|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
22.7.2008 8:19:34   
naty13
Danes nam pridejo montirat vrata. user posted image user posted image user posted image user posted image  Potem pa user posted image  pomije po tleh in posesa in lahko se nese postlca za našega user posted image  v sobo in pripravi do konca. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Komaj čakammmmmmmmmm. user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz grem tudi v zadnji šoping zame. user posted image  Si moram pižamco kupit. user posted image  Sem že mislila, da imam vse user posted image , potem pa ugotovim, da potrebujem še pižamco. user posted image  Bom vsaj user posted image  mal v trgovine zvlekla (ne hodi rad po trgovinah, zdej mu pa ne preostane drugega, ker me mora okol vozituser posted image user posted image user posted image user posted image ).

pa pa

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
22.7.2008 8:21:42   
miškolinček
NAty, dekorativne zavese sem kupila v Obiju, so od 9 do 16 eur za meter, rabiš pa najmanj dvojno širino.
Za zatemnit se dobijo tudi v Obiju ali pa v Velani v Kranju imajo fulll izbire,pa tudi ni vedno tako drago,kljub temu da je Velana. ZA zatemnit sem jih jaz doma dobila od mami,ker je imela še neko blago na zalogi,je upokojena šivilja,pa je blaga bilo vedno dosti doma. Je pa to takšno tečko blago, je fajn da je čimbolj težko, gosto,pa debelo tkano, ker potem res zatemni, drugače naredi samo mrak.
Uporabiš oz, kupiš lahko tudi blago,ki se drugače uporablja za sedežne in podobno,ta je še najboljši,dobiš ga pa v trgovini z blagom,cen pa ne vem mislim pa da ni to tako poceni. Samo tle ne rabiš dvojne širine,ker ni treba da je nagubano,ker potem še tam svetloba noter sili.

Popadki so pa trajali različno, eni so bli kr močni. Presenečena sem bila zato ker se mi to prvič ni zgodilo,se imela sprožen porod ker sem krvavela,tako da v bistvu najprej sploh nisem dojela kaj je zdaj to, sem mislila da me prebava šraufa. ko mi je pa trebuh otrdel pol pa nikakor ni hotu spustit,pa še usekalo me je spodaj,pa ne sam na nožnico,tudi bolj zadaj,saj sama veš kako to zgleda, no pol mi je pa hitr potegnil koga je zdaj to.
Sam zdaj je že veliko boljše,mi sam na trenutke trebuh otrdi, ni pa več šopanja dol tako da verjetno ne bom hodila gužvo delat h G.
Jezi me sam to, ker jaz namreč še nima ne napotnice za rešilca in ne za porodnišnico pa 3 tedne pred rokom sem. Ne vem a se je G. zmotila in mi jo pozabila dat,jo moram v petek mal spomnit.

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
22.7.2008 8:23:51   
miškolinček
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Danes nam pridejo montirat vrata. user posted image user posted image user posted image user posted image  Potem pa user posted image  pomije po tleh in posesa in lahko se nese postlca za našega user posted image  v sobo in pripravi do konca. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Komaj čakammmmmmmmmm. user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz grem tudi v zadnji šoping zame. user posted image  Si moram pižamco kupit. user posted image  Sem že mislila, da imam vse user posted image , potem pa ugotovim, da potrebujem še pižamco. user posted image  Bom vsaj user posted image  mal v trgovine zvlekla (ne hodi rad po trgovinah, zdej mu pa ne preostane drugega, ker me mora okol vozituser posted image user posted image user posted image user posted image ).

Pol boš pa koj rodila ko boš mela vse poštiman, a ne bi še mal počakala,a user posted image user posted image user posted image (se hecam).

A boš pižamo s seboj nesla?

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
22.7.2008 8:27:37   
naty13
Miškolinček zdej je pa zadnji čas, da dobiš napotnico. Kar mal spomni G. Jaz sem jo dobila prejšni teden, ko je videla, da se že dogaja. user posted image  Sicer pa jaz popadkov nimam več, ker dosti počivam in skoraj nič ne delam. user posted image  Mi pa na čase trebuh otrdeva in dol kar fajn pritiska. user posted image  No, bo vsaj mali hitro zunaj, če se kaj ne zakomplicira user posted image  Ampak smo optimisti. user posted image  Aja, pravi popadek mora trajat vsaj 30 sekund. Drugače je bolj ali manj lažni alarm.  Za zavese bom pa tudi mal pogledala, ampak po porodu, ker itak za user posted image  sobice še kakšne 2 meseca ne bova naročala.

