|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
21.7.2008 19:15:19   
čipka
Naty-čestitke za izpit! Bravo!user posted image

gajka-bravo za pridelane gramčke user posted image in za nov izrazuser posted image

K_a_t_j_a-jes bi šla tut u akcijo, pa ga ni domauser posted image

Sayuri-ful fajn da uživate! Sej je prav. Itak da zastopmo, zdej nimaš časa tut zase ne verjetno kaj šele za rr.

dojenč-jes sem sicer mela zunanje hemeroide pri 16 letih, takrat sem šla k zdravniku, kjer mi je dohtarca porinla en ozek šlaufek in boli ko user posted image , vem da sem takrat dobila tudi neko kremo. Jes bi mogoče poskusla se namazat s canastenom mal če ga maš.
Meni se je to s kosilom naredilo skor podobno prejšnji teden, ampak nisem kuhala, sem pa pekla.user posted image

buhtelčk-jes mam pa 2 torbi-prva je takšna kot sem jo dobila zraven vozička-taka srednje velika in pa ruzaček-še iz šolskih dni čist navaden in je glih prav.

astrea-kar počivaj in ne "prehitevaj"user posted image

muklla-drži se!Držim pesti!

Nevaeva-se že kaj boljše počutiš?

Erin
-sem se pa od srca nasmejala tisti prigodi, ki si jo opisala med mamo in hčerjo-jah kaj čmo..pravijo, da otroci nikoli ne lažejo. Če bi bilo le tako pri naši andreji***user posted image . Kot ti praviš, sem tudi jaz 99 % da je res, za tisti procent kar je ostal, če se motim, se pa tudi jaz iskreno opravičujem.

sandra-javi nam jutri kako je šlo na uz-ju.

no...mision complete, komentirala sem vas, zdej pa napad na grozdje in pred tv.user posted image     papa*

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
21.7.2008 19:27:30   
sandra123
Naty user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , iskrene čestitke za opravljen zadnji izpit....zdaj pa uživajuser posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu čipka)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
21.7.2008 19:37:44   
K_a_t_j_a
nell ctg in pregled imam ob 9.00 uri.

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
21.7.2008 19:50:26   
naty13
Punce hvala za čestitke. Ste mi bile v oporo in me spodbujale. user posted image  Predvsem pa hvala, ker ste poslušale moje jamranje in nerganje. Res ste super. user posted image

Gajka user posted image user posted image user posted image  za tvojega user posted image . Jaz mojega tri mesece sploh nisem silila, da bi ga previl. Ga je po ene 4ih mesecih, pa sem se mu smejala, ko je plenico odvil in ni vedel kaj bi s kakcem naredil. Ni vedel, kaj bi najprej zagrabil. user posted image user posted image user posted image user posted image

Krysia user posted image user posted image user posted image  za dopust in WB. user posted image

pa pa

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
21.7.2008 19:51:47   
naty13
Aja, sem pozabila povedat, da sem si z opravljenim izpitom zaslužila pico s strani user posted image . Tako, da me bo verjetno jutri peljal, ker potem jo nekaj časa ne bom mogla papcat. user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
21.7.2008 19:52:50   
tatly
ERIN-MENE PA NISI VPISALA ZA PREGLED 24.7user posted image
DANES STE PA RES FULL ZGOVORNE...

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
21.7.2008 19:57:32   
sandra123
Punce, a se mi katera pridružiuser posted image user posted image user posted image , ravnokar sem si privoščila eno veliko skodelico čokolinota - moram moja sončka še malo porediti do jutrišnjega pregledauser posted image user posted image user posted image user posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
21.7.2008 20:19:26   
anita goitan
naty bravo, razturašuser posted image user posted image

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
21.7.2008 20:36:50   
matejchi
Sandra123 a imaš tako vroče tipke, da si se spekla?

Dojenč v DM-u dobiš ene robčke, ko je kot en kaktus gor narisan pa ena ritka pa lek jih dela, drugače pa hrastovo lubje pa kolk je men znano je za šive... (drugače je pa najbolje FAKTU mazilo, ampak ga dobiš samo na recept)

Sem mojemu prej rekla, da v primeru, če dobim popadke, ker pač ne vem kako je to in če ti voda odteče, ker so mi prvič sprožili porod tri dni po roku, da bom najprej nekaj pojedla, ker ne vem kdaj bom sicer dobila kaj za jest. Še vodico lahko dobiš samo za usta vlažit....

