|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08 - 2. del
21.7.2008 22:49:38   
arabela*
Jaz nisem patronažni pustila,da mi šive pogledauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
21.7.2008 22:50:19   
ključek
Tole pa ni čist normalno,od zjutraj od enih-ponoči,pa do zdajle več kot deset strani.Ajme

ja končno se nekaj dogaja....................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
21.7.2008 22:53:56   
arabela*
meni pa spet nekaj kruli po buhu.Lakota se oglaša.Pa tak malo jem zadnje dni,mi ne paše ko sem čist sita.Pol pa še ta napet trebu,pa tak lahko počim.
Zdaj si bom smoki-medvedeke nabasala malo za grickouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
21.7.2008 22:56:48   
ključek
meni pa spet nekaj kruli po buhu.

pa dej ti nehi s to hrano....................user posted image user posted image user posted image

jz pa nočem iti spat, ker se zjutraj zbujam že okrog osmih in je potem dan tako dolg................možek pride iz službe okrog 15.30, sestra je na morju, kolegice tudi..............in sem kr bolj sama..........tuhtam, da bi jutr kakšne cmoke delala, pa ne vem, če jih bom znala.............katera jih je ne dolgo nazaj naredila 100 komadov???

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
21.7.2008 23:00:19   
arabela*
Me to you,pa ti nisi normalnauser posted image
jaz si namerno uro delam prej,da ne spim,ker mi dan prehitro mine.Sem rekla,da bom začela ob sedmih vstajat,samo kaj ko tak rada zjutraj spim,pa malečka tud bi kar do desete.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
21.7.2008 23:01:25   
ključek
Me to you,pa ti nisi normalna user posted image

jaaaaaaaaaa...............a morš to naglas povedat????????user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
21.7.2008 23:01:58   
ključek
zgaga me peče..............kaj že pomaga?? mleko??

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
21.7.2008 23:06:26   
arabela*
hhheee.user posted image
Ti enga medeka ponudim?

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4208
21.7.2008 23:07:11   
arabela*
Uh,celo stanovanje sem zdaj umila.Moram malo spočituser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
21.7.2008 23:12:55   
ključek
Uh,celo stanovanje sem zdaj umila.

ti si pa tud..............user posted image user posted image .............zdle zvečer pucaš?? al maš res premalo časa ali zdle dobiš navdih??

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4210
21.7.2008 23:13:57   
ključek
Ti enga medeka ponudim?

hvala, ne jem smokija...........user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
21.7.2008 23:17:41   
ključek
noooooooooo.....................a sem ostala sama?? grem mal CSI gledat, mogoče potem še katera uleti...........

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
21.7.2008 23:23:25   
arabela*
ja zdaj imam mir,ko vsi spijo. Je to že moj ritual,da kompletno pospravim,potelovadim,se umijem,pol pa ko je čas pred tv.user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
21.7.2008 23:39:33   
arabela*
Zdaj pa mam jaz monologe.
Kje pa je naša user posted image danes?Ponavadi pride kaj naokoli ob tej uriuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4214
22.7.2008 0:00:13   
arabela*
nič,grem user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4215
22.7.2008 0:01:57   
ključek
zdej gem pa spat.........CSI je konec, zelo žalostna zgodba je bila danes...........pa zgaga me spet ful peče..............upam, da kmalu zaspim..................user posted image user posted image user posted image user posted image

jutranje čvekice.................vam pa dobro jutro in user posted image .......naj vam tekne...........user posted image ..........mogoče bi katera še kaj sladkega...............

nočko......................

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
22.7.2008 6:06:51   
gold fish
.....dobro jutro .......

še vroča user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

..... ne morem spati user posted image user posted image user posted image ......cel čas imam samo neke sanje, da rodim, pa .......  pol me pa še boli vse spodaj...pa ne trebuh, ampak nižje dol...kot da sem si kite nategnilauser posted image

.... ste naklofale spet včeraj .....

...grem zdaj do konca prebrat...mi je še ostalo nekaj postov.....

