Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: September 2008, 3. del 25.7.2008 14:08:46
|
|
|
|
pf
|
Bubi lep voziček, imate tudi pridno babico. Gloria superca za cotke, zdaj pa lepo počasi po pameti prati. Jaz sem si pa danes kupila modrc za dojenje od Alyse, reče se mu pa Trobentica. Mi je ful dober, ker se da fajn odpirat in ni taka švoh plastika. Pa eno tekočino sem kupila od chicota (1liter) za sterilizacijo dudk, flašk, igračk itd. Sicer bom raje flaške in dudke prekuhavala, ampak za kake igračke pa bo, ali pa tudi za flaško na brzino. Bomo videli.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 25.7.2008 15:11:33
|
|
|
|
arabela*
|
Ja,Kahlo,zgleda da sem res zgrešila poklic.Samo s tem se še ukvarjam.No,doma,da nebo pomote.Študiram,da bi se nekje v to smer zaposlila pol Nikol pa ne veš. Bubi,t.i. zgornji štuk je celo stanovanje ca.25.m2. (dve sobi).Ampak ker je velban strop ne bomo predirali,ker me je strah,da se zruši.Preverjeno Ima pa v eni sobi moj delavnico za svoj hobi.Zaenkrat .Druga pa je spalnica.
< Sporočilo je popravil Saraya -- 25.7.2008 15:13:35 >
|
|
RE: September 2008, 3. del 25.7.2008 15:12:59
|
|
|
|
arabela*
|
Ja kje pa ste,čveke? Jaz imam otroka v varstvu,jedli bomo zamrznjene pizze,tak da lahko v miru visim tu. Pol pa sem sama
|
|
RE: September 2008, 3. del 25.7.2008 15:29:32
|
|
|
|
Lara Croft
|
Ženske... pa ne morem 5 strani zdej čitat, noooooooo.... včeraj sem kmalu omedlela. od tolk čitanja...... povejte mi, če ste se zmenle za srečanje.... Midva sva vozek končno iz garaže prinesla in ga razpakirala...... samo zdej sem ugotovila, da je treba športni del čist slečt dol, da lahko košaro naklikaš gor.... ma kolk je lepe barve.....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 25.7.2008 15:38:43
|
|
|
|
arabela*
|
Lara,mi ga tud radi vidli
|
|
RE: September 2008, 3. del 25.7.2008 15:53:56
|
|
|
|
arabela*
|
joj,čvekle moje.Nobene na spregled. Grem počivat raje malo
|
|
RE: September 2008, 3. del 25.7.2008 15:58:07
|
|
|
|
Tejchy
|
Ojla punce! Prvo čestitke za 3 del ... čist ste ponorele zadnje čase... js sem pa mislila, da bo poleti zatišnje na naši temi... očitno sem se motla gold fish - js sem mal opustila tega RAIMONDA ... ga bom zdj zadnji mesec, ko bom več doma spet vklopla... da se naš mal navadi na muziko... coko - js sem posteljnino za zibko kupila kar v BC... mislim, da ima galeb mal cenej vse skupaj... drugač pa.. js bom imela samo to eno... zaenkrat ne mislim kaj več kupovat.. itak jo rabiš samo nekje 3 mesce... operem in posušim (v sušilcu) jo pa tko v roku parih ur tko da ni panike... amor real - Velika knjiga o dojenčku... men je ful dobra.. imaš po mesecih razdeljeno kaj se dogaja, kako spodbujati otrokov razvoj itd.. če je ne dobim za darilo, jo bom kr kupila taja - paštetke.... skoraj vsak dan ena... .. kokošja.. od Argete ...... ... ma so se mi kr sline pocedile...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 25.7.2008 16:02:01
|
|
|
|
Tejchy
|
aja... je bla debata o kilah... ma mislim, da pr nas js vodim... s +17 kg ............ jupiiiiiiiiiiiiiiii a dobim kako nagrado?? so se mi pa zdj ustavile.. tko da mislim, da bo do konca še samo kaka kila ali dve več...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 25.7.2008 16:21:23
|
|
|
|
*bubi*
|
Ima pa v eni sobi moj delavnico za svoj hobi.Zaenkrat .Druga pa je spalnica. Ja, se mi zdi, da ne bo več dolgo Bo treba otroško sobo zrihtat
|
|
RE: September 2008, 3. del 25.7.2008 18:06:26
|
|
|
|
pf
|
Tejchy jaz bi tudi samo še kake dve kilci do konca. Bo kar dovolj. Zdajle jih imam deset, max do 14 bi še šlo, več pa nebi, ker po moje ni tak enostavno dol spraviti teh kilogramov. Punce a čez dan spite, da lahko ponoči pišete na rr-ju? Kje ste?
