|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
23.7.2008 11:54:40   
bambi14
...čestitke,.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
..no pa smo dobili prvega levčka in jaz sem navijala za user posted image , ker jih letos se mi zdi rahlo primankuje.
Mi2 sva se odločila, da bo najina user posted image tudi imela 2 imeni. Torej ime bo ELA NINA. Zakaj? Moj tast ima tu prste vmes, ker nonstop  sprašuje kako jo bo on klical, ker mu ELA ni všeč in ker sva že nekaj časa nazaj s user posted image debatirala kakšno bi bilo možno drugo ime sva se odločila za NINO. Numerološko je super in paše z priimkom.
Izračun pravi to:

• če se keri lubi brat-
Število imena: 9
Oseba je ljubitelj umetnosti, glasbe, potovanj. Humanitarna in radodarna oseba, ki potrebuje spoštovanje.
Število osebnosti: 1
Drugi ljudje ga/jo dojemajo kot drzno, samostojno, ustvarjalno, tekmovalno osebo, ki ima zelo močno voljo.
Število srca: 8
Notranja občutja in talenti ga/jo vodijo, da vzame stvari v svoje roke in svoj trud usmeri v pridbivanje denarja, moči in uspeha.
Otrok s številom imena: 9
Že novorojenčki s številom imena 9 verjetno sanjajo o odkrivanju sveta. Morda vas bo presenetilo, ker boste prej kot ste pričakovali zaskrbljeni, ker ne boste vedeli, kje se vaš malček potika. Otroci s številom imena 9 že zelo zgodaj pogumno odracajo v neznano, da bi odkrili kaj novega. Otrok s številom imena 9 je odprt in prijateljski, zato pripelje domov vse svoje vrstnike, tako kot tudi vsako izgubljeno ali zapuščeno žival, ki jo najde. Verjetno se boste morali ugrizniti v jezik, ko ga boste opazovali, kako s psom deli svoj sladoled in mu raje pripravili 2 sendviča za malico, ko gredo s šolo na izlet, saj tudi to rad deli. Je učiteljičin ljubljenček in si nikoli ne prisluži črne pike. Na koncu leta verjetno ne bo prinesel domov vseh svojih šolskih potrebščin, ker jih je razdal prijateljem, bo pa zagotovo nosil kar največ zaslug za prvo mesto, ki ga je njegov razred dosegel v akciji zbiranja starega papirja. Geografija je njegov najljubši predmet, zato mu v sobi visi ogromen zemljevid sveta na katerem so zaznamovani vsi kraji, ki jih želi obiskati. Je dober po srcu in rad pomaga. Ko boste stari in sivi vam bo v zadovoljstvo spoznanje, da je vaš otrok prispreval k temu, da je svet postal boljši.

No fajn, če bo vse to držalo.

Sicer pa za ime ELA že vsi vejo in bo drugo ime najbrž presenečenje,...posebaj za tasta. hihiuser posted image

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
23.7.2008 12:01:55   
čipka
anaya- VSE NAJBOLJŠE!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image     LEPO PRAZNUJuser posted image

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
23.7.2008 12:05:20   
Krysia
Anaya, vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image !!

Pa da ne boš preveč praznovala, da nam ne pobegneš v P user posted image .

(odgovor članu čipka)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
23.7.2008 12:11:56   
Ryssa
Madonca ste načvekale, vas komaj dohajam pa sem tričetrt časa za računalnikom user posted image  user posted image

čestitke cebrci še tukaj user posted image user posted image

pa anaya vse najboljše user posted image

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
23.7.2008 12:13:48   
Erin
Bambi - lepa kombinacija imenauser posted image user posted image

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
23.7.2008 12:16:25   
anita goitan
evo punce, testenine se še mal kuhajo, potem bo zelenjavna omakica z vso živo zelnjavo, solata bo pa iz kumar in mal paradižnika, uf so me moji s primorske čez vikend založili in je treba vse pojestuser posted image
Sem vam kaj slin naredila?user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
23.7.2008 12:16:55   
anaya
Hvala za čestitke, sicer je blo že včeraj mimo (hvala bogu). Sicer nismo kaj dosti praznovali, ker nekak mi ni za žurat.... bomo pol bolj noreli ko se dete rodi.user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
23.7.2008 12:25:15   
bambi14
IZVIRNO SPOROČILO: anaya

Hvala za čestitke, sicer je blo že včeraj mimo (hvala bogu). Sicer nismo kaj dosti praznovali, ker nekak mi ni za žurat.... bomo pol bolj noreli ko se dete rodi.user posted image

• no pa vseeno ajmo zapeti: vsssseeeeeeee naaaaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjboljše za te,......user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3608
23.7.2008 12:28:32   
bambi14
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

evo punce, testenine se še mal kuhajo, potem bo zelenjavna omakica z vso živo zelnjavo, solata bo pa iz kumar in mal paradižnika, uf so me moji s primorske čez vikend založili in je treba vse pojestuser posted image
Sem vam kaj slin naredila?user posted image

Jaz sem bla danes brez idej in bo kr špinača in pire krompir,.....pa nekaj mesenega zraven(najbrž pečena hrenovka)- me še drži ob včeraj, samo na hrenovko mislim- hihiuser posted image

Jaz sem mela včeraj nekaj podobnega na jedilniku kot ti anita: testenine z bučkino omakco z sirom in zapečeno v pečici ter solato iz kumarc in paradižnika.

