|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Klomifenke 2008
23.7.2008 22:54:51   
Fargesia
BEBIII, sam jst ti nekaj povem...100% sem da ni bil uspešen IUI ampak "domač" pridele, ker sva prvič gledala po jonasovi metodi...hec al pa ne...zato sem se tud pod oktober vpisala....bomo videli...

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
23.7.2008 22:54:52   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

oooo, BEBIII, sej jaz bi user posted image user posted image user posted image , pa še ne smem zarad abrazije...sej pomoje pa tud zato tok seka...

Ja sigurno, mene tudi prime za se zmešat ko imamuser posted image user posted image user posted image
Sej boš videla da bo hitro šel cajt in boš tudi ti začela veselo poskakovatuser posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3477
23.7.2008 22:55:22   
lučka 25

ajde mačke...mene že leta dajejo (hi hi) in moram spat...čist sem fuč...veke mam tok dolge, da si jih z joškam podpiram...

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ....................... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Zedej sem se pa skor v hlače.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3478
23.7.2008 22:57:20   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

ajde mačke...mene že leta dajejo (hi hi) in moram spat...čist sem fuč...veke mam tok dolge, da si jih z joškam podpiram...

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ....................... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ja to je res nevarno, ko si v letih te znajo prijeti strašni krči meduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3479
23.7.2008 22:57:37   
Fargesia

hja, draga moja keglove vaje je treba delat, da ne bo na stara leta ker pipca spuščala...

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3480
23.7.2008 22:59:02   
Rakica_80

BEBIII, sam jst ti nekaj povem...100% sem da ni bil uspešen IUI ampak "domač" pridele, ker sva prvič gledala po jonasovi metodi...hec al pa ne...zato sem se tud pod oktober vpisala....bomo videli...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bo uspelo boš videlauser posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3481
23.7.2008 23:00:18   
Rakica_80

hja, draga moja keglove vaje je treba delat, da ne bo na stara leta ker pipca spuščala...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image meni je pravkar ušlouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3482
23.7.2008 23:00:23   
miska73
Niste normalne, majke mi... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3483
23.7.2008 23:00:54   
Fargesia
o miska, a si že pomila al kaj?

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3484
23.7.2008 23:01:11   
lučka 25

Že delam, že delam. user posted image

Zdaj bo šele zmešnjava. likanje, RR, TV, keglove vaje. user posted image  Kaj pa če sem jaz res "superhupervumen"? user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3485
23.7.2008 23:01:53   
miska73
Ja sem vse zrihtala. Ve ste pa naklofale vmes enih postov... 

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3486
23.7.2008 23:02:04   
Rakica_80
Še nekaj pogledam, pa grem počasi se splazit pod rjuhouser posted image
Vsem želim sladko noč !!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3487
23.7.2008 23:02:24   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Niste normalne, majke mi... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Normalno. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3488
23.7.2008 23:03:05   
lučka 25
BEBIII, nočko.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3489
23.7.2008 23:03:53   
miska73
Lahko noč, bebiii, se slišimo kaj jutri

Neposredna povezava do sporočila: 3490
23.7.2008 23:04:38   
Cari
nič ne skrbi, little angel, jaz sem brez klomifena, ker se mi je zdelo, da sem se samo začela rediti, rezultata pa od nikoder. Poleg tega sploh nisem bila prepričana, da je v to rešitev. Sem hotla prej kake teste narest, ne pa kar na slepo nekaj jest. Sedaj sem že naredila hormonski test in HSG in je vse ok. Imam kontrolo v prvi polovici avgusta, pol bomo pa videl kako naprej. Saj če bi klomifen bil res tisto kar rabim, se z veseljem tud mal poredim user posted image

Cari

(odgovor članu little angel)
Neposredna povezava do sporočila: 3491
23.7.2008 23:05:26   
miska73
Ma, grem še jst spat. Mi je tudi začela gravitacija na trepalnicah učinkovat...

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3492
23.7.2008 23:05:36   
Fargesia
no zdej pa jst tud moje veke peljem na spavanje...v medvedkovo deželo pozimi...

da glih ne rečemo v krtkovo deželo...krt ja pod zemljo živi, jst pa še nekaj časa ne bi bla rada tam spodaj...user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3493
23.7.2008 23:06:30   
lučka 25
miška, nočko.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3494
23.7.2008 23:07:05   
Cari
Ja se strinjam neela. Narejen bo v 2008, ampak na svet bo pa prijokal v naslednjem letu, ane user posted image
Upam da ti rata. Leto je še dolgo. In za rojene v 2009 imamo še kak mesec v začetku naslednjega leta čas user posted image

Cari

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3495
23.7.2008 23:08:01   
lučka 25
Fagi, nočko.

Pa krta še pusti velikoooo let samevat tam doli pod zemljo. me te rabimo tukaj.

Jaz grem pa tudi v mižule. Speglala sem pa tudi že do konca.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3496
24.7.2008 8:04:36   
little angel
meni je rekla ginekologinja da bom brez klomifena zeeeelo tezko zanosla kr nimam ovulacij pa policisticne jajcnike mamuser posted image tak da bomo vidli... no sej ce se malo zredim ne bo neke panike ce pa shujsam 5kg pa si niti predstavlat nocem kaka bi blauser posted image no bomo vidli...
lucka tvoj fant je sportnik?moj je tudi in zaradi tega zivima v tujiniuser posted image
zdaj sem skapirala (no upam da sem) kako deluje te vasa stavnica. vsaka kao stavi na mes v katerem bo zagledla plus?no meni se bo to zgodilo septembrauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vidim da ste same super punce tu goruser posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3497
24.7.2008 9:11:47   
Anonimen
matr, ste babe zmešane.. user posted image  user posted image     user posted image    user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   Res ne vem s katerga planeta so vas spustil? user posted image   user posted image   user posted image

Ne bom šla za vsako posebej nekaj pisat, ker lahk še jaz začnem neumšne pisat. user posted image  Sam to bom napisala: dobrodošle nove klomifenke. user posted image  user posted image   user posted image

Litle angel, pri meni je stanje isto: O ni, policistni jajčniki, pa še maternico imam kontra obrnjeno.

< Sporočilo je popravil biba12 -- 24.7.2008 9:12:33 >

(odgovor članu little angel)
  Neposredna povezava do sporočila: 3498
24.7.2008 9:25:43   
Rakica_80
Dobro jutro vsem skupaj in tudi novim klomifenkamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Lep dan želim in same pozitivne misliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3499
24.7.2008 9:36:08   
miska73
Še dobro jutro z moje strani.
Pravkar sem spila drugo kavo in počasi začenjam funkcionirati.

Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?