|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008 IV. del
23.7.2008 16:06:00   
netki
ja ti popadki so zeloooo hudi....ampak saj nekaj pa tud more bolet, ko pa potem ven pridejo taki korenjaki...user posted image user posted image

ravno danes sem gledala Tilna in razmišljala, kako tesno mu je moralo bit noter v trebuhu in le kako hudiča sem jaz to dete ven spravila.....to men sploh ne gre v glavo.....ampak mati narava res dela čudeže

(odgovor članu kenya)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
   [Brisano sporočilo]
23.7.2008 16:38:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 3002
   [Brisano sporočilo]
23.7.2008 16:41:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3003
   Julijke 2008 IV. del
23.7.2008 16:42:39   
dzanika
Ja netki, sem bila v sobi 2 na sredinski postelji. Menda je bla edina še prosta ko sem prišla v P. user posted image   No pol sem bla pa kar 3 dni sama. user posted image   Ja važno da se je dobr končal za obe in so lepo šle domov. Ona na prvi postelji je bla bolj boga ko so ji otročka odpeljali v LJ ker je imel premočno zlatenico, ona pa je ostala še en dan tam potem pa so jo dali domov. user posted image   Menda so ga odpeljali na menjavo krvi in ona ne bo mogla bit z njim v bolnici.
Drugače pa je osebje v Trboveljski P. resnično same pohvale vredno. Vsaj iz moje strani. Mogoče edino moja babica ni bla čist tko kot bi lahko bla, je bla mal nesramna ampak sem vedela da takšna pač je in skos sem upala da ne naletim ravno na njo. user posted image
Netki katero babico si imela pri porodu??

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
23.7.2008 17:02:46   
sonček85
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vsae mamice še posebaj pa za rekorderko v user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
   [Brisano sporočilo]
23.7.2008 17:25:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3006
   [Brisano sporočilo]
23.7.2008 18:54:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 3007
   Julijke 2008 IV. del
23.7.2008 19:05:40   
dzanika
Ja tile umetni popadki so pa en sam user posted image . Jaz sem jih imela dve uri pa sem mislila da me bo pobralo. Moj me sploh ni mogu gledat tolk sem bla boga. Pa men se zdi da mi jih je tut mal preveč dala najprej ker je pol še neki štelala gor po tistem. Sem pa tut jaz med popadki vmes malo stala sam nisem zdržala več kot kakšne tri popadke pa sem se mogla nazaj uležt. No sej se bom mogoče še danes spomnila pa napisala celo porodno zgodbo. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3008
   [Brisano sporočilo]
23.7.2008 19:21:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3009
23.7.2008 19:25:25   
netki
dzanika.....ja imam podobno izkušnjo z umetnimi popadki kot ti....res da so hitro prijeli, samo intenzivnost.....hmmm
in moj ni vedel kako mi naj pomaga, ful mu je blo hudo, sam z besedami me je lahko vzpodbujal, pa obkladke mi je dajal na čelo....

imela sem babico Evo in pa Urško, mlado in ful prijazno, svaka čast njima (na koncu so še dve pršle), kjub moji trmi in vpitju....so ostale prijazne in mi stale ob strani....res so ble super

ko sem bla jst noter je blo tud polno, ko sem bla na vrsti za rodit sem mogla čakat ker so ble obe porodne zasedene....user posted image
V mojem 7-dnevnem bivanju, sem bila tudi dva dni sama v sobi....

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
   [Brisano sporočilo]
23.7.2008 19:30:54   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3011
   [Brisano sporočilo]
23.7.2008 19:32:30   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3012
23.7.2008 19:36:03   
Yasminka
Robika čestiteke za malo korenjakinjo user posted image user posted image user posted image
Kenya
- Tudi jaz sem pri Emi imela babico Sašo M. Super je res user posted image user posted image user posted image . Tudi meni so prvič dodali umetne popadke, saj so mi lastni prenehali takoj ko so mi dali nekaj proti bolečinam. So pa res zelo intenzivni ....uf. Ampak je porod hitrejši.
Sem prav hecna.... Čeprav sem že imela en porod me je zdaj strah, da bi zgrešila kdaj naj grem v porodnišnico user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
23.7.2008 19:54:01   
netki
evo zdej sem dala slike še v album!!!user posted image

(odgovor članu Yasminka)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
23.7.2008 19:56:42   
netki
tolk časa me ni blo tuki zdej sem pa polna enih vprašanj....user posted image

kolk časa traja krvavitev po porodu?
kolk časa so vas matrali šivi?

mene so šivi matral slabih 10 dni, krvavim pa še vedno....se umiri, pol se pa kr naenkrat ulije in to ful....mal me že skrbi tole

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
23.7.2008 20:08:12   
glugluglu

čestitke vsem novim mamicam!!!user posted image user posted image user posted image

nanka, midve se pa res strinjavauser posted image tisto o levčkih tudi drži, imam levinjo tudi jaz domauser posted image , vse najboljše!!!!

dzanika, prvih 10 dni je tudi meni popil okoli 60ml dodatka, sedaj po tretjem tednu je šele na 90-120, tako, da mislim, da ti lahko čisto dovolj spije, sploh, če je potem zadovoljen brez dude.

lahko povem razliko med popadki, ko sem imela prvič in drugič umetne, sem imela na koncu v 2. fazi poroda občutek, da gre mali kar sam ven, tak popadek je bil, da sem čutila ko mi je otročka kar potisnilo naprej, da gre ven. Sedaj tretjič ko nisem imela nič umetnih, pa tega občutka ni bilo, sploh mi ni jasno, kako sem uspela Tiana ven potisnit.

