|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 - 6.del
21.7.2008 11:01:59   
madejka
Siskamiska jaz sem prav zarad tega zajtrkovala pecivo, ki mi ga je poslala svakinjauser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
21.7.2008 11:03:52   
Freycha
midva od bofrosta naročujeva pizze. Margerite, da si potem sama gor dajeva, kar nama paše (čeprav nikoli nič pametnega nimava doma user posted image ). Če nimava doma kruha, si kar pizzo narediva za zajtrk user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4077
21.7.2008 11:05:59   
madejka
A se vama dauser posted image Jaz umrem predn pizzo segrejemuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
21.7.2008 11:10:33   
Freycha
sej daš za 5. minut v mikrovele, da se odtali, potem pa za 6 minut v pečico.... kar je definitivno manj časa, kot da grem v štacuno po kruh user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4079
21.7.2008 11:17:25   
madejka
Ja samo recimo naša pečica rabi vsaj 20 min da pride do 220 stopinjuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4080
21.7.2008 11:21:50   
Freycha
aaaaaaa pri nas je to v tren oka - ventilatorska pečica dela čudeže user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4081
21.7.2008 11:43:58   
siskamiska
Madejka kje naj jst dobim tako fajn svakinjo da mi bo pečivo pošiljala?? user posted image
Freycha pico za zajtrk? Ne hvala, ta mi je pa malo prehuda user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4082
21.7.2008 11:46:47   
Freycha
če je lakota, še hudič muhe žre user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4083
21.7.2008 12:38:48   
corfu
IZVIRNO SPOROČILO: siskamiska

Corfu sej do septembra bojo pa tud že te slabosti minile user posted image user posted image user posted image .

misliš pri manci se je vleklo dobre štiri mesece user posted image

Uživaj življenje...

Neposredna povezava do sporočila: 4084
21.7.2008 12:49:02   
siskamiska
Seveda da se bo končalo user posted image . Takrat bo trebušček ravno še dovolj majhen da te ne bo oviral na izletu user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: corfu

Corfu sej do septembra bojo pa tud že te slabosti minile user posted image user posted image user posted image .

misliš pri manci se je vleklo dobre štiri mesece user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4085
21.7.2008 12:57:22   
poldy
Samo toliko se javim, da se vam zahvaliva za čestitke z Uršo in da še jaz čestitam vsem slavljenčkom. Nekako mi ni zadnje čase se blo za usest za računalnik, pa še polno dela sem imela s pripravami za žurko včeraj ki je enkratno uspela.
Nč, grem južno kuhat

Neposredna povezava do sporočila: 4086
21.7.2008 13:01:44   
Freycha
poldy kak se pa ti kaj počutiš? Mislim, si ok?

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4087
21.7.2008 13:01:57   
Češnca
Heeej, čveke!
Danes pa pridno klepetate!!! user posted image user posted image user posted image

Joj, sem vas sam preletela... Kaj sm že hotla napisat? user posted image

Jah, jst bi tud bla user posted image pa moj še ni za... Sm pa fuuuuuul vesela za vse, ki ste in corfu navijam tudi zate, ker delata res krasne frocke! user posted image  Pa men je 3 najboljša številka!

sanek user posted image  praznovanje in prijetna družba res pozitivno vplivata na to, da malo pozabiš - pol pa itak sledi pospravljanje in je spet mal manj časa za razmišljanje. user posted image  Je pa mami ornk prizadel, ful je shujšala, jst pa še vedno ne dojemam... Pri starih starših mi je po pogrebu blo vse jasno, pa lažje, zdej pa ne gre. user posted image user posted image  Bo sčasoma bolje!!! Pa nas sonček Anžej nas zmeraj razvedri! 

Klara user posted image user posted image user posted image

Katja vse najboljše!!!
user posted image

Ravnokar pošiljam naročilo fotk fotografu - samo v 2 mescih se jih je nabral 200! user posted image user posted image  Moj me bo zadavu! user posted image

Ajej, pri nas spet sirene tulijo - danes že tretjič... Upam, da ni kaj hudega!

18. julij je prav poseben dan!

