|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: September 2008, 3. del
25.7.2008 11:26:36   
*bubi*
s tem da bom še jaz dodala hitro jo ven povlečte gospa...ali pa gospod....nič ne bon glavice šla dol šlatat ....samo ven z njo

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zdaj pa si me nasmejala. Bubija so res tak ekspresno ven potegnili, da nisem vedela kdaj. Nihče ni spraševal, če hočem glavico potipat, al pa user posted image , če hoče popkovino prerezat.... ven so ga potisnili (2 babici na trebuh) in potegnili, prerezali in hop na moj trebuh user posted image  Razlog pa je bil zelo slab utrip, se mu je popkovina zategovala, ker je imel vozel. Tak da ni bilo časa za čirule čarule user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 226
25.7.2008 11:26:46   
ključek
...jaz sem bila prvič brez...no ja z očali.....

očala imaš pa lahko gor pri porodu??

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 227
25.7.2008 11:28:04   
*bubi*
očala imaš pa lahko gor pri porodu??

valjda, če te ne motijo, ker večinoma ležiš na boku. Pa če ti dol ne lezejo, ker si čisto mokra user posted image  Potem je najboljše, da jih imaš nekje pri roki in si jih daš takoj gor, ko je treba user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 228
25.7.2008 11:28:46   
KAHLO
goldi kaj veš....se veš kak je toti mestni kda izkoristijo vsako priložnost ka grejo na podeželje.....jaz sen zmeraj rekla kda  je teta z gorenske prišla, ka si je pa prišla kuferraum napolnit z zelenjavo pa to....no zaj sen pa jaz že skoro istauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image samo da ne bo pomote, jaz se še zmeraj štejem pod svoj domač kraj....in še zmeraj rečem štajerju doma....se ne dam user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 229
25.7.2008 11:30:37   
*bubi*
....in še zmeraj rečem štajerju doma....se ne dam

user posted image user posted image user posted image  jaz sem bila ista. V LJ sem bila 8 let, od tega skoraj 1 leto s stalnim prebivališčem user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 230
25.7.2008 11:31:08   
ključek
valjda, če te ne motijo, ker večinoma ležiš na boku. Pa če ti dol ne lezejo, ker si čisto mokra Potem je najboljše, da jih imaš nekje pri roki in si jih daš takoj gor, ko je treba

aha..............že vidm, da ne bom nč vidla, ker bom brez očal......................user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 231
25.7.2008 11:32:49   
gold fish
...... zdaj vas malo zapuščam...moram še krožnike v pomivalnega naložit, pa pol dat posodo prat.... pa lahko bi kaj delat začela...ne pa da samo tu na rr visim....user posted image

..... Kahlo ...... me nekaj zanimauser posted image ...jaz iščem tisti okrasni lonček iz ratana, ko ga imaš ti na prvi sliki...samo mora biti temne barve, ker imam temno pohištvo, pa bež sedežno...pa ga nikjer ne najdem..... A si ga ti  (ali mogoče katera druga) kje zasledila.....?  Mora pa biti vsaj tako visok kot tvoj, da pride roža do izraza......

Neposredna povezava do sporočila: 232
25.7.2008 11:35:05   
*bubi*
.... pa lahko bi kaj delat začela...ne pa da samo tu na rr visim....

No, tukaj pa se kar strinjam s tabo. Grem malo likat, da me slaba vest ne pogrize user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 233
25.7.2008 11:36:36   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

valjda, če te ne motijo, ker večinoma ležiš na boku. Pa če ti dol ne lezejo, ker si čisto mokra Potem je najboljše, da jih imaš nekje pri roki in si jih daš takoj gor, ko je treba

aha..............že vidm, da ne bom nč vidla, ker bom brez očal......................user posted image user posted image user posted image user posted image

...ja pa ne bom brez....ker hočem videt.... mojega user posted image .....

...prvič sem rodila v nedeljo ob 17h, pikeca pa videla v ponedeljek krog 14 ure...user posted image ...

...zato pa hočem zdaj gledat.....

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 234
25.7.2008 11:37:53   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

.... pa lahko bi kaj delat začela...ne pa da samo tu na rr visim....

No, tukaj pa se kar strinjam s tabo. Grem malo likat, da me slaba vest ne pogrize user posted image

..jaz sem hvala bogu vse zlikala...likalno desko dala malo na hladno.....grem pa vseeno malo domek poštmat.... čisto v nulo tak nisem več sposobna......

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 235
25.7.2008 11:39:10   
KAHLO
goldi jaz sem ga nabavla v hoferju, drgače sem pa vidla da jih imajo v merkurju, pa v bauhausu tud....kakšne oblike hočeš in velikosti tudi!!...sam za ceno pa me ne sprašuj, jaz sem za mojga dala enih 17 evrov!!!

jaz bom pa v lj zdaj 10 let....pa mam tud še stalno bivališče doma prjavlenouser posted image user posted image user posted image sam ne me zašpecat.....tak da si moram zdaj za csd vse pr nas gori rihtat, ampak sploh ni panike, ker se itak vsi med sabo poznamo!!!user posted image user posted image user posted image user posted image zdaj si edino želim, da bi še moja mala tak gučala kak jazuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hmmmmmmmm.....jaz pa se ne moram odločit leča al očala, me je strah da me bodo pol kaj nazjali tam v porodnišnici!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 236
25.7.2008 11:40:22   
arabela*
Ni kosilo,ampak je bil obilnejši zajtrkuser posted image
Glede nohtov,pa las,pa se komaj zravn spravim.Ampak se pol tak fino počutim,ko vem,da je vse na svojem mestu.
Bi pa se še pobarvat mogla,pa se tud ne spravim.Pa še tisti peroksid al kaj je že not v barvi vohat,mi sploh ni.user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 237
25.7.2008 11:40:43   
*bubi*
Nisem še povedala, kateri voziček je babi nabavila za vnukeca:

Enega od TEH. Barva ostaja skrivnost user posted image  Pa še cenejši je bil kot tile na ebayu.

