|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčice 2009
21.7.2008 15:26:47   
diamantina
Punce, hvala za nasvete, vse bom upoštevala, propolis sem si že šla nabavit, žajbelj in šnops pa imam doma.

Urša, je pa res velik tvoj dojenček! Upam, da bom tudi ne bo veliko zaostajal, datuma namreč še nimam, bova jutri z ginekologinjo poklicale za NS, sem pa že pri koncu 11. tedna. Najraje bi šla v 13. tednu, da bi se že kaj orng videlo.

Zorica, res raje počakaj, dokler ne mine teh 12. tednov, saj nekaj malega boš že lahko dvignila, le ne preveč. Jaz raje pustim in počakam, da lubi pride al pa tašča. Samo se tudi kdaj pregrešim, perilo nesem preko 6 podestov stopnic, na podstrešje iz kleti, ampak si vzamem čas in grem raje dvakrat, če ga je preveč.  Pač obešam tri ure ... user posted image

Glede porodnišk imajo ene države pa res neugodno. Nimaš kaj, po dveh mesecih je treba it v službo ... user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
21.7.2008 16:26:17   
sunny24
Zdej si lih kosilo delam, pa ta cajt ko čakam, bom kej napisala, da mi čimprej mine...Bom papcala pašto s pestom...Njamsi, komi čakam!

Zorica, res ne pretiravaj z gospodinjskimi opravili...jst dam sam cunje prat al mojemu povem kaj dat prat, kiri prašek dat, pa na kolko oprat, pol mi on nese košaro, pa jst cote sam obesim. Če sem preveč lena, upalim kar sušilca..., v kuhni sam posodo zložim v in iz pomivalca, kej skuham (če se mi resnično da) in to je to. Pa še po tej malenklosti sem včasih full utrujena.user posted image   Ostalo pa dela vse moj dragi!

Sej če bi bla nosečnost BP, bi tudi jst delala vse, tko pa se pazim, ležim, spim, gledam TV, prah se lepo nabira in se tudi še bo, dokler se moj ne bo spomnu ga pobrisatuser posted image

Nč, grem jst pojest mojo pašto, k sm že spet pošteno lačnauser posted image

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
21.7.2008 19:55:31   
no punce moje naj se vam javim po uspešnem pregledu vse je vredu veliki smo 17,2mmuser posted image user posted image user posted image ampak imam pa eno slabo novičko da se bom pridružila marčevkam ker imam rok 01.03...ampak bom kljub temu še vedno tudi pr vas ker je mogoče kakšna možnost da rodim predčasno in tako bo potem februar ne pa marec...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
21.7.2008 20:21:53   
Ajvy
Urša...čestitke za nuhalno....

Cita...čestitke za uspešen pregled user posted image user posted image user posted image
A zdej boš pa res šla med marčevke al kuko??

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
21.7.2008 20:40:52   
ajvy ne ne ne bom se kr tko na hitro poslovila bom še tudi med vami nč batuser posted image user posted image ste dobra družbauser posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
21.7.2008 21:41:39   
Pikica5
Tanci29 na Štatenbergu smo jo imeli.

Vse ceste, ki vodijo do želje človekovega srca, so dolge. Joseph CONRAD

Mi imamo pa tri sončke, dvojčka Taja & Maja ter malo Lano :)

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
21.7.2008 22:03:50   
zorica

Pikica5 vidim da si ravno zgoraj, pa bi ti rada povedal le podatke za seznam.

PDP 19.02.09
NS 05.08

starost 30 in prva nosečnost

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
21.7.2008 22:21:41   
Katjusa
cita čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image za vsak slučaj pa le ostani pr nas....user posted image user posted image user posted image

Urša08 kaj to so ga merli z nogicami vred? Mi smo bli v 1. nos. na NS pr 12t in 3 dni pa smo bli veliki 5,7cm.... lahko pa da je bil naš takrat mali za svojo starost nimam pojma rodil se je konkretn 4120g in 52 cmuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
22.7.2008 7:23:33   
Ajvy
Jutro...noč zanič..kaj se je dogajalo, ne vem...samo vem, da sem zaspana do nezavesti in še naprej.....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
22.7.2008 8:15:37   
petrap
Pozdravljene februarčice 09!

