Bajsa
|
Čeeer! Sorči ker sem bla tko hitra dons na kavici, oblubm, da si drug teden vzamem več časa, ga bom mela, ker se baje zdele 10 dni ne bo bč delal, razen v soboto (k je zaj štromar in namesto,da bi pršu prejpšnjo sob, pride to), sej ne da sem se ful veselila piva pri ga. in g. Jencili . No v glavnem dan je minil kr dobro. Otroške sobe so že razdeljene, kok so majhne . Vsaka ma komi 6m2, sam kaj pa nej, al pa eno 12m2, po moje je tko že dobr, al kaj vi mislte? Bom ju3 mal poslikala pa slikice gor dala, boste vidle kako hitro napredujemo . Morem kupt ploščice za kopalnico. Kakšna ideja za barvo, znamko. No znamka mi ni tok važna, važn mi je da so nekje srednjji cenovni razred, da so kokr tok kvalitetne in da je barva taka da se ne pozna kuj vsaka pikca gor. Al sm zahtevna Meti jaz dam kr zraven kuhat ene 2 žlički riža. Sej itak se kuha enih 10 do 20 minut, tko da je riž tud čist razkuhan, pa pol sam z vilčko pretlačiš in je. Madam je pojedla dons še mal kašice cvetača z rižem, prej ko se je pa zbudila pa še pol velike banane. Je bla čist zaspana, zaspat pa ne. Sm komi skuhala kosilo (ajmoht) mmmm je blo dobr, k je bil iz lepga piščančjega mesa, sej to bo že madam kmal lohk jedla, sam bi mogla brez začimb, pa sam nakonc ko bi zanjo vn vzela dodat začimbe, bom probala enkat. No komi komi sem jo prepričala in je okol 15 zaspala, spala je pa skor do pol 6. Pa zdej tud že pridno spi, že skor eno uro . No zdej pa morem eno breme narest , pridem hit nazaj