|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del
23.7.2008 22:44:17   
*lenc@*
prespal je celo noč!!!!! Brez enega samega dojenja!!!!

blagoruser posted image user posted image user posted image user posted image

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu JORJA)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
23.7.2008 22:47:46   
*lenc@*
full vas je prijavljenih pa nisem mela nč za brat

sem bla zdele na pijači, smo se menile za morje k gremo skup s kolegicami (inuser posted image in user posted image )user posted image
vsaka mal nakupi pa jeuser posted image

talika-probaj, boš vidla kak to hitr znajo-dol iz pojstle
men je srursa rekla, da ga je naučila-sem si misnla to je nemogoče tok stare-pa res gre

R. K.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
23.7.2008 22:49:03   
*lenc@*
antigona- sam bereš-ni časa za napisat a?user posted image

si že čakala službo -ti je še tok fajn zdaj k si res al že kaj pogrešaš?

R. K.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
24.7.2008 6:20:53   
Jumpy
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Pri nas je pa danes še veselouser posted image user posted image

user posted image

Joj, kolk sta luštni user posted image user posted image user posted image

Hopla, hopla sem in tja,... :))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
24.7.2008 7:46:43   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@*

men je srursa rekla, da ga je naučila-sem si misnla to je nemogoče tok stare-pa res gre

Midva ga učiva, pa mu kar ne gre.user posted image  Pa tudi, če bi znal, sigurno tega ne bi tako naredil sredi noči ko je čisto koma, ko kar sedi in miži, pa potem začne lezit naokrog. Pa saj malo pa mora biti v svoji postelji, da sploh ve da jo ima.user posted image

Danes je bil tam do 1:30, potem pa ni hotel več nazaj zaspat. Pri nama pa takoj in je spet lepo spal. Upam, da mu to pride v navado.user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
24.7.2008 8:15:19   
zalenka

full vas je prijavljenih pa nisem mela nč za brat

sem bla zdele na pijači, smo se menile za morje k gremo skup s kolegicami (inuser posted image in user posted image )user posted image
vsaka mal nakupi pa jeuser posted image

JUTRO user posted image

lenča, kako pa jo učiš da gre dol s postelje. no jaz bi jo rada s kavča, ker zdej ji ful paše noret po kavču sem in tja pa se dvigovat gor. sam pol sva z mojim vsak na eni strani da ne čefne dol.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
24.7.2008 8:18:20   
zalenka
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

Midva ga učiva, pa mu kar ne gre.user posted image  Pa tudi, če bi znal, sigurno tega ne bi tako naredil sredi noči ko je čisto koma, ko kar sedi in miži, pa potem začne lezit naokrog. Pa saj malo pa mora biti v svoji postelji, da sploh ve da jo ima.user posted image

Danes je bil tam do 1:30, potem pa ni hotel več nazaj zaspat. Pri nama pa takoj in je spet lepo spal. Upam, da mu to pride v navado.user posted image

talika marku pa res očitno se ful paše stiskat z vama v postelji, če tam čisto lepo spančka. saj še prehitro bo pa sam v svoji sobi čepel user posted image .

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
24.7.2008 8:32:25   
abc100
Dobro jutro. JAnez je ŽE pokonci in pije kakava. Dones ga bom spet na kahlico dala. Učeri se je polulal in pokakal. user posted image user posted image

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
24.7.2008 8:36:18   
Talika19
Meni se je pa včeraj iztekla porodniška.user posted image user posted image Danes sem pa že na dopustu.user posted image  Včasih sem se tega vesela, zdej pa ...user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
24.7.2008 8:38:52   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: abc100

Dobro jutro. JAnez je ŽE pokonci in pije kakava. Dones ga bom spet na kahlico dala. Učeri se je polulal in pokakal. user posted image user posted image

A kar kakav mu že daješ? Jaz mu še nič kar je bolj čokoladnega.

Mi pa sploh ne bomo kupili kahljice ampak kar tisti nastavek za na wc. Je ful bolj priročno, pa nič ne rabiš posebej čistit. Pa ne še zdej, čeprav za kakat bi ga sigurno ujela, ker vedno vem kdaj se pokaka.