< Sporočilo je popravil gold fish -- 22.7.2008 6:08:51 >

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4217
22.7.2008 6:07:58   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Zdaj pa mam jaz monologe.
Kje pa je naša user posted image danes?Ponavadi pride kaj naokoli ob tej uriuser posted image

user posted image  se je zavestno odločila, da bo hodila prej spatuser posted image ...kako dolgo ji bo uspevalo......user posted image bomo videliuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
22.7.2008 6:09:51   
gold fish
...no evo..... prej spat...pa zgleda med prvimi vstat....user posted image ...

....to ni dobra taktika.....

...meni je že spet tak slabouser posted image user posted image ...pa zakaj to?  Po eni strani sem lačna, po drugi bi pa najrajši šla user posted image ...samo ne vem kaj bi šlo ven......

....mam neki taki čudni filing....bom si danes rajši kar torbo pripravilauser posted image ........

...user posted image  tudi že nori v bušiju in to pred peto zjutraj....upam, da mu ne bo to pol v navadi...da bo vsaj do kakih 7 potegniluser posted image

..aja pa zgaga...me seveda spet peče...kaj naj grem kar zdaj spet donat pituser posted image ...ma zdaj mi ga pa res še ni.....

...grem zdaj še malo v spalnico pogledat, če se je user posted image  že zbudil...., no počasi se bo, pa se grem malo pocartat.....  v upanju, da še pol malo zaspimuser posted image .....    držite pesti user posted image ....

...se javim kasneje......

pozdravček,user posted image

< Sporočilo je popravil gold fish -- 22.7.2008 6:17:24 >

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
22.7.2008 7:51:59   
taja1235
jutro user posted image user posted image user posted image  za vse vas...ja ste pa res napisale velik rabm pol ure da vas an hitr preletim
ste pa smesne sploh z britjem sm se prou nasmejala ;)

js mam pa drug teden v cetrtek pregled in UZ pa komi cakam da vidm naso malo pikico...
a mislte da bo loh stehtala kok je tezka pa velik??

se kaj oglasim:::

Neposredna povezava do sporočila: 4220
22.7.2008 8:01:07   
KAHLO
Dobro jutro pikice!!

Mah, sem bla včeraj večer na netu in če vam nisem ene trikkrat napisala enga posta, naj me vrag...no in pol je zmeraj zginil.....sem čist popenla in zagnala laptop na stran... pol sem se pa od jeze nažiralauser posted image user posted image user posted image user posted image nekatarine, pa toast, pa grozdje....pol me je valda napihnilo ...pa zgaga je spet pokazala svoje zobe, pol sem se še z donatom zalivala....mislim pol mi je blo pa tako hudičevo slabo da sem komaj do postle prilezlauser posted image user posted image user posted image

Jaz nevem mene tud ta zgaga zadnje tedne daje, ni dneva da se ne borim z njo, že po navadni polnozrnati štručki me začne pečt in to tako da mi je kr slabo!!!user posted image včasih mam tud občutek da mi bo kožo na trebuhu raztrgalo....oz. se mi zdi da mam naenkrat tako velik trebuh da ne moram nič druga počet ka na kavču sedet po turško!!...

Lara croft tvojim postom sem se mogla pa tako nasmejat, te dogodivščine s tvojim lexom mi včeraj sploh iz glave niso šle, prav predstavlala sem si te kako ga nateguješ tam v terariju revčka, še dobro da te ni šavsniluser posted image user posted image user posted image user posted image

Tejchy....ja če mi verjameš ali pa ne.....jaz bi temu donatu kar eno medaljo podarila, k mi pomaga čez to zgago, jaz mam tud v službi zmeraj en literček donata....in me je že večkrat rešil muk!!!user posted image user posted image user posted image user posted image kaj se pa tiče številk, mam jaz tud še tvojo pa od bark, pa me to you...upam da si bomo te številke izmenjale da bomo za vse na tekočem kdaj bo kera porodila pikeca

drgače pa me je klicala moja sestrca, je rekla da ma njeno garderobno sobo polno za našo pikico od lupinice, gugalnika, igralne podloge, cunc, copatkov, banice...ni da ni....komaj čakam da grem domov in bova zlagale in čekirale kaj bo za našo madamuser posted image user posted image user posted image user posted image sem prav vesela da me je rešla kr nekaj nakupov!

