Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 24.7.2008 10:15:27
|
|
|
|
angel_rebelde
|
Daan... Še malo pa se selimo na otroci Kako čas hitro mine, se mi zdi, kot da sem ga včeraj rodila GabiW in Ulla, luštna cukrčka imata.. Se pa itak ve, da so julijski otročki najlepši, a ne da punce? Maj in Jaša, vse najboljše
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 24.7.2008 10:31:34
|
|
|
|
madejka
|
Jutro! Na hitro pozdravim, ker nam pridejo internet popravit, ga skoz ven meče Freycha vem kak je to, ko se že veseliš mirnega tihega večera Tak da ni panike... saj sem rekla... me smo tak doma, ti delaš Se bomo zmenle! Če je pa možno bi pa jaz pred sredo, ker gremo v čet. zgodaj zjutraj na morje pa po moje ne bom zvečer v stanju ven it... bom letala takrat okol ko kura brez glave po moje Živi polno da se pozdravi! Jaši čestitke za prvo svečko!!! Motm letet! Čau
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 24.7.2008 11:30:20
|
|
|
|
anja7
|
MAJ, JAŠA vse NAJBOLJŠE,.....
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 24.7.2008 11:58:37
|
|
|
|
siskamiska
|
Maj in Jaša vse najboljše za prvo svečko . Zvesta . Anja7 hvala za pohvale. Hiša je pa glih dost velika da bom vse svoje otroke notr stlačila in prevelika kar se tiče pucanja. No zdej veš kam boš lahko na kofe hodila. GabiW in Ulla kakšne lepotičke . Naši otroci so zgleda zdravi. Hvala za pikepoke, so ekspresno nucale .
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 24.7.2008 12:25:44
|
|
|
|
baja*
|
Maju, Jaši in z zamudo, a nič manj iz srca še Katji in Neži: vse najboljše za prvo svečko!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 24.7.2008 12:40:44
|
|
|
|
pupi
|
MAJ, JAŠA VSEEEEEEEEEEEEEE NAJ, NAJ OB ENI SVEČKI!!!!!!!! . Jaz bi tudi kafe drug teden, kadarkoli .
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 24.7.2008 14:41:41
|
|
|
|
bojana2
|
Z Jaškom se zahvaljujeva za vse čestitke.... Maj tebi in ostalim julijčkom, ki te dni pihate prvo svečko pa vse naj naj!!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 24.7.2008 20:30:08
|
|
|
|
Češnca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ksenjak GabiW, ulla80_ja, ni kaj tile naši julijčki 2007 so res pravi cukri. Se sprašujem kaj šele bo, ko malo zrastejo. Točno tako - sva istih misli! zvesta anja7 ščitnica je neprijetna reč, ja... Pri nas mamo to kar v familiji. Trkam na les - zaenkrat je mene obšlo. siskamiska v katerem kraju pa stoji vaša hiš(k)a? Sm ful firbčna... Za princesko Živo bojana kako pa kaj vi? Lepo, da si se oglasila! Taši pozdravček tudi tebi, če utegneš kdaj vsaj preleteti naš čvek! In še najvažnejše danes: Jaša in Maj vse najboljše!!! Jst sm pa že tri dni neki fuč - poletna utrujenost, al kaj?
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 24.7.2008 22:33:36
|
|
|
|
madejka
|
Ćer! Babike Maj se zahvaljuje za čestitke! Tako lepo je, ko toliko ljudi misli nate Preživeli smo lep dan! Torta narejena, pojedena... baje dobra Maj dobil lego kocke, cotke in gosenico Blog spisan (še neobjavljen). Jutri grem pa delat zjutraj se bom pobrala spat! še enkrat HVALA in lepo noč želim!
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 24.7.2008 22:34:21
|
|
|
|
madejka
|
Aja še to: Češnca da nisi kaj noseča ti
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 25.7.2008 7:19:34
|
|
|
|
Ajvy
|
Jutro....kako kaj.... AR..jst se tudi še predobr spomnim njenega rojstva...res gre čas prehitro...po drugi strani, pa mi je zdej mnogo lažje, ko se da z njo marsikaj že igrat in se že malo sporazumevava....tak da, še dobro da gre čas naprej... Siskamiska, to pa je bila ekspresna ozdravitev... bravo Bojana...ti se tudi ne javljaš več kaj pogosto, kako ste, kaj delaste, ste vsi v redu?? Češnca..MAdejka ti je kar zanimivo vprašanje postavila.... Si že kaj bolje?? MAdejka....a ni super, ko imaš tak hiperaktiven dan, pol samo padeš v pojsteljo in se zbudiš zjutraj...... Lep dan v službi ti želim.....
