![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 23.7.2008 16:35:08
|
|
|
|
*lenc@*
|
talika, vav sem rekla k sem zagledala sliko, res lep spomin
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 23.7.2008 16:48:08
|
|
|
|
Jumpy
|
Lej mene ves dan čekiram. ABC - super, čestitam! Dober občutek, a ne? Talika - lep izlet ste imeli. Vrbsko jezero je res lepo. Ja, sedaj plazijo, ko shodijo, jih je pa povsod dosti in moraš skoz letati za njimi. Časi mirnih obedov v gostilnah so definitivno mimo. Kar za nekaj časa. Mi sicer hodimo ven jest, a le tja, kjer NI igral, ker jih le-ta takoj premamijo in potem ne pojedo kosila praktično nič. Razen, če gremo na kako večjo žurko s sorodniki - tam so igrala dobrodošla, da imamo mir pred otroki.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 23.7.2008 16:51:21
|
|
|
|
Jumpy
|
Joj, kolk se Miha zdele baše z enim veliiikim kosom lubenice. Prav veselje je gledat malega zobatca. Ko en pitbul se je zagrizel vanjo in je ne spusti.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 23.7.2008 17:01:25
|
|
|
|
*lenc@*
|
abc čestitke za cvetačo jumpy- tud jaz mam skoz rač prižgan, pa grem mim sobe pa mal počekiram ampak res samo navada, potreba glih ni naša pa je lubenico samo kje drugod, doma je ne mara
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 23.7.2008 17:25:09
|
|
|
|
Jumpy
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* abc čestitke za cvetačo jumpy- tud jaz mam skoz rač prižgan, pa grem mim sobe pa mal počekiram ampak res samo navada, potreba glih ni naša pa je lubenico samo kje drugod, doma je ne mara Ko bova v službi, ne bova imeli te možnosti, druge bodo pa lahko skoz čekirale.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 23.7.2008 18:04:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: abc100 Se moram mal považit. Prvič imam svoj vrt. In mi je zrasla 1 kilo težka cvetača. Sem tok ponosna nanjo, sem jo prov s težkim srcem razrezala. dej jo raj v vitrino-za spomin
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 23.7.2008 18:06:47
|
|
|
|
abc100
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: abc100 Se moram mal považit. Prvič imam svoj vrt. In mi je zrasla 1 kilo težka cvetača. Sem tok ponosna nanjo, sem jo prov s težkim srcem razrezala. dej jo raj v vitrino-za spomin Je že skuhana in vložena. Sem najdla recept in je mande ful dobr. Bomo vidl.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 23.7.2008 18:12:31
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* abc čestitke za cvetačo jumpy- tud jaz mam skoz rač prižgan, pa grem mim sobe pa mal počekiram ampak res samo navada, potreba glih ni naša pa je lubenico samo kje drugod, doma je ne mara Ko bova v službi, ne bova imeli te možnosti, druge bodo pa lahko skoz čekirale. jaz že ne, ker imamo ful interneta blokiranega doma pa itak ne bo časa mah tistih nekaj strani na teden bom pa že prebrala
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 23.7.2008 18:53:25
|
|
|
|
*lenc@*
|
mah tistih nekaj strani na teden bom pa že prebrala jah, jaz sem se najbolj zvečer navadla na RR pokukat, pol bo pa res treba mal bolj popsravt k čez dan ne bo časa zdele sem jo dala v varstvo, da mal pospravim k drgač je skoz pr men v naročju, sitka mala je danes
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 23.7.2008 19:34:04
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* mah tistih nekaj strani na teden bom pa že prebrala jah, jaz sem se najbolj zvečer navadla na RR pokukat, pol bo pa res treba mal bolj popsravt k čez dan ne bo časa zdele sem jo dala v varstvo, da mal pospravim k drgač je skoz pr men v naročju, sitka mala je danes naš tudi zdej pa že od 19h spi, bomo videli kdaj se bo prvič zbudil, običajno se po 30 min, no se že oglaša...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 23.7.2008 19:34:12
|
|
|
|
*lenc@*
|
http://www.chicco.si/index_slo.htm sisy, sem se nate spomnla ko sem tole vidla neki mi šteka pod nasveti za mame-od 6m dalje piše o prstu v ustih(da ni razvada)
< Sporočilo je popravil *lenc@* -- 23.7.2008 19:37:13 >
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 23.7.2008 19:38:25
|
|
|
|
*lenc@*
|
no se že oglaša... talika, a on ni navajen bit v svoji postli kaj pa če ga kar takoj daš v svojo pa je? ne vem, sam ugibam...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 23.7.2008 20:14:50