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
21.7.2008 21:10:17   
Vilika
Čeer čvekice!!!

Še sem 2v1, da ne bo katera mislila da me je kam odneslo, ker me ni gor nekaj dni

Moj je v petek po šihtu rekel, kaj če bi šla midva ta vikend kar na morje (v našo kamp prikolico), ker letos nisva šla nikamor na dopust zaradi te mansarde.. in sedaj se nama plošča suši in bi lahko to priložnost izkoristila....

No in jaz sem itak takoj zagrabla, čeprav je bilo točno 1 mesec pred rokom in me je malo skrbelo.. Sem rekla - prvič ko me uščipne letiva domov 100/h .

In tako sva preživela en krasen vikend morskega razvajanja - kopanje, malo sončkanja, sladoledi, pivice (jaz vodo), in večerni sprehodi... Ful lepo! Najine mini počitnice. Morje je blo pa krasno osvežilno .

V soboto sva šla na večerjo in je v tisti restavraciji naše dete imelo cel maraton v buhiju, je lahko  ki je sedel nasproti mene kar dolgo opazoval miganje buhija in je bil ves zadovoljen, ker je do sedaj brcike čutil le 4x, zdaj se jih je pa tudi nagledal..

Danes sem pa 36T napolnila, bravo mi . Še 28 dni.

Sem na hitro videla da je ena rodila - hmmm, dobi čestitke po nagi riti ..

Pohvalit moram še malčke:
Gajka - lepa zavita mala štručka je vaš Rokec in bravo za tako kul porod .
Sayuri, tvoja dva sta tud ful cart, najbolj všeč mi je fotka ko imaš obe štručkici v naročju , krasno.

V glavnem, vse punce ki ste že rodile znate delati lušte in vsi 'nesojeni' avgustovčki so pravi  mali lepotci

Lepo noč in tiste ki ste že brez bušijev..

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu čipka)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
21.7.2008 21:15:02   
Vilika
No pa mi je nalimalo post brez vseh smeškov, hmmm... ene parkrtat je bil user posted image , pa ene parkrat user posted image , posebej pri pohvalah, pa user posted image , pa user posted image pri 'izmišljenki', pa user posted image , pa user posted image pa mogoče še kater.... ah kr neki....

Aja pa pr pozdravu manjka nosečka
Lepo noč user posted image in tiste ki ste že brez bušijev..

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
21.7.2008 21:30:14   
*zvezdica*
Bravooo Naty! Čestitke za izpituser posted image user posted image

Marcel in Zarja

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
21.7.2008 21:39:45   
cebrca
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

IZVIRNO SPOROČILO: ozziebo
Kar se tiče sesanja, je moj očitno čist isti, cel teden obljublja, ko pa jaz sesalec ven potegnem, a se čudi, če res ne morem  še pet minut počakat, potem pa v petnajstih minutah konec - pa še vsi pajki po stenah pa mačke v kotih user posted image . Pa  bolje, da ne komentiram, ker smo potem užaljeni, na smrt.

Glede andreje - ni 100%, sem pa jaz 99% user posted image

Glede sesanja in tvojega je pa kot bi mojo situacijo  opisovalauser posted image Skoz bi odlagal potem mi je pa dovolj pa sama zagrabim pa on: joj a ne moreš počakat 5 minut? Pa čakam že en teden..potem pa vse nahitrco nardi pa pokritiziram pa nos do tal, da nej pa sama če mi njegovo "delo" ni všeč...user posted image user posted image user posted image Oh..moškiuser posted image user posted image user posted image

To je pa skor tko, kot da bi sama pisala, lahko pa dodam, da to velja tudi za pomivanje posode! Takrat pa še robanti zraven, kolk je težko, ko se vse drži (ja normalno, ko se pa vse zasuši, če ne pomiješ takoj!!!) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Drugače pa ga moram pohvalit. da je kar priden, samo začet mu je težko!

user posted image user posted image user posted image za vse detektivke! user posted image user posted image user posted image user posted image

Naty user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ČESTITKE! Zdaj pa res možgančke na pašo, pa uživat!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes sem pa Julijo08 spoznala user posted image user posted image user posted image user posted image , se je spotoma oglasila pri meni! Sem ful vesela, da sva malo poklepetali! user posted image user posted image user posted image user posted image
tejkaz user posted image user posted image user posted image za uspešno selitev! Pa user posted image user posted image user posted image za malo Evo, da se čim hitreje pozdravi!

