bambi14
|
...čestitke,. ..no pa smo dobili prvega levčka in jaz sem navijala za , ker jih letos se mi zdi rahlo primankuje. Mi2 sva se odločila, da bo najina tudi imela 2 imeni. Torej ime bo ELA NINA. Zakaj? Moj tast ima tu prste vmes, ker nonstop sprašuje kako jo bo on klical, ker mu ELA ni všeč in ker sva že nekaj časa nazaj s debatirala kakšno bi bilo možno drugo ime sva se odločila za NINO. Numerološko je super in paše z priimkom. Izračun pravi to: Število imena: 9 Oseba je ljubitelj umetnosti, glasbe, potovanj. Humanitarna in radodarna oseba, ki potrebuje spoštovanje. Število osebnosti: 1 Drugi ljudje ga/jo dojemajo kot drzno, samostojno, ustvarjalno, tekmovalno osebo, ki ima zelo močno voljo. Število srca: 8 Notranja občutja in talenti ga/jo vodijo, da vzame stvari v svoje roke in svoj trud usmeri v pridbivanje denarja, moči in uspeha. Otrok s številom imena: 9 Že novorojenčki s številom imena 9 verjetno sanjajo o odkrivanju sveta. Morda vas bo presenetilo, ker boste prej kot ste pričakovali zaskrbljeni, ker ne boste vedeli, kje se vaš malček potika. Otroci s številom imena 9 že zelo zgodaj pogumno odracajo v neznano, da bi odkrili kaj novega. Otrok s številom imena 9 je odprt in prijateljski, zato pripelje domov vse svoje vrstnike, tako kot tudi vsako izgubljeno ali zapuščeno žival, ki jo najde. Verjetno se boste morali ugrizniti v jezik, ko ga boste opazovali, kako s psom deli svoj sladoled in mu raje pripravili 2 sendviča za malico, ko gredo s šolo na izlet, saj tudi to rad deli. Je učiteljičin ljubljenček in si nikoli ne prisluži črne pike. Na koncu leta verjetno ne bo prinesel domov vseh svojih šolskih potrebščin, ker jih je razdal prijateljem, bo pa zagotovo nosil kar največ zaslug za prvo mesto, ki ga je njegov razred dosegel v akciji zbiranja starega papirja. Geografija je njegov najljubši predmet, zato mu v sobi visi ogromen zemljevid sveta na katerem so zaznamovani vsi kraji, ki jih želi obiskati. Je dober po srcu in rad pomaga. Ko boste stari in sivi vam bo v zadovoljstvo spoznanje, da je vaš otrok prispreval k temu, da je svet postal boljši. No fajn, če bo vse to držalo. Sicer pa za ime ELA že vsi vejo in bo drugo ime najbrž presenečenje,...posebaj za tasta. hihi
|