|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
20.7.2008 21:32:27   
sandra123
Tejkaz user posted image user posted image user posted image za selitev, upam, da ste že čisto preseljeni in da končno uživate v miru brez nenehnih prihodov tašče user posted image ...Ja, ubožica Eva pa kar vodene kozeuser posted image ...ne me strašit, moja Tinka jih še tudi ni imela, pa je že stara 7 let......upam, da je res imuna na njih, ker je bila že kar nekajkrat v ožjem stiku z njimi, pa jih ni kasiralauser posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
20.7.2008 21:52:14   
Erin
tejka - super za uspešno selitev in veliko user posted image user posted image user posted image da se pozdravite in ne bo kaj narobe...

andreja - čestitke ob rojstvu sinčka.
Dopisala te  bom ko boš posredovala podatke...

Brez zamere samo nekaj mi ne klapa tukaj...user posted image Bom v prihodnjih dneh pojasnila... Če se motim se pa že vnaprej opravičujem za zmedo.

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
20.7.2008 21:52:32   
matejchi
ozziebo, sem že mislila, da imava morda istega user posted image , ker je cel vikend delal.. hehe

andrejaboris, nič se sekirat, naš tamal je že od četrtka pod vplivom lune, danes sem ga peljala v adrenalinski park pa je prišel domov še bolj adrenalinski...

Popoldan me je pa takoooo glava bolela, da sem komaj iz MB pripeljala. Mogla sem si privoščit eno tabletko, ni šlo drugače.

Za vse ostale, ki ste še v celem, v sredo lahko začnete metat "levčke"!

Lahko noč, sem čisto user posted image pa grem samo spat.

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
20.7.2008 22:04:31   
astrea
andreja - čestitke ob rojstvu sinčkauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
20.7.2008 22:24:56   
Zoja Miša
Čer punce! Se prej cel dan nisem mogla priklopit in sodelovatuser posted image . Vidim, da vas krči dajejo! In popadki. Ja tudi meneuser posted image . Skoraj vsak ctg nariševa vsaj 1 hribček. To seveda ni fajn. Pa me je G vpračal, če sem ga čutila, pa sem rekla, da sedaj pa se mi že svita kdaj ga imam, pa se je nasmejal in rekel, ne, se vam ne! No, toliko, mi je hotel povedati, da nimam še pojma o bolečinah popadkovuser posted image .
A me nič ne prestraši...nekako bo že!

Maja T, bom pa vsekakor poskusila zdržati do 37t! Za zgodbico pa si le vzemi čas! In glede obiskov bom upoštevala tvoj nasvet, prvih 14 dni me nimajo kaj nervirati!

Tejkaz, pazi se koz sedaj! In nič prehitevat!!! Po super za selitev! Lahko malo poročaš, kako to poteka, če naročiš selitveni servis?

Gajka, hvala za izčrpno in lepo zgodbo o porodu. Prav tako sem želela slišati.

Mulka, no lepo da si še v 1 kosu.

Bambi, 4 dni! Ha, jaz sem že pravi bolnišnični maček potem. V torek bo 14 dni.user posted image  In še eno vprašanje, ali magnesol in spasmex lahko povzročata prebavne motnje? Ne vem namreč ali je od tega, ali sem res pojedla preveč sadja?

Jaz vam za danes želim le še lahko noč in se beremo....Naj nas in naše bebike user posted image  pazi! 

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
20.7.2008 22:26:07   
Zoja Miša
Pozabila, čestitke za Žana!

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
20.7.2008 22:28:09   
košuta
Andreja*** - user posted image user posted image user posted image  za vaš naraščaj! To je šlo pa res hitro... Hvala tudi atiju za informacije!

Sayuri - Kakšni luštni štruci imaš! Je moj najprej vprašal, koliko sta že stara, ker izgledata že kar "konkretno"! user posted image

Erin - Kaj ti ne klapa? user posted image  Da ni začelo tudi tebe resno zvijat? Ja? Ne? Zna biti... Javi nam! Ker si že blizu...

Midva z user posted image  sva bila včeraj celo na naši obali in je bilo takooooo fajn sedet za morjem  v senčki. user posted image  So mi pa gležnji spet tako noro zatekli, da sem še danes bolj težko hodila. user posted image  Upam, da bo jutri bolje, če bo kaj hladneje...
Nočko! Dobro spite!

14.8.2008 Teodor

Miklavž je radodaren mož - že drugič nam je prinesel +! Naslednje leto bom decembra za vsak slučaj šla nekam, kjer Miklavža ne poznajo;)

(odgovor članu astrea)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
20.7.2008 22:43:30   
anita goitan
večer, verejetno že vse spite,
mi2 sva pa lepo s terase, danes bil tud en naporen dan: mama, sestra s familijo, spet smo žar imelai, pa kruh sem spekla in dvoje pecivauser posted image , jah punce čitam o nekih otrdevanjih vaših bušijev, ejla ma haloo jaz še nimam cajta, skoz neki delma, pečem-polnim skrinjo za žur avgustauser posted image obiski, pranje vedno novih in novih cotk, danes sva košek dobila, pa še kup stvari, uf sedaj se vse pere, nekaj že suši.user posted image user posted image user posted image
No bom kratka, se beremo jutri dopoldan, vsem mirno noč, pa vidim da vas lunca ni preveč v P spravla, pravilno, jaz sme rekla naj še do torka počaka da bo levinja, ker raka že mam-mojuser posted image , ampak zarad mene je lahko tud devica-.no čeprav dvomim da bi tako potegnilauser posted image

Ok, nočko

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
20.7.2008 23:31:36   
sandra123

IZVIRNO SPOROČILO: Erin
Brez zamere samo nekaj mi ne klapa tukaj...user posted image Bom v prihodnjih dneh pojasnila... Če se motim se pa že vnaprej opravičujem za zmedo.

