Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 22.7.2008 9:12:10
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! Še en fajn dan, vsaj ne bo teklo zmene, ko bova z bubijem okoli skakala Včeraj smo šli malo po mestu, samo kaj, ko ne rebim ničesar za , potem pa samo hodim po trgovinah in si ogledujem Ja, rabim eno tanko majčko z dolgimi rokavi, pa sem komaj komaj eno staknila v C&A. V H&M nimajo niti ene z dolgimi, samo bluzico sem videla. Malo mi je zoprno, ker so mi večinoma majčke prekratke čez trebušček, potem pa tak smešno zgledam. Bo zgleda treba prakticirat kratke rokave + jopico v takih bolj hladnih dneh.
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 22.7.2008 9:13:44
|
|
|
|
*bubi*
|
Ej, Kahlo, teh 47 dni do konca se prav strašljivo sliši
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 22.7.2008 9:34:57
|
|
|
|
KAHLO
|
Bubi ne govori.....po eni strani se veselim vsak dan bolj, po drugi strani pa me zmeraj bl stiska.....se mi zdi da še je ne dolgo nazaj pisalo še 199 dni zdaj pa ...oh Jaz tud rabim nekaj lepega za oblečt, pa ati 50 let 23. avugsta...bomo meli cel žur....in nimam pojma kaj na sebe navlečt!?!?!?pa že prav vidim se kako bom celo fešto jokala bodo me ti hormončki in čustva čist zdelal...najbl da tuhno za smrkle in solze vzamem zraven, moj pa je itak rekel da bova torbo za porodnišnico zraven vzela če bo slučajno treba it rodit....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 22.7.2008 9:37:51
|
|
|
|
arabela*
|
Jutro babnce. en za vse,pa sendvič . Ma je lenobno,že sonček pogrešam. Končno so mi včeraj iz firme poslali za csd.Pol grem s papirji samo tja in oddam?? To je pol vse?? Pa poštarja čakam,če bo odločbo o bolniški prinesel.Mi je samo do 17.8 veljala,novo pa smo poslali 18.8.tak da upam,da mi nebo treba delat za teh par dni .
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 22.7.2008 9:59:53
|
|
|
|
alysa
|
dobro jutro. Js pa še vedno preganjam svoj prehlad s čaji ... še kr kiham in kašljam, tk da me trebuh zravn boli , še posebej takrat, ko kihnem ... sam da čim prej mine ... uživajte
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 22.7.2008 10:07:55
|
|
|
|
KAHLO
|
alysa želim da čimprej preženeš ta prehlad.....drgače bo pa za vikend posijal spet sonček in ti bo verjetno že kaj bolše!
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 22.7.2008 10:39:21
|
|
|
|
ključek
|
Js pa še vedno preganjam svoj prehlad upam, da čim prej mine.............
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 22.7.2008 10:40:47
|
|
|
|
ključek
|
..aja pa zgaga...me seveda spet peče... mene tudi, amapk na srečo ne tako pogosto, kot berem, da vas ostale..............mene začne peči, kr naenkrat, je mal neprijetno, in tako na hitro kot pride ta občutek, tudi mine.........
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 22.7.2008 10:42:06
|
|
|
|
ključek
|
Končno so mi včeraj iz firme poslali za csd.Pol grem s papirji samo tja in oddam?? To je pol vse?? jp......... .............oddaš papirje in rečeš-srečno!! no, oni morjo to tebi rečt, ker boš ti rodila, ne oni..........
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 22.7.2008 10:57:54
|
|
|
|
taja1235
|
js pa sibam zdele na malco upam da bo kej dobrga...me pa ornk peče zgaga pa sm cist slabe vole....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 22.7.2008 11:04:31
|
|
|
|
gold fish
|
....dober dan.... ..... ....sem pred kako uro prilezla iz spalnice.....spala kot polh, pa še pikec je prišel k meni, ko je šel v službo, da sva si res privoščila..... Ne vem zakaj, ampak jaz zjutraj dosti boljše spim kot čez noč ..... pa tudi slabo mi ni več in tudi zgaga me ne peče... pa nisem naredila nič.... ...grem zdaj malo pospravljat, ker trebušček sva si s pikecom zdaj napolnila .... sem si včeraj v Hoferju kupila take dobre jogurte ...Lassi ....chai - ta mi je najboljši....vsebuje: ingver, cimet, limona, nageljnove žbice, poper, limonska trava, meta. Tudi ostali niso slabi.....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 22.7.2008 11:04:44
|
|
|
|
ključek
|
js pa sibam zdele na malco upam da bo kej dobrga... dober tek.............
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 22.7.2008 11:33:20
|
|
|
|
pf
|
Pozdravljene babike. Gloria sem vesela, da je vse ok s tvojim sladkorjem. Lara Croft ti si mi pa taka faca. A pol se boš ti lišpala tudi po porodu, da boš lepa ali kako? Lana luna danes ti je že šlo, jutri pa tudi fajn opravi na pregledu. Če te bo pa kaj fejst bolel trebušček pa le idi na pregled že danes, drugače pa jutri malo omeni, da si padla. Bark fajn, da si še nakupila malo za bebico preden gresta na morje. Fajn se imejta, pa na bebico pazi. Bubi fajn nakupujta z malim Bubijem. Jaz pa sem danes bila na posvetu glede poroda pri maminem ginekologu, ki je porodničar v ptujski porodnišnici. Sva se vse lepo pomenila, pa pregledal me je. Naša baucika je že 2770 gramov težka. To bo pa prava pohorka. Na 3D UZ sva bila pri njem in mi je že takrat rekel, da se lahko malo pogovoriva glede poroda, ko pride mami naslednjič na pregled in ker je to bilo danes, sem šla z mamo. Mene je pa tudi sam trebuh. Zredila sem se slabih deset kilogramov in se mi zdi, da imam vse v trebuhu, zato pa nori tak, ker ima toliko prostora še.