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 25.7.2008 18:12:59
|
|
|
|
gloria
|
Pf veš da spijo da so lahk ponoči ativne
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 25.7.2008 18:29:34
|
|
|
|
arabela*
|
Jaz sem že spala,pa se zbudila,pa še je vedno zatišje. Se vidi,da je petek.
|
|
RE: September 2008, 3. del 25.7.2008 18:36:31
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Lara,mi ga tud radi vidli Ma jst ga ne znam sestavit... Ok, športni del mi je ratalo spulit dol.... pa košaro gor naklikat.... pol pa je še ful nekih dodatkov, ki ne vem, kam z njimi.. EN kup nekih brošuric... v vseh jezikih piše "rid kerfuli d navodila"... navodil pa nikjer...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 25.7.2008 18:40:11
|
|
|
|
gloria
|
Lara kakšen pa maš voziček ....sem pozabla
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 25.7.2008 18:42:55
|
|
|
|
arabela*
|
jaz pa grem točno zdaj pogledat,če ima naša lupinica strehico skrito. V kar močno dvomim.
|
|
RE: September 2008, 3. del 25.7.2008 19:09:09
|
|
|
|
*bubi*
|
Saraya, je še nisi našla?
|
|
RE: September 2008, 3. del 25.7.2008 19:12:54
|
|
|
|
Lara Croft
|
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.... evo, sem pogruntala... Samo zdej se mi tista streha ne spusti dol... Gloria.... od Jane slalom pro imamo.... Aja... morm povedat.... v sredo nisem več fraj.... je pršlo eno delo pa sem sprejela... Sej se niste zmenle a sredo, ne?
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 25.7.2008 19:22:51
|
|
|
|
Tejchy
|
Tejchy jaz bi tudi samo še kake dve kilci do konca. Bo kar dovolj. Zdajle jih imam deset, max do 14 bi še šlo, več pa nebi, ker po moje ni tak enostavno dol spraviti teh kilogramov. Ma js sem bla prej ful drobižek... tako da sem pričakovala tolko kg plusa... pa neki jih je ziher tud zato, ker sem kajenje opustila... sam po moje ne bo nekih problemov teh kg dol spravit... vsaj upam ... prej nisem bla nič aktivna, pa sem merla 160cm/50kg .. zdj ko bo bodo pa itak maratoni z vozičkom, pa dojenje, pa malo se bom še sama zraven dala... tko da upam, da bo šlo.. .če bo pa kak kg viška ostal pa tud nem huda ... sploh če bo naložil v joške...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 25.7.2008 19:25:41
|
|
|
|
Tejchy
|
EN kup nekih brošuric... v vseh jezikih piše "rid kerfuli d navodila"... navodil pa nikjer... jp... to pa zna bit problem.... .......... probaj na youtube najdit video predstavitev vozička... vem da imajo za enih par modelčkov... sam ne vem a za tvojga tud.. probat ni greh..
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 25.7.2008 19:26:21
|
|
|
|
Tejchy
|
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.... evo, sem pogruntala...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 25.7.2008 19:27:49
|
|
|
|
Tejchy
|
Aja... morm povedat.... v sredo nisem več fraj.... je pršlo eno delo pa sem sprejela... Sej se niste zmenle a sredo, ne? js nisem nič zasledila... dvomim, da bo še sploh kako srečanje... se mi zdi da smo vse peveč zaposlene s shopingi in gnezdenjem ali vsaj s pripravami na to...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 25.7.2008 19:28:05
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy EN kup nekih brošuric... v vseh jezikih piše "rid kerfuli d navodila"... navodil pa nikjer... jp... to pa zna bit problem.... .......... probaj na youtube najdit video predstavitev vozička... vem da imajo za enih par modelčkov... sam ne vem a za tvojga tud.. probat ni greh.. Tejči... sem zrihtala..... pogruntala kr sama..... sem trmasta, se vidi, da sem kozorog... No pa tudi tisto strehco sem ugotovila kako premaknit.... malo bolj močno je treba en knof porint... ma ki nisem že prvi dan tela kej polomt....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 25.7.2008 19:28:40
|
|
|
|
Tejchy
|
alooooooooooooooooooooooo........ zdj ko mam pa js čas, pa nikjer nobene... si grem kr neki za jest iskat...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 25.7.2008 19:30:37
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy alooooooooooooooooooooooo........ zdj ko mam pa js čas, pa nikjer nobene... si grem kr neki za jest iskat... Pa zraven upaj, da se na joške naloži...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 25.7.2008 19:30:43
|
|
|
|
Tejchy
|
Tejči... sem zrihtala..... pogruntala kr sama..... sem trmasta, se vidi, da sem kozorog... No pa tudi tisto strehco sem ugotovila kako premaknit.... malo bolj močno je treba en knof porint... ma ki nisem že prvi dan tela kej polomt.... no super... ... sam da je ratalo... na začetku gre itak vse bolj na trdo.. pa ko ne veš kolk močno lahk porineš... da ne bi kj zlomila..
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?