|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčice 2009
24.7.2008 20:27:43   
NaTaŠa*
Ja sem vedla sem pa napisala tisto kar mi je prvo na misel pršlo. Ker sem z eno roko tipkala z drugo pa user posted image hranila.

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
24.7.2008 20:33:14   
Ajvy
Kaj Tedigo se še ni javla??

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
24.7.2008 20:37:10   
zorica

No moji izcedki so take čokoladne barve, pa kot kake nitke so včasih vmes.Mam pa še eno super novico.Doma imam angelsaund in sem maloprej poslušala, kako moji pikici bije srček user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sem tako vesela.V navodilih sicer piše, da se najlepše sliši tam od 12tedna, no jaz sem sedaj začela z 10t.

To je nepopisen občutek.Bije pa res tako hitro, da ga ne moreš zgrešiti,....Se pa moram smejati, ker sem vedno imela občutek da je pikica precej više, je pa tik nad sramno kostjo user posted image

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
24.7.2008 20:39:25   
TEDIGO
PUNCE MOJE HAVLA ZA PESTKE...PRIDNO STE JIH DRŽALE IN JE POMAGALO!!!user posted image user posted image user posted image

Z mojo pikico je vse vredu, velika je že 6,5 cm (8,7 cm z nogami) in sem tako vesela, najraje bi vpila na ves glas!!!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
24.7.2008 20:43:24   
TEDIGO
drugači pa sem tako pozna, ker sem malo pasla očke v Rudniku-za nosečnice in naše pikice...saj veste malo za dušo....
hvala hvala hvala ker ste držale pestke!!!

(odgovor članu TEDIGO)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
24.7.2008 20:51:52   
sunny24
Tedigo, bravo!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TEDIGO)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
24.7.2008 20:55:35   
sunny24
Zorica, si pa zdej lahko pomirjena, ker veš, da je s tvojo pikico vse OK!

Jst bi tudi mela ta angelsound, kolk to stane? Kje se lahko kupi? Morm čakat na NS še 21 dni in mi je to full preveč, da nevem nč, kako kaj z mojo pikico. Kak firbec sem!user posted image

Kaj vi boste vprašale za spol? Midva še neveva kaj bi. Po eni strani bi vprašala, po drugi pa nevem. Sicer pa imava oba občutek, da bo pupika...

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
24.7.2008 21:04:56   
zorica

sunny 24 za AS sem dala slabih 70 EUR in ni mi žal, kupila pa sem ga v baby centru.Kupila sem ga že, ko sem bila v 6t kar je itak daleč prezgodaj.Ampak ta današnji občutek, ko sem sedela v tišini z zaprtimi očmi in poslušala srček svoje pikice,...Ne morem enostavno opisati z besedami.Ti ga res toplo priporočam - pravzaprav vsaki.
Če pa malo povprašaš naokoli, pa lahko najdeš tudi kakšnega rabljenega.

Tedigo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za uspešen pregled.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
24.7.2008 21:58:46   
sunny24
Kje se skrivate?

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
24.7.2008 21:59:42   
Urša08
Tedigo user posted image user posted image user posted image user posted image za uspešen pregled.

Punce jaz šibam jutri na dopust. Se tipkamo čez 10 dni.

Lepo se imejte, čuvajte svoje user posted image , pa same lepe novičke morjo bit, ko pridem nazaj.

lahko nočko user posted image

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
24.7.2008 22:03:34   
sunny24
Eno vprašanje...Kam prekopiram tisto kodo, ko hočem nardit angleški "ticker", tistega, kjer je nairsan baby v bušiju in piše dneve do konca nosečnosti? Vem, da nekam v profil, sam nevem kam...

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
24.7.2008 22:08:21   
michell
Lepo pozdravljene punce,
najprej bi rada vsem lepo čestitam user posted image  user posted image .

Če me sprejmete med se bi se vam rada pridružila.