Ena soseda mi je rekla, da je njen bil malo čez 1 leto že brez plenic.user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
24.7.2008 8:39:55   
Sončni žarek
Jutro user posted image user posted image user posted image

Pri nas je bila burna noč- glede vremena.......je tok pihalo, da sem mislila da bo streho odneslo.....res, ker ponavadi niti ne slišiva, če dežuje.....nocoj pa noro..... JAZ HOČEM SONCE user posted image  Pa na vrtu je vse zanič (paradižnik, fižol, bučke, kumarce, solata......) od vsega tega dežja-prava žalostuser posted image user posted image user posted image user posted image  Rože na balkonu so tudi žalost.....Ah, saj bo že

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
24.7.2008 8:42:42   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek

Pri nas je bila burna noč- glede vremena.......je tok pihalo, da sem mislila da bo streho odneslo.....res, ker ponavadi niti ne slišiva, če dežuje.....nocoj pa noro..... JAZ HOČEM SONCE user posted image  Pa na vrtu je vse zanič (paradižnik, fižol, bučke, kumarce, solata......) od vsega tega dežja-prava žalostuser posted image user posted image user posted image user posted image  Rože na balkonu so tudi žalost.....Ah, saj bo že

Jutro!

Pri nas pa sedaj tako piha, da je noro.user posted image user posted image

Na našem vrtu je tudi žalost, tale dež res nič dobrega ne naredi. Paradižnik se pri nas zaenkrat še drži, ker smo ga letos pokrili. Bomo videli kako dolgo. Lani je bil takoj zanič, ne vem, če smo ga pojedli 1 kg.user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Sončni žarek)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
24.7.2008 8:42:49   
Jumpy

Bravo, Janez!! user posted image

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
24.7.2008 8:45:22   
Jumpy

Mi pa sploh ne bomo kupili kahljice ampak kar tisti nastavek za na wc. Je ful bolj priročno, pa nič ne rabiš posebej čistit. Pa ne še zdej, čeprav za kakat bi ga sigurno ujela, ker vedno vem kdaj se pokaka.

Ena soseda mi je rekla, da je njen bil malo čez 1 leto že brez plenic.user posted image user posted image

Ja, saj je lahko brez plenic, samo natrenirat ga moraš. Vedet moraš kdaj približno lula in kdaj kaka, pa gre (z občasnimi nesrečami). Povedal, da ga lulat pa kakat ti pa pri enem letu še ne bo. user posted image

Meni se to ne da. Sem pri obeh čakala, da sta sama povedala kaj jih tišči. user posted image  Tudi Miha bo. user posted image

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
24.7.2008 8:46:25   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy

Ja, saj je lahko brez plenic, samo natrenirat ga moraš. Vedet moraš kdaj približno lula in kdaj kaka, pa gre (z občasnimi nesrečami). Povedal, da ga lulat pa kakat ti pa pri enem letu še ne bo. user posted image

Meni se to ne da. Sem pri obeh čakala, da sta sama povedala kaj jih tišči. user posted image  Tudi Miha bo. user posted image

Meni tudi ne. Bomo že.user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
24.7.2008 8:46:41   
Jumpy

Jutro!

Pri nas pa sedaj tako piha, da je noro.user posted image user posted image

Na našem vrtu je tudi žalost, tale dež res nič dobrega ne naredi. Paradižnik se pri nas zaenkrat še drži, ker smo ga letos pokrili. Bomo videli kako dolgo. Lani je bil takoj zanič, ne vem, če smo ga pojedli 1 kg.user posted image

Jaz imam pa krasen vrt in vse zelooo lepo uspeva. user posted image  Res. Pa totalno brezvetrje je. user posted image  Tudi včeraj ni pihalo močno.

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
24.7.2008 8:46:43   
Sončni žarek
Talika- lepa slikca z izleta.....super, da tako greste naokrog.......Ti ful privoščim, da bi Mark bolje spal user posted image user posted image user posted image

****- tvoji sta itak user posted image user posted image user posted image

Abc- a ti Janezu daš že kakav? A v aptamila ali navadno mleko? Ker jaz tudi razmišljam, da bi počasi začeli z navadnim mlekom........

Pa še eno vprašanje glede kašic- ko smo začeli z uvajanjem, je Eva jedla vse. Sedaj -ni šans.....pa sem kupila frutolino-pljuva ven...pa sem ji dala takoj za probo čokolino-pljuva ven..... Potem pa sem ji namazala kos kruha s sirčkom, pa je jedla ko nora....... Očitno ji te stvari ne gredo v rit-vse ostalo pa ful user posted image user posted image user posted image

Pa zahvala vsem za čestitke ob mesečnici user posted image . Tudi midve voščiva Zoji in Mii user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem malo v gužvi, ker od kar je bilo neurje, je ful velik za delat.......

