|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčice 2009
22.7.2008 15:45:29   
sunny24
Punce moje, danes sem se pa zjutraj, ko sem vstala, tako vstrašla. Sem šla lepo na WC, se obrišem in zagledam krvav madež na papirju. Totalna panika, zbudim mojga, kličem G in itak sem letela tja. Nardijo UZ in je vse v redu, srček bije, je pa v maternici neki krvi, ki pa ne ogroža ploda. Se mi je kar kamen odvalil!!!!! Je rekla G, da to se bo nekako čistlo še ene 2-3 tedne, da pa ni panike. Da pa naj nardim paniko, če bo krvi kot 1. oz2. dan M.

diamantina in zorica, čestitke za pregled! user posted image user posted image user posted image

Pri nas pa je bil full sonček, zdaj se je pa ena taka fajn nevihta nardila, toča pada. Šit! Sej zaenkrat je majhna, sam upam, da ne bo kaj hujšega...

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
22.7.2008 15:50:27   
reckova
hej še moje poročilo iz pregleda. vse je super...me je ginekologinja "skregala" da kaj se meni ne zgodi ko nje ni. Sva se malo hecale pa full je ok, jo imam še raje kot prej. Tudi jaz še nisem prebolela toksoplazmoze kar me čudi. Sem pa spet videla dojenčka, saj je g rekla da more videt tega pikeca. In kaka akcija je bila: sploh ni mogla zmerit, ker je imel rekreacijo v trebuščku...pa smo se smejale. No velik ali pa velika je 4,75cm. lp

Neposredna povezava do sporočila: 1327
22.7.2008 16:00:57   
Katjusa
punce čestitam za pregled user posted image user posted image user posted image user posted image

Sunny sam da je vse vredu....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu reckova)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
22.7.2008 16:32:42   
cati
Zrdavo punce
2 dni me ni paotem pa rabim uro da preberem.
Čestitke vsem ki ste imele preglede. So že pikice velikeuser posted image user posted image
petrap dobrodošlauser posted image
zorica pazi nase in počivaj prav tako ti sunny

Lp
Cati

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
22.7.2008 17:24:15   
katyy26
Punce drage....
Men se pa ni izšlo...user posted image
So mi mogli nardit abrazijo ker plod ni rastel...user posted image
sem pa ok, je že moralo biti tako...
Lepo nosečnost vam želim in čim manj sekiranja....

Lp, Katarina

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
22.7.2008 17:33:33   
sunny24
katyy26...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Res mi je žal. Punca, drži se in da bi čimprej spet zagledala user posted image  in da bo takrat vse OK!!!!!

(odgovor članu katyy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
22.7.2008 17:54:46   
katyy26user posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
22.7.2008 18:08:26   
Katjusa
cati ja kje pa hodiš 2 dniuser posted image user posted image user posted image user posted image

katyy26 drži se in upam da kmalu dobiš svojo pikicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
22.7.2008 19:08:24   
zorica

katyy26 drži se in res mi je ful žal zate user posted image user posted image user posted image

sunny24  zakaj pa bi naj prišlo do krvavitve ?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
22.7.2008 19:20:41   
sunny24
Ojla.

Zorica, do krvavitve naj bi prišlo zato, ker je zraven naše pikice še ena prazna vrečkica in se sedaj lušči ven. Ni pa nč hudega, ker je precej proč od pikice.

Spet mi hoče delat slabo...user posted image  Kar naj mi dela, sam da bo s user posted image  vse OK... kak mazohist sem...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
22.7.2008 19:40:18   
Ajvy
Katty26...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
22.7.2008 19:41:25   
Ajvy
VSem, ki ste imel preglede čestitke za uspešnost...

Jst mam pa dons grozn slab dan.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
22.7.2008 20:00:24   
Pikica5
Katty26 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image  

Vse ceste, ki vodijo do želje človekovega srca, so dolge. Joseph CONRAD

Mi imamo pa tri sončke, dvojčka Taja & Maja ter malo Lano :)

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
23.7.2008 8:33:53   
Ajvy
jutro..najslabša noč....ne vem več kaj naj naredim, da dobim vsaj malo dostojnega nočnega spanca...je babi prišla TArjo čuvat, ker jst ne morem...sem se pršla samo pofočkat...zdej grem pa ajat....

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
23.7.2008 8:50:35   
diamantina
Jutro!