Končno se vam lahko pridružim tudi jaz, saj so mi PDP premaknili iz januarja na 5.2.2009. Prvi pregled sem imela 7.2., včeraj pa sem bila tudi na nuhalni v Dravljah (priporočam). Bilo je res enkratno doživetje. Hvala bogu je vse okej - rastemo! user posted image

Ne vem sicer ali še kaj posodabljate seznam, ampak saj v končni fazi je vseeno. To bo najin prvi otroček, stara pa sem 24 let. Vesela sem, da se vam lahko pridružim in klepetam z nekom, ki mi je podoben. user posted image

Nosečke lep deževen dan nam želim.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
22.7.2008 8:19:52   
Katjusa
Ajvy moja noč je tud zanič..... se nikakor nisem naspala sicer sma šla zmožekom spat okol pol 1 sma prej nek film gledala... k tak ne vem zakaj se je šlo k mi je tak učke skup vleklo.... zdej je pa mali vstal in sem mogl jst tud..... tak si me je pogruntal mi reče mami grem v stranišče lulat in seveda mami upa da je to res in gre hitro ponj pridema na stranišče stečejo 3 kaplice in on cel srečen jst pa cela zaspanauser posted image user posted image user posted image user posted image komi čakam da bo tud žez dan povedal kdaj gre na WC k pomoje zjutraj jst predolgo vstajam on pa ne more tako dolgo držatuser posted image ....

Trenutno mi še ni slabo in razmišljam kaj bi blo za zajtrk....... mogoče kaka marmeladauser posted image user posted image user posted image user posted image jo jem zdej k sem noseča in ko sem bla 1. noseča vmes se pa ne spomnim da bi jo kdaj jedla razn v palačinkahuser posted image user posted image user posted image ... Kaj pa ve kej zajtrkujete?

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
22.7.2008 9:02:03   
Ajvy
petrap pozdravljena user posted image user posted image user posted image
čestitke za uspešne preglede..jst sem bila tudi v Dravljah na nuhalni,,,superca...

KAtjuša..jst zajtrkujem malo TArjinega čokolina in samo upam na najboljše..itak pa mi je že tak slabo, da sam še čakam na finish...
A ti pa kar marmelado..mi na kraj pameti ne pade, da bi jo jedla, prej pa skoraj vsako jutro...kako je to interesantno, kako se vse zarotira....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
22.7.2008 9:02:22   
Katjusa sej ne bom kr tko pobegnila od februarčicah ste pa tko super da bi vas kr pogrešala...jaz pa sedaj vedno na tešče pojem jabolko zarad slabosti in morem povedat da je res fajnuser posted image user posted image potem pa mogoče kak jogort ampak si me zdele mal razdražla z marmelado pa maslo tega nisem nikol marala preveč zdej pa mi kr paše no ampak tko vsake toliko časa malouser posted image user posted image to je pač user posted image le pridne bodite kljub tako turobnem vremenu...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
22.7.2008 9:16:08   
Katjusa
petrap dobrodošlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in vse čestitke za user posted image in seveda za uspešne preglede, ki so za tabo.... želim ti lepo nosečnost in veliko lepih trenutkov z nami:)

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
22.7.2008 9:16:20   
diamantina
Jutro! user posted image

A je danes vsem šlo slabo spanje od rok. Tudi jaz sem čisto out, še moj se je zbudil čisto omotičen. Sem kot bi rekel keks, dva deci kapučina slila vase, kaj morem, če ne bi že pod mizo ležala user posted image .

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
22.7.2008 9:35:16   
tanci29
dobro jutro punce,

tudi jaz sem glihkar pozajtrkovala...meni nenormalno zjutraj paše samo sirni namaz in čez junior pašteta, pa zraven šalca mleka...kavica niti slučajno....mislm da sem že vse zaloge te paštete pokupila v našem mercatorjuuser posted image user posted image ..
petrap-čestitke in dobrodošlauser posted image user posted image user posted image ...tudi jaz sem naročena v dravlje na nuhalno..sem bila že prvič tam..mi je bilo všeč...

lep pozdravček pa čimmanjuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1316
22.7.2008 10:03:57   
diamantina
Tanci, joooooj, pa zakaj si omenila pašteto, jaz bi jo kar zdaj pojedla namazano na svež kruh in kje jo naj zdajle dobim user posted image  Si moram it takoj kupit, na tone jo bom vzela ... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Mene pa že dva dni zopet malo prsa bolijo in bradavice srbijo, so me nehale, zdaj pa spet, pa kar ne nehajo rastit, jaz pa še nobenega novega moderca user posted image . Sploh se mi ne ljubi v trgovine zadnje čase. Pa bradavičke so mi precej iztopile in imajo večje liknjice, pa neki beli kosmiči so zunaj njih včasih user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
22.7.2008 10:06:40   
tanci29
haha, diamantina lohk prideš kar k meni jo mam polhen hladilnik...bova paštetkale pa še luštno bo...

