Zoja Miša
|
Joj čvekice, saj ni čudno, da je bil danes dež! Načvekale ste 7 strani od zjutraj! Sem komaj sfolgala prebrati. Ampak super, ker ste mi skrajšale čas, in sedaj mi še filma ni treba gledati, ker imam z tem brezžičnim omrežjem prave borbe in enkrat je, pa zopet ne in potem namesto 1 h porabim 2, da vse preberem, se narežim in potem da mi uspe še kaj odgovoriti! Jaz sem bila danes v MS in tako je bilo čisto fino, čas je hitreje tekel. Danes smo imeli samo predavanje o porodu, jutri imamo dihanje v sredo pa nega dojenčka. Jutri bo tako sploh zanimivo, sploh ker babico ki bo to vodila, že poznam. Itak, če sem pa tu že inventar . Pa direktor me je danes klical in mi povedal, da me pogreša! Ja, to je pa res lepo slišati!!! No, pa da še malo pokomentiram vaše današnje dogajanje. Erin, mislim res prava detektivka! Jaz sploh nisem bila pozorna na vse to, res pa mi ni bilo jasno katera je sedaj to, če se je od prej sploh ne spomnem . Se mi pa res zdi to bolano in izperjeno. Mislim, eh brez veze, škoda da se jaz sedaj s tem obremenjujem. In še to, kakšen teden bi meni lahko dala, glede na to, da se moji princeski mudi Anita, hvala za lepo dobrodošlico in kaj naj ti rečem, po mojem ne bom do poroda v P. Ampak do 37t pa sigurno, ker če pa se rodi takrat, potem je že o.k. Sedaj sem v 34t in 3d. Še malo! Bella, ni mi bilo čisto jasno to, kje bi se naj spoznali? Sem mau sklerozna pa še blond, tako da te prosim za razlago. In še to, midva sva za postlco naročila jogi. Dormeo, pa bova videla kako bo. Pravijo da je bolje jogi, zaradi hrbteničke. Naty, sem se nasejala tvoji zgodbi o tvojem . Čestitke ob opravljenem izpitu. In to zadnjem, to je res zmagoslavje. Jaz sem v tem uživala bolj, kot kasneje ob diplomi. Sandra, če nas utri rabiš, smo tu. Te bomo bodrile v tvoji žalosti in ti pomagale, če bo le šlo. Kako je bilo pa na pregledu pa le javi. Pa da ne bš kar v P. ostala. Lana, ne zanašaj se, da imaš čas. Moj PDP je 29.8., pa me poglej sedaj. V P. že 14 dni in lahko se zgodi, da rodim dosti prej. Pa je tudi naju vse prehitelo in sedaj moj vse rihta! Bodite pridne. A ja še to, če si božate bušije to pospešuje popadke! Vsaj tako mi je rekla sestra. Sedaj pa se odločite ali vam je to o.k., ali ne . Mirno nočko!