Jutri pa dopolnem 38t in se bolj korajžno spravljam k delu! Malo mi otrdeva trebušček in sem pa tja so rahli "menstrualni krči" tako da mi ni še nič hudega. Pa prav uživam, ker se je vreme malo ohladilo! Ste pa vse mamice naredile take skomine, da komaj čakam, kdaj bova z user posted image na vrsti. No Erin tebe še počakam, pa še katero!user posted image user posted image user posted image Vas še jutri malo pokomentiram!

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
21.7.2008 21:45:39   
Zoja Miša
Joj čvekice, saj ni čudno, da je bil danes dež! Načvekale ste 7 strani od zjutraj! Sem komaj sfolgala prebrati. Ampak super, ker ste mi skrajšale čas, in sedaj mi še filma ni treba gledati, ker imam z tem brezžičnim omrežjem prave borbe in enkrat je, pa zopet ne in potem namesto 1 h porabim 2, da vse preberem, se narežim in potem da mi uspe še kaj odgovoriti!user posted image

Jaz sem bila danes v MS in tako je bilo čisto fino, čas je hitreje tekel. Danes smo imeli samo predavanje o porodu, jutri imamo dihanje v sredo pa nega dojenčka. Jutri bo tako sploh zanimivo, sploh ker babico ki bo to vodila, že poznam. Itak, če sem pa tu že inventaruser posted image .
Pa direktor me je danes klical in mi povedal, da me pogreša! Ja, to je pa res lepo slišati!!!

No, pa da še malo pokomentiram vaše današnje dogajanje.

Erin, mislim res prava detektivka! Jaz sploh nisem bila pozorna na vse to, res pa mi ni bilo jasno katera je sedaj to, če se je od prej sploh ne spomnemuser posted image . Se mi pa res zdi to bolano in izperjeno. Mislim, eh brez veze, škoda da se jaz sedaj s tem obremenjujem.
In še to, kakšen teden bi meni lahko dala, glede na to, da se moji princeski mudiuser posted image

Anita, hvala za lepo dobrodošlico in kaj naj ti rečem, po mojem ne bom do poroda v P. Ampak do 37t pa sigurno, ker če pa se rodi takrat, potem je že o.k. Sedaj sem v 34t in 3d. Še malo!user posted image

Bella, ni mi bilo čisto jasno to, kje bi se naj spoznali? Sem mau sklerozna pa še blond, tako da te prosim za razlago. In še to, midva sva za postlco naročila jogi. Dormeo, pa bova videla kako bo. Pravijo da je bolje jogi, zaradi hrbteničke.

Naty, sem se nasejala tvoji zgodbi o tvojemuser posted image user posted image user posted image . Čestitke ob opravljenem izpitu. In to zadnjem, to je res zmagoslavje. Jaz sem v tem uživala bolj, kot kasneje ob diplomi.

Sandra, če nas utri rabiš, smo tu. Te bomo bodrile v tvoji žalosti in ti pomagale, če bo le šlo.
Kako je bilo pa na pregledu pa le javi. Pa da ne bš kar v P. ostala.

Lana, ne zanašaj se, da imaš čas. Moj PDP je 29.8., pa me poglej sedaj. V P. že 14 dni in lahko se zgodi, da rodim dosti prej. Pa je tudi naju vse prehitelo in sedaj moj vse rihta!

Bodite pridne.
A ja še to, če si božate bušije to pospešuje popadke! Vsaj tako mi je rekla sestra. Sedaj pa se odločite ali vam je to o.k., ali neuser posted image .
Mirno nočko!