pa pa

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
22.7.2008 8:28:10   
ozziebo
Naty, user posted image user posted image  za vrata, pa da boste lahko vse do konca uredili, ti bodo sedaj pa res vsi "kamni dol padli" user posted image

Kar pa se tiče moških in trgovin, ne poznam nobenega, ki bi rad hodil po trgovinah. Moj bi najraje videl, da ko reče rabim novo srajco ali pa hlače, da bi to bilo že kar v omari. Pa seveda je najhuje, ko mora kaj pomerit, on bi to kar tako, na oko naredil, pol pa ni prav, ko doma obleče user posted image . (sem pa res ene trikrat nasedla, sem si mislila,saj ve, ja vraga user posted image ) Pa če ni v taprvi trgovini  taprva stvar, ki jo zagrabi dobra, pol pa že ne rabi več user posted image .

Joj, kako tole vreme vpliva name, moram malo tole negativno energijo porabit še za kaj drugega, ne samo za šimfanje, saj ni tako slab, samo ima pa svoje cvetke (saj jaz tudi, ampak sebe ne vidiš user posted image )

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
22.7.2008 8:30:25   
ozziebo
Miškolinček, saj če je sila za rodit ne rabiš napotniceuser posted image , ga ne bodo nazaj tlačili, dokler je ne prineseš user posted image

Pa brez zamere, sam ta tvoj G.  pa res nekaj mečka.

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
22.7.2008 8:31:11   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: miškolinček

IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Pol boš pa koj rodila ko boš mela vse poštiman, a ne bi še mal počakala,a user posted image user posted image user posted image (se hecam).

A boš pižamo s seboj nesla?

Zdaj mi samo še dva dni manjka do 37t. Smo iz tahujšga ven, če bo treba letet. user posted image  Bi pa raje zdej šla kot da se še 3 tedne mučim v bolečinah. user posted image  Bo pa user posted image  povedal, kdaj hoče ven. Nejc me je pošteno hecal tri dni, ko se ni mogel odločit ja ali ne. user posted image  Očitno je izbiral lep datum. user posted image

Pižame pa ne bom nsla v P. Jo rabim za doma. Sicer ne spim v pižami, ampak po porodu pa sem. Če jo bom pa slučajno rabila, mi jo bo pa že user posted image  prinesel.

pa pa

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
22.7.2008 8:32:10   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: ozziebo

Miškolinček, saj če je sila za rodit ne rabiš napotniceuser posted image , ga ne bodo nazaj tlačili, dokler je ne prineseš user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Faca si. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
22.7.2008 8:35:27   
matejchi
ozziebo, zdaj sem pa res v dvomih, da nista najina kaj vsaj v žlahti.....
S kje pa si ti sploh?

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
22.7.2008 8:36:20   
naty13
Pri nas bo pa Nejc rad šopingiral. Najraje cunje in čevlje nosi naokoli. Zdej dela inventuro v moji omari za čevlje.user posted image user posted image user posted image user posted image  Včeraj jo je pa pri atiju naredil. user posted image user posted image user posted image  Rezultat: vsi čevlji po stanovanju, kakšen še kje pod omaro, da ga pol dneva iščemo. user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
22.7.2008 8:40:48   
miškolinček

Kar pa se tiče moških in trgovin, ne poznam nobenega, ki bi rad hodil po trgovinah. Moj bi najraje videl, da ko reče rabim novo srajco ali pa hlače, da bi to bilo že kar v omari. Pa seveda je najhuje, ko mora kaj pomerit, on bi to kar tako, na oko naredil, pol pa ni prav, ko doma obleče user posted image . (sem pa res ene trikrat nasedla, sem si mislila,saj ve, ja vraga user posted image ) Pa če ni v taprvi trgovini  taprva stvar, ki jo zagrabi dobra, pol pa že ne rabi več user posted image .

Ja,to je pa tko kot da bi mojga opisovala,sigurno se poznata.

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
22.7.2008 8:41:44   
miškolinček

Pa brez zamere, sam ta tvoj G.  pa res nekaj mečka.

Nič ne zamerim,saj vem da mučka.