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 22.7.2008 11:40:08
|
|
|
|
petra1978
|
Hojla nosečke. Zdaj me pa že tako dolgo ni bilo sem, da ste verjetno že pozabile name. Doma ful delamo in sploh nisem imela časa za internet, pa še na morju smo bili vmes. Zdaj pa bi moralo bit konec dopusta in bi mogla nazaj v službo, sem si pa zvila gleženj in sem v bolniški. Groza. Zdaj šele smešno zgledam - plantava nosečnica. Trebuh imam pa tudi že takšen, da me je zadnjič ena sestra iz porodnišnice vprašala, čez koliko dni se vidimo. In ko sem ji rekla, da čez 2 meseca mi skoraj ni verjela. Najino stanovanje bo tudi skoraj končano, zdaj že barvmo stene, potem še položimo laminat in 15. avgusta že pride (upam) kuhinja. Komaj že čakam, da se preselimo. Za našega pikeca smo tudi že kupili voziček in posteljico, pa jajčko in košaro za voziček in.... manjka samo še previjalna miza in nekaj kozmetike. Na pregledih zaenkrat kaže, da bo vse OK in normalno, naslednjega imamo pa 11.8. Zaenkrat dovolj nakladanja, zdaj ko sem v bolniški in imam malo več časa se vam bom probala večkrat oglasit.
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 22.7.2008 11:40:15
|
|
|
|
ključek
|
Pozdravljene babike. živjo!! nogice so ok??
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 22.7.2008 11:41:04
|
|
|
|
ključek
|
Najino stanovanje bo tudi skoraj končano, zdaj že barvmo stene, potem še položimo laminat in 15. avgusta že pride (upam) kuhinja. Komaj že čakam, da se preselimo. ja super.................. .............samo še malo................
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 22.7.2008 11:49:11
|
|
|
|
arabela*
|
Smo imeli dedija na obisku.Nas nonstop okupirajo,ko jih dalj časa ni doma,pol pa ne morjo brez nas. Tud slabost sem že dala skozi,pred kako uro.Zdaj je že ritual to dopoldan okol desete.Pol pa mine. Alisa,čimveč sadja,da bo prehlad čimprej za tabo.
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 22.7.2008 11:57:24
|
|
|
|
petra1978
|
nogice so ok?? NOga ni ravno OK, ful je otečena in komaj hodim. Ne morejo pa vedet kaj točno je narobe, ker mi ne morejo naredit rentgena. Pa saj bomo preživeli. Samo ni pa lušno.
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 22.7.2008 12:44:38
|
|
|
|
pf
|
Petra 1978 saj bo kmalu bolje. Upam, da te ne boli preveč.
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 22.7.2008 13:00:19
|
|
|
|
bučkabb
|
petra upam da si čim prej pozdraviš nogo in da ni prehudo. in čestitam za stanovanje, mi pa nikamor ne pridemo z našim stanovanjem , bom začela mende z pištolo okrog hodit al pa bom kr roke uporabla in bodo zgledal nekateri tako..... jaz sem si tud sprintala te obrasce in grem juter na CSD, da vidim kaj bodo še rekl. upam, da jim bom tud jaz lahka oddala in rekla adijo
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 22.7.2008 13:01:20
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Naša baucika je že 2770 gramov težka. .... a taki veliki so že naši otroci.....jaz cel čas mislim, da tam okrog 2 kg , me prav zanima kako je že naš velik...še malo...malo več kot 1 teden...... Aja, pa fajn,da je vse ok in da #imaš# veze....da se lahko zmeniš.....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 22.7.2008 13:12:23
|
|
|
|
lana17
|
Pozdravljene! Naši pikeci so vsak dan večji, porod pa vsak dan bližji. Po enis trani komaj čakam, da primem mojega pikeca v roko, po drug strani pa me je pa strah. Mi je kolegica, ki je zdej rodila rekla, da naj bom čim dlje doma, da naj ne hitim v P. Ja zdaj to že vem, sam ko me bo pa kej špikat začel, me bo pa panika zagrabla in me bo mogu moj sam v P peljat. Kolk vas je, ki ste se odločile za kakšen alternativni porod?
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 22.7.2008 13:24:48
|
|
|
|
lana17
|
Petra želim, da čimprej okrevaš. Sploh nisem pomislila, da ti rentgena ne smejo delat. Dobr, da si je nisi zlomila.
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 22.7.2008 13:26:59
|
|
|
|
*bubi*
|
Spet sem malo zadaj ostala. Sem morala bubija dat spat, pa jekomaj zdaj uspelo Jaz z zgago nimam večjih problemov, ene 3x je bilo do zdaj, da me je ponoči res žgalo. Pa je Talcid (=Rupurut) pomagal. Imam pa vse pogosteje krče po nogah, pa saj sem si sama kriva, ker ne pijem redno Mg in Ca. Donata pa v tej sploh še nisem kupila
< Sporočilo je popravil *bubi* -- 22.7.2008 13:30:09 >
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 22.7.2008 13:33:21
|
|
|
|
*bubi*
|
Naša baucika je že 2770 gramov težka. wau, to pa bo dete Računaj cca 150-200 g na teden zraven Moj je imel 5 dni nazaj ocenjeno težo 2000 g, pa imam PDP 3.9. Kar pomeni nekje dobre 3 kg in meni je to čisto dovolj
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?