|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 - 6.del
21.7.2008 20:55:51   
SANEK1
Ulla, mene tudi interesira, če sta že naznalna podmladekuser posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
21.7.2008 20:56:45   
Freycha
Sanekova se ti že kaj sanja za sredo?

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
21.7.2008 20:57:30   
SANEK1
freycha in drugačeuser posted image
kakouser posted image
službauser posted image
otrociuser posted image
možuser posted image
taščauser posted image ...

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 4128
21.7.2008 21:04:23   
NoviOčka
IZVIRNO SPOROČILO: siskamiska
Noviočka potem pa upam da se čez par let srečamo tam z vozičkom. Če bi pa vedla kje živiš bi ti pa povedala kje je kaka peš pot do Arburetuma. Še kar dobro poznam tisti konec.

Vse torte so fuuuul lepe, našedva sta mela pa kr vsak svojo, eden medija Pu-ja, drugi pa Nodija .

Zakaj pa čez par let? Jaz sem tam skoraj vsak vikend, sploh sedaj, ko se bo spet odprl. Drugače pa smo od marca v Radomljah, domorodcev, avtomobilov in motorjev pa rajši ne bom komentiral...

In tudi mi smo UTRGANI na Nodija. Ravno danes sem razmišljal, kako lahko en taksist in dostavljalec paketov tako privlači enoletnega otroka. Ampak ga in edini mir, ki ga imava je, ko tamala dobiva svojo dnevno dozo Nodija, Medike, Dina in Dona... Prihaja Nodi, NODI, da z nami se igraaaa, prihaja Nodi, NODI, vpijemo huraaaa....
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
21.7.2008 21:06:40   
Anonimen
ja sm povedla jauser posted image preden bi me spraševat začeli, k se mi trebuh že kr orenk pozna...je moja mati prjavla, da ne bo nikol pozabla kak sem ji enkrat zabila nazaj, da ne bom nikol mela otrok, zato da ne bom tak grdo delala z njimi kot ona z manouser posted image user posted image pol sm ji pa rekla da sej ne delam grdo z otrokom, pa ona meni vsa v luftu, če ona pa je manouser posted image sem pa rekla da včasih pa tud je in je bla čist pafuser posted image tamal je pa prjavu pol, ma kaj jo sprašuješ stvari, k jih nočeš slišat, sej veš da bo zmeri direkt povedlauser posted image

(odgovor članu SANEK1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4130
21.7.2008 21:07:29   
madejka
Ojoj pri nas je tud Nodi zakon, ampak na srečo šele v knjigiciuser posted image user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu NoviOčka)
Neposredna povezava do sporočila: 4131
21.7.2008 21:09:29   
Anonimen
a vaši otročki že tolk risanke gledajo....ma jst po pravici se še spomnem ne, enkrat na mesec ji mogoč za 10 minut vklopim on babytvuser posted image pa tud se mi ne zdi glih potrebno že zdej, k sem kr proti temu da otroci otroštvo pred tvjem preživijo...

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4132
21.7.2008 21:19:42   
Freycha
joj, Dita je tudi menda ene 5x v življenju risanko gledala, pa itak ji hitro rata nezanimivo, ker mora na miru sedet in gledat user posted image user posted image

sanekova drugače sem ok, malo edino pogrešam sprehode, pa kofetkanje, pa pa družbo. Služba je ok, sodelavka je šla za dva tedna na dopust, pa mi je malo dolgčas user posted image . Otrok je ok, z občasnimi izpadi ipike in tečnobe. Torej nič novega user posted image  v.d. možek je priden ko vrag. Takih ne delajo več user posted image  o tašči pa ne bom izgubljala beseduser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4133
21.7.2008 21:23:20   
NoviOčka
Se čisto strinjam, takšni mali otroci nimajo kaj risank gledat, midva še celo televizije namerno nimava in to že kakšni 2 leti, če ne še več. Sva pa enkrat naredila napako (pa še oba laptopa sta bolj ali manj vedno na mizi, kabinet pa še ni opremljen) in od takrat naprej največkrat ne gre brez.

