKINO IZJAVO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
25.7.2008 18:58:48   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: gloria

se strinjam ... pravi mali cukrček ... je mal na tetko ane ????

je na tetko, ja user posted image  z bratom sva zgledala tocno tako, ko sva bila toliko stara user posted image  

bogi moj brat... bo kmalu pusko rabu, da bo odganjal snubce user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trije znaki, ki kažejo, da je ženska plodna
Ko je ženska v, tako imenovanih, plodnih dneh, njeno telo to pokaže tudi na zunaj, z drobnimi signali, ki se jih lahko n...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.