Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 22.7.2008 13:36:18
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Naša baucika je že 2770 gramov težka. wau, to pa bo dete Računaj cca 150-200 g na teden zraven Moj je imel 5 dni nazaj ocenjeno težo 2000 g, pa imam PDP 3.9. Kar pomeni nekje dobre 3 kg in meni je to čisto dovolj ...meni bi bile tudi 3kg čisto dovolj..... no bomo videli... kako je pa s tem, da je baje drugi otrok večji in težji kot prvi? Pa da baje, če je večja razlika v letih to ni več res? A je res kaj na tem?
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 22.7.2008 13:43:02
|
|
|
|
*bubi*
|
kako je pa s tem, da je baje drugi otrok večji in težji kot prvi? Pa da baje, če je večja razlika v letih to ni več res? A je res kaj na tem? Ne bi rekla. Bomo videli avgusta
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 22.7.2008 14:35:30
|
|
|
|
gold fish
|
......kje ste vse babe danes.... ...pa saj meni tud ni tu za rač. čepet...., se grem zdaj zrihtat, ker gremo potem, ko pride iz službe v Avstrijo - do Gralle ...., malo v lutza pogledat, malo za čevlji pogledat, pa pamperske kupit...pol še pa ene tu pri nas ...pa da vidim kaka razlika je .... glede na to vreme bomo naše kar v plišike oblekle, ko bomo šle domov.... ..jaz moram še samo enih 20-30 tetra plenic zlikat, pa sem zaključila, vse ostalo sem že..... Kake gazice rabim za popek? Bubi a je to lahko tisto pakiranje, ki ima zraven tako zeleno prijemalko -zgleda kot pinceta...je not nekaj gaze, pa enih par okroglih malo debelejših ....- ma sem zdaj to strokovno spesnila Aja, pa še eno bolj čudno vprašanje....pri prvem pikecu je popek odpadel v por.,zato pojma nimam s čem se to čisti - lahko s Sterimarom (se mi zdi, da je ena zadnjič to napisala ) ...nič grem se oblečt.... se beremo zvečer...
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 22.7.2008 15:04:37
|
|
|
|
lana luna
|
dober dan... najprej nekaj objemčkov za vse ki ste mislile name in vas skrbi zame k sm tak štor da se na ravni površini zvrnem sem dons na UZ G takoj povedala da sem se zvrnila, pa jo vprašala če je lohk kej narobe, oziroma če se to takoj vidi. pa je rekla da ni panike. pa me je vprašala kako to da sem padla. pa sem rekla sa sem pač štorasta. pa pravi da je to zanimiva diagnoza u glavnm, naš mali ima glede na obseg buhija ene 1550 g je pa ful zanimivo, kako se mere razlikujejo, glede na tedne. ker recimo premer glavice je za tolk tednov, obseg za tolk tednov, stegnenina za tolk in tolk... u glavnm, men je to en velik je pa naš mulc kar velik lump, ker še ni na glavco obrnjen jest mislm da je to zato, k je biu k ga je delu na glavo (beri pijan , ne sej ni bil, ampak mačka je pa zihr še mel, če računamo da je bil narjen okoli novega leta). u glavnm, mi je rekla da morm veeeeeeeeeeeelllllllllliiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkoooooooooo popit, da se bo mali lažje obrnil. in mam kontrolo čez 4 tedne, se pravi naslednji UZ 18.8. . to je vsaj ena pozitivna stvar, tega da mulček še ni na glavco obrnjen. zdj pa držte pesti da se obrne do takrat drgač mi grozijo s hospitalizacijo ampak veste da je zanimivo da sem skor 100% da je že kar nekaj časa bil na glavo, in se je mulo v nedeljo obrnil nazaj na ritko. ker me od nedelje ko se je notr nekej ful dogajal brca v mehur. ti ti lumpek... zdj morm pa po hitrem postopku zaključit, ker morm nujno na sprehod je pršla soseda s sinčkom meme, pa šibamo... se še pol oglasim in vas pokomentiram....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 22.7.2008 15:08:23
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna aja punce... a bi katera papcala neki sladkega? sicer ne vem če je dobro ker še nism probala, ampak prou zanič pa tut upam da ni... morm počakat da se mal shladi, čeprou jest bi že kr napadla sem nardila čokoladne rezine ste vse vabljene!!! če nas bo več, se ne bo sam ena ful zredila, ampak se bodo kalorije prav fletno razporedile Kaj to je bilo vabilo? Mal pa res bi.... s kufjetkom bi mi pasalo....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 22.7.2008 15:10:32
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you lara, sami sva ostali.............. .....bova rekli kakšno??? No, kje si? Jst grem gledat TV, računalnik pa pustim prižgan...