Samo nasmejala si me pa s ta prvim stavkom.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
22.7.2008 8:43:05   
anita goitan
jutro,
matejchi hvala za kavo,
jaz sem šele dobro vstala, sem bolj za en drek spala, šla ene 4x na wc in to FUL, mislm ta bejba lula uhuhuuser posted image
Uf pa tak mraz je zuni, halooo kaj je to sibirsko kvazi poletje al kajuser posted image user posted image

Jaz bom pa danes samo cotke za user posted image dala na stran na en kupček da bo vedu od kje potegnt, včeri sem samo uno prevelko za košek dala, ker je kar komplicirano pa full enga blaga da lepo pade čist do tal in da je lepo nabrano vse.
Posteljce pa ne mislm še štimat, bo že moj ko pridem iz P samo vse potrebne rjuhce, pa uno zaščito za okol mu bom dala nekam zravn.
E to bo vse, se še beremo,
aja glede napotnice, uf jaz jo imam že skor mesec in pol, je moja zeloo pohitela, mah tud brez nje bi nas sprejeli a neuser posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
22.7.2008 8:50:17   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

Uf pa tak mraz je zuni, halooo kaj je to sibirsko kvazi poletje al kajuser posted image user posted image

Ne vem, kaj je stem poletjem, enkrat +35, drugič pa mal manj kot za v bunde oblečt. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Še sebe ne vem, kako bi oblekla, kaj šele user posted image .

Danes bo treba baje jakno gor dat za ven, je baje tolk mrazzzzzzzzzuser posted image

pa pa

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
22.7.2008 8:50:55   
Zoja Miša
Jutro.
Pomembno obvestilo. Čebrci je zjutraj ob 5 h oddtekla voda in je sedaj v P. Čez je dala že vso proceduro in čaka kako bo šlo naprej. Ko bo kaj novega mi javi, da vam sporočim. Mislim, da bomo danes dobile novo mamico!

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3315
22.7.2008 8:52:35   
anita goitan
hvala zoja miška  za poročanje, držimo pesti za čebrco!!!!!

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
22.7.2008 8:54:12   
anita goitan
poglejte Kredarico, sneži user posted image
http://www.arso.gov.si/vreme/napovedi%20in%20podatki/kredarica01.html

Neposredna povezava do sporočila: 3317
22.7.2008 8:56:13   
sayuri
Jutro user posted image user posted image user posted image  Sem prišla na user posted image  user posted image user posted image user posted image . Sem kot zoombi user posted image . Zara je imela nekakšne ženske seanse čez noč user posted image . Je bila 4 ure pokonci user posted image , potem je pa pet ur spala user posted image  user posted image user posted image . Z možem sva se kar izmenjavala v zabavanju user posted image . Punca sploh ni vedla, kaj bi rada. Bi jedla, pa ne bi jedla, bi jokala, pa ne bi jokala, bi kakala, pa ne bi.....kar nič od nič user posted image . Najmanj petkrat sem šla preverit, če je plenica pokakana.... No, sedaj spi - seveda mora nadoknadit izgubljen nočni spanec user posted image . Lovro je pa priden - čist po mamici user posted image .

Enkrat je ena spraševala, kakšen porod sem imela. Si bom enkrat vzela čas in vse napisala do potankosti. NA hitro pa povem, da sem imela spinalni carski rez. Torej - bila sem budna, le čutila nisem nič. ZAdaj v hrbtenjačo sem dobila spinalno analgezijo in tako sem samo čutila, da mi nekaj delajo, nisem pa čutila bolečine. user posted image . SMo pa najprej mislili, da bo šlo naravno. user posted image  NAša punca se je zadnji teden na glavo obrnila user posted image . SO mi dali že popadke in v 15 min sem se 3 cm odprla. Potem so me pa še enkrat pogledali z UZjem in dr. Tašev si ni upal tvegat, ker je bil Lovro visoko zgoraj čisto prečno. TAko je rekel, da se zna zgodit, da punco rodim naravno, fanta pa s CR user posted image . Sem se takoj strinjala, da gremo lepo kar v operacijsko oba skozi trebuh spravit user posted image . VSe skupaj se je zelo hitro odvijalo. KAr naenkrat sva z možem (bil je skoz ob moji glavi) zaslišala jokec in meni ni bilo nič jasno. user posted image  So mi solze kar polzele po licih. ZAro so takoj odnesli, nato so v trebuhu poiskali še Lovra user posted image . Njega so mi pokazali in celo poljuvila sem ga user posted image . mož je nato odšel z otroci v porodno, mene so pa še kake 45minut šivali. Ko smo šli proti intenzivni negi, so mi prinesli oba pokazat in pediatrinja je povedala, da je z obema vse vredu. Sama zsta zadihala, bila sta prava korenjaka.... No, jaz sem bila potem 30 ur na intenzivni. NAto so me odpeljali na oddelek in končno smo bili vsi trije skupaj. Šivi malo bolijo, ni pa panike. Sem pa presenečena, kako nizko je ta rez narejen - čisto nad sramnimi dlakami - vse skupaj 8cm dolžine user posted image . Mi je dr. rekel, da bom septembra že bikinke lahko nosila user posted image user posted image user posted image .

