Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 22.7.2008 17:46:48
|
|
|
|
nika9
|
iskrene čestitke vsem novim mamicam. flower, tudi jaz nisem čutila moje bibe dva dni, sem se že trudila šteti 10 premikov, malo sem upala da se je umirila , ker se pripravlja za prihod na svet. ampak danes na ctg je pokazalo to malo bitje vse akrobacije, ki jih premore razen skoka v širni svet. sem pa tudi ugotovila, da kadar spijem kavo (čeprav redko, ker mi ne paše preveč) postane dojenček še bolj aktiven. pri meni dodaj še 26.7 ctg in pregled
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 22.7.2008 18:02:30
|
|
|
|
anikabd
|
Yasminka - kako pa to, da ti je naredila UZ? Tudi meni je na zadnjih dveh UZ v 20. in 30. tednu pokazalo, da je dojenček bolj velik, in to kar za 10 dni. In me kar skrbi. Sem upala da bom mogoče pred rokom rodila, pa nič ne kaže. Jutri imam ctg in pregled in upam, da me bo vsaj jutri pogledala, če se že kaj pripravlja. Trebuh pa kar raste Včeraj me je še tašča vprašala, če sem prepričana, da ne nosim dvojčkov
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.7.2008 18:16:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.7.2008 18:30:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.7.2008 18:56:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 22.7.2008 19:23:58
|
|
|
|
Yasminka
|
Ksenci in liju čestitke za fantiče anikabd - Moja G. skoraj vsakič naredi UZ. Zdaj je gledala tudi pretoke oz. zrelost placente in količino plodovnice. A ve katera kaj pomenijo oznake v materinski: FL, BIP in EC Je pa tudi tale maš nali mož peavi nasilnež. Tako se premika, da me boli cel trebuh, križ in prav s težavo grem na WC - kot da bi se mi ulegel na mehur. Me tišči, pa nič ne priteče Grem mali delat kakav.... slišim iz kuhinje da že matra
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.7.2008 19:48:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.7.2008 19:50:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.7.2008 19:52:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.7.2008 19:54:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.7.2008 19:56:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 22.7.2008 20:00:12
|
|
|
|
24julij
|
hvala za lepe zelje, vcerajsnji rojstni dan je minil.sicer ni pa vec tak kot je bil prejsnja leta.ker sedaj mi niti ni pomembno( prav uno-kdo ze praznuje??) ker so kar naenkat druge stvari v ospredju in pomembnejse kot moj rd-to pa zgleda da je nov poklic-MAMA vse cestitke vsem mamicam ki ste rodile...res sem vesela.in pesti za vse ki to cakajo.ker je res neki najlepsega.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.7.2008 20:01:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 22.7.2008 20:03:56
|
|
|
|
sonček85
|
vsem mamicam,hitro dojenčke na svet in cartat
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 22.7.2008 20:43:00
|
|
|
|
tims
|
Nyah in Ksenci, čestitke Na, hudika, pa so pobčki spet kar konkretno v vodstvu. Pri meni se nič ne dogaja , razen da brca tko kot vedno, pa mogoče mi za malenkost bolj pogosto otrdi trebuh, drugega pa nič. Ma, sej bo. Glede daril: meni je moj kupu šopek rož in mi jih je dal, ko sem prišla domov iz P. Skoraj me je kap in glede na to, da so me dajali poporodni hormoni, sem se zjokala kot dež. Ker moj dragi je za take stvari lesen kot Ostržek. Ni tak tip, da bi se spomnil na kaj takega, takrat pa so zgleda tudi njemu delali hormoni Sploh nisem nič pričakovala, tako da so bile tiste rože več kot dovolj. Zlatnine pa tako ali tako ne maram in vse kar nosim je poročni prstan in verižica.
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 22.7.2008 21:05:47
|
|
|
|
Majuska
|
ooo danes ste bile pa pridne, iskrene čestitke vsem novopečenim mamicam in vsem otročkom, ki so pokukali na svet!!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.7.2008 21:09:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
Julijke 2008 IV. del 22.7.2008 21:10:43
|
|
|
|
dzanika
|
Najprej čestitke vsem, ki ste v času ko me ni bilo rodile! Evo nas. Pred dvem dnevom smo prišli domov in sedaj sem vas na hitro preletela. Vidim da kar pridno odhajate v rim... Ja mojcek1, očitno je tale taščin kovter naredu svoje. Sej zdej sem kr vesela da mi je dvignila pritisk ker drugače se tko verjetno še nič nebi začel dogajat. Naš Jan je drugače zelo priden saj samo je in spi. Zbudi se samo ko je lačen in takoj ko se naje zaspi nazaj. Imamo pa tudi mi probleme z dojenjem saj jaz nimam dovolj mleka. V bistvi sploh ne vem če ga kaj dobi pri meni. Ko ga dam dojit sicer vleče sam ne vem pa če kaj dobi saj potem po flaški ravno tolk spije kot če ga nič ne dojim. Očitno se pri meni samo mal crklja. Ampak ne bom še obupala. Imam grozno voljo do dojenja in upam da se mi bo izplačala saj pravijo da ni še izgubljeno. Zdaj tuhtam če bi si šla kupit črpalko in bi si probala kaj izčrpati pa da vidim kolk pride ven. Kaj mislite?? Dejte mi mal svetovat tiste z iskušnjami prosim... Aja pa še to. Jan spije približno 50 - 60 ml mleka, na škatli od mleka pa piše da naj bi za en obrok spil nekje od 90 - 120. Zdej pa sem malo tudi v skrbeh da ne dobi slučajno premalo. Sam mi je pa čudno ker drugače se pa normalno zbuja tam na 3-4 ure. Tolk zaenkrat, porodna zgodba pa še sledi...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.7.2008 21:13:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.7.2008 21:14:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.7.2008 21:17:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.7.2008 21:18:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.7.2008 21:21:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 22.7.2008 21:22:43
|
|
|
|
sasi13
|
lunica24 tvoj Luka pa res nima sreče, vse pokasira kar ni treba. glede soor tud jz nimam pojma najboljš bi blo če bi se ti k zdravniku oglasla in bi ti povedu kaj bi blo najboljše za tvoje prsi. mojcek1 meni je moj kupil srebrno verižico z obeskom, ker zlata nimam rada. zabica26 izogibam se dvigovanja, sesanja, obešanja perila vsake tulk časa pa vseeno mislim da sm že zmožna vse nardit pol sm pa na koncu dneva čist fertik. na sprehode pa hodimo ker kr doma pa tud ne morm bit. čez 10 dni imam pa pregled pri G in bom vidla kaj bo rekla. petra1984 midva sma jih dobla v roku enega tedna. pokliči pa vprašaj, ker pri nas je bla fora da sploh niso na davčni mel Anžeja vpisanega in je šel pol moj dol da je dobil Anžej davčno številko. dons so pa dojenčki rekord podrl, a še je kira za akcijo?
|
|
[Brisano sporočilo] 22.7.2008 21:24:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?