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 22.7.2008 15:16:44
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO Lara croft tvojim postom sem se mogla pa tako nasmejat, te dogodivščine s tvojim lexom mi včeraj sploh iz glave niso šle, prav predstavlala sem si te kako ga nateguješ tam v terariju revčka, še dobro da te ni šavsnil O sej me je hotel.... ma sem se mu zmaknila.... Mal mu še orientacija nagaja... ....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 22.7.2008 15:17:25
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Jaz nisem patronažni pustila,da mi šive pogleda Meni tud ne bo kr nekdo češpe gledal....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 22.7.2008 15:19:33
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Lara Croft ti si mi pa taka faca. A pol se boš ti lišpala tudi po porodu, da boš lepa ali kako?e. Prow sagurnu... No v bolnici verjetno ne... ma ko bom šla domov pa res....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 22.7.2008 15:20:42
|
|
|
|
Lara Croft
|
Jao, pašta se mi bo zažgala....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 22.7.2008 15:26:46
|
|
|
|
pf
|
Ja veliko bebico imam, tam ene 3500 g bo že sigurno ob rojstvu. Me je pa vprašal zdravnik koliko sva midva imela, ko sva bila dojenčka. Jaz sem imela 3050 g, za mojega pa nisem vedela, pol pa prideva z mami domov in ga vprašam in reče njegova mami, da je imel 4680 gramov ob rojstvu. Vam povem, da mi je kar slabo postalo, v bistvu sem še sedaj šokirana. Pravijo starejši ljudje, da je nekje vmes med mamico in očijem, neko povprečje. Idealno za porod pa je tam do 3200 g. Jaz pa sem se prejšnji teden čudila, da je kolegica rodila 51 cm in 3600 gramov težko pupo. To je kar dobra mera za babnco, zdaj pa imam sama tako babiko, če še ne bo kje večja. Je prav rekel zdravnik, da se vidi, da ful zredila se nisem (10 kg slabih in jutri štartam 35.teden), sladkorja nimam povečanega, da je to bolj gensko. Luba Marija. Ja nič, glavno da je zdrava in da je vse vredu z nama. Je pa ena dobra stvar v celi situaciji, da nisem nič nakupila št. 56, ker to številko bo naš baucek že v meni prerastel. A se spomnite, da smo enkrat gledale na eni spletni strani kako mamicam trebuh valovi, ko jih bebice brcajo. Takrat se spomnim, da ste se ene čudile kako je to možno. Mogle bi videti, da je to res možno, ker meni vsak opazi brez, da sploh komu rečem glej kako dela, ker se majica tak prestavlja kot da bo ven pogledala vsak čas in nam zaželela dober dan. Sicer pa saj s tako težo že moraš nekaj od sebe dati. Moram se malo pohecati, ker sem šokirana.
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 22.7.2008 15:40:52
|
|
|
|
Lara Croft
|
Jaz em tehtala ob rojstvu še več, kot tvoj dragi...... sem imela 4700g.... Moj sin je pa imel 4200 in velik je bil 56 cm.... in ta pupika zdej, da je tudi dolginka, pravi ginekologinja.... težka pa zaenkrat nič preveč... bomo vidli naslednjič..... Tku da, jaz 56 tudi ne bom nič kupovala....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 22.7.2008 15:47:11
|
|
|
|
lana luna
|
ja punce pceivo ste mičkn zamudile če zdele pridete ga je komej še za tri kose. sem večinoma sama ga popapcala ker je bil obupno dobr ja sem se pa tut jest nasmejala dogodivščinam z laro in lexom jest sem si te tut živo predstavljala...
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 22.7.2008 15:48:17
|
|
|
|
lana luna
|
alysa jest držim pesti, da se čimprej pozdraviš!!! kot so že punce rekle. veliko sadja in veliko počitka, pa veliko tekočine, pa bo kmalu bolje...