Danes sem bila pri G na prvem pregledu, in je potrdila mojo nosečnost. V materinsko so mi rok napisali 12.3.09. Na UZ je pa G vidla, da je še tako majhno, in da ne ustreza velikosti 7 tednov ampak 4-5. Zato me je naročila na ponovni pregled čez en teden.  Zdej me je pa malo strah, da ni kaj narobe, da ne raste in se ne razvija tako kot bi se moralo.
Sicer je rekla, da sem verjetno zanosila kasneje kot 14 dni po M, glede na to da sem imela precej neredne je možno, da imam ovulacijo kasneje kot je "normalno". Pravi, da je sicer vse pb in normalno ampak mene je full strah, in komaj čakam naslednji teden, ko bomo vidli a raste in ali sem res kasneje zanoslila, ali pa je kaj narobe.

Drugače me pa boli trebuh v spodnjem delu (kot pred M), imam vrtoglavice, visok pritisk in zvišan srčni utrip. Tko, da je rekla da bom morala slediti in zapisovati pritisk vse do naslednjega pregleda. Potem bomo pa vidli.

No toliko za zdaj, upam da bo moje dete do naslednjega tedna zrastlo in da bo vse OK.

Lepo se rihtajte in veliko se smejte.

Pozdravček

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
24.7.2008 22:12:30   
sunny24
michell, itak, da te sprejmemo! Naj te potolažim, da sem tudi jst pozno zanosila, se tudi meni križa PDP po ZM in UZ za 13 dni. Pač imamo pozne O.
Ne sekiri se preveč in uživej, držim pa peti, da bo na naslednjem pregledu vse OK!!!

(odgovor članu michell)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
24.7.2008 22:14:03   
michell
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Oh sem šele sedaj pogruntala, da sem mi nekam mudi in da bi rada rodila en mesec prej.

No vam pa vseeno vse najlepše in upam, da ne boste prehitevale tako kot jaz.

Pozdravček

(odgovor članu michell)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
24.7.2008 22:16:59   
user posted image user posted image Tedigo čestitke za uspešen pregleduser posted image user posted image

Michell tebi pa dobrodošlicauser posted image user posted image user posted image ja no vidiš mogoče si res kasneje zanosila in boš drug teden prišla z samimi dobrimi novičkami k nami a ne samo pozitivno pa bo držim pesti in pošiljam ti user posted image user posted image user posted image za srečo...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu michell)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
24.7.2008 22:17:52   
sunny24
No, sej če si kasneje zanosila in ti gre 14 dni navzkriž, boš lih pr februarčicah pristala....user posted image user posted image user posted image

Te

(odgovor članu michell)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
24.7.2008 22:21:57   
michell
No ja bomo videli. Pa sej konc koncev bo tako vseeno važno je da bo vse ok, a ne?

Pofočkala sem se pa na obeh  koncih tako, da bom mela saj malo več družbe user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
25.7.2008 7:25:23   
Ajvy
TEdigo....bravo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zorica,...super za angelsound....user posted image user posted image user posted image user posted image

Sunny..midva ne bova vprašala za spol...a vidva mislita , da bo pupa???

Uršaa..lepo se imejte na morčku....

Sunny...spodaj pod tem kvadratkom, kamor bi rada ti kopirala ticker, piše- nekaj v zvezi s tickerji- ne moreš sfalit...al ti je že ratal....

MIchel...dobrodošla med user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu michell)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
25.7.2008 7:28:25   
Ajvy
Sem pozabila napisat, da sem spala kot polhek, z vmesnim zbujanjem...včeraj mi je bila slabo za znoret....pa ni htelo it ven..upam, da bom danes dan malo lažji- vsaj kar se slabosti tiče....
KAj vam najbolj paše jest....men paradajzuser posted image , pa sploh nisem njegov ljubitelj...ampak kaj čmo...jem ga pa z velikim užitkom....

Punce, katera stvar te požene na wc..če ma katera kako dobro idejo je bom izredno vesela, ker nisem šla že kak teden.....hvala vnaprej...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
25.7.2008 7:47:40   
NaTaŠa*
Ajvy- probaj z Donatom, suhe slive namoči v kozarec čez noč in zjutraj na tešče popij. Meni je tole pomagal.

