|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: September 2008, 3. del
25.7.2008 11:01:59   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: morango

Bubi - hvala za odgovor, zdaj imam še par tabletk Centramed Mami, pol grem pa spet na Elevit, če ob pregledu ne dobim še kaj močnejšega. Pa kakšnega horsija bi si morala privoščit.
KAHLO - lep voziček, prav lepo pašeta skupaj user posted image

Jaz sem pa včeraj imela na obisku sestrično s 7-m. Jakom, ki sva ga veselo uporabli za model. Sva ga dali v košaro, pa športni del vozička pa v lupinco. In malmu je blo zlo všeč, še najbl pa v košari (od vozička), je bil kar enih 10 min not pa veselo raziskoval. Doma pa niti pod razno ne zdrži v vodoravni legi. Tako da mislim, da bo moje dete lahko tud prav zadovoljno.

Danes pa moram bit mal bolj delavna kot včeraj, ko sem si šla zvečer že kar na živce.

Lep dan vsem skupaj!

.... mi je nekaj v tvojem postu všečuser posted image user posted image ....pa ne povem kaj....user posted image user posted image

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 201
25.7.2008 11:02:26   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

kak sem se najedla makaronflajša zdaj.

Saraya, a si ti imela že kosilo???

Al samo malo obilnejši zajtrk? user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 202
25.7.2008 11:02:57   
KAHLO
alysa user posted image user posted image user posted image user posted image za nparedek

saraya.....daj se raje mal vleži da se situacija umiri....marička...a še nismo zaključile s temi slabostmi....drgače pa ....jaz te prav lepo vabim da še meni nohtke prideš uredit, pa firzuro (na glavi mislim)user posted image user posted image user posted image user posted image stiskala se pa rajši nam, da ne bom kake naravne katastrofe povzročlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čeprav po nogah bi se pa tud mogla pobrit  s tem silkepilom....škoda da nismo k une plastične punčke k bi si nogo vstran odmontirale pa porihtale pa nazaj namontiraleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Me to you.
..........jaz ti povem pr meni je vse teta zgaga kriva.....če nje ne bi bilo, bi se imeli prav luštno!!!user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 203
25.7.2008 11:03:22   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna

kahlo meni je tut všeč tvoj vozek, pa stanvančič v ozadju tut. ampak me moti, ker si tebe ne morm bolj od bliz pogledat, ker so slikice tko naložene, da se je ne da povečatuser posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

.... no me veseli, da nisem edina s to opazkouser posted image user posted image

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 204
25.7.2008 11:04:17   
*bubi*
.... mi je nekaj v tvojem postu všeč ....pa ne povem kaj....

Jaz pa si kar mislim, kaj bi to bilo user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 205
25.7.2008 11:04:57   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

pf....jaz mam z spanjem iste probleme, k ti ...nič mi več ne paše noben položaj, k pa se že jaz umirim pa mala začne razgrajat...in pol se vsa zgodba ponovi z nova....user posted image user posted image user posted image user posted image

...jaz sem si po novem povišala vzglavnik...in mi bolj paše tak spat.....pa tudi zgaga me ne muči......

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 206
25.7.2008 11:05:42   
*bubi*
Spet nekdo vohuni za nami - Tjažy

Če si septembrka, se nam kar oglasi. Tebe še razvozlat ne moremo, ko nimaš nobenega posta napisanega user posted image

Pa od včeraj prijavljena user posted image

< Sporočilo je popravil *bubi* -- 25.7.2008 11:06:16 >

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 207
25.7.2008 11:07:34   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Kahlo

drgače pa grem danes na štajeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrr

Kahlo    ..... a te počakam v rondoju?  user posted image   ....

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 208
25.7.2008 11:09:50   
lana luna
jaz mam že to problem, da bom pr porodu mogla bit s temi špegli....k drgače nem pupe vidla

jest sem pa rekla da grem kar z lečam rodit... a je to kej narobe???

ker če bom šla s špegli se me bo bogi otrok ustrašu, ker mam jest tut čist skrivlene, sam za pred TV uporabne...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 209
25.7.2008 11:12:15   
*bubi*

jaz sem prvič šla z lečami. In user posted image  dala za nalogo, da se ON spomni na leče, če bi bilo kaj urgentnega. BI jih kar tak ven vzela in v smeti vrgla.

Tega res ne morem zamudit, da svojega user posted image  ne bi vidla po vsem trudu user posted image

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 210
25.7.2008 11:12:18   
KAHLO
bubi ...mislim da mi ne bo uspelo do mb prit.... ker se mislimo it v osterajh kopat s sekico v nedeljo pa v lenart k baki na žaruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image če ti po resnici povem k grem na štajer....me čist zaplanirajo doma, tako da se jaz zjutraj vstanem se najem, pol pa se mi reče kam gremo in gremo....in pol me prestavlajo kam čjo, sicer mi čist paše...samo da se dogaja....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hmmmmmm....pa zakaj mislite da ne bi smele imet leč na porodu?!?!......saj ne bom takrat spalauser posted image user posted image user posted image takrat bom budna k še nikoli v živlenjuuser posted image user posted image user posted image user posted image ma res si ne grem zdaj še po novih očal, moja dioptrija v očalih je tud še stara, se je že povečala.....hmmmmmmmm...zdaj pa nevem, a čem jaz tud it z lečami rodit!"!!?!?!?

Čeprav pravijo da paštetke ni vredu jest....sem jaz kr maznila kakšno s svežim paradižnikom, ali pa papriko......k jo čist obužujem....user posted image jaz kar pojem kaj mi paše....saj vsak dan pa tud ne jem paštete, pol pa mi tista ena tud ne more naškodit!!

