KAHLO
|
Dobro jutro pikice!! Mah, sem bla včeraj večer na netu in če vam nisem ene trikkrat napisala enga posta, naj me vrag...no in pol je zmeraj zginil.....sem čist popenla in zagnala laptop na stran... pol sem se pa od jeze nažirala nekatarine, pa toast, pa grozdje....pol me je valda napihnilo ...pa zgaga je spet pokazala svoje zobe, pol sem se še z donatom zalivala....mislim pol mi je blo pa tako hudičevo slabo da sem komaj do postle prilezla Jaz nevem mene tud ta zgaga zadnje tedne daje, ni dneva da se ne borim z njo, že po navadni polnozrnati štručki me začne pečt in to tako da mi je kr slabo!!! včasih mam tud občutek da mi bo kožo na trebuhu raztrgalo....oz. se mi zdi da mam naenkrat tako velik trebuh da ne moram nič druga počet ka na kavču sedet po turško!!... Lara croft tvojim postom sem se mogla pa tako nasmejat, te dogodivščine s tvojim lexom mi včeraj sploh iz glave niso šle, prav predstavlala sem si te kako ga nateguješ tam v terariju revčka, še dobro da te ni šavsnil Tejchy....ja če mi verjameš ali pa ne.....jaz bi temu donatu kar eno medaljo podarila, k mi pomaga čez to zgago, jaz mam tud v službi zmeraj en literček donata....in me je že večkrat rešil muk!!! kaj se pa tiče številk, mam jaz tud še tvojo pa od bark, pa me to you...upam da si bomo te številke izmenjale da bomo za vse na tekočem kdaj bo kera porodila pikeca drgače pa me je klicala moja sestrca, je rekla da ma njeno garderobno sobo polno za našo pikico od lupinice, gugalnika, igralne podloge, cunc, copatkov, banice...ni da ni....komaj čakam da grem domov in bova zlagale in čekirale kaj bo za našo madam sem prav vesela da me je rešla kr nekaj nakupov! Drgače pa ste pisale o teh seznamih za porodnišnico, in ste ene komentirale prigrizke in knjige, nam so v mš rekli da so prigrizki za bodoče očete, če jih slučajno popade lakota, k bodo z nami tam 9 ali pa še več ur predihavali popadke (upam da bo pr nas po 3 urah finito ), knjige in revije so pa namenjene tistim puncam, k bodo čakale da jim sprožijo porod....(tud tukaj upam da ne bom zraven ) Drgače pa so nam tud rekli da lahko imamo svoje spalne zraven, samo da naj gledamo da se dajo odpet odspredaj da bomo lahko dojile....pa ni lih fajn kakih dolgih hlač met...k se more bit zračno pr naši gospe tam doli, da se bodo šivi prej zacelili bark lepo se imej na morju, lana luna.....vso srečo na pregledu.... pa da vidimo če bo zdaj ta post pripopalo
|