V opravičilo pa še - ima veliko knjigic in "bere" kot tavelka user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4134
21.7.2008 21:27:13   
SANEK1
 pomotauser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil SANEK1 -- 21.7.2008 21:28:37 >

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4135
21.7.2008 21:27:50   
Freycha
joj, jaz se pa ne spomnem, kdaj je bila nazadnje TV sploh prižgana user posted image user posted image

eh, to pri nas res ni aktualnouser posted image

(odgovor članu NoviOčka)
Neposredna povezava do sporočila: 4136
21.7.2008 21:29:03   
Freycha
Sanekova ti raje meni povej, da imaš sredo zvečer frej user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4137
21.7.2008 21:29:40   
SANEK1

sanekova drugače sem ok, malo edino pogrešam sprehode, pa kofetkanje, pa pa družbo. Služba je ok, sodelavka je šla za dva tedna na dopust, pa mi je malo dolgčas user posted image . Otrok je ok, z občasnimi izpadi ipike in tečnobe. Torej nič novega user posted image  v.d. možek je priden ko vrag. Takih ne delajo več user posted image  o tašči pa ne bom izgubljala beseduser posted image user posted image user posted image
[/quote]

Ta obnova pa si zasluži lepo oceno...sedi 5user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil SANEK1 -- 21.7.2008 21:30:12 >

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4138
21.7.2008 21:31:26   
Freycha
NoviOčka a bi se z Urško in drago "pokazala" babnicam iz RR, če bi te "sprovocirale", da bi se dobili v Arboretumu?

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 4139
21.7.2008 21:31:28   
SANEK1
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

Sanekova ti raje meni povej, da imaš sredo zvečer frej user posted image user posted image user posted image

Ti javim jutri, danes se mi nea da razlagat...user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4140
21.7.2008 21:31:54   
Freycha
razlagat? user posted image  meni ali P?

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 4141
21.7.2008 21:35:09   
SANEK1
IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1

IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

Ti javim jutri, danes se mi nea da razlagat...user posted image

Rešenouser posted image user posted image user posted image
So oča privolili ( kot da ma kako drugo izbirouser posted image ), tak da če ne pridr kaj vmes, smao oz. smo zmenjeneuser posted image user posted image user posted image
Pride še kerauser posted image
Ki pa so ostale Štajerke... Julij, Mateja, Krkatja, Tini, Nia...user posted image
Daj javite se malo...vas pogrešamuser posted image user posted image user posted image
Freycha kaj nisi ti zadnjič srečala Matejo? Kaj praviuser posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 4142
21.7.2008 21:36:53   
NoviOčka
Itak, draga se strinja, Urška pa gre kamor greva midva (bolj ali manj) user posted image
Ta vikend je sicer že splaniran, prva 2 tedna septembra imamo dopust, vse ostalo pa imamo še frej.

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 4143
21.7.2008 21:42:07   
Freycha
Sanekova jupiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image  bom še kako babiko obvestila, če se ne bodo javile tu user posted image

mateya je ok, je rekla, da se bo kaj javila, ampak se ni user posted image

no NoviOčka potem se boste/bomo pa res kdaj zmenili na srečanjuuser posted image  Sam jaz sem iz MB oz. okolice, pa rabiva z mojim v.d. možekom samo kako uro več, da se nariševa user posted image user posted image

(odgovor članu NoviOčka)
Neposredna povezava do sporočila: 4144
21.7.2008 21:52:57   
SANEK1
Super, glede podrobnosti pa jutriuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4145
21.7.2008 21:57:41   
Freycha
zmenjeno... nič, jaz grem proti postelji... nočko babike in očkauser posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 4146
21.7.2008 22:06:36   
SANEK1
Lahko noč...

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4147
21.7.2008 23:07:14   
poldy
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Poldy to si ti na sliki z Uršo?

To sem jaz jauser posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4148
21.7.2008 23:08:56   
poldy
Moja soseda je rodila, je imela rok včeraj, danes pa je končno dočakala svojo punčko Gabrielouser posted image user posted image
Grem naprej pit, dons sm pozabla tablete vzet in si lahko privoščimuser posted image

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4149
21.7.2008 23:15:47   
madejka
Poldy c c c a kar pit?user posted image
Dobro izgledaš!user posted image
Kak je smešno kaj si človek predstavlja pod nekim nickomuser posted image

Aja pa čestitke sosedi za Gabrielo!user posted image

< Sporočilo je popravil madejka -- 21.7.2008 23:16:44 >

soooonček je, soooonček

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Draga tašča, vzgojila si svoje otroke, jaz...
Anonimno pismo, ki ga je mama napisala tašči, so objavili na Scary Mommy in mnoge mame so se strinjale z vsako besedo.
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.