Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 22.7.2008 13:07:42
|
|
|
|
ina82
|
ČESTITKE vsem novopečenim mamicam Evo Flower javljam se na raport-pri men se še nič ne dogaja, no razen stalnega otrdevanja trebuha ki me že pošteno živcira, v nedeljo sem imela tudi vaginalni pregled in sedaj imam že dva dni tak rjavkast izcedek-zdaj pa nevem al je to od pregleda-je kr bolelo(preverjala je čistost plodovnice ker ji je bila preko Uz sumljiva) al pa se mi je začel čep luščit CTG imam ponovno 24.7.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.7.2008 13:09:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.7.2008 13:13:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 22.7.2008 13:20:55
|
|
|
|
Senci
|
liju čestitke za !!! lindy pa , če bo šlo zares ! lunica24 nam so v MŠ tako rekli: v primeru soora prekuhaš vodo in daš vanjo sladkor. S sterilnim zložencem spereš otročku usta. Tudi dojko je treba negovati in mazati z daktarin kremo. Plus da otročku mažeš soor z daktarin gelom. To je kar so nam povedali. Koliko deluje pa ne vem, če želiš poskusi. Mogoče bi lahko uporabljala tudi silikonske nastavke dokler se ti vsaj malo ne pozdravijo dojke. Veliko sreče!
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 22.7.2008 13:22:32
|
|
|
|
tims
|
Mojcek, se mi zdi tale seznam bolj prazna srečka . Če se jutri na pregledu ne bo nič kazalo, me boste dale kar na vse sezname, kar jih je, pa še Todi bom prosila za en maraton okoli Mercatorja , pol pa mogoče bo kaj. Sej vendar ne morem rodit na Timov roj. dan, ne?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.7.2008 13:23:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 22.7.2008 13:24:51
|
|
|
|
Senci
|
Malo prej sem gledala seznam koliko nas še pričakuje in opazila, da so na seznamu tudi take, ki so imele rok v prvih dneh julija. Te se najbrž ne bojo javile? Ker rodile so že skoraj sigurno. No, bomo videli.
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 22.7.2008 13:37:16
|
|
|
|
Motoristka
|
No da se malo javim...mi se dojimo pa spimo včasih na 2-3 ure...včasih pa pride dan, ko smo ornk lačni pa jemo tudi na 1 uro..tako da še nimamo ustaljenega ritma...vidim pa da je naš zelo zmrzav-ne zaspi, če ga ne pokrijem z 2 dekcama za noben denar-to ima po meni .V četrtek se bomo prvič kopali, pa tehtali.
|
|
[Brisano sporočilo] 22.7.2008 13:40:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 22.7.2008 13:43:42
|
|
|
|
neboglasnica
|
mojcek1: moj mi je za vsakega otroka kupil prstan..ne vem od kod mu to. Meni osebno to ne pomeni kaj veliko. Poznam pa kar nekaj moških, ki kupijo nekaj zlatnine...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.7.2008 13:47:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 22.7.2008 13:49:01
|
|
|
|
petra1984
|
Tud men je moj kupil ob rojstvu najinega Jana zlato verižico in obesek za spomin. Pa še tašča in tast sta se spomnla pa mi prstan kupla!! V spomin na njunega prvega vnuka!!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.7.2008 13:54:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.7.2008 13:54:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 22.7.2008 13:55:41
|
|
|
|
ina82
|
mojcek1-jaz sem zadnjič bla tud presenečena ko sem čitala da pač partner preseneti svojo s kako zlatnino oz. darilom in sem itak pomislila da moj niti ne ve za to pa sem ga za finto vprašala pa je reko valda da ve, ampak sem mu tud rekla da naj mi ne kupuje nekih prstanov in šopkov, pa me je čez dva dni preseneto in prišo domov z novim telefonom. sem imela res že starega pa je reko da se hoče zasigurat da sem nonstop dosegljiva ko je on v službi tako da jaz sem svoje 'darilo'že dobila. kar se tiče brcanja-moj je do zdaj bil ful aktiven, zdaj pa komaj naštejem 10 gibov, ampak ko brcne te pa res konkretno-me kr zaboli včasih. ti naš bebiji nas že zdaj ****