Katyy, žal mi je user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Želim ti, da te kmalu zopet obišče sreča.

Petra, dobrodošla!!!

Utrujena sem pa jaz tudi, tako kinkam čez dan da ni res. Včeraj je bila katastrofa, kar vrtelo se mi je ves dan, danes sem pa bolje spala in se tudi bolje počutim.

A kateri od vas tudi kdaj nenadoma vroče postane, ne hudo vroče, ampak tako, srednje. Meni kar zakuha včasih in vsa sem rdeča v obraz. Groza user posted image

Ajvy, zdaj bi se pa ja moralo končat tole, saj si že skoraj pri koncu 3. meseca. Upam in držim pesti, da bi šlo h koncu tole tvoje trpljenje.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
23.7.2008 9:11:27   
diamantina
Mi lahko ena pomaga: kam moram it na RR, da pridem do trakcev. Ko sem ga delala, sem šla po linku, ki ga je ena enkrat nalepila na forum, zdaj pa ne najdem tega sporočila, ne znam pa tudi do teh trakcev, rada bi si ga pa spremenila. Torej, kakšna je povezava do trakcev na RR? user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1341
23.7.2008 10:32:06   
Anonimen
kathyy26 user posted image user posted image user posted image  pa pozitivno v prihodnost še naprej

Mene pa zanima, če ima katera od vas tudi težave z vnetji in če to lahko kako vpliva na plod ali na nosečnost? Namreč od včeraj imam precej hudo vnetje, do svoje G ne pridem, ker je na dopustu - itak še do mojega 1. pregleda čez 2 tednauser posted image , vprašanje, če bom uspela do nadomestne, ker so vsi takooo zasedeni.

Torej, kaj poleg tampona z jogurtom in pazlujovosti pri čim manj sladki prehrani lahko naredim sama? In ali bo to dovolj, da ne bo škodovalo moji pikici?

Hvala za odgovore

Je pa za mano tudi ena neprespana noč. Pojma nima, zakaj nisem mogla spati, samo premetavala sem se.

sunny24, me veseli, da krvavitev ne ogroža tvoje pikice

pazite nase

LP A user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1342
23.7.2008 11:07:07   
cati
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

cati ja kje pa hodiš 2 dniuser posted image user posted image user posted image user posted image

Pri mami sem pa ni bilo računalnika.

katyy drži se user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
23.7.2008 11:09:47   
Katjusa
Anonimna, če ne moreš do nobenege g pejdi pa v lekarno in povej kako je stanje ziher ti bodo znal svetovat.... če je v zgodni nosečnosti vnetje nevarno za pikico ne vem vam pa da je moja prijateljica aprila izgubila otroka pri poroduuser posted image user posted image user posted image zaradi vnetja, ker se ji je to vnetje razširilo vse so plodovne vode in je prišlo do infekcije pri plodu.... ko je rodila otrok ni mel znakov življenja....user posted image user posted image user posted image , če bi trajlo vse skupaj še dlje bi se še ona okužla in lahko bi se končalo še bolj tragično kot se je......

diamantina ti ne znam pomagat....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
23.7.2008 12:08:15   
Anonimen
prijateljica aprila izgubila otroka pri porodu zaradi vnetja, ker se ji je to vnetje razširilo vse so plodovne vode in je prišlo do infekcije pri plodu.... ko je rodila otrok ni mel znakov življenja.... , če bi trajlo vse skupaj še dlje bi se še ona okužla in lahko bi se končalo še bolj tragično kot se je......

Žal mi je za tvojo prijateljico, to se res ne bi smelo zgoditi nobeni mami. user posted image user posted image
Ampak moja zgodba je lepša. Sama sem imela vnetje 1 dan pred porodom, dobila svečko, naslednji dan rodila pa je bilo vse bp. Pa me je tudi ful ful skrbelo.

Pazite nase in čimveč protibotičnih zadev imejte na jedilniku, da do vnetij ne bo prihajalo.

Anonimna user posted image ..pejdi v lekarno in reci za vaginalne svečke, mislim, da se jih da dobiti tudi brez recepta. Pa upam, da se hitro rešiš te nadloge. Pa ne pomaga samo da se mažeš z jogurtom spodaj, ampak tudi pojej kakšnega, saj ti bo uravnal PH. Torej hitro v štacuno po zalogo probiotičnih jogurtov.