LP

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
25.7.2008 8:39:50   
Nea
Popapcaj kakšen kivi, al pa spij mlačen pomarančni sok. Ziher bo pomagalo

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
25.7.2008 9:22:16   
tanci29
dobro jutro user posted image ...

jaz in moja dva user posted image , smo pravkar odplesali ene par komadov, je blo prav luštno. erik ful uživa kadar pleševa.

tedigo bravo za pregled in da je vse ok...juhuhu...
avjy ti se mi pa prav smiliš z tvojimi slabostmi...meni je blo slabo in sem se počutla ful slab otno včasihsam tole kar se pa tebi dogaja je pa že preveč...drugače pa meni tudi ful paše paradajz..ampak ga mam tud tko rada
michel čestitke za user posted image
sunny midva tudi ne bova vprašala za spol..tudi prvič nismo in mi je bilo super..ampak vsak pa svoje...

kam pa kej hodite na dopuste..mi mormo še kej rezervirat, pa sploh ne vem kam bi šli...gremo pa v začetku septembra...dejte mi mal idej...lp

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
25.7.2008 10:07:35   
glen
Punce
Javljam se vam po slabem tednu,ker sem bila od pon. v bolnici.
V pon zjutraj sem se zbudila in ko sem šla na wc je bil na papirju čokol.rjav izcedek.
Taka panika me je(3ss),da sem tamalo v vrtec peljala in šla takoj v bolnico.
Hvala bogu je s pikico vse o.k. ampak so me zadržali za en dan na opazovanju zaradi prejšnjih splavov.
Izcedka že pop. ni bilo več,gin. mi je rekla da mi je najverjetneje kaka mala žilica počla.
Vzeli so mi kri,bris in vodo in vse je o.k.,sem pa začela ful bruhat,tako da so me zadržali do danes,ker sem vse zbruhala kar sem v usta dala.
Danes je malo bolje,tako da sem prosla če grem lahko domov,pa so mi dovolili,če pa bo spet taka kriza naj se vrnem.
Kako ste ve?Je kaj novega?
Lp

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
25.7.2008 11:19:24   
sazi
Pozdravljene punce, končno se vam predstavim z mojimk nickom in nisem več Anonimna user posted image ..

Namreč včeraj sem imela 1. pregled. Sem ravno napolnila 9 tednov. Detece je veliko 2cm in naj bi prijokalo na svet 24. februarja. Naš malček vsake toliko z nasmehom na obrazu pove, da ima mami v trebuhu dojenčka, v zanosu pa potem razlaga, kako zeloooo bo veeeeelik - dojenček seveda in krili z rokami po zraku. In v tistem hipu bolj, ko mu razlagam, da bo dojenček čisto majhen in bo potem zrasel, spet zakrili in pravi NEEE MAAAAMAAAA, veeeeelik bo, takoooooo veeeeelik. Prav smešen je. In zdaj hoče ves čas gledat svoje fotografije, ko je bil dojenček. Jih gleda zjutraj in zvečer.
Je pa fino, ker v naslednjih treh mesecih pričakujejo 3 moje prijateljice/znanke, tako da bo imel priložnost (spet) videti, kako izgledjao dojenčki (2 je letos že spoznal).

Včeraj sem se načakala v ZD, ker nisme bila naričena. Sem šla tja zaradi vnetja, zdaj je že malo bolje, ker sem dobila Canesten. Je pa tako, da glivična vnetja niso nevarna, so pa zato bakterijska toliko bolj in jih je nujno pravočasno pozdraviti.

Na NS se še nisem naročila, se bom pa v kratkem. Naslednji pregled imam pa 4.9.

