|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 - 6.del
24.7.2008 10:15:27   
angel_rebelde
Daan...

Še malo pa se selimo na otroci user posted image Kako čas hitro mine, se mi zdi, kot da sem ga včeraj rodila user posted image

GabiW in Ulla, luštna cukrčka imata.. Se pa itak ve, da so julijski otročki najlepši, a ne da punce? user posted image

user posted image Maj in Jaša, vse najboljše user posted image

Življenje brez otrok je kakor akvarij brez ribic..

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
24.7.2008 10:31:34   
madejka
Jutro!
Na hitro pozdravim, ker nam pridejo internet popravit, ga skoz ven mečeuser posted image
Freycha vem kak je to, ko se že veseliš mirnega tihega večerauser posted image Tak da ni panike... saj sem rekla... me smo tak doma, ti delašuser posted image Se bomo zmenle! Če je pa možno bi pa jaz pred sredo, ker gremo v čet. zgodaj zjutraj na morje pa po moje ne bom zvečer v stanju ven it... bom letala takrat okol ko kura brez glave po mojeuser posted image

Živi polno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se pozdravi!

Jaši čestitke za prvo svečko!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Motm letet!
Čau

soooonček je, soooonček

(odgovor članu angel_rebelde)
Neposredna povezava do sporočila: 4227
24.7.2008 11:30:20   
anja7
MAJ, JAŠA  vse NAJBOLJŠE,.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4228
24.7.2008 11:58:37   
siskamiska
Maj in Jaša vse najboljše za prvo svečko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Zvesta user posted image .
Anja7 hvala za pohvale. Hiša je pa glih dost velika da bom vse svoje otroke notr stlačila in prevelika kar se tiče pucanja. No zdej veš kam boš lahko na kofe hodila.
GabiW in Ulla kakšne lepotičke user posted image .
Naši otroci so zgleda zdravi. Hvala za pikepoke, so ekspresno nucaleuser posted image .

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 4229
24.7.2008 12:25:44   
baja*
Maju, Jaši in z zamudo, a nič manj iz srca še Katji in Neži: vse najboljše za prvo svečko!user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 4230
24.7.2008 12:40:44   
pupi
MAJ, JAŠA VSEEEEEEEEEEEEEE NAJ, NAJ OB ENI SVEČKI!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Jaz bi tudi kafe drug teden, kadarkoliuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4231
24.7.2008 14:41:41   
bojana2
Z Jaškom se zahvaljujeva za vse čestitke....user posted image

Maj tebi in ostalim julijčkom, ki te dni pihate prvo svečko pa vse naj naj!!

user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 4232
24.7.2008 20:30:08   
Češnca
IZVIRNO SPOROČILO: ksenjak

GabiW, ulla80_ja, ni kaj tile naši julijčki 2007 so res pravi cukri. Se sprašujem kaj šele bo, ko malo zrastejo.

Točno tako - sva istih misli! user posted image user posted image user posted image

zvesta user posted image user posted image user posted image

anja7 ščitnica je neprijetna reč, ja... user posted image user posted image user posted image Pri nas mamo to kar v familiji. Trkam na les - zaenkrat je mene obšlo.

siskamiska v katerem kraju pa stoji vaša hiš(k)a? Sm ful firbčna... user posted image

Za princesko Živo user posted image user posted image user posted image  

bojana kako pa kaj vi? Lepo, da si se oglasila! user posted image

Taši pozdravček tudi tebi, če utegneš kdaj vsaj preleteti naš čvek! user posted image

In še najvažnejše danes:
Jaša in Maj vse najboljše!!!
user posted image

Jst sm pa že tri dni neki fuč - poletna utrujenost, al kaj? user posted image  

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 4233
24.7.2008 22:33:36   
madejka
Ćer!