(odgovor članu Yasminka)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
23.7.2008 20:13:46   
glugluglu
netki, ful je cortkan,

krvavitev imam tudi jaz tako čudno, nekaj časa skoraj nič, potem pa kar naenkrat ful krvavo, potem pa spet nič, sem brala Pušenjaka, da je to vse normalno, da lahko še vedno pride krvavitev v roku 6 tednov, če pa je krvavitev res ful preveč in so zraven še kakšni strdki, bolečine, vročina, potem pa je potrebno obiskati zdravnika.

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
23.7.2008 20:24:22   
neboglasnica
kenya in yasminka: babica Saša M. je zakon. Pri Stašu, ki ni bil majhen, mi je pomagala, da sem rodila brez šivanja. user posted image user posted image in zdaj lahko uživam z malčki doma.

almera, tudi mene oči dajejo in gledam TV po delčkih, največ eno uro na dan; edino RR me premami, da sem predolgo na računalniku in me potem oči pečejo.

glugluglu: krvavitev je tudi pri meni malo čudna. Danes mi npr. lije, par dni nazaj sem mislila, da sem že končala s čiščo.. Pa bo že. Moram pa reči, da ponavadi uporabljam VIR 80, sedaj pa ne, ker me je začela vsa tista vata žult.

tims in populis: če bosta slučajno danes na poti v Rim, držita se!!

flower: že kaj čutiš posledice vseh naštetih aktivnosti?

todi, almera:
mogoče se moramo pa vse dobiti pri najboljšem sosedu, da bosta tims in populis šli rodit. Samo, če smo vse "čarovnice" na kupu, urok deluje, user posted image user posted image user posted image , sodeč po nas treh.

(odgovor članu Yasminka)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
   [Brisano sporočilo]
23.7.2008 21:01:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3019
   [Brisano sporočilo]
23.7.2008 21:03:26   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3020
23.7.2008 21:50:10   
TODI
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

todi, almera:
mogoče se moramo pa vse dobiti pri najboljšem sosedu, da bosta tims in populis šli rodit. Samo, če smo vse "čarovnice" na kupu, urok deluje, user posted image user posted image user posted image , sodeč po nas treh.

Ja pa Almera mora peš pridet user posted image user posted image

Sicer pa lahko se zmenmo ni problema, bomo pač z vozički kofetkale user posted image , sicer po našmu sodeč bo bolj slabo, očitno je pravi dec, ne mara trgovin( no ja mogoče bo kofetek palil--oštarijauser posted image )

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
   [Brisano sporočilo]
23.7.2008 21:57:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu TODI)
  Neposredna povezava do sporočila: 3022
23.7.2008 22:09:01   
lex
netki jaz še tud mam čiščo, glede na to, da sva isti dan rodili se bova lahko primerjali. No šivi mene ne matrajo, so me pa prvič ful dolgo. Je trajalo res 6 tednov po porodu, da sem k sebi prišla.

Popadki: Jaz sem se umetnih branila sedaj pri Viti, ker sem imela pri Aleksu samo umetne in me je matralo od 12h do 19h. Sedaj sem pa s četrtim umetnim rodila, ker so se moji ustavili in so bili preblagi in prekratki. Skratka nič niso naredili. Mi je pa babica povedala, da to naj ne bi bili umetni ampak naravni, samo da dajo zdravilo, ki v možganih sproži, da se začne maternica krčit. Mene so tile pri Aleksu v 2h urah odprli iz 0 na 10 cm, pri Viti pa je v 15 minutah iz 7cm z še vedno visoko glavico prišlo do poroda.
Alinin porod je bil pa sanjski glede popadkov, ker sva vse sami naredili.

flower: saj bo tudi tvoj čas prišeluser posted image . Za tolažbo ti povem, da je tvojemu user posted image  najboljše v tvojem bušiju in ko mu bo bo prišel v beli svet 

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

Neposredna povezava do sporočila: 3023
23.7.2008 22:16:02   
frutka_
Hojla!

Netki prvič me šivi niso toliko mantrali kot me zdaj, čišča je trajala cca 6tednov. Zdaj še traja...Katere vložke uporabljate? Jaz imam Naturale Vir in so super. Boljši od Vir 80. Ampak je tale čišča ene zelo neprijetna zadeva...
Krčenje maternice nobene ni  bolelo???
HD na šive daj šentjanževo olje, dobiš v lekarni in pomaga. Pa kakšen lekadolček si privošči.

Se je kera že kaj vagala? Jaz ne upam na vago stopit.user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
23.7.2008 22:45:22   
tims
Populis, a ti vidiš, kaj pišejo?user posted image user posted image user posted image Ajde, greve rodit, Mojcej ti pa tud kar pot pod noge tja do PO., pa da bo mir user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?