Zorici čestitke za angelsound - ja, maternica je zdaj še čiso majhna in je pikica čisto spodaj. Potam pa počasi raste in se zgornji rob maternice dviga vse do reber in še višje. V prejšnji nosečnosti je imel moj mali največje žurke tako, da je nogico uprl v rebro in močno pritisnil, da mu jo je na rebru spodrsnilo in je močno brcnil tik pod rebrom in tako nadaljeval v neskončnost - no, jaz niti nisme uživala, bilo pa mi je všeč, ker sem vedela, da je živahen.
Pa TEDIGO user posted image  za uspešen pregled.

Za spol ne bova vprašal. Tudi 1. nisva. In ker imava od prej sinka in imajo vsi prijatelji parčke, zdaj vsi pravijo, da bo punčka, ampak midva pa kar misliva, da po spet fantek. Karkoli bo, jaz sem ful veselauser posted image

Michell - če nas še bereš in nisi pobegnila k marčicamuser posted image  - tudi sama imam probleme z visokim pritiskom - no, včeraj je bil nizek, ampak to je bolj čudež kot ne. V prejšnji nosečnosti je bil ves čas na zgornji meji, v zadnjih 2 ali 3 mesecih je bila pa kriza. Sem padala skupaj in temnilo se mi je pred očmi, piskalo v glavi... 2x sem šla urgentno na pregled v porodnišnico in so mi tam (ko sem se že umirila ) namerili 150/100. 2 tedna pred PDP na rednem pregledu so se potem odločili, da mi sporžijo porod, saj za otroka ni več nevarno, zame pa. Mali se je rodil malo manjši, kot naj bi se za 38 tednov, to pa tudi zato, ker je bila posteljica zaradi visokega pritiska premalo prekrvavljena in je dobival premalo hrane. Sem bila tako jezna na mojega G, ko sem izvedela zato, ker se na UZ to namreč vidi - mi je ena G diagnosticirala to 5 tednov pred PDP. Tako da sem G zamenjala, ta nova pa mi je včeraj razložila, da bom v tej nosečnosti zaradi teh težav od 16. tedna dalje jedla aspirine - po moji logiki zato, ker redčijo kri in je potem posteljica bolje prekrvavljena.

Ajvy - ti želim, da te slabosti čimprej minejo. Glede prebave pa nima nobenega novega nasveta, so že druge napisal vse ideje, kar jih imam.

glen - enako tudi tebi. Naj slabosti čimprej minejo. Znanka je bila ravno zdaj v 2. nosečnosti večkrat v bolnici prav zaradi bruhanja, pa se je potem umirilo in zdaj čez 2 meseca pričakuje otročka, slabosti pa ni več.

Naši možje - moj je načeloma kar zgodaj doma - tam enkrat po 16. uri, če je samo v službi. Ker pa končujemo hišo (se imamo namen preselit enkrat jeseni ali do novega leta), pa veliko popoldnevov preživi tam. Včasih sem mu kaj pomagala, zdaj pa popoldneve preživim z našim 2 in pol letnikom, včasih greva tudi tja travo kosit in podobno, ati pa dela. No, saj tega dela bo kmalu konec  (relativno - kmalu zaro, ker čas tako leti), potem bomo pa skupaj uživali v hiški. Sva pa vsak večer skupaj doma in imava čas zase od 21. ure, ko mali zaspi, pa do 23. ko greva spat. Sicer je vedno vmes polno dela (perilo, pa večerja, pa še kaj, pa oba imava še neke študijske grehe, ki pa itak ne pridejo na vrsto), ampak sva pa skupaj.

No, toliko zaenkrat od mene, pa se vam še oglsim kaj.

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
25.7.2008 11:40:03   
sunny24
Sazi, midve pa imamo rok na isti dan! user posted image  To se bomo podile v P! user posted image user posted image user posted image

Glen, sam da je vse v redu! To je ta glavno!

Za prebavo pa nevem kaj bi pomagalo. Vem da slive pomagajo -namočene al pa ne, pa topel Donat na tešče, en recept, ki pa ni priporočlijv v user posted image  je piva z mrzlim mlekom...

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?