Ja jaz mam tud vzglavnik prvzdignjen zarad te zgage...pa mi nič ne pomaga.....mogoče bi mogla pa sede spatuser posted image user posted image user posted image sam kaj k mene ta hudič peče tud k stojim in šetam, včeraj bi v hoferju najraje začela kričat!!!! pa tega donata mam tud že poln kufer, sam kaj k mi pa drgače pomaga....sam za vsak slučaj je tud vredu če je kak sekret v bližiniuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 211
25.7.2008 11:13:04   
lana luna
js sm se tud cist zasekirala s tem zelezom....

punce mene pa zanima kok kej jeste ČAJNE PAŠTETE??? a je to dobr da jem..zdele bi jo tok zmazala...

ja sej maš še 119. men je v 6. tednih padu na 111 iz 119. pomojem se ti še ni treba sekirat. ker je to še čist normalna cifra. sej men tut ni G v pondelk dala nobenga sirupa. če bi bla ful panika bi mi ga dala. ampak ker je pa že na spodnji meji moja vrednost jo bom pa vsem preventivno z elevitom skušala zvišat.

paštetko sem pa jest tut dons za zajtrk papcalauser posted image neki jih baje odsvetutjejo, sam sej veš da pravjo, da se nosčnici ne sme nobena stvar odrečt. če ti pa še si jo kr privošči.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 212
25.7.2008 11:14:01   
KAHLO
goldi komot!!!user posted image user posted image user posted image saj te bom venda prepoznala, sam te pol kr sabo v radgono vzamemuser posted image user posted image user posted image user posted image bova skup cote za našo madmosel čekiraliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 213
25.7.2008 11:14:24   
KAHLO
tiste k ste že rodile, a so vas v porodni kaj vprašali če maste leče!?!?!?

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 214
25.7.2008 11:14:48   
lana luna
Kahlo, jaz sem na istem - zjutraj leče not, zvečer ven. Očala so iz pradavnine, čisto zmajana, preslaba dioptrija,... tak da jaz grem kar z lečami rodit

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image isto!!!!

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 215
25.7.2008 11:16:32   
*bubi*
....pa zakaj mislite da ne bi smele imet leč na porodu?!?!...

Če bi prišlo do urgentnega CR. To je edini razlog, takrat pa res ne smeš imet leč not.

Jaz bom verjetno na en list napisala svoj porodni načrt. Ste že kaj razmišljale o tem? Napišeš svoje želje in podobno. Saj se veliko govori o tem na RR. No, moj porodni načrt bo imel samo eno željo in eno opozorilo:
- user posted image  želim direkt na sebe.
- opozorilo, da imam leče. user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 216
25.7.2008 11:17:44   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Kahlo, jaz sem na istem - zjutraj leče not, zvečer ven. Očala so iz pradavnine, čisto zmajana, preslaba dioptrija,... tak da jaz grem kar z lečami rodit user posted image

...nas je zgleda kar dosti takih...user posted image  ....

...samo bubi ...leč pa ja ne boš imela med porodom notuser posted image ...

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 217
25.7.2008 11:18:37   
*bubi*

Se ne spomnim user posted image  mislim, da sem prvič sama babici povedala.
Lani pa jih nisem imela not.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 218
25.7.2008 11:19:02   
gold fish

.... mi je nekaj v tvojem postu všeč ....pa ne povem kaj....

Jaz pa si kar mislim, kaj bi to bilo user posted image

...s i misliš ne?  .....   sem se zadnjič malo izdala.....user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 219
25.7.2008 11:20:13   
*bubi*
...samo bubi ...leč pa ja ne boš imela med porodom not

Seveda jih BOM imela. Sem že napisala, zakaj. user posted image  Saj med potiskanjem zapreš oči (no, vsaj morala bi jih).

Tudi če grem sredi noči rodit, si bom leče not dala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 220
25.7.2008 11:20:57   
gold fish

jaz sem prvič šla z lečami. In user posted image  dala za nalogo, da se ON spomni na leče, če bi bilo kaj urgentnega. BI jih kar tak ven vzela in v smeti vrgla.

Tega res ne morem zamudit, da svojega user posted image  ne bi vidla po vsem trudu user posted image

...a pol, če bom jaz spinalni cr mela...jih lahko tud mot mamuser posted image ........  po moje ne..., no ja, špegle niso glih iz pradavnine...samo če mi jih dol vzamejo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 221
25.7.2008 11:23:05   
KAHLO
bubi...moj porodni načrt bo podoben tvojemuuser posted image user posted image user posted image user posted image s tem da bom še jaz dodala hitro jo ven povlečte gospa...ali pa gospod....nič ne bon glavice šla dol šlatat ....samo ven z njouser posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 222
25.7.2008 11:23:05   
gold fish

goldi komot!!!user posted image user posted image user posted image saj te bom venda prepoznala, sam te pol kr sabo v radgono vzamemuser posted image user posted image user posted image user posted image bova skup cote za našo madmosel čekiraliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ok..... nekega picasoja moram torej čakat...... pa saj tolko pa se jih danes ne bo peljalo skozi rondo...z lj tablcouser posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 223
25.7.2008 11:23:26   
*bubi*
...a pol, če bom jaz spinalni cr mela...jih lahko tud mot mam

Po moje ne bi smelo bit panike. Sam spinalni CR ni razlog, da jih ne bi imela. Se pa bojim, da je kljub vsemu večja nevarnost, da te morajo uspavat (bog ne daj, da pride do kakih komplikacij).

No, v tem primeru pa bi jaz anestezista vprašala, saj boš itak šla že prej na razgovor. Pa si nekam napiši, da moraš vprašat.

Neposredna povezava do sporočila: 224
25.7.2008 11:23:32   
gold fish

...jaz sem bila prvič brez...no ja z očali.....

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?