LP

user posted image

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1345
23.7.2008 12:14:17   
sunny24
Diamantina just for you user posted image ...  http://www.ringaraja.net/ticker.asp

Vi ne morete spat, jst bi pa sam spala. Včeri sem šla spat ob 1h in sem vstala 20 min nazaj...In če ne bi bla že taka ura, bi še spala...user posted image

Ti probiotični jogurti pa baje res pomagajo pri teh vnetjih. Mene zaenkrat še nč ne martra, čeprav sem jih v preteklosti imela kar nekaj, sicer pa upam, da bom imela v user posted image  pred njimi mir.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
23.7.2008 12:22:12   
zorica

tudi jaz na srečo nimam težav s spanjem.Bi samo spala.Saj v bistvu nič drugega niti ne delam kot spim pa jem.Mam zlatega moža, pa mi ne pusti nič delati.Vse on raje postori, da sve s pikico le vredu.Nekaj izcedka še mam, pa to takega temno rjavega.Sedaj jem po štiri tablete dabrostona na dan in upam da mine.

Meni vreme ful odgovarja, da ni vroče.Je ravno pravšnje za spanje user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
23.7.2008 12:56:52   
Pikica5
Zdravo punce,

kako ste kaj? Mene mučijo te slabosti po dolgem in počeš, grrrr, ampak samo, da je z našima sončkoma vse vredu.

Katjuša boga tvoja prijateljica user posted image  moja mami je imela skoraj čez celo nosečnost (ko je bila z mano noseča) vnetja in se je tudi posteljica vnetla, ampak k sreči ni bilo hujšega, saj sem imela samo na rok vneto in izsušeno.

Ravno včeraj mi je sestrična povedala, da je od njenega sodelavec dobil punčko, ki pa se je rodila z nerazvitmi možgani, vodeno glavo in zleplenjimi končiči na hrbtenici in sedaj čakajajo, da ji srček preneha biti. Ubogi starši pa tako se se je veselili. user posted image user posted image user posted image

Vse punce, ki vas mučijo izcedki, želim vse dobro, naj čimprej minejo user posted image user posted image user posted image

Lep dan vam želim

< Sporočilo je popravil Pikica5 -- 23.7.2008 13:00:17 >

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
23.7.2008 13:12:41   
Pikica5
user posted image
user posted image     FEBRUARČKI 2009       user posted image        

PDP    Ime                (št. user posted image ,štuser posted image         Pregledi       NS  Starost          

user posted image 01.2.  Urša08           (št.user posted image 2, št.  user posted image 1)     01.07
user posted image 02.2.  TEDIGO          (št.user posted image 2, št.  user posted image 0)     25.07 (2. pr.) 24.07. 30 
user posted image 03.2.  mamutka        (št.user posted image 3 ,št.  user posted image 2)     prvi pregled
user posted image 03.2.  bara10            (št.user posted image 2, št. user posted image 0)     15.07 
user posted image 03.2.   LaraS             (št.user posted image x, št. user posted image x)      23.06
user posted image 04.2.  witto               (št.user posted image 1, št. user posted image 0)      
24.06
user posted image 05.2.  Ajvy                 (št.user posted image 2 , št.user posted image 1)      22.08. (2.pr.)           28
user posted image  05.2.  nina 166         (št.user posted image 2, št. user posted image 1)      30.06 (2. pr.)   
user posted image 05.2.  Nusa30           (št.user posted image 2, št. user posted image 1)      25.07. (2.pr.)            30
user posted image 06.2.  kk85               (št.user posted image 2, št. user posted image 1)      prvi pregled  
user posted image 06.2.  reckova          (št.user posted image x, št.  user posted image x)      22.07 (3.pr.)              

user posted image 07.2.  carmar           (št.user posted image 2, št.  user posted image 1)      24.06
user posted image  07.2.  Petrap            (št. user posted image 1, št. user posted image 0)     XX.XX                       24 
user posted image 08.2.  timy                (št.user posted image 1, št.  user posted image 0)     19.08 (2.pr.)  04.08. 28
user posted image 08.2. Maša 29          (št.user posted image 1, št.  user posted image 0)     29.07 (2. pr.)  
user posted image  08.2.  Nea                 (št.user posted image 4, št.  user posted image 2)     17.07.
user posted image  08.2.  diamantina     (št.user posted image 1 , št. user posted image 0)     02.09. (3. pr.)  
user posted image 10.2.  cati                 (št.user posted image 3, št.  user posted image 0)     30.07 (4. pr)  05.08.   28
user posted image  10.2.  Katjuša           (št.user posted image 2, št. user posted image  1)    29.08.            31.07    27
user posted image 11.2.  Želva              (št.user posted image 2, št.  user posted image 1)     prvi pregled
user posted image 14.2.  tanci29           (št.user posted image 2, št.  user posted image 1)     04.08 (2.pr.)  
05.08.   30
user posted image 14.2.  Kranjcanka     (št.user posted image ?, št.  user posted image ?)     04.07
user posted image 15.2.  micamuca   

