Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 23.7.2008 15:51:24
|
|
|
|
anita goitan
|
jaz ponavadi pečem biskvitina peciva pol ure na 180°, zgoraj-spodaj, če pa ventilator pa 160
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 23.7.2008 15:51:29
|
|
|
|
sandra123
|
O, Anita,hvala, bom definitivno poskusila - sicer še ne vem kdaj, ampak poročam, kako bo uspelo
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 23.7.2008 15:53:02
|
|
|
|
meeryana
|
Saj zdaj še rešujem situacijo...očitno bo potrebno dosti peke, da skužim pečico ;).....mmmmmm kak se bomo redili!
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 23.7.2008 15:54:03
|
|
|
|
dar10
|
Cebrca, cestitam za vajinega Ivana! Samo, da ste ok, zdaj pa crkljanje, crkljanje, crkljanje! lp
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 23.7.2008 16:18:14
|
|
|
|
Nevaeva
|
CEBRCA ČESTITKE TEBI IN MOŽU ZA SINČKA IVANA! Sedaj pa počivaj, da boš imela veliko energije za crkljanje! Anaya VSE NAJBOLJŠE za rojstni dan! Mene je pa danes prvič "zvilo" tako kot menstrualni krči ampak v križu me pa sploh noče nehat bolet. Pa to ni huda bolečina ampak ravno toliko, da mi je neprijetno. Kaja02 - S/F (fimfiza/fundus) je razdalja med sramno kostjo in vrhom maternice.
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 23.7.2008 16:23:26
|
|
|
|
meeryana
|
Uh Cebrca....VSE ČESTITKE in veliiiiko lepih trenutkov z Ivanom :).
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 23.7.2008 16:26:23
|
|
|
|
m333
|
ojla a ima mogoče katera kakšno idejo kako premagat popoldansko utrujenost ki jo spremlja še malo glavobola zelo neprijetno
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 23.7.2008 16:40:50
|
|
|
|
anita goitan
|
m333 hm mislm, da je najbolje da probaš mal zaspat al pa en sprehod, res ne vem, tud kaj prebrat pomaga, mene glava nikol ne boli, tud pred me ni, zato nisme ravno kako ti pomagala.
< Sporočilo je popravil anita goitan -- 23.7.2008 16:41:11 >
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 23.7.2008 17:23:18
|
|
|
|
sandra123
|
Anaya, iskrene čestitke za rojstni dan se opravičujem za zamudo Jaz pa zdajle malce otožno pakiram cotke za Tino, ker mi bo čez kakšno urco že pobegnila na zaslužene konkretne počitnice ...saj sem vesela, da gre, ampak mi ni vseeno, ko je ne bo doma oz. v moji bližini...kar naj uživa dete moje, upam pa, da me ne bosta moja sončka prehitela prehitro, preden z vse generalno ne pospraviva po stanovanju... A si predstavljate, da me danes zvije, ko bo moja princeska odšla od doma ..no ja bi pa ju3 že lahko videla mala pajacka preden dopoldne odide proti dalmaciji Anita, moje pecivo je uspelo , ni boljšega od višnjevega peciva - še malo na kislo potegne, da je prav fino ...Ko se bom pa tvojega recepta lotila, ti pa sporočim
< Sporočilo je popravil sandra123 -- 23.7.2008 17:25:43 >
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 23.7.2008 17:31:50
|
|
|
|
astrea
|
Ojla, čveke! Sem se komaj prebila čez vaše poste No jaz se javljam, da so krči po 2 dneh rednih intervalov 20 minut ponehali. Če se bo ponovilo, grem pa v P. naty čestitke za izpit . Grozno to s staro mamo. Od mojga staro mamo je pa ravno pred enim tednom zadela kap in se mormo kr pripravit na najhujše sayuri, hvala za informacijo o porodu. ful ste luškani vsi!!! UUU tejka, čestitam za selitev . Kako se imate v novem domu?? Pa za cebrco. Iskrene čestitke!!!! Upam, da je vse ok!!! anaya, vseee najboljšeee no pa sem vse prebrala in sproti komentirala, se nasmejala žgečkljivim postom naj mi me zamerijo tiste, ki jih nisem komentirala.