Še na hitro - z vsem osebjem v porodnišnici postojna sem bila izrdno zadovoljna. Konec koncev sem 2 meseca živela tam in vsi - od snažilk, do dohtarjev, od medicinskih sester, do babic in patronažnih so neverjetno ustrežljivi in prijazni. Samo ne smeš šparat jezika. user posted image  KAr rabiš, pozvoniš (joj, ko bi doma imela tak zvončekuser posted image ) in ti prinesejo.

Moj ginekolog je čez dva dni prišel iz dopusta in bila sem ga tkoooooo vesela user posted image . Sva se malo pohecala, da ga nisem počakal, ko sem obljubila user posted image . Pogledat me je prišel skoraj vsak dan in ko smo odhajali nam je zaželel vse lepo... Joj punce, kako bi vam vsem takega ginekologa privoščila. user posted image  

Aja, rodit sem pa mogla it tko na hitro zato, ker je  dr. Merlo v četrtek popoldne na UZju ugotovil, da pri Lovru skorajda ni več plodovnice in da je slab prehod skozi popkovino. Ni se upal nič več čakat. TAkoj naslednje jutro je bila akcija. ZAto je Lovro tudi imel ocene po Appgarju 7, 8, 10, Zara pa 9, 10, 10

En se oglaša - ju še ne ločim po glasu user posted image  

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
22.7.2008 9:02:14   
Zoja Miša
No v glavnem, prejšnjo besedilo sem želela še obarvati in očediti, pa ja, pritisnila in je šlo v objavo. Z mojim lap topom brez miške še nisva čisto prijatla!user posted image
Upam, pa vseeno, zaradi tega, da ne zgrešite popembnega obvestila zgoraj!

Drugače pa Matejchi hvala za kavico. Sedaj si jo bom res šla iskati. Ta iz avtomata je sicer bolj za vzorec, ampak bolje kot nič. Pa kakšne cajtnge si bom nabavila, pa bo. Ob 12.30 pa zopet šola. Jupii. Danes bomo dihale. Upam, da ne rodimuser posted image .No, sej se hecam. Ne smem še. Vsaj še 14 dni ne!!!!

Bella, se mi je zdelo, da tole ne bo šlo. Jaz sem v Trbovljih! Nažalost se ne bova spoznali. Lahko pa bova kdaj vozičkali, ker kolikor se spomnem si nekje blizu Lj. doma? Jaz sem drugače v Trzinu.

Naty, jupi za vrata! In tvojega, ki bo danes priden.user posted image  Pižamice z kratkimi rokavi in hlači pa sem si jaz kupila v Modiani, so sicer navadne, ampak so čisto fajne.

Glede popadkov Miškolinček, pa sem ravno včeraj poslušala, da so lahko lažni, in ti se potem umirijo. Da ko bodo pravi, boš že vedela.
No, se pametno delam, pa se mi sanja ne.user posted image

Imejte se in smo na vezi.
Javim takoj ko bo z Cebrco kaj novega.

No, imejte lep dan.

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
22.7.2008 9:02:35   
matejchi
Bravo Sayuri! To bi lahko skoraj dokumentarec posnela. A jima še nisi hišnega reda predstavila? hihi

Cebrca, a res ne bi levčka? Sej se hecam, to je pa res nepomembno. Saj vem da bi rada bila za vikend že doma... dobro opravi.

< Sporočilo je popravil matejchi -- 22.7.2008 9:03:59 >

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
22.7.2008 9:05:09   
anita goitan
user posted image user posted image user posted image super sayuri za tvoja sončka,jah dns sem tud sama mela ene seanseuser posted image tko da ne hvali samo Lovra hehe.

Hvala za porodno izkušnjo! Bravo, res še 1x!! Zanima me a dojiš in če kašne izkušnje imaš, a jih imaš skoz na joški, in če ne dojiš s katerim mlekom jih hraniš?

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
22.7.2008 9:09:03   
bambi14
Jutro,
....pa jaz ne morem več,......