(št.user posted image 1, št.  user posted image 0)     31.07                          27

user posted image 16.2.
  birdy               (št.user posted image 2, št.  user posted image 1)     
14.07            
05.08.
user posted image 16.2.  kayica24        (št.user posted image 1, št.  user posted image 0)     29.07 (3.pr.)               24
user posted image 17.2.  julija 30         (št. user posted image 1, št. user posted image  0)    28.07 (2.pr.)     
user posted image  19.2. zorica              (št.user posted image x, št. user posted image x)      03.07.     05.08.   
user posted image 20.2. maja83             (št.user posted image 2, št. user posted image 1)    14.07.             
11.08.    24
user posted image 21.2. naia                  (št.user posted image 1, št. user posted image 0)     10.07.

user posted image 21.2. Cvetka13        (št.user posted image 2, št. user posted image 1)      25.07. (2.pr.) 
user posted image 22.2. Pikica5           (št.user posted image 2, št. user posted image user posted image 0)   11.08. (2.pr.) 13.08. 21                            

user posted image 22.2. glen                   (št.user posted image 5, št. user posted image 1)     06.08.(2.pr.)      08.08.
user posted image  23.2. brkn83             (št.user posted image 1, št. user posted image 0)     17.07. 
user posted image 24.2. sunny24             (št. 2, št. user posted image 0)       19.8 (3.pr.)       14.08  
27
user posted image 26.2. piskot                (št.user posted image 2, št. user posted image 1)     21.08 (3.pr.)    
  14.08.
user posted image 26.2.  Deja                  (št.user posted image x, št. user posted image x)     24.07.(2.pr.)                 25  
user posted image  26.2. Anonimnauser posted image   (št.user posted image 2, št. user posted image 1)     06.08                           32   
user posted image 27.2. cita                    
t. 2, št. user posted image 1)     21.07. (2.pr.)
user posted image 27.2. jjasna85            
(št.user posted image 1, št. user posted image 0)    04.08.                         22            
user posted image xx.x. vesnozaver        (št.user posted image x, št. user posted image x)      07.07.  

VSEH SREČK NOSEČK NAS JE 40     user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image Z nami so pot začele: user posted image    

• kalaxy user posted image
  • nicnic user posted image
  • anonimna user posted image
  • loveforever user posted image
  • fortun user posted image
  • mariana user posted image
  • Rubinuser posted image
  • Fargesiauser posted image
  • Katyy26 user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:

PREGLEDI             user posted image   DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:

user posted image  NUHALNA SVETLINA    user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  
NOSEČNOST               user posted image
    ŠOLA ZA STARŠE
user posted image  
NOSEČNIŠKI KALK.     user posted image
VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  
MAMA.SI                    user posted image
  NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK            user posted image       VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo

TUKAJ                     TUKAJ 

user posted image

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
23.7.2008 13:41:31   
Anonimen
Punce hvala za vse nasvete. Sem ravno od osebne zdravnice, kjer so mi pregeldalo vodo - vse bp, za jutri sem si pa uspela zrihtati še pregled pri G - bom sicer verjetno čakala cel dan, ampak res si želim, da me pregleda in da končno izvem, da je vse OK in da začnem intenzivneje zdraviti moje vnetje - ponavadi nimam takih težav, zdaj pa kar naenkrat.
No, pa na poti iz službe skočim še po zalogo jogurtov, čeprav mi ravno ne pašejo najbolj - mah, spet razmišljanje o hrani. Mi je že slabouser posted image .

Katjuša - tole s tvojo prijateljico je pa res grozno. Si raje sploh ne predstavljam. POznam preveč žalostnih zgodb in jih skušam odmisliti, ker povečini, razen osnovnse skrbi za svoje in plodovo zdravje, itak ne moremo kaj dosti narediti.

(odgovor članu Pikica5)
  Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?