Neposredna povezava do sporočila: 1417
24.7.2008 8:48:40   
Sončni žarek

Bravo Janez user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
24.7.2008 8:51:42   
zalenka
ola, poglejte: http://bibaleze.si/clanek/dojencek/video-vesele-akrobacije-z-dojenckom.html

vrt?? - ja tud naš je bolj tako tako. zaenkrat še kar edino paradižnikj ebolan itak, ampak lepo zori. no edino cvetačo in brokoli mije pa letos ful požrlo, tak da ne bo dosti od tega. pa krompir je sicer lep a ves poluknjan od strun user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1419
24.7.2008 8:51:49   
Jumpy

Talika- lepa slikca z izleta.....super, da tako greste naokrog.......Ti ful privoščim, da bi Mark bolje spal user posted image user posted image user posted image

****- tvoji sta itak user posted image user posted image user posted image

Abc- a ti Janezu daš že kakav? A v aptamila ali navadno mleko? Ker jaz tudi razmišljam, da bi počasi začeli z navadnim mlekom........

Pa še eno vprašanje glede kašic- ko smo začeli z uvajanjem, je Eva jedla vse. Sedaj -ni šans.....pa sem kupila frutolino-pljuva ven...pa sem ji dala takoj za probo čokolino-pljuva ven..... Potem pa sem ji namazala kos kruha s sirčkom, pa je jedla ko nora....... Očitno ji te stvari ne gredo v rit-vse ostalo pa ful user posted image user posted image user posted image

Pa zahvala vsem za čestitke ob mesečnici user posted image . Tudi midve voščiva Zoji in Mii user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem malo v gužvi, ker od kar je bilo neurje, je ful velik za delat.......

user posted image user posted image user posted image  Verjamem, da je. Zdej biznis laufa na polno, verjetno. user posted image  Mislim, saj ni smešno. Jaz imam krasen razgled na gozdove - čist uničeni. Zdej se šele vidi, ko je listje podrtega drevja že porjavelo.user posted image

Kašice - tudi jaz jih ne spravim več v promet. Tako je bilo tudi pri starejših. Šele sedaj, pri šestih letih Erika spet je Čokolino, Gašper še ne.

< Sporočilo je popravil Jumpy -- 24.7.2008 8:52:49 >

Neposredna povezava do sporočila: 1420
24.7.2008 8:54:07   
zalenka
tole pa od semoličeve k je tud na dvd-ju od vzajemne: http://bibaleze.si/clanek/dojencek/video-igriva-vadba-za-dojencka.html

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
24.7.2008 8:54:43   
Talika19
Naš pa te kašice ful rad je.user posted image To je tudi edina stvar, ki mi jo poje kar nekaj. Vse ostalo lahko štejem žličke. Malokrat jih je več kot 10.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
24.7.2008 8:54:51   
Jumpy
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka

ola, poglejte: http://bibaleze.si/clanek/dojencek/video-vesele-akrobacije-z-dojenckom.html

vrt?? - ja tud naš je bolj tako tako. zaenkrat še kar edino paradižnikj ebolan itak, ampak lepo zori. no edino cvetačo in brokoli mije pa letos ful požrlo, tak da ne bo dosti od tega. pa krompir je sicer lep a ves poluknjan od strun user posted image user posted image user posted image

Pri meni so bili na brstičnem ohrovtu eni hecni rumeni žužki. So skor vse požrli, potem sem znorela in jih enkrat pošpricala z Biokilom in se jih rešila. A, ja to sem naredila par ur preden je začelo deževat, da se je biokil hitro dol spral.

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
24.7.2008 8:55:54   
abc100
Janezu sem na morju začela dajat kakav. Kravje mleko mu pa dajem že kar neki časa. Po aptamilu je velikat bruhnu, zgleda da mu ne odgovarja. Po alpskem ni pa še nikol.

Na kahlico ga dam samo zjutraj takoj ko popije flašo, ker takrat vem, da se bo pokakal. Dones mu je uspelo v minuti. Pa jest ga še ne odvajam od plenic. Sam če pa vem, da lahko vsaj 1x na dan tkole, zakaj pa ne.

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

Neposredna povezava do sporočila: 1424
24.7.2008 9:01:07   
Sončni žarek
Jaz bom pa sedaj frtutolino in čokolino vstran vrgla-pa vsakega sem porabila sam žlico......

Jaz drugače obožujem čokolino, sam če ga sedaj jem-se 2x okrog obrnem in že letim............user posted image user posted image user posted image  Saj bom vse nadoknadila.....

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.