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
23.7.2008 12:30:36   
dojenč
anaya-vse naj naj

bambi-tudi meni se dopade ime, pa vidim da se res numerološko ujema.
če se ti da pogledat še za ime moje pupike?plissss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
žana čeh,

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 3610
23.7.2008 12:47:30   
bambi14
IZVIRNO SPOROČILO: dojenč

anaya-vse naj naj

bambi-tudi meni se dopade ime, pa vidim da se res numerološko ujema.
če se ti da pogledat še za ime moje pupike?plissss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
žana čeh,

poglej na  http://portal.baby-center.si/PortalSLO/DesktopDefault.aspx?tabindex=2&tabid=361
in na

http://numerologija.hladnik.net/

če se ujem z datumom rojstva.....

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 3611
23.7.2008 12:49:37   
Tamy30
ojla punce, sem s prvega pregleda CTG-ja.
Ful fajn je bilo 20 minut za poslusat srcni utrip tamalega. Zdravnik je bil tudi zadovoljen
Erin naslednji teden 28. 7. imam naslednji pregled CTG-ja in tudi UZ.
sandra123 tudi moj busi ne zaostaja veliko. Moj busi je velik 119 cm. Tamali je ze kr velik nad tisto krivuljo v materinski knjiziciuser posted image
vilika tudi mene malce boli koleno, no poleg leve noge od ritke navzdol, me je vceraj se v desnjem kolenu prijelo, se dobro da ko sem sla po stopnicah sem se prijela za ograjo...je tako kleknilo brrrr
bambi14  hehe, sem se malce nasmejala, jaz sem si tudi kupla olje za masazo presredka, pa sem namrec pozabla da imam pred sabo velik trebuh, pa je zelo tezkouser posted image moj se mi je ze ponujal, pa sem jaz prej zaspalauser posted image aja ultiva pa v Mb ni mozna. Sem se ze pri dveh ginekologih pozanimala pa niso nic vedlio njej, tako da je ziher nimajouser posted image

Berem in berem teh 10 strani od vceri pa se sprasujem kaj le neki je s cebrco no, zdaj pa le preberem da je rodila. Cestitke novi mamiciuser posted image user posted image user posted image
anaya vse najboljseuser posted image user posted image user posted image
Evo pa mi je uspelo vse prebrat, bravo jazuser posted image user posted image

Mejte se skrajno lepouser posted image

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 3612
23.7.2008 13:09:18   
buhtlčk
vilika tud mene kolena juser posted image , sam je to zih zarad teže, pa mogoče dodatno ker se vezi mehčajo, al kako že.
Mi je pa čudno, da me desna rama že en teden tud boli. Sm najprej mislna da je od laptopa (obvladam vse poze na kavču, stolu na terasi, za mizo...in ne uporabljam miške, ampak vse prste :)), sam že par dni vse to treniram z levo roko, pa ni nč boljš, zvečer že ne vem, kako naj jo postavim. Dvomim pa, da je to od nosečnosti ?!user posted image

(odgovor članu Tamy30)
Neposredna povezava do sporočila: 3613
23.7.2008 13:11:17   
buhtlčk
aja ena je pisala od štetja števila objav (žal se ne spomnem kera, bella?)
- vedno pri vseh postih pokaže končno število objav in ne tisto, kjer je bilo pisano (tako da pri prvi objavi ne napiše 1 ampak recimo 455), vsaj men se tko zdi

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
23.7.2008 13:13:39   
matejchi
dojenč pa navadi jo, da se bo predstavljala najprej z imenom in pol priimkom, sploh pa da bo izgovorila h na koncu priimka... mal mam časa, pa sem prec porajtala... če bo najprej priimek in pol ime pa še brez h....

bambi tebe pa res mal matra... pomoje je res dol kot sahara.. si pa predstavljam, da si  grem zdajle masirat.. bi zgledalo kot opica v živalskem vrtu, samo da se ona po navadi po glavi praska....

