Anonimen
|
Dobro jutro ultra maratonske čvekice ! Le kdo bi vas lahko ujel? Tukaj moraš imeti že pravo maratonsko kondicijo in urnost v malem prstu! Vas prav občudujem , ker meni ne znese vsemu sledit Hvala za kavico matejchi, čeprav je ne bom utegnila v miru in počasi popit. Na hitro sem si pripravila žitarice z mlekom in še skok na RR, da vsaj vidim, če se je katera avgustovka pridružila frišnim mamicam in na"Rodili smo", potem pa zopet pridno na delo! Sedaj pa res vse počnemo "zelo na hitro", ker mi pa uradno ostaja le še 9 dni. Drugače pa sem še konkretno v enem kosu oz. 2v1 in celo sumim, da zna biti še kakšen dan ali več čez...... Ste pa prave face vse po vrsti! Bravo tudi za detektivke na delu . Erin & Co., tudi meni je bila objava malo čudna in neusklajena, vendar jaz nisem merilo, ker prveč z levim očesom uspem prečekirat in mi marsikatera info zbeži mimo..... Še dobro, da imamo zanesljiv in ažuren kader tukaj s pravim vodstvom . Naj se ve, da se tukaj ne da švercat , ker drugače jih dobiš kmalu po !...... . Sem pa res zelo vesela za vse lepe stvari in dogodke, ki jih lahko preberem tukaj!!! Gajka, z velikim veseljem in zanimanjem sem si prebrala tvojo porodno zgodbo in kasnejšnje poročanje, kako vam gre doma! Super za tako hiter in "100% naraven" porod (kot praviš ) in bravo za tako pridnega atija in da vam vse tako klapa. Rok je pa itak cuker, ni kaj! Sem si kar zaželela porod takšnega stila. Sayuri, bilo bi skoraj odveč sploh kaj drugega pisati kot komplimente. Otročki 1A, mami pa tudi izgleda fantastično! za tako veliko srečo! Verjamem pa, da ne razmišljaš, kam bi z odvečnim časom..... Mamice in Nove mamice (Mishel, Gajka, Sayuri, MajaT, suzil?, Neža,...) , sem se mimogrede spomnila, koliko ste kaj prejele telegramov v P in kako so vas kaj presenetili? Kakšen sprejem in dobrodošlico so vam domači ali prijatelji pripravili ob prihodu domov? Jaz v prvo niti pod razno nisem pričakovala kakšnih voščil in telegramov, še manj paketkov v P. Sem jih pričakovala potem domov, ne pa v P....Morda sem bila za luno, ampak so mi pa kar sapo jemali, ko so kar en za drugim prihajali.......priznam pa, da so me razveselili! Predvsem tisti najbolj ažurni in iskreni,.......no, nekaj tistih s precejšnjo zamudo so pa bili itak zgolj formalnost in daleč od iskrenosti. Naty13 - za izpit!!! Sem držala pesti zate in niti nisem dvomila, da tebi to ne bi ratalo! Ker je zadnji, je uspeh še toliko slajši! Sedaj si pa le privošči počitek..... Arany - kje pa se ti skrivaš? Pa kaja02, se pri tebi že kaj pripravlja? Sandra ! Dobro opravi danes na pregledu! Košuta, sem videla, da si si uspela priboriti vikend ob namakanju nog v slano morje . Super, da sta si privoščila, res se ne ve, kdaj bo zopet priložnost, a ne? V tem času, ko sem tole pisala, ste napisale že skoraj eno stran , tako da grem brat pa še kaj napišem.......
< Sporočilo je popravil PABLO -- 22.7.2008 9:13:33 >
|