Neposredna povezava do sporočila: 4088
21.7.2008 13:04:51   
Češnca
Ooooo, poldy! Lepo, da si se oglasila! Kako si?
Zgleda, da smo ta vikend skor vsi žuriral, piknikiral al pa bli na poroki! user posted image user posted image user posted image

Freycha zdej mi je pa tkooo pizza zadišala...

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 4089
21.7.2008 13:36:56   
Freycha
sorry češnca..... a ti eno preko hitre pošte pošljem? user posted image user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 4090
21.7.2008 13:41:48   
Češnca
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

sorry češnca..... a ti eno preko hitre pošte pošljem? user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  Se ne bi branila - sam mam celo 2 v skrinji in bo hitrejš, če jo sama v pečico vržem!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4091
21.7.2008 13:47:57   
Freycha
pametno poldi user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 4092
21.7.2008 13:49:27   
SANEK1
Dober dan..
Mi2 sma končno doma...mater sma se danes načakali...pa ko ne bi blo vsaj tak soparno na teh hodnikih, še dobro da sem vsaj malo vklopla celico in nama, kljub slabemu vremenu, oblekla kratek rokavuser posted image user posted image user posted image , drugač bi se stopili...
Je pa bla v čakalnici,ena boka pupa, mogoče 9 mesecev in ja bla ob lečena v jopouser posted image user posted image user posted image
Živa je pogumno, vasj to ma po mami, prestala svoj prvi pikec v rokouser posted image user posted image user posted image in kot ponavadi vse šarmiralauser posted image user posted image user posted image

Madejka, evo samo zate en user posted image , pa še nekaj:
11390g
79 cm

Freycha, za sredo ti še javimuser posted image user posted image user posted image
meni pa nič ne delaš lušte z zmrznjenimi picami, ker so miuser posted image

Češnica, me veseli, da ste lepo praznovali in vsaj za trenutek razmišljali o nečem lepem...

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 4093
21.7.2008 13:58:35   
Češnca
user posted image user posted image user posted image  Živa za pogum!!! sanek nekateri res pretiravajo z oblačili...potem so pa otroci ves čas prehlajeni.

Še tole slikico vam pokažem - Anžej s torto:
user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 4094
21.7.2008 14:13:10   
Freycha
sanekova Živa je pa res babnica in pol user posted image user posted image user posted image  pa fajn, da je dobro prenesla pikec user posted image  mi še vedno čakamo, da nas pokličejo user posted image

nič hudega, če ne maraš teh pizz, jih zame več ostane user posted image user posted image

madonca češnca kaka torta user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 4095
21.7.2008 14:15:30   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1

Freycha, za sredo ti še javimuser posted image user posted image user posted image

daj babika vzemi si vsaj kako urco ali dve user posted image  razen, če me ne maraš več user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 4096
21.7.2008 14:17:04   
Freycha
mater pišem po odlomkih hehehe

sem hotela napisati, pa 2x pozabila, da je šla prej mimo službe mamica v kratkih rokavih, mala je bila okoli leta in pol stara, pa je imela na glavi kapo!!! Pa puloverček, pa še anorak (oz. neko jaknico) čez user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4097
21.7.2008 15:07:52   
NoviOčka
siska

Noviočka me veseli da se javljaš in nas obveščaš o dogodkih v vaši družinici. Iz kje pa si da si bil zadnjič v Arburetumu? Navijam da mami kmalu pristane še za enega otročka user posted image .

Čisto blizu Arboretuma živimo, mogoče par km stran. Če bi vedel za kako normalno (ne ob cesti) peš pot bi najbrž lahko šel peš tja. Mamica pa včeraj ni popustila user posted image , bomo še malo počakali.

Neposredna povezava do sporočila: 4098
21.7.2008 16:04:20   
arijana..
V mojem in Katjinem imenu hvala za čestitke.

Jaz mam danes tudi  " počitnice".  Ta večja je od včeraj zvečer  pri mojih na počitnicah in  uživa, da se na mamo še spomni ne.
Katjo pa sem peljala k tašči, da sem v miru naredila ta velik ajnkauf.
Zdaj pa v miru spijem kavo, se mal spomnim, kako je bilo pred letom dni, potem pa šibam ponjo.

lep dan, pa čeprav spet deževen.

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4099
21.7.2008 16:12:04   
Freycha
vidim, da je bil ta vikend namenjen za takšna in drugačna uživanja! In prav je takouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arijana..)
Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?