|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
22.7.2008 10:36:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2801
   RE: Julijke 2008 IV. del
22.7.2008 10:44:53   
TODI
Populis jaz grem sedaj v Mercator-- veš kaj sledi???user posted image  user posted image

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

Neposredna povezava do sporočila: 2802
22.7.2008 10:46:52   
neboglasnica
populis me je klicala in bo šlo zares! Drži se, kmalu boš imela LAro Brino v naročju!!!!

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
22.7.2008 10:51:12   
Majuska

Karamela in 3jeMi, obema mamicama čestitam!!! user posted image user posted image user posted image user posted image Končno lahko objemata svoja sončka user posted image

Populis pa je tudi že šla, a ne? No, ostale moramo zgleda še malo počakat ...

Eno vprašanje imam za tiste, ki ste to izkušnjo že dale čez in sicer me zanima klistir. Upam da je osebje pri tem dovolj previdno, ko vstavljajo kanilo - kako to zgleda v P? Koliko vode spustijo v črevesje? Samo tko, za info ...

Neposredna povezava do sporočila: 2804
22.7.2008 11:00:16   
papir
pozdravček vsem!!sporočam da sva z Manco kar v redu,pridno je,vendar nimam zadosti mleka zato moram  dodajati.
čestitam vsem novim mamicamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,tiste ki pa še čakate pa :nič se bat ,vsak popadek in bolečina sta vredne.pomislite na to ko bo hudo.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
   [Brisano sporočilo]
22.7.2008 11:00:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2806
22.7.2008 11:10:36   
Senci
Čestitke karameli6 in 3jeMi za user posted image !!!

Populis želim ti čim lažji porod, tudi ksenci, pa liju in Nyah tudi! user posted image za vse 4!

Flower zdaj bi pa tud jest že šla na čakalno lsito, ker imam dost čakanja. Tile lažni popadki in folk, ki me kliče če je že kaj, so mi prišli do živega user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2807
22.7.2008 11:10:59   
nanka
Nyah, Ksenci in populis, držite se punce, saj bokmalu za vami.

Majuska, mislim da ti vlijejo pri klistirju 2 l vode in ja so previdne, samo mene je bilo vedno najbolj groza klistirja. Komaj sem zadržala vodo v sebi , tako da sem komaj vse skupaj prinesla do stranišča. Res pa je da če imaš popadke je, vsaj meni klistir grozen. Če pa popadkov še nimaš ni pa nič takega. Vsaj to je moja izkušnja.

Neposredna povezava do sporočila: 2808
22.7.2008 11:11:54   
nanka
Lunica glede soora nimam pojma, a si poklicala pediatra in kaj ti je svetoval? Mislim da mu lahko daš malo več gela na dudo.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
   [Brisano sporočilo]
22.7.2008 11:18:35   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2810
   [Brisano sporočilo]
22.7.2008 11:27:52   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2811
22.7.2008 11:28:46   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: nanka

Nyah, Ksenci in populis, držite se punce, saj bokmalu za vami.

Majuska, mislim da ti vlijejo pri klistirju 2 l vode in ja so previdne, samo mene je bilo vedno najbolj groza klistirja. Komaj sem zadržala vodo v sebi , tako da sem komaj vse skupaj prinesla do stranišča. Res pa je da če imaš popadke je, vsaj meni klistir grozen. Če pa popadkov še nimaš ni pa nič takega. Vsaj to je moja izkušnja.

Ojla Nanka,

meni načeloma klistir ne predstavlja problema, skrbelo me je, koliko so previdni ... ma nikoli ne veš. 2 litra se mi zdi kar veliko (ni čudno, da potem težko preneseš) , ampak ok, bomo nekako prenesli, ne?

Kje se pa ti potepaš Nanka, da te nič ni naokoli? Uživaš med tvojimi srčki, a? user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
   [Brisano sporočilo]
22.7.2008 11:30:41   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2813
   [Brisano sporočilo]
22.7.2008 11:32:26   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2814
22.7.2008 11:35:11   
bobika
LIJU čestitke še tukaj!