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
21.7.2008 23:00:04   
bella02
naty13user posted image user posted image user posted image za opravljen izpit, smo držale pesti in vedele, da ti bo uspelo! Še enkrat user posted image user posted image user posted image

Zoja Miša, spoznali bi se lahko, če bi mene pošibali noter. Saj si v LJ, ne? Bomo videli, kaj bo v sredo rekla moja G zaradi otekanja. Mi je rekla zdravnica v soboto, da bi bilo fajn, da bi šla prej noter. Sam jaz ne bi šla. Je pa samo še 14 dni do roka, tako da ...

Mirno noč vsem skupaj!

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
21.7.2008 23:00:12   
sandra123
Smo pa že prave ponočnjakinje tukajuser posted image user posted image user posted image ...po čokolinotu me je dragi še nagradil s sladoledomuser posted image user posted image user posted image , zdaj imam pa totalno fešto v trebuhuuser posted image user posted image user posted image ...to bo še dolga noč...
Hvala punce za tolažbo, jaz sem danes nataknjena ko user posted image , pa še Tinka mi je eno dobro "ušpilala" danes..le kako ji je uspelo, da ji je fotoaparat padel v jogurtuser posted image ...mislim, ne user posted image user posted image user posted image ...moj dragi je bil čisto skuliran, meni se je pa iz ušes kadilo od jeze user posted image user posted image user posted image ...

Lepo spančkajte...moja user posted image user posted image bosta verjetno imela še nekaj fešte danes, jutri zjutraj se pa javim user posted image

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 21.7.2008 23:01:40 >

Lp, Sandra

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
21.7.2008 23:23:39   
Višnja
Jooj, kakšne čvekice ste!!!! Dokler vas preberem.....

Dobro opravljeno detektivsko delo. tudi jaz nisem šla sploh za tem....amapk ne morem razumet kako se nekateril ljudem sploh da s tem ukvarjat...ma kaj nimajo kaj bolj pametnega za počet oz kje je sploh bistvo tega laganja in pretvarjanja. Boooo res ne razumem....Mojemu sploh na pamet ne bi padlo, da bi najprej javil na RR...oz sploh naročila mu ne bi, ker vem da ne bi!!!!!

Vse se nekaj dogaja...pa krči pa izcedki, pa .......jooj...mene nekam dol tišči in fulll pogosto hodim lulat amapak ko pridem spustim samo par kaplic in to je to. Ma mislim, da ni še čas....oz. si želim, da bi še malo počakal ker imamo še nekaj stvari prej za uredit user posted image . Čeprav je to drugi porod me kar malo spet panika daje.....

dojenč_ ti kar v lekarni vprašaj ta kremo za hemeroide. zdaj ne tudi neka nova na tržišču - krema in svečke sam ne vem naslova, bi mogla pogledat - baje je fullll dobra in se lahko uporablja pred in po porodu. Pa tuširanje z mrzlo vodo baje pomaga. so pa vsekakor nadležne.

Zdaj pa ninkat...ker zjutraj tako težko vstanem in moj mali pa kriči...mami ustani!!!!!!!!!!!!

ln

Nasmeh mojih dveh princev je nekaj najlepšega na svetu!!!!!!

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
22.7.2008 6:06:55   
matejchi
sandra123 ti me pa zmeraj tako lepo spomniš, da obstaja čokolino... njami... pa sem že mislila, da sem sita.
Sicer pa user posted image vsem, sem prvič vstala ob 4.00 za wc, drugič za pripravo sendvičev za user posted image ob 5.45, sedaj sem se pa odločila, da do 7.30 pač ne grem nazaj spat, ko je treba malega v vrtec peljat.  Si bom raje pol privoščila.... al pa tudi ne.

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu Višnja)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
22.7.2008 6:54:27   
miškolinček
Hvala za user posted image ,jo skuham mal kasneje zdajle mi sploh ne sede,kar ječudno,ker sem tak kofetkar.

