|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008 IV. del
24.7.2008 12:33:17   
tims
Sončika84, vse najboljše za rojstni dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
24.7.2008 12:39:06   
glugluglu
Senci, mene so popadki tako matrali že en teden pred porodom. Ko bo zares se ne bodo več kar zaustavili, tudi, če boš hotela spatiuser posted image .

krčenje maternice pa mene sedaj ta tretjič ni nič bolelo, mi je prav čudno, sem se pa spraševala, če je to normalno, auroraa očitno tisto o število porodih ne drži vedno. Imam pa še vedno nekaj mlahavega trebuha, upam, da bo to šlo še kaj stran.

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
24.7.2008 12:52:36   
Anonimen
haha dzanika, jaz sem tudi proti koncu se drla: ne mor ne mor ne mor ne mor (kao ne morem več, ampak me je preveč bolelo, da bi lahko med dihanjem do konca povedla)... pol sem se drla: pokakala se bom, o ne, ven bo padel... pa take glupe jao user posted image user posted image user posted image pol čist na konc, ko me je sililo na potiskanje, sem pa spet vpila: pot pot pot pot in to sem govorila cel popadek... ko je blo konec, pa : potiskat morm user posted image

ko sem mogla potiskat, sem pa po pripovedovanju dragega in babice, tiščala tako v glavo, da so mi izstople žile na čelu in sem postala vijoličina in sta se drla name: nehaj potiskat v glavo, ampak štos je bil v tem, da sem jaz vedla, da potiskam tudi v glavo, ker mi je to pomagalo in sem sama sebe ustavila takrat, ko se mi je zdelo, da bo glavo razneslo user posted image

ko so mojega lukca položili na trebuh, sem tudi jokala od sreče, pa od veselja, ker je končn za mano.

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 3053
24.7.2008 12:55:49   
Anonimen
pa da ne pozabim, imam tudi dobre novice, moj mali bajsek ima že 4070 g!!!! se je zredil 300 g v enem tednu, bo nadoknadil za nazaj in bo na koncu še sumo borec user posted image

pozdravil se mu je soor in tudi jaz ga nimam več in se spet dojiva in ne samo to, patronažna je rekla, naj se zdaj samo dojiva in pride naslednji teden nazaj, da vidiva če bo samo dojenje dovolj, ga bo stehtala...

mali ima krče sicer in probleme s kupčki, ampak boomo zalaufali, ker sem se jaz zatrdno odločila, da mi v roku dveh tednov uspe samo in izključno samo dojit!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3054
24.7.2008 12:58:52   
netki
dzanika......pa katero babico si mela....sej mal se mi svita user posted image

na konc sem jst tud vpila k je blo treba pritiskat dol, pa je rekla da naj usta zaprem in moči usmerim v pritisk user posted image user posted image  no sej pol je rekla da ne zato da ne bi vpila ampak ker bo meni lažje
babice so po moje že navajene teh besed....ne morem več, ne morem......in ko slišijo to se sam nasmehnejo, sploh ne odreagirajo....pol na koncu je men rekla no vidite da je šlo....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
24.7.2008 13:05:52   
sasi13
lunica24 super da se je porihtalo.
sej pri nas so tud problem kupčki, dejte mi povedat če vaše user posted image tud nonstop kolca?

JaN & AnŽeJ 12.6.2008

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
24.7.2008 13:08:25   
Anonimen
sasi hvala!

ja tudi luka ma strašne probleme s kupčki in kolcanjem, po vsakem hranjenju se mu kolca 15 minut. kupčke pa moramo podirat med hranjenjem, če ne se začne davit, po hranjenju, vmes se zbuja,. ponoči vstajava, da podre kupček ker renči kot lev in se premetava, tak ga muči. ampak ej sasi... do poroke bo minlo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sasi13)
  Neposredna povezava do sporočila: 3057
24.7.2008 13:12:01   
dzanika
netki babica v bistvi sploh ne vem kira je bla. Tista starejša mal bol vlka, mal močnejše postave, sive kratke lase. Men se zdi da je že v pokoju pa sam tko še mal dela zraven. Men se zdi da je Vera al neki tazga. Pa slovensko ne zna preveč dobr... Tolk ti vem povedat. Sej drugač so vse tko fajne sam men ni jasn da sem lih jaz na njo naletela k je men se zdi edina takšen user posted image .

sasi13, mojmu se kolca vsakič ko se naje. In prov dolg se mu ponavad tko da se mi že prov smili.

