|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 1. del
23.7.2008 13:23:45   
barbaw
tilči pri nas imajo otroci v vrtcu zobozdravnika in verjetno bi tudi pri vas mogli imeti. Naš je imel malo pred tretjim roj. dnem sistematski pregled.

Estrella ti pišem zasebno.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
23.7.2008 14:29:36   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: tilči
Vprašanje: tiste, ki imate triletnike ali starejše?
ali ste že imeli posvetovalnico in zraven še zobozdravnika? enkrat sem klicala v ZD, pa je rekla, da naj počakam na vabilouser posted image .Rada bi ga že prej vpisala, da se privadi, ker takrat, ko bo pa dobil vabilo, pa sigurno ne bo hotel odpreti ust.
Sem brala zdravstvene pravice otrok in jim baje pripada pregled že prej.
Ali pa so v Kranju tako zanikrniuser posted image
Potem pa jamrajo, kako imajo otroci slabe zobe.
Ali katera pozna kakšnega otroškega zobarja v okolici Medvod ali Šentvida

Ja, moja mala pika je imela sistematskega ob treh letih letos junija. Je pa že od prej bila navajena zobarja, ker je hodila z veliko piko na preglede in je zobozdravnica tudi njo vsakič malo posedla na stol, da ji je pokukala v zobke user posted image

Žal za vaš konec ne vem nič uporabnega... user posted image

~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
23.7.2008 14:31:21   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@
Dobro jutro user posted image

Na nakazilo "nagrade" ob rojstvu novorojenčka (od občine) pa tudi mi še čakamo - odločbo imam že dober mesec doma.

Ja saj pričakujem nakazilo enkrat do novega letauser posted image user posted image user posted image , glede na to, da so pacali cel mesec in pol odločbo. Moram res iskat pošto, da vidim kaj notri piše. Mogoče pa je naveden datum izplačila.

Ne moreš verjet: danes debatiramo o tem in jaz najdem v nabiralniku med položnicami pošto z občine, da so mi danes nakazali user posted image  Moram potem na spletno banko pogledat, če je res user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
23.7.2008 14:32:52   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika
Pa komaj jo cartam...so mi včeraj lojnico zamašeno na rami operirali in me zdaj vse tako boli...sem bla prej na prevezu in mi je razdražil tako da trenutno tulim od bolečin...user posted image  Sem rekla da bi šla raje  še enkrat rodit kot tole...user posted image  mam kr globoko ene centimeter pa pol in dva v širino, ...kakšna luknja...upam, da ne bom mela prevelike brazgotine...user posted image

Upam, da te kmalu neha bolet, tole se kar grozno sliši user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
23.7.2008 14:50:23   
aurora28
Čmrlika upam, da se tvoja rama čimprej porihta.

Hvala Barbaw in Estrella* na odgovoru. Bom videla, če ne bo še dolgo user posted image bom poklicala Jurco in bom videla kaj bo rekel user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
23.7.2008 15:11:32   
barbaw
Zdaj em videla reklamo za Fixieske in jih moram spljuvat user posted image  Nam premočijo vsaj enkrat dnevno. Pasplohni fejst namočena plenica, pa ne drži vode. user posted image  Še dobro, da seem jih dobila, ker drugače bi v luft skakala. Edino Pamperske in Babyloveove plenice mi zaenkrat niso spustile. Do Muellerja pa še nisem prišla. Me je vreme zafrknilo.

Moja škratka oba spita. Smo hoteli iti danes v park pa je kislo vreme. Sicer ne vem kako to zgleda sama z dvema, enkrat pa moram tud to probat. Do naše trgovine sem šla sama z obema, v mesto pa še ne. Je namreč bit ati vedno z nami, zdaj pa dela cele dneve, ker je še sodelavec na dopust in dela sam.

Čmrlika user posted image . Da se ti tole čimprej pozdravi.

Otroci mi spijo, me pa sušilni kliče. user posted image  Nikol ni miru. user posted image  Včasih se vprašam zakaj imamo moške. user posted image  Moj je včasih doma pa je kot da ga ni. Se zavleče kam, pa sem "sama". Za škratka pa je itak samo mami. Maja pa pač pade zraven, ker je odvisna od mene.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
23.7.2008 15:12:10   
barbaw
Vidim, da moram napolnit baterije v tipkovnici. user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
23.7.2008 15:20:58   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw
Moja škratka oba spita. Smo hoteli iti danes v park pa je kislo vreme. Sicer ne vem kako to zgleda sama z dvema, enkrat pa moram tud to probat. Do naše trgovine sem šla sama z obema, v mesto pa še ne. Je namreč bit ati vedno z nami, zdaj pa dela cele dneve, ker je še sodelavec na dopust in dela sam.