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 25.7.2008 8:15:48
|
|
|
|
zvesta
|
jutro...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 25.7.2008 8:35:44
|
|
|
|
SANEK1
|
Dobro jutro... Hvala za pikepoke, so pomagale Živa je bla že včeraj zjutraj brez vročine, tak da sumim zobke, ker že dobre 3 mesece ni dobile nobenega novega. Madejka, če sem si prav zapomnila greste vi na Krk Kam pa Mi2 iščema nekaj pametnega, pa sma se ful navdušila za Krk. Maš kmogoče kak kontakt Al pa katera druga, če ima mogoče kakšno preverjeno tel. št. od apartmaja, ni nujni da je na Krku Bla bi zlo hvaležna
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 25.7.2008 9:29:58
|
|
|
|
Ronči
|
mi gremo na krk, 5.8. bo kera blizu?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 25.7.2008 10:31:34
|
|
|
|
ksenjak
|
madejka_evo še Kiarin podatek pri enem letu, 73cm, 8640.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 25.7.2008 11:06:19
|
|
|
|
madejka
|
Jutro! Jaz sem že iz službe IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1 Madejka, če sem si prav zapomnila greste vi na Krk Kam pa Mi2 iščema nekaj pametnega, pa sma se ful navdušila za Krk. Maš kmogoče kak kontakt Al pa katera druga, če ima mogoče kakšno preverjeno tel. št. od apartmaja, ni nujni da je na Krku Bla bi zlo hvaležna Ja Sanekova mi gremo v Punat. Ampak je svak vse rihtal in klical dol, tak da ga bom zagnjavla za tel. pa ti sporočim. Smo pa prek interneta gledali: tukaj. Ronči mi smo od 31.7. do 8.8. v Punatu! Kam greste pa vi?
< Sporočilo je popravil madejka -- 25.7.2008 11:11:47 >
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 25.7.2008 11:07:39
|
|
|
|
madejka
|
Ksenjak podatki vpisani!
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 25.7.2008 12:35:45
|
|
|
|
Češnca
|
IZVIRNO SPOROČILO: madejka Aja še to: Češnca da nisi kaj noseča ti Pa mislm, da ne... Ne bi blo nč narobe, ni pa še v planu. Bi bla vseen ful vesela! Sam trenutno močno dvomim, da je to razlog za utrujenost. Hvala za prijetno misel. Ne ajvy nč ni bolš. Kako pa ti? Ful mislm nate, ker vem, da si boščka s temi slabostmi. Še dobro, da smo dobro poplačane z našimi sončki! zvesta dober dan! Kako si, kaj bolje? sanek ti zvečer pošljem št. za apartmaje v Baški. Ful so zrihtani - zares čisto, pa klimo majo in zraven morja je. madejka v Punatu sva bla midva prvič skupaj na morju in men je blo tkooooo lepo... Ne samo zarad vroče ljubezni - sva bla z njegovimi starši.
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 25.7.2008 13:31:00
|
|
|
|
anja7
|
Punce jaz bi tud rabla kake tel.za apartmaje. Al Istra, al pa Krk. Da bi bil bliz morja, pa da je kokr tolk lepa plaža za tamalga. Torej če kera ve za kak apartma mi prosim pošljite številke. Zdele Tilen ful sitnari, k je utrujen k hudič, ampak ni nikjer dobr plac za zaspat.Ne postlca, ne kavč zraven mene, ne stolček, ne voziček,... Najbolš, da ga dam na tla. Tm bo ziher zakon. Siskamiska; hiša je pa itak vsaka preevelika za pucat. No ne mislm sam hiša, verjetn tud vsako stanovanje . Zdele pa šibava spet mal ven, dokler se vreme še drži. Pol pa k frizerju, k sem že taka k Einstein-po vrhu glave mislm .
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 25.7.2008 13:50:49
|
|
|
|
Ronči
|
IZVIRNO SPOROČILO: madejka Ronči mi smo od 31.7. do 8.8. v Punatu! Kam greste pa vi? Mi gremo prav v mesto Krk, tam smo že čito domači. Ponavadi (tudi letos smo za vikend) kampiramo v Ježevcu. Letos gremo pa v apartma, 200m od centra mesta. Gledala sem tudi cRikvenico (Klara se ne preveč rada vozi, to ima po mami ), pa smo našli zelo zanič apartmaje za zelo visoke cene in daleč od morja. Od kampiranja smo navajeni, da mora bit morje blizu. Bomo pa od 5.8 do 11 ali 13.8 še nismo sigurni.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 25.7.2008 13:55:20
|
|
|
|
Ronči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Češnca sanek ti zvečer pošljem št. za apartmaje v Baški. Ful so zrihtani - zares čisto, pa klimo majo in zraven morja je. Baška je ful lepa (nova Baška) v stari še nisem bila. TAm smo tudi že večkrat kampirali v Zablaće kampu. Ful lepo, le restavracije so me ful razočarale... Z Jadrolilinjo se nato odpeljemo na izlet na Rab.... super...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 25.7.2008 14:37:35
|
|
|
|
corfu
|
Dan jaz sem vas prišla samo pozdravit, saj zvečer gremo na pot. Lepo se imejte!
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 25.7.2008 15:04:03
|
|
|
|
madejka
|
Ronči, daj mi prosim na ZS napiši tel. pa te pokličem, ko bomo kaj v Krku. Ziher bomo šli na sprehod Corfu UŽIVAJTE!!!
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 25.7.2008 15:20:19
|
|
|
|
Freycha
|
Dobro jutro! da se še jaz malo javim. Danes je petek jutri gremo pa na Krvavec čez vikend Sicer pa je bila babica nad Dito tako navdušena, da je še včeraj pri njima prespala jaz sem šla pa v posteljo včeraj že 8.45, brala knjigo do 10h in se pošteno naspala mi pa ne gremo na Krk greva samo avgusta za štiri dni na morje v Premanturo - sama......
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 25.7.2008 15:20:59
|
|
|
|
Freycha
|
Uživajte vsi, ki greste na morje
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.