Neposredna povezava do sporočila: 238
25.7.2008 11:43:11   
*bubi*
hmmmmmmmm.....jaz pa se ne moram odločit leča al očala, me je strah da me bodo pol kaj nazjali tam v porodnišnici!!!!

Zakaj bi te? Vzami vse s sabo, pač povej na začetku in reči, da nisi vedela. Bo čisto dovolj časa ven vzet, če slučajno ne bi dovolili.

Kje pa nameravaš rodit?

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 239
25.7.2008 11:43:53   
KAHLO
bubiuser posted image user posted image user posted image user posted image lep voziček.....se mi zdi dost podoben mojmuuser posted image user posted image user posted image user posted image kje pa si lahko ogledamo še ostale barveuser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 240
25.7.2008 11:46:11   
KAHLO
jah,user posted image user posted image user posted image tam k me bo prijelo....možno celo da v murski soboti (moje znanke z domačega kraja so čist navdušene nad njo), user posted image user posted image če ne pa v ljubljani, no moj si tud srčno želi da bi v ljubljani, ker ne ve če bi mu uspelo pravočasno prid do M. Soboteuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 241
25.7.2008 11:50:33   
ključek
...ja pa ne bom brez....ker hočem videt.... mojega user posted image  .....

sej jz tud................sam če bom res tok "švicala" pa to, jih ne bom mogla sprot brisati.................user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 242
25.7.2008 11:52:05   
ključek
Nisem še povedala, kateri voziček je babi nabavila za vnukeca:

Enega od TEH. Barva ostaja skrivnost Pa še cenejši je bil kot tile na ebayu.

lep voziček.................user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 243
25.7.2008 11:54:11   
arabela*
Vam povem kaj grem delat??
Malo grem pohištvo v spalnico prestavljat.Moram itak prostor za Anejino posteljo naredit.So midanes z Rutara poslali,sa se opravičujejo,da bo prispela v kratkemuser posted image .Do konc avgusta že mora bituser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 244
25.7.2008 12:09:34   
ključek
Malo grem pohištvo v spalnico prestavljat

ne pretiravaj...............user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 245
25.7.2008 12:12:11   
*bubi*
kje pa si lahko ogledamo še ostale barve

V kolekciji 2008 so samo 4 barve. Vse vidiš na tistem linku.

Ja, je podoben tvojemu, samo da ima vsa 4 kolesa velika. Sem iskala terenca, ker še imamo PP Venezio od bubija.  Ročaj se obrača naprej/nazaj, pa prenosno torbo ima zraven, to je bilo pomembno. Je pa bil tudi ful podoben model z manjšimi sprednjimi kolesi, kjer se obrača sedež in ne ročaj. Pa mi ga je prijateljica odsvetovala kot terenca.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 246
25.7.2008 12:14:22   
*bubi*
Malo grem pohištvo v spalnico prestavljat.

user posted image user posted image user posted image  

Imaš dovolj veliko spalnico za vajino posteljo, pa za Anejino in še za kinderpet? Ali je zgornji štuk še kaj več kot ena soba?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 247
25.7.2008 12:51:12   
gloria
user posted image user posted image user posted image  za 3 del.....jaz sem pa glih zdej pršla od kolegice z polnim avtom cotik za bebijauser posted image .....zdej pa oprat,posušit user posted image  je pa obljubil da bo vse zlikaluser posted image user posted image user posted image ...
....Kahlo lep voziček
...Bubi hvala za vse nasvete ki jih poveš....res je krasno brat user posted image user posted image user posted image ....lep vozek....
....zdejle pa letim še pospravljat....

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 248
25.7.2008 13:36:17   
alysa
IZVIRNO SPOROČILO: gloria...jaz sem pa glih zdej pršla od kolegice z polnim avtom cotik za bebijauser posted image .....zdej pa oprat,posušit user posted image  je pa obljubil da bo vse zlikaluser posted image user posted image user posted image ...
....

user posted image user posted image  za cotike, to bo kaj za delat user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 249
25.7.2008 13:48:23   
KAHLO
Me to you...škoda da k tem našim očalom kot dodatno opremo ne mormo nabavt še brisalcevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Saraya
.....men se zdi da se pa ti sam z notranjim interierom ukvarjaš......madonca....kaj k bi še k meni prišla in kak nasvet dala....po moje bi s tabo pupi sobo v enem dnevu zrihtala, ma zdaj not revca še celo rumpel kamro....sem že mojmu rekla da bom 1.8. vse tiste škatle ven zmetala iz njene sobe.....bolše da sam zrihta tole, k če se jaz zraven spravim bo vse na smetnjaku končalo....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?