(odgovor članu sasi13)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
24.7.2008 13:14:09   
dzanika
lunica24, dobr da si me spomnla. Ravno to sem hotla vprašat. A mora še katera med hranjenjem kupčka podirat. Jan poje približno 60 ml mleka pa morva enkrat al pa dvakrat kupčka vmes podret. user posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
24.7.2008 13:16:03   
Anonimen
ja pri nama je tako, pa mi je patronažna danes rekla, da je to zato ker mi mleko ful brizga iz prsi in se mali dobesedno davi z njim in potem začne hlastat. moj začne tko rjovet oziroma take čudne glasove spuščat in potem morva podret, tudi po 3 krat na eno dojko. ko zaključi, pa ga položim v posteljico, je isto..

pa tudi ko pije ful hlasta, prime bradavico, spusti, se razburja, brca in to skoz... je rekla patronažna, naj takrat zaključim z dojenjem in ga dam na drugo dojko.

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3060
24.7.2008 13:17:04   
Anonimen
me je pa ful strah, ker na začetku mi mleko ful šprica, pol pa ga je vedno premalo vsaj 30-40 g. pa ne vem, ali ga imam sedaj več ali je isto, tak da komaj čakam da ta teden mine in zvagamo malčka...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3061
24.7.2008 14:07:49   
Blacky30
Evo naše lepotičke:

user posted image

user posted image

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
24.7.2008 14:13:35   
netki
dzanika.....ja ja sej se mi je zdel, ona je mene sprejela in tisti dan ko sem rodila je bila zjutraj v službi, rodila sem pa zvečer in ne pri njej.....tko da svečko mi je dala, pa z dr. Čukom se je zmenla da bom ta dan rodila.....me je vidla kako me matra in je rekla da bom kr šla rodit, drugač še ne bi kmal
je pa taka čudna ja, ne veš al bi ji kej reku al ne......ona pa včasih kako tako prijav da ne veš al bi se zjoku al bi se smeju
ko je moj pršu k men na dan poroda je rekla da je prav da je tuki, da ga bo vsaj Čuk bolj resno jemal.....kao da jst nisem bla dost jasna in mu nisem nč pojamrala user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
24.7.2008 14:14:17   
Anonimen
ii blacky kok srčkano dete. v bistvu maš oba otroka ful luštna. ponosni starejši bratec user posted image

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 3064
24.7.2008 14:18:32   
netki
eno vprašanje za tiste. ki ste rodile drugič, tretjič.....

ali vaš novorojenček spi v tišini čez dan? ga izolirate?

ker pri nas ni te možnosti spi dojenček čez dan v isti sobi kjer se igra starejši....in potem veliki bratec kriči, razgraja, ropota.....ampak mali pa veselo spi po tri ure skup.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
24.7.2008 14:19:37   
netki
opa blacky tist ležalnik v ozadju mi je pa ful znan user posted image user posted image user posted image

drugače sta pa srčka oba !

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
24.7.2008 14:21:53   
Anonimen
netki jaz mam sicer sam tegala kaštruna, ampak ga navajamo na glasnost čez dan... imamo radio prižgan, se normalno menimo, tudi ropotamo, pomivamo posodo, laufamo pralni stroj... da se ne navadi an tišino, ker pol še posode ne smeš v roke vzet pa se zbudi...

ponoči pa je mir. šepetamo, pritajena svetloba, čimbolj nežno rokujeva z njim, previjanje spustimo, če ni pokakan...

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 3067
24.7.2008 14:22:04   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: netki

eno vprašanje za tiste. ki ste rodile drugič, tretjič.....

ali vaš novorojenček spi v tišini čez dan? ga izolirate?

ker pri nas ni te možnosti spi dojenček čez dan v isti sobi kjer se igra starejši....in potem veliki bratec kriči, razgraja, ropota.....ampak mali pa veselo spi po tri ure skup.

Ma kakšna tišina!!! Naš tavelki galami tu v sobi zraven, ona pa cel dan spi v ležalniku na sedežni v dnevni sobi poleg nas. Samo ponoči spi v temi in tišini. In tak je baje prav, da zna ločit dan od noči.

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
24.7.2008 14:23:13   
Blacky30
Naj se malo pohvalim:

Moja frčafela je danes ponoči spala od 23h do 6h zjutraj brez hrane in zbujanja.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
24.7.2008 14:24:41   
netki
no ja, samo vprašam ker nekateri so ful občutljivi na to in še pozvonit ne smeš na vratih, kaj šele da bi normalno govoril.user posted image
mi ne kompliciramo, saj tudi ne moremo user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
24.7.2008 14:26:11   
Anonimen
blacky bravo za tamalo! user posted image user posted image user posted image

midva z mojim se pa hecava, da sva v trgovini, ko sva zbirala dojenčka, gledala samo na privlačnost ohišja, pozabila pa sva na funkcionalost... user posted image

prevod: mamo lepega dojenčka, ampak slabo spi... 1,5 ure do 2 ure user posted image

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3071
   [Brisano sporočilo]
24.7.2008 14:42:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3072
   [Brisano sporočilo]
24.7.2008 14:42:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3073
   [Brisano sporočilo]
24.7.2008 14:50:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3074
   [Brisano sporočilo]
24.7.2008 14:51:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?