Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: September 2008, 3. del 25.7.2008 11:26:36
|
|
|
|
*bubi*
|
s tem da bom še jaz dodala hitro jo ven povlečte gospa...ali pa gospod....nič ne bon glavice šla dol šlatat ....samo ven z njo zdaj pa si me nasmejala. Bubija so res tak ekspresno ven potegnili, da nisem vedela kdaj. Nihče ni spraševal, če hočem glavico potipat, al pa , če hoče popkovino prerezat.... ven so ga potisnili (2 babici na trebuh) in potegnili, prerezali in hop na moj trebuh Razlog pa je bil zelo slab utrip, se mu je popkovina zategovala, ker je imel vozel. Tak da ni bilo časa za čirule čarule
|
|
RE: September 2008, 3. del 25.7.2008 11:26:46
|
|
|
|
ključek
|
...jaz sem bila prvič brez...no ja z očali..... očala imaš pa lahko gor pri porodu??
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 25.7.2008 11:28:04
|
|
|
|
*bubi*
|
očala imaš pa lahko gor pri porodu?? valjda, če te ne motijo, ker večinoma ležiš na boku. Pa če ti dol ne lezejo, ker si čisto mokra Potem je najboljše, da jih imaš nekje pri roki in si jih daš takoj gor, ko je treba
|
|
RE: September 2008, 3. del 25.7.2008 11:28:46
|
|
|
|
KAHLO
|
goldi kaj veš....se veš kak je toti mestni kda izkoristijo vsako priložnost ka grejo na podeželje.....jaz sen zmeraj rekla kda je teta z gorenske prišla, ka si je pa prišla kuferraum napolnit z zelenjavo pa to....no zaj sen pa jaz že skoro ista samo da ne bo pomote, jaz se še zmeraj štejem pod svoj domač kraj....in še zmeraj rečem štajerju doma....se ne dam
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 25.7.2008 11:30:37
|
|
|
|
*bubi*
|
....in še zmeraj rečem štajerju doma....se ne dam jaz sem bila ista. V LJ sem bila 8 let, od tega skoraj 1 leto s stalnim prebivališčem
|
|
RE: September 2008, 3. del 25.7.2008 11:31:08
|
|
|
|
ključek
|
valjda, če te ne motijo, ker večinoma ležiš na boku. Pa če ti dol ne lezejo, ker si čisto mokra Potem je najboljše, da jih imaš nekje pri roki in si jih daš takoj gor, ko je treba aha..............že vidm, da ne bom nč vidla, ker bom brez očal......................
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 25.7.2008 11:32:49
|
|
|
|
gold fish
|
...... zdaj vas malo zapuščam...moram še krožnike v pomivalnega naložit, pa pol dat posodo prat.... pa lahko bi kaj delat začela...ne pa da samo tu na rr visim.... ..... Kahlo ...... me nekaj zanima ...jaz iščem tisti okrasni lonček iz ratana, ko ga imaš ti na prvi sliki...samo mora biti temne barve, ker imam temno pohištvo, pa bež sedežno...pa ga nikjer ne najdem..... A si ga ti (ali mogoče katera druga) kje zasledila.....? Mora pa biti vsaj tako visok kot tvoj, da pride roža do izraza......
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 25.7.2008 11:35:05
|
|
|
|
*bubi*
|
.... pa lahko bi kaj delat začela...ne pa da samo tu na rr visim.... No, tukaj pa se kar strinjam s tabo. Grem malo likat, da me slaba vest ne pogrize
|
|
RE: September 2008, 3. del 25.7.2008 11:36:36
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you valjda, če te ne motijo, ker večinoma ležiš na boku. Pa če ti dol ne lezejo, ker si čisto mokra Potem je najboljše, da jih imaš nekje pri roki in si jih daš takoj gor, ko je treba aha..............že vidm, da ne bom nč vidla, ker bom brez očal...................... ...ja pa ne bom brez....ker hočem videt.... mojega ..... ...prvič sem rodila v nedeljo ob 17h, pikeca pa videla v ponedeljek krog 14 ure... ... ...zato pa hočem zdaj gledat.....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 25.7.2008 11:37:53
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* .... pa lahko bi kaj delat začela...ne pa da samo tu na rr visim.... No, tukaj pa se kar strinjam s tabo. Grem malo likat, da me slaba vest ne pogrize ..jaz sem hvala bogu vse zlikala...likalno desko dala malo na hladno.....grem pa vseeno malo domek poštmat.... čisto v nulo tak nisem več sposobna......
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 25.7.2008 11:39:10
|
|
|
|
KAHLO
|
goldi jaz sem ga nabavla v hoferju, drgače sem pa vidla da jih imajo v merkurju, pa v bauhausu tud....kakšne oblike hočeš in velikosti tudi!!...sam za ceno pa me ne sprašuj, jaz sem za mojga dala enih 17 evrov!!! jaz bom pa v lj zdaj 10 let....pa mam tud še stalno bivališče doma prjavleno sam ne me zašpecat.....tak da si moram zdaj za csd vse pr nas gori rihtat, ampak sploh ni panike, ker se itak vsi med sabo poznamo!!! zdaj si edino želim, da bi še moja mala tak gučala kak jaz hmmmmmmmm.....jaz pa se ne moram odločit leča al očala, me je strah da me bodo pol kaj nazjali tam v porodnišnici!!!!