Babike Maj se zahvaljuje za čestitke!user posted image Tako lepo je, ko toliko ljudi misli nateuser posted image
Preživeli smo lep dan! Torta narejena, pojedena... baje dobrauser posted image Maj dobil lego kocke, cotke in gosenicouser posted image
Blog spisan (še neobjavljen). Jutri grem pa delat zjutrajuser posted image

se bom pobrala spat!
še enkrat HVALA in lepo noč želim!

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 4234
24.7.2008 22:34:21   
madejka
Aja še to: Češnca da nisi kaj noseča tiuser posted image user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4235
25.7.2008 7:19:34   
Ajvy
Jutro....kako kaj....

AR..jst se tudi še predobr spomnim njenega rojstva...res gre čas prehitro...po drugi strani, pa mi je zdej mnogo lažje, ko se da z njo marsikaj že igrat in se že malo sporazumevava....tak da, še dobro da gre čas naprej...
Siskamiska, to pa je bila ekspresna ozdravitev...user posted image user posted image user posted image user posted image  bravo

Bojana...ti se tudi ne javljaš več kaj pogosto, kako ste, kaj delaste, ste vsi v redu??

Češnca..MAdejka ti je kar zanimivo vprašanje postavila....
Si že kaj bolje??

MAdejka....a ni super, ko imaš tak hiperaktiven dan, pol samo padeš v pojsteljo in se zbudiš zjutraj......
Lep dan v službi ti želim.....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4236
25.7.2008 8:15:48   
zvesta
jutro...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4237
25.7.2008 8:35:44   
SANEK1
Dobro jutro...

Hvala za pikepoke, so pomagaleuser posted image user posted image user posted image
Živa je bla že včeraj zjutraj brez vročine, tak da sumim zobke, ker že dobre 3 mesece ni dobile nobenega novega.user posted image

Madejka, če sem si prav zapomnila greste vi na Krkuser posted image
Kam pauser posted image

Mi2 iščema nekaj pametnega, pa sma se ful navdušila za Krk.
Maš kmogoče kak kontaktuser posted image

Al pa katera druga, če ima mogoče kakšno preverjeno tel. št. od apartmaja, ni nujni da je na Krkuuser posted image user posted image user posted image
Bla bi zlo hvaležnauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 4238
25.7.2008 9:29:58   
Ronči
mi gremo na krk, 5.8. bo kera blizu?

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 4239
25.7.2008 10:31:34   
ksenjak
madejka_evo še Kiarin podatek pri enem letu, 73cm, 8640.

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 4240
25.7.2008 11:06:19   
madejka
Jutro!
Jaz sem že iz službe

IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1

Madejka, če sem si prav zapomnila greste vi na Krkuser posted image
Kam pauser posted image

Mi2 iščema nekaj pametnega, pa sma se ful navdušila za Krk.
Maš kmogoče kak kontaktuser posted image

Al pa katera druga, če ima mogoče kakšno preverjeno tel. št. od apartmaja, ni nujni da je na Krkuuser posted image user posted image user posted image
Bla bi zlo hvaležnauser posted image user posted image user posted image

Ja Sanekova mi gremo v Punat. Ampak je svak vse rihtal in klical dol, tak da ga bom zagnjavla za tel. pa ti sporočim. Smo pa prek interneta gledali: tukaj.

Ronči mi smo od 31.7. do 8.8. v Punatu!
Kam greste pa vi?

< Sporočilo je popravil madejka -- 25.7.2008 11:11:47 >

soooonček je, soooonček

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 4241
25.7.2008 11:07:39   
madejka
Ksenjak podatki vpisani!user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4242
25.7.2008 12:35:45   
Češnca
IZVIRNO SPOROČILO: madejka
Aja še to: Češnca da nisi kaj noseča tiuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  Pa mislm, da ne... Ne bi blo nč narobe, ni pa še v planu. Bi bla vseen ful vesela! Sam trenutno močno dvomim, da je to razlog za utrujenost.
Hvala za prijetno misel. user posted image user posted image user posted image