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* no se že oglaša... talika, a on ni navajen bit v svoji postli kaj pa če ga kar takoj daš v svojo pa je? ne vem, sam ugibam... saj bi rada, pa ne upam, ker bi dol padel takoj ko se predrami, se usede, potem pa začne kar puzat naokrog ali pa se uleže na trebuh in se kar rine naprej in bi mi lahko dol padel saj včasih ko noče več nazaj zaspat, ga nesem na zakonsko posteljo in se samo uležem zraven ter takoj zaspi, samo potem ga nesem nazaj v posteljico ali pa grem jaz tudi spat
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 23.7.2008 20:16:00
|
|
|
|
Talika19
|
Lenč@, slišala sem, da sedaj pa do sredine avgusta v Termah Ptuj prenavljajo notranje bazene. A niste imeli plan it tja? No saj ne vem kje bi se kopali, ampak sem ti vseeno povedala.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 23.7.2008 20:49:02
|
|
|
|
JORJA
|
Dober večer! Evo zdaj se pa jaz lahko oglašam samo še zvečer.....je moj delavec na dopustu in sem sama v trgovini...no sedaj vidite...šefica gre na dopust septembra, podrejeni pa v glavni sezoni.... Talika, si mi kar lušte naredila z Vrbskim jezerom....nam se je pa zelo dopadlo, predvsem Velden..... Jaz moram pa pohvaliti mojega sončka......prespal je celo noč!!!!! Brez enega samega dojenja!!!!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 23.7.2008 21:36:45
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA Dober večer! Evo zdaj se pa jaz lahko oglašam samo še zvečer.....je moj delavec na dopustu in sem sama v trgovini...no sedaj vidite...šefica gre na dopust septembra, podrejeni pa v glavni sezoni.... Talika, si mi kar lušte naredila z Vrbskim jezerom....nam se je pa zelo dopadlo, predvsem Velden..... Jaz moram pa pohvaliti mojega sončka......prespal je celo noč!!!!! Brez enega samega dojenja!!!! Ja, saj Velden je res lep, smo se pa peljali samo skozi njega. Nas je motilo to, da je vsa obala privatna in skoraj nikjer nimaš možnosti dostopa niti videt je ne moreš, ker imajo vsi ful zagrajeno. Če primerjaš npr. z Bledom, je to čisto drugi svet, kjer lahko greš peš okrog njega čisto zraven vode. Pa super za prespano noč!!
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 23.7.2008 21:44:52
|
|
|
|
Rivi
|
Tudi jaz se končno spet mal oglašam in vas lepooooo pozdravljam. Z Mio samo še šibave naokrog...ker sem pravzaprav samo še jutri na porodniški, pol pa mal dopusta:) in prvega avgusta v službo . Če se boste kaj dobile drug teden v supernovi al kaj takega mi lepo prosim pošljite zs. LP!!!!!
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 23.7.2008 21:49:34
|
|
|
|
Anonimen
|
JORJA čestitke za prespano noč Se ti v parih letih pridružimo
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 23.7.2008 22:02:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri nas je pa danes še veselo
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 23.7.2008 22:13:49
|
|
|
|
zalenka
|
čer
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 23.7.2008 22:18:12
|
|
|
|
zalenka
|
lepe fotke, berem da pišete o nespanju. ma jaz vam res želim, da čimprej začnejo vsi čimbolje spat. nitka je šla danes ob 22h šele spat in se pozna da pol ni nič narjen - vse sam na hitr skup zmečem. ampak vsaj potem spi do 6.30 in to je kr kul. dones je bil zadnji dan moje porodniške in sm bla v službi . no sej zdej mam pa spet mal frej k mamo zdej 2 tedna kolektivca. sam morm vseen pridno delat za magisterij. mamo pa kr 11 zob. danes sem začutila, da sta tudi obe zgornji 4-ki zunaj. Antigona: 23.7.2008 10. in 11. zobek
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 23.7.2008 22:20:43
|
|
|
|
zalenka
|
nič vidim da že vse spite nočko
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 23.7.2008 22:37:41
|
|
|
|
Anonimen
|
O Zalenka vi pa ste zobatci Men pa 26.julija poteče porodniška.Se pravi čez tri dni Jah no....
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 23.7.2008 22:42:35
|
|
|
|
*lenc@*
|
saj bi rada, pa ne upam, ker bi dol padel jaz sem jo naučila kak se gre dol z nogicami in ne morš verjet, ampka sam 2x sva sprobali in zdaj zna
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 23.7.2008 22:43:31
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Lenč@, slišala sem, da sedaj pa do sredine avgusta v Termah Ptuj prenavljajo notranje bazene. A niste imeli plan it tja? No saj ne vem kje bi se kopali, ampak sem ti vseeno povedala. hvala hvala ciljamo na zunanje bolj jaz tobogani
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiMaterinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.