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 23.7.2008 17:37:42
|
|
|
|
naty13
|
Punce mi lušte delate, ko pa kar pečete in pečete. Jaz pa nisem prav nadarjena za peko. Skuham že, pečenja se pa res poredko lotim. Sem pa zdej mal oddremala, Nejc se je pa tako lepo zamotil sam in se igral kot že dolgo ne. Ga kar malo pustim in ga poskušam navaditi, da bi se sam igral, ker potem, ko pride , ne bom mela vedno čas za njega. Pa mu lepo uspeva. Se mi zdi, da je vedno bolj priden in dojemljiv. Očitno sem mu že prevečkrat rekla, da se bo moral več sam igrat, ko bo prišel dojenček. Kje pa ste vse danes Počivate Je pa res en zaspan dan. Sandra za pecivo. Boš videla, ti bo slovo od Tine hudo, potem ti bo pa prav prišel mir. Za koliko časa pa gre na morje
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 23.7.2008 17:45:25
|
|
|
|
*zvezdica*
|
Uf ste načvekale od včeraj. Niti pod azno vas nisem uspela prebrat. Danes sem imela na obisku svakinjo in njenega skoraj enoletnega levčka. Cukrček totalni! Vas bom zvečer v celoti prebrala, zaenkat pa samo ČESTITKE CEBRCA za Ivana. Res ful ful dobro ime ste mu dali ANAYA VSE NAJBOLJŠE ZA ROJSTNI DAN! Zdej grempa mal atomsko bombo v dnevni pospravt.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 23.7.2008 17:53:34
|
|
|
|
tatly
|
hvala punce za tolazbo glede trebuscka,upam da mi bo g jutri tehtal mojo pikico malo.jjjjjjjjjjjjjjjooooooooooooooooooooooooooooooooooooooojjjjjjjjjjjj na riti sem dobla malo strij
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 23.7.2008 18:13:36
|
|
|
|
bambi14
|
IZVIRNO SPOROČILO: tatly hvala punce za tolazbo glede trebuscka,upam da mi bo g jutri tehtal mojo pikico malo.jjjjjjjjjjjjjjjooooooooooooooooooooooooooooooooooooooojjjjjjjjjjjj na riti sem dobla malo strij ....HVALA ENAKO< makedamska cesta po riti,.....dobro, da so samo tam. Sem gledala danes slike iz morja izpred 2 let in imam tk fajn postavo,...upam, da bom še kdaj taka. Pravijo, da se vse po porodu porihta, zato moramo bit optimistične-... bom dirkala z vozekom, da se bo kr kadilo za mano,.....
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 23.7.2008 18:33:07
|
|
|
|
bella02
|
anaya, vse najboljše Maja T., hvala za tako izčrpno poročilo. Ker je bilo prvič kar hudo, se bom vedno spomnila na tvojo zgodbico in upam, da bomo tud mi hitro rodili naty13, ja počivamo. Ker ima Tjaša še na počitncah sestrično, sem lahko v miru zadremala za cca urco ali malo več, pa je kar pasalo. Za sabo za v P imam že spakirano, mogla bi le še likat, pa se maledve ravno tam igrata, pa ju ne bom prestavljala. Bom pa jutri, saj še nikamor ne grem. Morda pa grem pogledat Evo, jo že dolgo nisem videla. sandra, te čisto razumem. Tjaša je bila 3 dni od doma, pa sedaj je sestrična tukaj in za naju z očitom kar nima časa. Pa nama manjka, tako da je sinoči zaspala pri nama, ne pri tašči in sestrični. Pošteno povedano, komaj čakam, da smo spet sami.
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 23.7.2008 18:36:01
|
|
|
|
K_a_t_j_a
|
Anaya VSE NAJ NAJ!!
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 23.7.2008 19:08:58
|
|
|
|
naty13
|
Kje je pa danes Muklla Jo je katera zasledila Mogoče je pa že šla po svojo štručko.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 23.7.2008 19:14:38
|
|
|
|
tatly
|
bambi14-mater sma bogi jaz sem se lani bla brez kake strije,celulita,klko tlko lepo postavo,zdaj pa vsega VISKA (bi kar podarila komu)
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 23.7.2008 19:14:43
|
|
|
|
sandra123
|
IZVIRNO SPOROČILO: naty13 Sandra za pecivo. Boš videla, ti bo slovo od Tine hudo, potem ti bo pa prav prišel mir. Za koliko časa pa gre na morje Naty....jaz imam počasi že dovolj teh hormonov....samo jokam in jokam...ko me Tina razjezi, zdaj, ko je šla ...pride pa šele naslednjo nedeljo ... pa saj vem, da je super zanjo, da bo malo rito namakala v morje, ampak je pa vseeno hudo, čuden občutek...kaj pa vem ...Sva se poslovili, potem pa se sploh ni ozrla nazaj, ko je šla čez vrata ...jaz pa takoj v jok ...mi je dragi rekel, da me tile hormoni že resno dajejo in da naj že enkrat grem rodit, da bo spet vse po starem ...