Neposredna povezava do sporočila: 1318
22.7.2008 10:10:11   
Katjusa
Jst nimam na prsih še nobenih spremembuser posted image ni sicer jih tud v 1. nisem mela in tud kasneje mleka neuser posted image user posted image user posted image upam da bo tokrat drugače....
Jst mam tud rada pašteto in sicer kekec:) in že imam zalogeuser posted image user posted image user posted image user posted image ampak zdle mi je pa slabo ko pomislim na hrano..... sem pa jedla mešano marmelado in tekoči jogurt.... njamsi:)
zdle krem pa izkoristit čas ko je tamali pr babiki in grem mal spat sem ful utrujena pa še tale slabost.... za pop.... pa sej še malo pa bo konec vseh teg nadlog...:)

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
22.7.2008 10:15:03   
tanci29
moje zize so tud še kar iste ampak jest še dojim tko da ne vem če se bo kej spremenilo...sem pa v prvi nosečnosti tud mela ful napete....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
22.7.2008 11:51:33   
Anonimen
Punce, ob prebiranju vaših jedilnikov za zajtrk, mi je kar naenkrat postalo slabouser posted image . Pa ne mislit, da je z vašo hrano kaj  narobe, samo očitno trenutek ni bil pravi za razmušljanje o hrani. Mi slabost prihaja bolj v valovih, neodvisno od časa dneva. Kar naprej sem lačna, ampak mi večinoma nič ne paše. POtem se nekako prisilim pojesti malo sadja, pa je potem boljše, potem lahko pa celo še "pravo" hrano jem čez.
OK moram nehat pisat o hrani, ker mi postaja vedno slabše.

Jaz sem pa danes super spala. Mali se je sicer zbudil nekaj čez 6, spil flašo mleka, potem pa kar pri meni zaspal nazaj (je bilo zanj absolutno premalo spanca, ker včeraj pri varuški ni spal, zaspal pa je šele malo pred 9. zvečer). Zaspala sva oba do 9:30. Nisem mogla verjeti. V službo sem prišla šele ob 10:30. Še dobro, da je čas dopustov in da nisem vezana na kaj točno določenega, na ure in podobno...

Čestitke za uspešne preglede. Jaz bom na 1. pregledn in na NS še kar dolgo čakala. Bom pa verjetno tudi šla v Dravlje - sem šla tudi 1., pregled pa sem imela pri dr. Tul. Mi je bila zelo všeč. Potem sem nanjo "naletela" tudi na dnevnem perinatalnem centru v porodnišnici, kjer sem imela en dan preglede zaradi težav s pritiskom.
LP A user posted image

(odgovor članu tanci29)
  Neposredna povezava do sporočila: 1321
22.7.2008 12:37:29   
Katjusa
jst sem se pred 15 minutami zbudla in zdej sem dala malega ajat.... in ni mi nič več slabo spočila sem si in sem kot novauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
22.7.2008 12:47:44   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

jst sem se pred 15 minutami zbudla in zdej sem dala malega ajat.... in ni mi nič več slabo spočila sem si in sem kot novauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

blagor tebi..jst sem ravno odspala dve uri, ampak bi še user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
22.7.2008 13:51:13   
zorica

Meni dan tudi mine večinoma v spanju in počivanju.Izcedka je še malo, tako po kapljicah,...
Sem danes hodila dajat kri, pa me je G pogledal in rekel da je z pikico vse vredu, srček bije.Sem pa ful jezna nase da nisem vprašala koliko je zrasel od prejšnjega tedna user posted image Sem se tako razveselila da je vse ok, da sem pozabila.
Sedaj mam nasednji pregled 20.08 ker so sedaj vmes dopusti.Takrat pa bo itak že nuhalna za mano.Počutje je super !

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
22.7.2008 15:36:35   
diamantina
Dan!

Sem že s pregleda. Veliki smo 4.5cm user posted image . Najprej je detece ajalo, pol ga je pa malo z UZ žoknila in je začel plesat in migat na vso moč user posted image  user posted image . Ima vse okončine, prstke, tudi organi so vsi na svojem mestu. PDP mi je prestavila na 8. 2. in mislim, da bo ta kar držal. Za NS bom poklicala jutri, upam, da me bodo naročili, ker sem že v 12. tednu.

Sem pa negativna na tokso, kar me malo čudi, ker sem doma s kmetov, pa mačke so moje spremljevalke od rojstva, domači suhi izdelki pa itak. No, ampak ok, se bom pa pazila. user posted image

Krvni izvidi so drugače BP, sem pa A- .

Naslednji pregled (3.) imam 2. 9., za NS pa jutri javim. 

Mi smo zmagali za danes user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?