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 25.7.2008 11:40:22
|
|
|
|
arabela*
|
Ni kosilo,ampak je bil obilnejši zajtrk Glede nohtov,pa las,pa se komaj zravn spravim.Ampak se pol tak fino počutim,ko vem,da je vse na svojem mestu. Bi pa se še pobarvat mogla,pa se tud ne spravim.Pa še tisti peroksid al kaj je že not v barvi vohat,mi sploh ni.
|
|
RE: September 2008, 3. del 25.7.2008 11:40:43
|
|
|
|
*bubi*
|
Nisem še povedala, kateri voziček je babi nabavila za vnukeca: Enega od TEH. Barva ostaja skrivnost Pa še cenejši je bil kot tile na ebayu.
|
|
RE: September 2008, 3. del 25.7.2008 11:43:11
|
|
|
|
*bubi*
|
hmmmmmmmm.....jaz pa se ne moram odločit leča al očala, me je strah da me bodo pol kaj nazjali tam v porodnišnici!!!! Zakaj bi te? Vzami vse s sabo, pač povej na začetku in reči, da nisi vedela. Bo čisto dovolj časa ven vzet, če slučajno ne bi dovolili. Kje pa nameravaš rodit?
|
|
RE: September 2008, 3. del 25.7.2008 11:43:53
|
|
|
|
KAHLO
|
bubi lep voziček.....se mi zdi dost podoben mojmu kje pa si lahko ogledamo še ostale barve
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 25.7.2008 11:46:11
|
|
|
|
KAHLO
|
jah, tam k me bo prijelo....možno celo da v murski soboti (moje znanke z domačega kraja so čist navdušene nad njo), če ne pa v ljubljani, no moj si tud srčno želi da bi v ljubljani, ker ne ve če bi mu uspelo pravočasno prid do M. Sobote
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 25.7.2008 11:50:33
|
|
|
|
ključek
|
...ja pa ne bom brez....ker hočem videt.... mojega ..... sej jz tud................sam če bom res tok "švicala" pa to, jih ne bom mogla sprot brisati.................
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 25.7.2008 11:52:05
|
|
|
|
ključek
|
Nisem še povedala, kateri voziček je babi nabavila za vnukeca: Enega od TEH. Barva ostaja skrivnost Pa še cenejši je bil kot tile na ebayu. lep voziček.................
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 25.7.2008 11:54:11
|
|
|
|
arabela*
|
Vam povem kaj grem delat?? Malo grem pohištvo v spalnico prestavljat.Moram itak prostor za Anejino posteljo naredit.So midanes z Rutara poslali,sa se opravičujejo,da bo prispela v kratkem .Do konc avgusta že mora bit
|
|
RE: September 2008, 3. del 25.7.2008 12:09:34
|
|
|
|
ključek
|
Vam povem kaj grem delat?? Malo grem pohištvo v spalnico prestavljat ne pretiravaj...............
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 25.7.2008 12:12:11
|
|
|
|
*bubi*
|
kje pa si lahko ogledamo še ostale barve V kolekciji 2008 so samo 4 barve. Vse vidiš na tistem linku. Ja, je podoben tvojemu, samo da ima vsa 4 kolesa velika. Sem iskala terenca, ker še imamo PP Venezio od bubija. Ročaj se obrača naprej/nazaj, pa prenosno torbo ima zraven, to je bilo pomembno. Je pa bil tudi ful podoben model z manjšimi sprednjimi kolesi, kjer se obrača sedež in ne ročaj. Pa mi ga je prijateljica odsvetovala kot terenca.
|
|
RE: September 2008, 3. del 25.7.2008 12:14:22
|
|
|
|
*bubi*
|
Vam povem kaj grem delat?? Malo grem pohištvo v spalnico prestavljat. Imaš dovolj veliko spalnico za vajino posteljo, pa za Anejino in še za kinderpet? Ali je zgornji štuk še kaj več kot ena soba?
|
|
RE: September 2008, 3. del 25.7.2008 12:51:12
|
|
|
|
gloria
|
za 3 del.....jaz sem pa glih zdej pršla od kolegice z polnim avtom cotik za bebija .....zdej pa oprat,posušit je pa obljubil da bo vse zlikal ... ....Kahlo lep voziček ...Bubi hvala za vse nasvete ki jih poveš....res je krasno brat ....lep vozek.... ....zdejle pa letim še pospravljat....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 25.7.2008 13:36:17
|
|
|
|
alysa
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria...jaz sem pa glih zdej pršla od kolegice z polnim avtom cotik za bebija .....zdej pa oprat,posušit je pa obljubil da bo vse zlikal ... .... za cotike, to bo kaj za delat
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 25.7.2008 13:48:23
|
|
|
|
KAHLO
|
Me to you...škoda da k tem našim očalom kot dodatno opremo ne mormo nabavt še brisalcev Saraya.....men se zdi da se pa ti sam z notranjim interierom ukvarjaš......madonca....kaj k bi še k meni prišla in kak nasvet dala....po moje bi s tabo pupi sobo v enem dnevu zrihtala, ma zdaj not revca še celo rumpel kamro....sem že mojmu rekla da bom 1.8. vse tiste škatle ven zmetala iz njene sobe.....bolše da sam zrihta tole, k če se jaz zraven spravim bo vse na smetnjaku končalo....
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?