Dobro jutro ali pa dober dan,kakorkoli zame še skoraj lahko noč user posted image ni ker nisem skoraj nič spala. Danes smo pa pri nas imeli pestro, jaz sem imela včeraj zvečer pa potem celo noč takšne popadke da sem že mislila da bom mogla iti.
Potem smo pa čakali jutro če bi se kaj umirili,pa se malo je,ampak ne ne vem kakouser posted image . Če se zdaj dopoldne ne umiri se grem pokazat kjlub temu da imam v petek pregled.
So pa bili popadki,ker je potem ko mi je trebuh ratal trd,usekalo še dol med noge,sem mislila da mi bo še kaj drugega ven pogledal ne samuser posted image . So pa bili zelo neredni od 5 do 20 minut narazen,tako da vem da to še ni to,je bil pa kar šok,ker jazmoram še sobo prepleskat(user posted image no, ne jaz user posted image  jo bo)
Samo nisem pa imela bolečine v križu. Tiste,ki ste že rodile,a so nujne tudi bolečine v križu,ker jaz se jih od prvič ne spomnemuser posted image ?

Upam,da je bilo vse samo alarm ob preutrujenosti,ker sem včeraj cel dan po trgovinah letala,pa mojga sem v LJ. peljal,sva še en avto kupila,mal starejši sicer, samo rabiva na žalost še enega. PA barvo za sobico sem kupila,pa....ah,preveč sem zapravila.
Aja,pa poslušte to, včeraj sem kupila vse od dekorativnih zaves,do tistih da je temno za otroško sobo, pridem domov, se pa spomnem da sem pozabila tisti bistveno kupit - karniso user posted image (nosečniška skleroza,upam da mine).

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
22.7.2008 7:09:18   
miškolinček
Drugače pa user posted image user posted image user posted image  za mene, včeraj pa ponoči,ko sem dežurala sem uspela prebrat vseh 50 strani kolikor ste naklofale ko me ni bilo. Komentirala pa rajši ne bom da ne bom kaj narobe, ne bit hude.

V glavnem zdaj sem kolikor toliko na tekočem, Zoja Miša se je internetno usposobilauser posted image user posted image user posted image ,naj ti čas hitro mine, me smo s teboj. Cebrca še vedno gnezdi 1000/uro(lepo sam ne pretiravat,ti si tud že blizu,verjetno si že odpustnico dobla). Pa Erin se gre Sherlocka Holmesa,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za našo šefico, meni ni potegnilouser posted image  priznam,pa lepe so slikce iz srečanja,tud ti si fejst, ni res da vse ostale,vse smo prav fejstuser posted image user posted image user posted image .
Pa erin,mislim da boš mogla res uradno začeti ti odpustnice talat tam 14 do 1 teden prej ker drugače te bodo vse prehitele in v P ušleuser posted image user posted image .
Pa Naty user posted image user posted image user posted image  za izpit,kakšno olajšanje kaj, jaz sem bila tudi najbolj vesela zadnjega izpita ker je ponavadi najtežji, zdaj se pa sam čičaj pa še diplomo napiši,zagovor je pa itak sam formalnost. Pridna,pa hvala ker si me obvešačal ko nisem mogla na RR, sem imela proti koncu tedna že kr mal abstinenčne krize od firbca kaj se tle dogaja.
Sayuri,ti maš pa takšne cukre,slikca kjer sta oba pri tebi,pa kjer sta ob prečno v posteljici mi je full posrečena, dobra ideja. Pridno se cartajte,lepo da Filip ni ljubosumen,dober bratec je. Da nimaš časa za RR nam je pa popolnoma jasno in razumljivo. Če ne boš zmogla o rojstvih obveščat pa povej, jaz lahko tudi komu drugemu sporočim,mam od Naty pa od Aradej št. tako da ni problem.

Še to:
Preden pride Naty ali pa Erin na misel,jaz še ne želim odpustnice,kljub temu da imam danes polnih 37 in sem štartala z 38 tednom. Želim jo ko štartam z 39 tednom ali pa 40 tednom, ne prav veliko prejuser posted image user posted image user posted image ,takrat jo bom vesela sam če bo kaj nucala in da ne bom čez rok.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil miškolinček -- 22.7.2008 7:10:18 >

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
22.7.2008 7:32:33   
aradej
Hvala za user posted image ,bo zelo potrebna. Grem k mamici, je v družbi veliko boljša. Potem pa me čaka šoping in cel teden pripravljanja peciva pa upam da malo razvajanja pri mamici.user posted image

Smo začeli ponoč vstajat in hodit na WC,user posted image pa k sreči je to samo enkrat na noč drugače bi bila noč prekratka oz. je sploh ne bi bilo.Zjutraj bi pa še spala ko je treba vstatuser posted image .Malo nadoknadim popldne ko gre Diana spat.