Drgače pa ste pisale o teh seznamih za porodnišnico, in ste ene komentirale prigrizke in knjige, nam so v mš rekli da so prigrizki za bodoče očete, če jih slučajno popade lakota, k bodo z nami tam 9 ali pa še več ur predihavali popadke (upam da bo pr nas po 3 urah finitouser posted image user posted image user posted image ), knjige in revije so pa namenjene tistim puncam, k bodo čakale da jim sprožijo porod....(tud tukaj upam da ne bom zravenuser posted image )
Drgače pa so nam tud rekli da lahko imamo svoje spalne zraven, samo da naj gledamo da se dajo odpet odspredaj da bomo lahko dojile....pa ni lih fajn kakih dolgih hlač met...k se more bit zračno pr naši gospe tam doli, da se bodo šivi prej zaceliliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bark lepo se imej na morju, lana luna.....vso srečo na pregledu....

pa da vidimo če bo zdaj ta post pripopalo

Neposredna povezava do sporočila: 4221
22.7.2008 8:02:41   
Tejchy
Jutro punce!

Sem si privošla jutranjo kavico in 5 min "pavze" ob RR user posted image  user posted image  user posted image  
Res ste/smo pridne zadnje čase s pisanjem... še malo pa bo del 3. user posted image  user posted image  user posted image  

maščoba - ne se sekiraj lana luna... to si telo dela zalogo za dojenje... js se tolažim s tem, da bom s svojimi 16kg+ kamot dojila kako leto dni user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

zgaga - mene včasih tolk peče, da bi najrajš user posted image  user posted image  .. pa ne pomaga nič... niti Rupurut ne... edino radenska.. se non stop z njo nacejam...najhujš je pa ponoč, ko se uležem... ko vse udari gor nazaj .... user posted image  

no, že zvonijo telefoni... je treba delat...

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
22.7.2008 8:04:16   
KAHLO
glede teh gibov, jaz tud nevem če jih bom vsak dan naštela 10, se mi zdi da je pr nas tak da je en dan prav hudo aktivna, kak dan pa je prava lenuhinjauser posted image
Bubi....naša tud kar pogosto kolca....skoraj vsak drug dan...al se pa meni samo zdi, sam me res že včasih skrbi če je kaj narobe k tako kolca....pa kako bi jo lahko čim prej umirila, da se revci ne bi več kolcalo, se začnem kar zibat, al pa bušija na brzino božat....(mislim kao da ona to čutiuser posted image user posted image user posted image user posted image ), ampak se mi revček tako smili, k jo more to kr ornk premetavat, če mi cel bauh skače!

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4223
22.7.2008 8:11:03   
KAHLO
no evo se je že začelo, spet ne pripopa posta pa pišem k bedak!!

Tejchy
glede zgage, sem nekje brala da po obroku naj nebi šla takoj ležat.....morš mal počakat (čeprav je to pr meni težko izvedljivouser posted image user posted image user posted image ker se mi po obilnem kosilcu al pa večerji takoj polknce začnejo zapiratuser posted image user posted image ), no radenske še nisem probala, bom pa zdaj, k se mi zdi da mi zdaj že ta donat gor meče.....drgače pa mene začne full pečt k se mi začne spahovat...pol pa kr ostane ta pekoč občutek...za znoret je to, pa to magari samo po eni žemlci...jaz nevem najbl da nič ne jem!!user posted image user posted image user posted image user posted image
Drgače pa stare vraže pravijo, da če peče zgaga da bo beba mela dost laskov, po tem takem bo naša pravi RASTA MAN oz. WOMAN...oz... kaj vem..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
22.7.2008 9:06:10   
KAHLO
evo pa nikjer nobene, a ste vse na pregledih, pod kovtri, v šoppingih, na morju.....ene pa tud v službo pridete kaj nardit haaaaaaa.....no evo...jaz mam pa zdaj cajt za rr....pa nikjer žive duše!?!!?hmmmmmmmm.....grem mal po hiši...da vidim če je kje kakšna duša za čvek....k to samevanje tukaj mi lih ne dišiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?