|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: September 2008, 3. del
25.7.2008 10:38:48   
ključek
bubi, je narobe, če poleg sirupa za železo jem še tablete Elevit?? ker jih še imam, pa bi jih rada porabila. ali bo potem preveč vsega???user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 176
25.7.2008 10:39:00   
lana luna
sm zdele pogledal v materinsko knjižco, za železo mi piše 119...a je to u redu??

taja
spodnja meja je 110. kej več pa najboljš da ti *bubi* pove.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 177
25.7.2008 10:40:22   
ključek
moja g ....pa je res prava dohtarca....k piše tak da bog pomagaj vse počez pa nerazločno mam pa tri cifre nekaj je 120, nekaj je 0,361 ali pa 0,301 nekaj pa 237 za tiste kvake zraven pa ne vem razbrat so neke kratice!?!?!?

KAHLO, na strani 6 v MK, kjer je tabela Pregledi in izvidi, imaš stoplec Hgm in tam piše številka, ki te zanima..............

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 178
25.7.2008 10:40:38   
lana luna
čeprav stole v kuhinji pa ploščice v kopalnici pa imave tako živo zelene kje un kuščar na morju,

men so uni stoli tolk hudi!!!! ta barva mi je ubijalskauser posted image user posted image user posted image mi bomo baje meli kuhno živo zeleno belo kombinacijo. to bo zihr taka zelenauser posted image user posted image user posted image sej ne morš bit zaspan v tolk živih barvahuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 179
25.7.2008 10:41:56   
alysa
Kahlo, lep voziček, ti res paše user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 180
25.7.2008 10:43:03   
lana luna
k mam zdaj na konici nosu tak mozulj, se vsi prej v njega opičijo k v moj trebuh

user posted image user posted image user posted image user posted image

sam sej to je še dobr. mene mal skrbi k se namesto v moj lepi okrogli trebušček raje vtaknejo v mojo zašpehano rituser posted image pa zakj mi gre vse v rit pa stegna.... mam občutk da bo ta špeh hotu tam ostat za večnouser posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 181
25.7.2008 10:44:23   
lana luna
nekaj je 120,

pomojem je to hemoglobin.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 182
25.7.2008 10:44:30   
KAHLO
lana luna....jaz sem tud hotla met kuščarsko zeleno kuhno, pa mi ded ni pustil......pol sva prišla do kompromisa da so stoli lahko zeleni pa dodatki v kuhniuser posted image user posted image user posted image user posted image

Me to you...ja sem vidla, sam moj g...kar čez črte piše in sploh nevem kam kaj paše........mašinca...bom ji rekla naj malo lepše piše, al pa bom sama začela pisat .....ampak glede na to kere cifre ve pišete bo verjetno držala ta 120...sicer sem na začetku nosečnosti imela 140 zdaj sem pa prišla na 120....

Klko je pa normalno da imaš....lana luna, če si ti pisala da je spodnja meja 119 ... a to pomeni da se moram še jaz začet s tem železom ubadat!??!?!?user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 183
25.7.2008 10:44:57   
lana luna
alysa a si že kej bolje??

UPAM user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 184
25.7.2008 10:45:22   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

evo pupe ne moram verjet ratalo mi je......tak da kiro zanima si lahko zdaj ogleda našga fičkotauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...lepe slikice.....vozek mi je ful všeč....če bi razmišljala še o več user posted image , bi si sigurno tega izbrala, ker sem ga že na začetku gledala....
...pa babika tudi fajn zgedauser posted image ...samo je tako malo sliko prpopala, da sem morala z lupo gledatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 185
25.7.2008 10:46:28   
lana luna
lana luna, če si ti pisala da je spodnja meja 119 ..

kje sem to napisala?!?!?!?!

kahlo sej vem da nimaš očal, sam dej jih vseeno mal spucej, pa še enkrat poglej kaj sem napisalauser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 186
25.7.2008 10:47:01   
KAHLO
lana luna....verjami mi da ti ne bo v riti pa stegnih nič ostalo, še posebaj k boš ta vozek tiščala v strmineuser posted image user posted image user posted image user posted image , moja sestra je sicer pr unih ekstremnih suhcih in je bla v nosečnosti tako navdušena nad svojimi kipečimi zizikami in nabito rito....zdaj pa nikjer nič .....user posted image user posted image je rekla da bi ona zato bla zmeraj noseča.....se mi kr smili včasih....
tist kar je mati narava dala meni malo viška, bi mogli dat njej....pa bi blo!!!!mislim ta mati narava se tud včasih uštejeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 187
25.7.2008 10:48:01   
taja1235
men je ginek. rekla da je zelezo ok....in pol senism vec obremenjevala s tem ampak sam se s cukrom
sej ce zacnem pit mi ne more skodit edin loh dobr dene za naso bebico..mogoce pa pol ne bom tok zmatrana...