Boš videla, da je čisto ok user posted image  Jaz grem velikokrat kam (v knjižnico, v trgovino, na sprehod, kam z avtom,...) sama z malo piko in malim princem, ker hoče večja ostati doma, in ni nobene panike user posted image  Mala pika je tudi tako pozorna, da zna v avtu svojemu bratcu dati dudiko, če je treba, ker sta oba zadaj user posted image

Sem pa malo piko navadila, da se vedno prime za voziček in je zdaj postal to čisti avtomatizem user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
23.7.2008 15:35:22   
Estrella*
barbaw: imaš zs!!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
23.7.2008 16:00:56   
Estrella*
Špelin@: no, a je blilo kaj od občine? So pa dobri, da pošljejo celo obvestilo: za nepotrebne stvari si delajo stroške, namesto, da bi za druge bolj pomembne stvari primaknjli kaj cvenka.

Anitka: Kako preživljaš dan , sotrpinka? Meni je čez dan kar ok, ker ga itak ni po cele dneve doma, mi pa zvečer kar manjka njegova pomočuser posted image user posted image user posted image  Sploh ne morem normalno zaspat ko sem sama, se kar naprej zbujamuser posted image

čmrlika: upam, da bolečine ponehajouser posted image user posted image user posted image user posted image  

Joj, sem tud šema, šele sedaj sem opazila na tickerju, da je moja ALČI stara danes 2 mesecauser posted image user posted image user posted image  Še malo, pa bomo iz ta hudga venuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3285
23.7.2008 16:16:19   
špelin@
Špelin@: no, a je blilo kaj od občine? So pa dobri, da pošljejo celo obvestilo: za nepotrebne stvari si delajo stroške, namesto, da bi za druge bolj pomembne stvari primaknjli kaj cvenka.

Je nakazano user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3286
23.7.2008 16:17:05   
špelin@
Joj, sem tud šema, šele sedaj sem opazila na tickerju, da je moja ALČI stara danes 2 mesecauser posted image user posted image user posted image  Še malo, pa bomo iz ta hudga venuser posted image

user posted image user posted image  za dopolnjena 2 meseca!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3287
23.7.2008 16:20:03   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Je nakazano user posted image

Juhuhuuuuuuu!!!!Še obstaja upanje zameuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
23.7.2008 16:56:37   
katy82
Čau mačkice me se še kr same borimo očko pride dans ponoč domov jutr ma pa že nočno tko da lahko nanjga računam v petek popoldan šele,k se bo mal naspal.
Taščica je še vedno užaljena,včer mi je hotla predavat kako jo je njen lastni otrok prizadel pa sem jo lepo ustavla,da je to med njima in da se jst v to vtikala ne bom.no je dodala da tega pa ona še dolgo ne bo pozabila pol pa utihnla k je tast pršu noter k je po moje slutu da se hoče neki name spravlat.Mislm da jo boli da se noben ne zmeni zanjo in da ji ne da noben prav ona bi pa to rada eno potrditev.Sem mojmu povedala in mu tud rekla da jst ne komentiram njej nč k je itak brezveze,se bosta že pomenla k pride domov.Se pa prav vid da mi hoče slabo vest vzbujat sam mi niti na misel ne pride da bi se s tem ubadala k jst mam čisto vest.
Špelina upam da ti pralni stroj dobro služi,je že dal "krst" skozi?Jst mam whirpoolovega in sem ful zadovoljna je bil v mercatorju lani septembra okol 400 evrov pol sm pa še sušilc dobila za podoben denar od iste firme pa res delata k urce.
Smo se pa z mojim bratom zmenil da bomo mel krst skupi in sicer konc avgusta čeprav bi men bolj odgovarjal  konc septembra sam kaj čmo če ni druge variante.Zdej me pa zanima zarad oblekce kaj boste ve nardile a jo boste kupvale al sposodle?Jst ne vem kaj naj z njo pol delam k je res ne bom  več rabla.

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

Neposredna povezava do sporočila: 3289
23.7.2008 17:17:54   
valentina2006
ALČI stara danes 2 mesecauser posted image user posted image user posted image  

user posted image   Č E S T I T K E  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3290
23.7.2008 17:25:49   
valentina2006
špelin@: user posted image  user posted image  user posted image  za nakazilo...

Čmrlika: user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ... čimprejšnje okrevanje.