Ne ajvy nč ni bolš. Kako pa ti? Ful mislm nate, ker vem, da si boščka s temi slabostmi. user posted image user posted image user posted image  Še dobro, da smo dobro poplačane z našimi sončki! user posted image

zvesta dober dan! user posted image  Kako si, kaj bolje?

sanek ti zvečer pošljem št. za apartmaje v Baški. Ful so zrihtani - zares čisto, pa klimo majo in zraven morja je.

madejka v Punatu sva bla midva prvič skupaj na morju in men je blo tkooooo lepo...user posted image Ne samo zarad vroče ljubezni - sva bla z njegovimi starši. user posted image user posted image user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4243
25.7.2008 13:31:00   
anja7
Punce jaz bi tud rabla kake tel.za apartmaje. Al Istra, al pa Krk. Da bi bil bliz morja, pa da je kokr tolk lepa plaža za tamalga. Torej če kera ve za kak apartma mi prosim pošljite številke.

Zdele Tilen ful sitnari, k je utrujen k hudič, ampak ni nikjer dobr plac za zaspat.Ne postlca, ne kavč zraven mene, ne stolček, ne voziček,...user posted image  Najbolš, da ga dam na tla. Tm  bo ziher zakon.

Siskamiska; hiša je pa itak vsaka preevelika za pucat. No ne mislm sam hiša, verjetn tud vsako stanovanje user posted image .

Zdele pa šibava spet mal ven, dokler se vreme še drži. Pol pa k frizerju, k sem že taka k Einstein-po vrhu glave mislm user posted image .

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 4244
25.7.2008 13:50:49   
Ronči
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Ronči mi smo od 31.7. do 8.8. v Punatu!
Kam greste pa vi?

Mi gremo prav v mesto Krk, tam smo že čito domači.
Ponavadi (tudi letos smo za vikend) kampiramo v Ježevcu.
Letos gremo pa v apartma, 200m od centra mesta.

Gledala sem tudi cRikvenico (Klara se ne preveč rada vozi, to ima po mamiuser posted image ), pa smo našli zelo zanič apartmaje za zelo visoke cene user posted image  in daleč od morja. Od kampiranja smo navajeni, da mora bit morje blizu.

Bomo pa od 5.8 do 11 ali 13.8 še nismo sigurni.

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4245
25.7.2008 13:55:20   
Ronči
IZVIRNO SPOROČILO: Češnca

sanek ti zvečer pošljem št. za apartmaje v Baški. Ful so zrihtani - zares čisto, pa klimo majo in zraven morja je.

Baška je ful lepa (nova Baška) v stari še nisem bila. TAm smo tudi že večkrat kampirali v Zablaće kampu.
Ful lepo, le restavracije so me ful razočarale... Z Jadrolilinjo se nato odpeljemo na izlet na Rab.... super...

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 4246
25.7.2008 14:37:35   
corfu
Dan

jaz sem vas prišla samo pozdravit, saj zvečer gremo na pot.

Lepo se imejte!

user posted image      user posted image user posted image      user posted image user posted image     user posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 4247
25.7.2008 15:04:03   
madejka
Ronči, daj mi prosim na ZS napiši tel. pa te pokličem, ko bomo kaj v Krku. Ziher bomo šli na sprehoduser posted image

Corfu UŽIVAJTE!!!user posted image user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4248
25.7.2008 15:20:19   
Freycha
Dobro jutro!

da se še jaz malo javim.

Danes je petek user posted image jutri gremo pa na Krvavec čez vikend user posted image

Sicer pa je bila babica nad Dito tako navdušena, da je še včeraj pri njima prespala user posted image  jaz sem šla pa v posteljo včeraj že 8.45, brala knjigo do 10h in se pošteno naspala user posted image user posted image

mi pa ne gremo na Krk user posted image  greva samo avgusta za štiri dni na morje v Premanturo - sama......

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4249
25.7.2008 15:20:59   
Freycha
Uživajte vsi, ki greste na morjeuser posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.