Vem da ste nazadnje komentirale svoje user posted image  . Ga moram pohvalit je zadnje čase zelo priden če že ne pospravi je pa vsaj tiho da ni pospravljeno.user posted image user posted image  za mojega.

Miškolinček si se že navadla nazaj v stari ritem. Kaj pa Erazem?
Pa nič prehitevanja!!!!!

< Sporočilo je popravil aradej -- 22.7.2008 7:33:20 >

Neposredna povezava do sporočila: 3296
22.7.2008 7:55:31   
miškolinček
Kje pa ste danes vse????

Aradej, saj ne mislim prehitevat,upam no. Še ni čas moram še sobo za Erazma uštimat,ker je moj v najini odsotnosti ni zmogel in imam zdaj polno spalnico pohištva (spim na kavču,kolikor pač spim),pa tudi prehodna otroška je polna omar cunj, skratka,.....

Zakaj pa boš cel teden pripravljala peciva, a niste že praznovali roj. dne? A imate kakšno poroko? Da ne boš pretiravala,ti kr k mamici pejt,pa tam počivaj, bodo že poskrbeli drugi za vse.

Sem pa zelo vesela da sva se spoznale, bova lahko večkrat ponovile,ker mene vedno bolj vleče domov,ko sem študirala v Ljubljani me ni, zdaj pa moram vsake toliko časa mal domov. Upam da mi bo potem ko bom imela 2 nadobudneža tudi uspelo večkrat pridet za kak teden, za 1 dan se mi že ne splača,preveč vožnje.

(odgovor članu aradej)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
22.7.2008 7:59:10   
naty13
Jutro.

Matechi hvala za user posted image . Si jo bom privoščila kasneje, ker tudi meni ne paše zdej.

Miškolinček WB. user posted image user posted image user posted image  Tebi se je pa res dogajalo. Koliko časa pa je trajal popadekuser posted image  Mene je pri Nejcu začelo v hrbtu zbadati šele na koncu poroda.  Zadnjič, ko sem mela tudi jaz popadke, pa je tudi križ kar trpel. Sem se že ustrašila, da gre zares. In user posted image user posted image user posted image  za avto. Ufffffffff bo kofetkov z našimi user posted image . user posted image user posted image   Sobico naj pa user posted image  hitro prepleska, ker se ti že dogaja. user posted image  Kje pa si kupila zaveso za zatemnit sobo in koliko evrčkov je stalauser posted image  Jaz jo bom tudi mogla kupit. user posted image

Aradej jaz bi takoj podpisala, da bi šla samo enkrat na noč na WC. user posted image  Lepo šopingiraj, daj si duška, ampak mal počivaj vmes, da ne boš pisala o kakšnih popadkih zvečer. user posted image  Ja, pa pusti se razvajat. user posted image

pa pa

(odgovor članu aradej)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
22.7.2008 8:03:49   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: miškolinček

Kje pa ste danes vse????

.

Tukaj sem, samo mal več časa sem rabila, da sem post napisala, ker je vmes tašča prišla gor, pa telefon sem imela,......

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 3299
22.7.2008 8:14:20   
ozziebo
Jutrooo!
Hvala za kavico, jo imam tu zraven, da sploh lahko funkcioniram.user posted image  Tole vreme me čist dol tišči.user posted image

Miškolinček, mene je prvič ves čas bolelo v križu ob popadku, je pa to lahko povezano s tem, da nosim bolj v križu???

Matejchi, naspi se, zdaj ko si oba svoja moška pocrkljala.

Vilika, super, da sta si privoščila tak lep vikend, kaj veš, kdaj bosta naslednjič v dvoje user posted image

Aradej, ti se kar pusti razvajat!

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

izobrazba

Končano imam:

nič (1%)

osnovno šolo (3%)

srednjo šolo (42%)

faks (40%)

magisterij/ doktorat (5%)

še vedno se izobražujem (9%)

Število vseh glasov: 394

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!