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
23.7.2008 17:25:51   
aurora28
Čestitke Alči! user posted image user posted image user posted image

Bravo Estrella* za nakazilo user posted image . Meni bi tudi prišlo prav še kakšno nakazilo. user posted image
Kdaj imate krst? Mi ga imamo 7.9. in bomo skupaj s krstom praznovali še od mojga user posted image rojstni dan, ki ga ima 6.9. , na krst pa jih bo povabljenih okrog 26. user posted image
Sem pa danes Galu kupila prve čevljček, zgledajo kombinacija copatki čevlji , so bež in na vrhu imajo polžeka, te bo imel za krst. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3292
23.7.2008 17:41:38   
eole
pozdravljene.
se na hitro oglasim, ker se mi sedaj pa čisto zares selimo in smo do vrha v škatlah . pa tudi net nam bodo kmalu tukaj odklopili.
mi gre pa ta selitev čisto počasi.. vsak dan spraznim po en predal,. user posted image

tan7- si predstavljaš kako jaz čakam glavn nagrado, ko naša user posted image kaka na pet dni.. pa še to z mojo pomočjo..user posted image

dojenje - moram se pohvalit malo.. zadnj tri dni se samo še dojiva. sem ji zvečer ponujala tudi flaško s svojim mlekom, pa ga ni hotela. tako imam sedaj že tri dcl svojega mlekca za zmrznit.. upam pa, da je dovolj in da bo lepo napredovala. upam, da so se vse muke v zvezi s tem dojenjem splačale..

Neposredna povezava do sporočila: 3293
23.7.2008 17:43:44   
Estrella*
Aurora: prvi čeveljčkiuser posted image user posted image To bo šarmiral na krstuuser posted image  Si mi dala dobro idejo, mi bi lahko imeli krst na ljubijev RD, 14.9. je ravno nedeljauser posted image Moram to omenit še njebu, če bo za. Ma, pri teh devicah nikoli ne veš kako odreagirajouser posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
23.7.2008 17:48:02   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: eole

pozdravljene.
se na hitro oglasim, ker se mi sedaj pa čisto zares selimo in smo do vrha v škatlah . pa tudi net nam bodo kmalu tukaj odklopili.
mi gre pa ta selitev čisto počasi.. vsak dan spraznim po en predal,. user posted image

tan7- si predstavljaš kako jaz čakam glavn nagrado, ko naša user posted image kaka na pet dni.. pa še to z mojo pomočjo..user posted image

dojenje - moram se pohvalit malo.. zadnj tri dni se samo še dojiva. sem ji zvečer ponujala tudi flaško s svojim mlekom, pa ga ni hotela. tako imam sedaj že tri dcl svojega mlekca za zmrznit.. upam pa, da je dovolj in da bo lepo napredovala. upam, da so se vse muke v zvezi s tem dojenjem splačale..

user posted image user posted image user posted image  za dojenje. Mi2 se tudi 2 dni samo dojive in si nič ne črpam. Zaenkrat nama kar gre, včeraj je še trmarila, danes pa je šlo kar gladko. Zgleda , da mave kar podobne trmice: pri papi in pri kakiuser posted image

Kam se pa seliš????

(odgovor članu eole)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
23.7.2008 18:15:23   
katy82
Estrella a si boš nabavla tisto banco? Jst jo dobim v petek pa kumi čakam da malo fračko skopamo noter.Vse naj naj tvoji frački za dva mesecauser posted image
Čmrlika upam da bolečine kmalu minejo probi kak lekadol vzet včasih tud pomaga.
Aurora mi mamo krst 30.8. lepo da boste skup praznovaluser posted image

Najbrž ste spregledale moje vprašanje glede oblekic:A jo naj kupim čeprav ne vem kaj naj z njo potem al si jo sposodim?Kaj boste ve nardile?

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

Neposredna povezava do sporočila: 3296
23.7.2008 18:24:08   
aurora28
Katy jaz bom Gala oblekla v oblačila, ki jih bo lahko še po krstu ponosil. Zdaj če hočeš praktično potem je bolje, da ji kupiš oblačila za večkratno uporabo, kot pa obleko, ki je več ne bo mogla nositi. 

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
23.7.2008 18:43:39   
tilči
Ali katera že uporablja kengurujčka? Jaz sem ga dala danes za probo noter, glavo ima dobro podprto, edino za hrbtenico ne vem, koliko je dobro.Mislim, da bo ravno na morju prišel prav čez en mesec. Se bomo lahko vsaj sprehajali, ko je tak super vreme.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
23.7.2008 18:48:46   
aurora28
A pustite da malček gleda tv? A je to sploh pametno?

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
23.7.2008 18:56:17   
valentina2006
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Najbrž ste spregledale moje vprašanje glede oblekic:A jo naj kupim čeprav ne vem kaj naj z njo potem al si jo sposodim?Kaj boste ve nardile?

katy82: Tud sama sem se že spraševala kaj oblečt. Najboljš je neki tazga kupt, da bo user posted image  lahko kasneje ponucal... da ni samo za 1X.

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?