Sem pa naredila en velik sprehod in nosečnic kot trave... sem pol rekla prjatlci zraven (itak tudi z vozičkom), pomoje je to krivo to, da smo svoje prosile, če grejo z nami za miklavža pa za nov let nabavlat pa so rekli, raje te dobr nabrišem in me pa itak zmeri na vse pristanemo... zdaj pa smo tam ko smo...

upam da mi katera ne zameri, ker malo nakladam, bambi take smo a ne... čeprav sem že dolgo ven iz MB mam še zmeraj nekaj "štajerskega".

Zdaj grem pa malo počivat, preden pride mali iz vrtca, ker sem resnično "scentrifugana".

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu Tamy30)
Neposredna povezava do sporočila: 3615
23.7.2008 13:15:28   
matejchi
buhtlčk a si pol Kamasutro preštudirala al kako, da obvladaš vse poze na kavču? In katero nam priporočaš, če bi nam slučajno bilo namenjeno, da damo kamelje ustnice na razstavo?

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3616
23.7.2008 13:16:08   
bambi14
Sem pa naredila en velik sprehod in nosečnic kot trave... sem pol rekla prjatlci zraven (itak tudi z vozičkom), pomoje je to krivo to, da smo svoje prosile, če grejo z nami za miklavža pa za nov let nabavlat pa so rekli, raje te dobr nabrišem in me pa itak zmeri na vse pristanemo... zdaj pa smo tam ko smo...

hihihi,.....aja mene samo razganjauser posted image user posted image user posted image ,.....da ne bo za miklavža letos istouser posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3617
23.7.2008 13:18:47   
anita goitan
user posted image user posted image user posted image ma kake imate, face ste.
No ko smo že pr tej temi, je zelo podobna oz se gre za isto stvar:
a si katera masira presredek?? Jaz sem si ful zagnano kupila uno olje od Welede in sedaj je še vedno tam na omariciuser posted image

No če ima katera s tem izkušnje, v smislu da je že pri prdhodnih porodih to počela, jo lepo prosim za nasvet, al je vse skupi en nateg in bom olje uporabila kaj pa vem zakaj, za mehčanje trde kože na petiuser posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3618
23.7.2008 13:20:04   
anita goitan
user posted image user posted image user posted image user posted image bambi, moj je Gorenjc je prej pohitu, že v začetku novembra, tako da je bila tišina ob Sv.Miklavžu, vsaj kar se daril tiče, nastavli smo pa itak tud za Miklavžauser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3619
23.7.2008 13:27:48   
matejchi
anita mislim, da ti bo nateg bolj nucal za presredek kot krema al olje... vsaj za dušo če druga ne...

Drugače pa na kako xxx stran pa olje v roke... samo pomoje je bolje, če ata pomaga.. natur je najbul.

RD RR

Neposredna povezava do sporočila: 3620
23.7.2008 13:29:44   
buhtlčk
matejchi temu res lah rečeš LapTopKamasutra user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
23.7.2008 13:35:11   
bella02
user posted image user posted image user posted image cebrca, čestitke za malega princa! Vidva pa uživajta v vlogi mamice in očita!!!user posted image user posted image

naty, user posted image user posted image user posted image , vse bo uredu, boš videla

buhtelčk, fora je v tem, da če objaviš nekaj postov zapovrstjo, se ti šteje kot eden in ne vsak posebej

matejchi, user posted image user posted image user posted image , za miklavža sem bila že polna user posted image user posted image user posted image , sam res dobra razlaga user posted image user posted image user posted image

bambi14, letos ga raje popelji v trgovino za miklavža in se za veliko noč raje pogajajta o tem, al nabrisat al ne, boš vsaj pošteno zadihala po prvem user posted image , user posted image user posted image user posted image

A nam je res to že tolk na možgane udarilo? Ne morem verjet!

Sicer pa sem imela danes pregled. G je že čutila glavico in da sem odprta 2 cmuser posted image . To lahko pomeni, da bomo počasi šli. Kdaj bo to, pa se mi ne sanja. Mi je pa še naredila UZ in po tistih meritvah smo blizu 4kg user posted image , pa upam, da niso točne. Je pa bil oči težak čez 4 kg, tako da verjetnost obstaja. Sem večkrat slišala, da napovejo težje user posted image , kot potem so. Upam lahko, mar ne?

Erin, pri kg spremeni v 18+, naslednjio pregled pa imam 29. 7., če me kaj ne prehiti.

Lepo popoldne, bo zvečer kar dost za brat, saj je vreme slabo. Meni je všeč, da ni vroče. Fajn bodite!!!

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 3622
23.7.2008 13:38:27   
anita goitan
bella02user posted image za pregled in 2cm!!! Aha sedaj te bomo skoz čekirale, ej pazi nase!

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
23.7.2008 13:39:47   
ozziebo
Anaya, vse naj naj

user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
23.7.2008 13:39:55   
bella02
Se bo treba kar odklopit, grmi tam nekje zadaj! 

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?