|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del
22.7.2008 22:42:39   
srursa
Živjo Mony. Super, da ste izkoristili dopust. user posted image user posted image

Kdaj ga gremo kaj žurat?

(odgovor članu srursa)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
22.7.2008 22:49:00   
*lenc@*
čaw mony, ja WB

smo se dans s sisy menle za en večer drug teden, se boš prdružla ne

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu srursa)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
23.7.2008 8:51:16   
kawasakica
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@*

BABIKA MOJA VSE NAJBOLJŠE IN NAJLEPŠE OD NAS TREH!!!

komu si to čestitala?user posted image

meniuser posted image

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
23.7.2008 8:58:18   
kawasakica
quote]IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@*

user posted image
[/quote]
hvala  user posted image   ful si me presenetla

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
23.7.2008 9:03:13   
kawasakica
drugače pa se RR ful umirja,ne? službe, pa otročki niso več dojenčki- se ful pozna.
ve ko že delate, vam mali spijo ponoči al ne? me je kar strah kak bom to izvedla, ker Luka je še vedno ko Mark, ful nori ponoči

(odgovor članu kawasakica)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
23.7.2008 9:11:03   
Jumpy
IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica

drugače pa se RR ful umirja,ne? službe, pa otročki niso več dojenčki- se ful pozna.
ve ko že delate, vam mali spijo ponoči al ne? me je kar strah kak bom to izvedla, ker Luka je še vedno ko Mark, ful nori ponoči

Saj bo. Boš videla. Sprva boš malo zehala v službi, a se boš sčasoma kar lepo privadila, Luka bo pa tudi kmalu začel bolje spat. S tem ne mislim, da bo kar čez noč začel spat 10 ur v kosu. Tudi naš štiriletnik se  občasno še zbudi in me hoče. Nimaš kaj, pri majhnih otrocih je zelo pogosto, da so noči razbite. Kot vidiš, so redke srečnice, da jim otročki spančkajo cele noči.user posted image

Pa vsenajboljše za rojstni dan! user posted image user posted image user posted image

Hopla, hopla sem in tja,... :))

Neposredna povezava do sporočila: 1356
23.7.2008 9:12:35   
Jumpy
Se mi ne ljubi nič, ne pisat, ne brat, ne pospravljat. Pa še brez mobija sem, ker so mi ga ukradliuser posted image , tako, da sem čisto fuč. user posted image

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
23.7.2008 9:18:10   
Jumpy
IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy

Se mi ne ljubi nič, ne pisat, ne brat, ne pospravljat. Pa še brez mobija sem, ker so mi ga ukradliuser posted image , tako, da sem čisto fuč. user posted image

user posted image  user posted image  sem napisala, kot, da sem čist preč zato, ker sem brez mobija. user posted image  user posted image  Ne zato. Je pa to kamenček v mozaiku.user posted image

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
23.7.2008 12:21:00   
*lenc@*
ful si me presenetla

kak je lepo kaj dobrga nardituser posted image

R. K.

Neposredna povezava do sporočila: 1359
23.7.2008 12:21:40   
*lenc@*

user posted image  user posted image  sem napisala, kot, da sem čist preč zato, ker sem brez mobija. user posted image  user posted image  Ne zato. Je pa to kamenček v mozaiku.user posted image

tud taki dnevi so, ja
naj jih bo čim manjuser posted image

R. K.

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
23.7.2008 12:23:16   
*lenc@*
sem se pogovarjala zdele z eno mamico in tamala še zdaj ne spi pr1,5leta-se skoz zbuja in jokca

prav, da res očitno zobje

ajde, do enga leta, pol pa naj pančajo tk k je trebauser posted image
a tok preveč zahtevam?user posted image

R. K.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
23.7.2008 12:35:33   
Anonimen
Lenč@-moja Maša je malo pred 3 .letom začela spatuser posted image Pa niso bli zobki ampak navadna zoprnijauser posted image

(odgovor članu *lenc@*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1362
23.7.2008 12:38:13   
*lenc@*
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Lenč@-moja Maša je malo pred 3 .letom začela spatuser posted image Pa niso bli zobki ampak navadna zoprnijauser posted image

user posted image user posted image user posted image mah, jaz ne vem... kaj bo iz našga spanja

R. K.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
23.7.2008 12:40:46   
kawasakica
Hvala Jumpyuser posted image

pa kaj te je otročkomuser posted image  to mu bom vse vrnila, ko bo hoto ven ituser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
23.7.2008 12:54:06   
Antilopa

Lina je pa tja do enega leta super spala... ko pa so začeli rasti zadnji zobje, smo imeli pa na cca 3 dni ponoči žurko - največji problem jo je bil zbuditi, ker se je drla med spanjem... ko se je zbudila, smo pa 2-3 ure gledali lučke skozi okno, tudi risanke kdaj, sestavljali sestavljanke, samo da je čas hitro minil user posted image   Odkar je dobila vse zobke, ponoči super spimo user posted image   no ja... zdaj imamo drugega krivca za nespanje user posted image

Kadar se ti otrok nasmehne, mu zmeraj vrni nasmeh.
Če se ne zmeniš zanj, uničiš njegovo prepričanje, da je svet dober.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
23.7.2008 14:44:06   
Jumpy

user posted image user posted image user posted image  

Mi smo Eriko "izselili" iz spalnice pri dobrih sedmih mesecih, da bi bolje spala. A se je še vedno zbujala - mogoče malo manjkrat. Potem je bilo kar nekaj časa tako, a mi je enkrat dojadilo in sem jo navadila, da je sama prišla v spalnico, ko se je ponoči zbudila. Meni se ni dalo več hodit tja. Še sedaj včasih pridrajsa sredi noči k nama. user posted image

Gašper je bil bolj priden. Seveda pa se je (in se še občasno) tudi prebujal ponoči, vendar dosti manj kot Erika.