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 22.7.2008 15:48:44
|
|
|
|
SashaB
|
Kako ste pridne s pisanjem. Jaz pa sem po cele dneve za racunalnikom pa nimam skoraj nic casa na net skakati . Nov sef in potem seveda bi kar vse naenkrat bilo treba biti narejeno. Se 3 tedne pa sem frei pa bo bolje. Na sreco se nam je tudi vreme malo popravilo da se lahko se sploh kaj ven odpravimo, drugace se nam cisto zmesa. Ampak potem se pa odpravim na sprehod me pa vse tako boli tam spodaj da skoraj nic vec ne morem. A mate vi tudi kaksne bolecine?
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 22.7.2008 15:49:54
|
|
|
|
lana luna
|
A se spomnite, da smo enkrat gledale na eni spletni strani kako mamicam trebuh valovi, ko jih bebice brcajo. Takrat se spomnim, da ste se ene čudile kako je to možno. Mogle bi videti, da je to res možno, ker meni vsak opazi brez, da sploh komu rečem glej kako dela, ker se majica tak prestavlja kot da bo ven pogledala vsak čas in nam zaželela dober dan. pf jest tut potrjujem da je to možno. naš sicer še nima tolk gramov, ker je en mesec mlajši od vašega, ampak premika se pa tut kar konkretno notri. sam bučko u narobno smer rine. in zdej se mora mami nacejat, da se bo dete lažje obrnilo
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 22.7.2008 15:51:50
|
|
|
|
lana luna
|
Meni tud ne bo kr nekdo češpe gledal... o ti bučka. pa sej to ni kr nekdo. to je ena prjazna teta, ki ti sam dobru hoče pol pa najbolj da ti jo tvoj pregleda vsak dan po porodu. njemu boš pa ja pustila
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 22.7.2008 15:52:06
|
|
|
|
SashaB
|
Aja, tuki pri nas pa ne delajo tretjega UZ . In tako nimam pojma kako velik je nas malcek. Vedno le fino pretipa kako lezi... Prvi je imel 3500g, tako da to kar gre, a je imel kar veliko glavo. Mislim da je to huje. Vseeno pa upam da tja do 4kg ne pridemo... Drzite pesti, danes imamo zopet pregled...bomo videli kaj bo lepega povedal...
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 22.7.2008 15:53:00
|
|
|
|
lana luna
|
a še katera ni navdušena nad tem da bi pri njenem porodu bli prisotni kakšni praktikanti ali pa kšni študenti mislm sej vem da nek se morjo naučit kako pomagat rojevat, sam zakaj glih pri mojem porodu??
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 22.7.2008 15:53:27
|
|
|
|
lana luna
|
no zdej pa spet mal grem, pa zvečer še kej nazaj pridm... pa pa
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 22.7.2008 15:54:29
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna Meni tud ne bo kr nekdo češpe gledal... o ti bučka. pa sej to ni kr nekdo. to je ena prjazna teta, ki ti sam dobru hoče pol pa najbolj da ti jo tvoj pregleda vsak dan po porodu. njemu boš pa ja pustila Ma kej se hecaš?! Reskiram, da ne bo več sexal z mano potem....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 22.7.2008 15:55:32
|
|
|
|
lana luna
|
Drzite pesti, danes imamo zopet pregled...bomo videli kaj bo lepega povedal... sashaB držimo pesti... drgač pa tut pri nas načeloma ti pripadata samo dva UZ, ampak avgusta bom jest imela že petega. čeprou je ta peti samo zaradi kontrole, ker dons še ni bil obrnjen. je pa res v SLO odvisno od ginekologa kolk ti jih nardi.
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 22.7.2008 15:55:40
|
|
|
|
SashaB
|
Lana luna, pri meni se tudi v sluzbi smejijo, ko sedimo na kaksnem sestanku ali pa pri kosilu in zacne malcek veselo po trebuhu skakati. Tako kot pravis, brez da bi komur kaj rekla se vidi kako se obraca in poriva na vzen. In vcasih visi moj trebuh cisto na eno stran (je cisto cudne oblike) ker se tako poriva.
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 22.7.2008 15:55:47
|
|
|
|
Lara Croft
|
Jst tudi grem.... pogledat ene par delov smolvila...
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 22.7.2008 15:55:59
|
|
|
|
lana luna
|
Ma kej se hecaš?! Reskiram, da ne bo več sexal z mano potem.... zakaj pa ne??
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?