bom kr zdele svignla v lekarno..HVALA

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 188
25.7.2008 10:49:46   
KAHLO
lana luna....mam očala....sam sam zvečer k sem doma....drgače so moje redne spremljevalke leče, ker brez njih sem totalni čoro!!! jaz mam že to problem, da bom pr porodu mogla bit s temi špegli....k drgače nem pupe vidlauser posted image user posted image samom mam tak zmahane špegle, da k bodo mi rekli gospa prtisnite bodo po moje od same sile še špegle poeltele z meneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdaj ste mi pa dale mislit s tem železom.....prej se sploh nisem mislila s tem obadat!!!! in evo ste me že giftnileuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 189
25.7.2008 10:51:49   
KAHLO
goldi...saj če me boš v živo vidla boš pa mogla kak korak nazaj stopit, k ti bom verjetno kaj preveč obilno...če ne druga res ta mozolj na nosu.....mi sploh ne gre zdaj iz glave.........pa že tako dolgo nisem mela mozoljev na ksihtu!?!? ziher je kriva zgaga.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 190
25.7.2008 10:54:37   
taja1235
js sm se tud cist zasekirala s tem zelezom.... user posted image   user posted image   user posted image

punce mene pa zanima kok kej jeste ČAJNE PAŠTETE??? a je to dobr da jem..zdele bi jo tok zmazala...user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 191
25.7.2008 10:54:40   
arabela*
kak sem se najedla makaronflajša zdaj.
Pa uspelo se mi je u nulo uredit(cela pobrila,stuškala,lase umila,nohte uredila).
Pol si še pet minut solarija privoščim,za dušo.
Slabo pa mi je spet tak,da je groza.Zdaj že redno,vsako dopoldan,tak sem boga da komaj stojim,se mi kar pred očmi megli.Pol,čez čas pa se umiri.user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 192
25.7.2008 10:55:58   
ključek
mi sploh ne gre zdaj iz glave.........pa že tako dolgo nisem mela mozoljev na ksihtu!?!? ziher je kriva zgaga.....

zdej je pa revca zgaga kriva, ker ti tok čokolade poješ, da dobivaš mozolje???????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 193
25.7.2008 10:56:47   
alysa
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna

alysa a si že kej bolje??

UPAM user posted image user posted image user posted image

Ja, sm občutno boljeuser posted image . Sm se šele včeri spomnila (ja spomin mi pa zdej res maksimalno delauser posted image user posted image ), da bi blo pa fajn, če bi mal inhalirala, glede na to, da sm imela čist zabit nos user posted image . No, in sm včeri dvakrat in mi je ful pomagalo, sej diham lahk normalno skoz nosuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 194
25.7.2008 10:56:51   
ključek
kak sem se najedla makaronflajša zdaj.

Saraya, a si ti imela že kosilo???

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 195
25.7.2008 10:57:23   
ključek
Ja, sm občutno bolje

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  super..............user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 196
25.7.2008 10:58:18   
ključek
Slabo pa mi je spet tak,da je groza.Zdaj že redno,vsako dopoldan,tak sem boga da komaj stojim,se mi kar pred očmi megli.Pol,čez čas pa se umiri.

naj čim prej mine...............user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 197
25.7.2008 11:00:45   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Joj, jaz pa zadnje noči tak fajn spim, ko je hlad v spalnici. user posted image

...jaz tudi..... pol mi pa še možek zjutraj preden gre v službo okno na stežaj odpre ...in cumim tudi do 10user posted image  ...kar ni glih za mene značilnouser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 198
25.7.2008 11:01:24   
*bubi*
Kahlo, ti se kar pusti razvajat user posted image  Po MB pa ne boš nič šetala čez vikend? Bi lahko za kako kavico poklicala user posted image

taja, ja to je še kar OK hemoglobin.

Me to you, lepa slikica z mucko, mi je všeč. Samo jaz več ne ločim vikendov od ostalih dnevov, ko sem na dopustu user posted image  Glede sirupa + tablet pa.... mislim, da ne bo nič narobe. Pa daj Elevit vsak drug dan, kar ti je ostalo. Ampak ne skupaj, najboljše sirup zjutraj na tešče + sokec, elevit pa popoldan s hrano.

Eh, punce, ne se z železom sekirat. Po porodu se hitro popravi, ker se kri spet zgosti.

Kahlo, jaz sem na istem - zjutraj leče not, zvečer ven. Očala so iz pradavnine, čisto zmajana, preslaba dioptrija,... tak da jaz grem kar z lečami rodit user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 199
25.7.2008 11:01:29   
ključek
jaz tudi..... pol mi pa še možek zjutraj preden gre v službo okno na stežaj odpre ...in cumim tudi do 10 ...kar ni glih za mene značilno

jaz tudi spim vsaj do pol desetih........................user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?