Neposredna povezava do sporočila: 2815
   [Brisano sporočilo]
22.7.2008 11:39:29   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2816
   [Brisano sporočilo]
22.7.2008 11:50:11   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2817
22.7.2008 11:57:18   
Anonimen
spet jaz in spet ena nadlogica, ki jo ima moj malček.... sem že pisala, da ima mali soor , ki pa  se mu noče zdravit (zdaj se mu je še razširilo), sploh noče več pit po dojki, skoz spušča bradavico in joka, cel dan ga zvija zaradi črevesja (to so vse posledice soora)...

zadnja dva dni tudi mene noro boli kolobar in sem komaj zdržala dojenje. prehudo boli, tudi po dojenju me skoz peče, kot bi mi kislino gor polil...sem pač mislila, da mi je ranil dojki in nisem polagala pozornosti... sem pa šele danes pogledala dojki in zgleda grozno. oba kolobarja močno zatečena okoli in okoli, zelo rdeča, z drobnimi mehurčki, eni so krvavi, drugi prozorni... in sem brala na netu, da tudi na mamico lahko gre soor na dojki. se pravi, ga imava verjetno oba in se mali sploh ne more pozdravit.

sem si zdaj stisnila mleko in bom par dni stiskala in bo pil moje mleko po flaški.

kak je nam fajn, kaj še pride user posted image user posted image

pa se sploh ne sekiram zame, samo mojemu malčku res privoščim EN SAM SAMCAT miren dan... do zdaj smo meli 7 dni zlatenice, 5 dni lakote, 3 dni soora, en dan krčev... ma daj, da bi en dan ga nič ne bolelo, da bi lepo popil in sladko zapančal, brez groznega zvijanja in skoraj kričanja v spanju... bogi moj mali no

Neposredna povezava do sporočila: 2818
22.7.2008 12:12:15   
Balonchy
Liju - ČESTITKE!!!

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2819
22.7.2008 12:13:37   
Balonchy
lunica24 - sama ti ne znam ne svetovat, ne pomagat! Ti pa želim, da vam vse nadloge čimprej minejo!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
22.7.2008 12:25:38   
lindy
Punce sem šla zdele na wc in, ko sem se obrisala je blo na papirju kar nekaj zelene sluzi, sam mam itak pregled pri gin. ob 17 in sem klicala tja in je rekla, da ne bo nč hudga če počakam do takrat, pa še neki me šraufa kot pred m., no bom tole spremljala če se kej razvije iz tega!

Moja mala Manca je moja največja sreča!

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
22.7.2008 12:31:23   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

Ali se je kateri zgodilo, da se ji otrok ni umiril notri, preden je bla akcija???

Še eno uro pred prvim popadkom je veselo brcala notri.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2822
22.7.2008 12:34:01   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: flower

nanka mene je pa od vsega pri porodu najbolj groza tega, da v MB ne delajo klistirja.

Ne te bit tega strah. Jaz sem med tisto malo popadki, kolko sem jih imela še doma, bila vmes 5x na veliki potrebi, tak da v P ni bilo nobenih "nezgodic". Telo samo poskrbi za to, poleg tega pa tudi, če se nezgoda zgodi, se je ti ne boš zavedala, videla pa jo bo tudi samo babica, ki jo bo v trenutku odstranila.user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 2823
22.7.2008 12:34:02   
tims
Najprej čestitke novim mamicam: 2 SRAKI, KARAMELI, 3JEMI in LIJUuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem še vedno kar doma. Populis me je zapustila user posted image  in bom jutri mogla kar sama razgrajat tam po P. Spala sem neverjetno dobro. Meni res ni jasno, kaj naše dete še čaka, je pa včeraj na ctg kazalo vse dobro, nobenih popadkov in so mi rekli, da če se bo tako nadaljevalo, mi bojo po 14 dneh sprožili porod. Jaz iz dna srca upam, da se bo začelo odvijati kaj prej. To bi bilo to. Grem mal pospravt, pa kuhat.

Populis, držim pesti, da boš čimprej končala in da ne bo hudo. Mogoče se pa vseeno še vidiva v P.user posted image  

(odgovor članu lindy)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
   [Brisano sporočilo]
22.7.2008 12:45:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?