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.7.2008 13:56:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 22.7.2008 14:02:08
|
|
|
|
anikabd
|
mojcek1 Moja sodelavka je lani rodila in je dobila novo kuhinjo. Ravno takrat sta se selila in preurejala stanovanje. Tak sta se zmenila, že tako sta bila preveč v stroških. Jaz od mojega ne pričakujem nič, ker meni to osebno nič ne pomeni. Tako in tako bova dobila . A ni to najlepše . Avgusta pa imam tako in tako rojstni dan.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.7.2008 14:03:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 22.7.2008 14:05:29
|
|
|
|
zabica26
|
Sama sem tudi dpbila darilo za oba sinkota. Sem tudi sama rekla, da naj ne pretirava, ampak... Mislim, da je to stavr vsakega posameznika. Midva se o darilu nisva nikoli pogovarjala. Pri nas je kr babca na materinski šoli rekla, da v P otrok in mama takoj ob rojstvu dobita zapestnici za identifikacijo (tisto plastično). Potem je pa še dodala, da ob odhodu domov, oče mamino plastično zapestnico nadomesti z zlato. Sicer pa...tut pri nas rastemo in se redimo (več kot za 300g trenutno na teden), tko da bomo kmalu že pravi bajsiji. Ampak saj tko je prav... Zdej je že full odziven, zelo malo spi čez dan, tko da se veliko pogovarjamo. Še vedno komaj čakam, da bom šla lahko sama ven z obema. Sej mam ta teden pregled in bom vidla, kako gre moje celjenje. Tiste, ki ste imele CR, kako okrevate? Res me full zanima, kaj delate, česa se izogibate, na splošno, kako vse skupaj izgleda pri vas.
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 22.7.2008 14:06:47
|
|
|
|
Yasminka
|
Oj! Pa sem nazaj iz pregleda in CTGja. Mali je na Ctgju spal, popadkov ni. Me je pa pregledala in sem še vedno odprta le 2 prsta, se pa MV mehča. Naredila je UZ in potem postala malo bolj tiho. Sem poškilila, ko je merila glavico....mere so za 41t+1d. Rekla je, da je bolj velik in šla še v ene tabelice gledat. Naslednji pregled imam ta petek 25. Vprašala sem po kolikem času prožijo porod v LJ porodnišnici, če res po 14 dneh. Pa je hitro odgovorila, da mi2 ne bova toliko čakale, če do petka ne po nič me bo poslala naravnost v porodnišnico . Hm.... me res zanima kakšen bo naš korenjak .
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.7.2008 14:07:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.7.2008 14:13:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 22.7.2008 14:20:44
|
|
|
|
nanka
|
Mojcek1, meni dragi ni kupil nič, ker sva se tako dogovorila, ker mi res nima več kaj kupit. Mi je pa par dni prej prinesel domov LCD televizor in se mu rekla da je to darilo zame, tako da je res odvisno od vsakega posebej. Majuska, lepo doma sedim in dojim na dve urici,ti povem da dan tako hitro mine. Komaj čakam da rodiš in da mali princ toliko zraste, da se spet dobimona kavi.
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 22.7.2008 14:21:39
|
|
|
|
nanka
|
Liju iskrene čestitke ob rojstvu Žana.
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 22.7.2008 14:25:44
|
|
|
|
TODI
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 TODI, tale tvoj Mercator ne deluje za vse... jaz sem še vedno doma. Populis - !!! Držimo pesti, da bo kmalu mimo in da bo lepo. Mojcek, po moje bi mogla najprej priti ke na kavo, pol bi pa delovalo! Tims potem za jutri velja?!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?