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 23.7.2008 19:15:32
|
|
|
|
andrejaboris
|
HOj! Cebrca še enkrat čestitke za sineka Ivana!!! Anaya vse najboljše!!! Sandra slovo je težko, pa malo miru ti bo pasalo, počivaj pa naj dragi dela!!! Lan pa je zdaj dva dni pravi cuker. Očitno ga je res luna nosla! Že komaj čaka, da pride dojenček, upam da bo pol tut tak! Aja ne vem, če sem povedla, da gre septembra v vrtec! Letos je doživel , in še jih bo ,toliko sprememb da se mu kar čudim, kak je razumen otrok! SEm se pa vam puncam nasmejala do solz ob včerajšnjih postih!!! Še zdaj mi gre na smeh! Pri nama je tut postavljen na stran, bo pa poltolko bolj lušno ne??!! Jaz tut nimam nič strij, pri Lanu sem dobla dve na vsaki joški eno! Pa se nisem skoraj nič mazala, ker sem imela neko alergijo! Zdaj pa se mažem, ko mi je! Očitno je to odvisno od strukture kože! No sicer še pa nisem pri koncu, pa se še lahko kera črtica nariše! Grem Lana zrihtat za v postlo in upam da pol hitro zaspi, kr sma spet sama, je v nočni, in komaj čakam, da ležem! SEveda še pridem kaj pogledat!
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 23.7.2008 19:16:14
|
|
|
|
sonček33
|
Erin- mis ju
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 23.7.2008 19:17:20
|
|
|
|
andrejaboris
|
Sandra jaz sem že po naravi taka mala cmerica, zdaj pa jojojoj. Sama sebi grem že na cajte na živce! KJe pa je NYna???
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 23.7.2008 19:17:45
|
|
|
|
naty13
|
IZVIRNO SPOROČILO: sandra123 IZVIRNO SPOROČILO: naty13 Sandra za pecivo. Boš videla, ti bo slovo od Tine hudo, potem ti bo pa prav prišel mir. Za koliko časa pa gre na morje Naty....jaz imam počasi že dovolj teh hormonov....samo jokam in jokam...ko me Tina razjezi, zdaj, ko je šla ...pride pa šele naslednjo nedeljo ... pa saj vem, da je super zanjo, da bo malo rito namakala v morje, ampak je pa vseeno hudo, čuden občutek...kaj pa vem ...Sva se poslovili, potem pa se sploh ni ozrla nazaj, ko je šla čez vrata ...jaz pa takoj v jok ...mi je dragi rekel, da me tile hormoni že resno dajejo in da naj že enkrat grem rodit, da bo spet vse po starem ... Sandra jaz sem se tudi zadnjič od Nejca kar hitro poslovila. Smo ga dali v avto in še lupčka pa pomahat in sem raje šla, ker bi bilo slabše za Nejca, če bi se predolgo poslavljala. Notri pa takoj v jok.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 23.7.2008 19:20:32
|
|
|
|
naty13
|
Pogrešane so: - Erin - se je dopoldne javila - Nyna - Muklla
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 23.7.2008 19:54:54
|
|
|
|
Erin
|
Evo da se javim, vas je očitno malce strah da vam kam ne pobegnem... Ne jokajte glede ene strije no, jaz jih imam tolk po bokih, riti in telesu da bi se še šerbi križala... Ne pretiravajte, vse se bo porihtralo, samo da bomo ene malce bolj pisane potem druge pa manj, spet tretje nič...treba se bo sprijaznit... nimamo vse enake kože, pa naj se kopam v olju pa tem ne bom ušla...tko je... Grem zej pomagat mojemu angel-sounds uštimat...
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?