Smo mislili, da jo matrajo zobki. user posted image  Mah larifari. user posted image  Pa je ja ne matrajo sedaj stalni, ki ji rastejo, da še vedno bluzi ponoči?user posted image

< Sporočilo je popravil Jumpy -- 23.7.2008 14:45:36 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
23.7.2008 14:49:06   
Jumpy

user posted image user posted image user posted image mah, jaz ne vem... kaj bo iz našga spanja

*lenc@*, čim manj razmišljaj o tem, kdaj bo bolje in kdaj bo konec tega. Veliko lažje živiš s tem. Dejstvo je, da bo prej ali slej bolje, kdaj in zakaj pa nihče ne ve.user posted image  Tko se jaz vedno tolažim, pa mi je potem takoj bolje. user posted image  

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
23.7.2008 15:14:19   
abc100
Se moram mal považit. Prvič imam svoj vrt. In mi je zrasla 1 kilo težka cvetača. Sem tok ponosna nanjo, sem jo prov s težkim srcem razrezala.user posted image

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
23.7.2008 15:15:37   
srursa
IZVIRNO SPOROČILO: abc100

Se moram mal považit. Prvič imam svoj vrt. In mi je zrasla 1 kilo težka cvetača. Sem tok ponosna nanjo, sem jo prov s težkim srcem razrezala.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  Bravo.

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
23.7.2008 15:43:32   
Talika19

sem se pogovarjala zdele z eno mamico in tamala še zdaj ne spi pr1,5leta-se skoz zbuja in jokca

prav, da res očitno zobje

eni se zbujajo tudi do 4-5 let, mi je sodelavka govorila
ena njena kolegica ima dvojčka in ji eden lepo spi, drugi pa ful ne in je bila celo pri psihiatrinji zaradi tega in je ta rekla, da pač tako močno podoživljajo vse kar se jim dogaja in da ni nobene rešitve zato, le leta, da to mine

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
23.7.2008 15:43:52   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: abc100

super!!!user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
23.7.2008 15:56:03   
Talika19
Mi smo pa danes šli na Vrbsko jezero, pa ni bil ravno najboljši dan.user posted image  Mark je bil siten za znoret, sploh mu ne paše več ne v naročju, ne v vozičku, skoz je jamral. Ne vem a se je zdej začelo to, da hoče biti samo na tleh. Smo šli na en razgledni stolp pri tem jezeru, kamor greš z dvigalom. Marka smo kar v naročju nesli gor pa je bil tako siten, samo dol je rinil, tam ga pa tudi nisem mogla pustit da dol leze.user posted image

Je pa drugače to jezero ful lepo jezero, to pa je drugače tudi vse. Slabost je pa ta, da je vse prodano in skoraj nikjer ne moreš čisto do jezera, ker je vse privatno in zagrajeno. Sploh nobenega takega turizma. Imajo pa narejeno kolesarsko pot okoli celega jezera kar je pa super.

Potem pa smo šli še pri nas nekam jest, pa Mark ne zdrži več v stolčku in skoz teži, tako, da sva zelo na hitro pojedla in smo šli. Zdej bo pa treba res hodit samo še tja, kjer bo lahko na tleh.user posted image  Zdej pa res komaj čakam, da začne hodit, ker hodi vsaj lahko povsod, na kolena pa ga glih ne morem povsod dat.

Vreme je pa tudi bilo napovedano ful lepše. Mi smo imeli še srečo, da takrat ko smo hodili tam naokrog, ni deževalo. Ko smo pa šli domov, je pa spet ful deževalo. Menda je bilo tukaj pa ves dan slabo.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
23.7.2008 16:00:53   
Talika19
Pogled iz stolpa.
user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
23.7.2008 16:31:58   
*lenc@*

*lenc@*, čim manj razmišljaj o tem, kdaj bo bolje in kdaj bo konec tega. Veliko lažje živiš s tem. Dejstvo je, da bo prej ali slej bolje, kdaj in zakaj pa nihče ne ve.user posted image  Tko se jaz vedno tolažim, pa mi je potem takoj bolje. user posted image  

ja, saj tak večinoma mislim, včas me pa razkuri... kot danes npr k sem user posted image

R. K.

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
23.7.2008 16:33:46   
*lenc@*
Zdej pa res komaj čakam, da začne hodit, ker hodi vsaj lahko povsod, na kolena pa ga glih ne morem povsod dat.

enako čakam - iz enakih razlogovuser posted image

< Sporočilo je popravil *lenc@* -- 23.7.2008 16:34:29 >

R. K.

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.