Neposredna povezava do sporočila: 3322
22.7.2008 9:10:49   
Anonimen
Dobro jutro user posted image ultra maratonske čvekice user posted image ! Le kdo bi vas lahko ujel? Tukaj moraš imeti že pravo maratonsko kondicijo in urnost v malem prstu! Vas prav občudujem user posted image , ker meni ne znese vsemu sledit Hvala za kavico matejchi, čeprav je ne bom utegnila v miru in počasi popit. Na hitro sem si pripravila žitarice z mlekom in še skok na RR, da vsaj vidim, če se je katera avgustovka pridružila frišnim mamicam in na"Rodili smo", potem pa zopet pridno na delo! Sedaj pa res vse počnemo "zelo na hitro", ker mi pa uradno ostaja le še 9 dni. Drugače pa sem še konkretno v enem kosu oz. 2v1 in celo sumim, da zna biti še kakšen dan ali več čez......
Ste pa prave face vse po vrsti! Bravo tudi za detektivke na delu user posted image . Erin & Co., tudi meni je bila objava malo čudna in neusklajena, vendar jaz nisem merilo, ker prveč z levim očesom uspem prečekirat in mi marsikatera info zbeži mimo..... Še dobro, da imamo zanesljiv in ažuren kader tukaj s pravim vodstvom  user posted image user posted image user posted image user posted image . Naj se ve, da se tukaj ne da švercat user posted image , ker drugače jih dobiš kmalu po user posted image !......user posted image user posted image user posted image .

Sem pa res zelo vesela za vse lepe stvari in dogodke, ki jih lahko preberem tukaj!!! Gajka, z velikim veseljem in zanimanjem sem si prebrala tvojo porodno zgodbo in kasnejšnje poročanje, kako vam gre doma! Super za tako hiter in "100% naraven" porod (kot praviš  user posted image ) in bravo za tako pridnega atija in da vam vse tako klapa. Rok je pa itak cuker, ni kaj! Sem si kar zaželela porod takšnega stila.
Sayuri, bilo bi skoraj odveč sploh kaj drugega pisati kot komplimente. Otročki 1A, mami pa tudi izgleda fantastično! user posted image za tako veliko srečo! Verjamem pa, da ne razmišljaš, kam bi z odvečnim časom.....user posted image

Mamice in Nove mamice (Mishel, Gajka, Sayuri, MajaT, suzil?, Neža,...) , sem se mimogrede spomnila, koliko ste kaj prejele telegramov v P in kako so vas kaj presenetili? Kakšen sprejem in dobrodošlico so vam domači ali prijatelji pripravili ob prihodu domov? Jaz v prvo niti pod razno nisem pričakovala kakšnih voščil in telegramov, še manj paketkov v P. Sem jih pričakovala potem domov, ne pa v P....Morda sem bila za luno, ampak so mi pa kar sapo jemali, ko so kar en za drugim prihajali.......priznam pa, da so me razveselili! Predvsem tisti najbolj ažurni in iskreni,.......no, nekaj tistih s precejšnjo zamudo so pa bili itak zgolj formalnost in daleč od iskrenosti.
Naty13 - user posted image user posted image user posted image za izpit!!! Sem držala pesti zate in niti nisem dvomila, da tebi to ne bi ratalo! Ker je zadnji, je uspeh še toliko slajši! Sedaj si pa le privošči počitek.....

Arany - kje pa se ti skrivaš? Pa kaja02, se pri tebi že kaj pripravlja? Sandra user posted image ! Dobro opravi danes na pregledu! Košuta, sem videla, da si si uspela priboriti vikend ob namakanju nog v slano morje user posted image . Super, da sta si privoščila, res se ne ve, kdaj bo zopet priložnost, a ne?

V tem času, ko sem tole pisala, ste napisale že skoraj eno stran user posted image   user posted image , tako da grem brat pa še kaj napišem.......

< Sporočilo je popravil PABLO -- 22.7.2008 9:13:33 >

(odgovor članu naty13)
  Neposredna povezava do sporočila: 3323
22.7.2008 9:11:30   
anita goitan
bambi kaj ne moreš??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
22.7.2008 9:12:06   
bambi14
Hvala za user posted image ,

haloooooo, ja saj jaz sem doma ja ampak 8 strani v enem dnevu je pa too much.
Si rečem, da si bom vzela 1h časa za RR in potem berem in berem in mi zmanjka časa za komentarje. Sem se pa opogumla in sem si skuhala kafe in grem v akcijo RR.user posted image

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

imena
klara2007

katero izmed naštetih imen vam je najbolj všeč?

tiana (17%)

lana (38%)

neža (40%)

vanesa (6%)

Število vseh glasov: 101

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!