Erin, kaj ti ne klapauser posted image ...

Lp, Sandra

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
21.7.2008 0:19:59   
nyna84
Evo me, še sem tukaj! user posted image
Najprej iskrene čestitke andreji in njenemu Žanu! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Joj, sej hodite kar po vrsti v P, ena za drugo! In a veste, kaj sem premišljevala, jaz bi šla tudi kar zdej, ker sem ugotovila, da ste čisto vse, ki ste rodile pred rokom, rodile zelo hitro. user posted image user posted image user posted image  Jaz sem bila v prvo na mizi 7 ur. user posted image  
Imate pa vse mamice res luštkane dojenčke. Delajo take skomine... user posted image

Zoja Miša, ti si spraševala, če ima Magnesol odvajalne učinke - v navodilih piše, da jih ima, če se ga uživa v prekomernih količinah. Jaz sem jih mogla piti po 6 na dan, in sem imela ves čas drisko, zdej ko sem ga nehala piti, imam pa mir.
tejkaz, čestitam za selitev!!! user posted image  Pa upam, da se bo Eva hitro pozdravila in da boš tudi ti zdržala dokler traja inkubacijska doba. user posted image user posted image user posted image

Erin, mene tudi mučijo vse te težave, ki si jih ti omenila - otrdevanje, špikanje spodaj in občasna blaga bolečina v križu, "menstrualni" krči,... to po mojem pomeni, da se telo počasi pripravlja. Nimamo kaj, naš čas je skoraj pred vrati. user posted image

Andrejaboris, še enkrat hvala za tel. št., pa da ti pokažem, kako deluje luna na našo Gajo:
user posted image
Dosti zgovorna slika, ane? Potem jih pa ukroti, če moreš. user posted image

A sem katero spustila? Upam da ne, če ne bom dopisala pa jutri. Grem zdej spat, pa lahko noč!

Sem iz Posočja in nisem Gorenjka ;)
http://www.radio1.si/strani/Fun.aspx?ID=20254&LNK=7

Neposredna povezava do sporočila: 3135
21.7.2008 7:45:29   
andrejaboris
Hoj da se na hitro javim!

Nyna luškana je tale tvoja Gaja! Njo sem mislila kolk je stara! Lana je očitno spustil ta vpliv lune in upam, da tak ostane!user posted image user posted image

Andreja čestitke, čestitke, čestitke!!! Fajn se cartajte!

Erin kaj ti ne klapa???

Tejkaz upam, da še bota z user posted image še nekaj časa pod isto streho, da ne bi še on kozic dobil! user posted image user posted image user posted image Pa user posted image user posted image za selitev!!!

Mam dans pregled! Ti tut Bambi ne? NIč vse lepo opravite preglede in se tipkamo z novimi informacijami!

Lepo se hladite v tem turobnem, deževnem dnevu!

papa

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
21.7.2008 7:54:17   
ozziebo
Eno veliiiiiko user posted image  za vse v tole deževno jutro!!

Spet naporen vikend, povsod sama hrana user posted image , jaz pa ne morem rečt ne, no ja, bomo že spravli dol, me pa skrbi, koliko bo danes vaga pokazala. Pa že spet akrobacije pri lovljenju urina za pregled user posted image .

Andreja, še tukaj iskrene čestitke pa veliko cartanja!!
Tejkaz, user posted image za selitev, zdaj pa uživajte v novem stanovanju!! Pa noge skup, da minejo koze!
Sayuri, super, da ste doma, maš pa same luštne otroke!!
Nyna, ful luštkana princeska, ampak zdaj so že prave male osebice, a neuser posted image

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
21.7.2008 8:00:53   
*zvezdica*
Dobro jutro in eno user posted image za lepši začetek dneva. Današnji dan je bolj zaspan...pa prav paše.

Nyna je pa luštna tale vaša Gaja..čeprav praviš, da jo je trkala luna, je prav simpatično navihanauser posted image . Mi je pa zelo dobro znano, ko so tečni ko user posted image , nam ša še vseeno naaajvečji cukri in naši srčkiuser posted image

Tejkaz čestitke za selitev. Sedaj pa le uživajte v novem domkuuser posted image

Erin, kaj ti ni jasnouser posted image ...me prav firbec matrauser posted image

Mi smo včeraj cel dan uživali. Popoldan smo bili spet na pikniku in se je mali zjagal, da je kar teklo od njegauser posted image . Danes bomo pa očitno bolj počivali. Jaz bi morala mal cunjice za našo dečvico uredit. Sem dobila ful oblačil, pa moram še tiste mal večje posortirat.

Tiste, ki imaste danes pregled pa le javite kako ste opravile!
lep dan

Marcel in Zarja

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
21.7.2008 8:12:36   
naty13
Jutro.

Ozziebo in zvezdica hvala za user posted image .

Midva z Nejcem sva po zajtrku. Sva si privoščila salamo, sir in kruh. Nejc pa še kakav povrhu. user posted image

Noč je bila prespana, z enim obiskom WC-ja, pa še potegnila sem za eno uro dlje kot ponavadi - do 6.30. user posted image user posted image user posted image user posted image  Sandra, verjetno si se tudi ti naspala to noč. user posted image

Včeraj zvečer, ko sva dala Nejca spat, sva šla dojenčico staro 9 dni gledat. user posted image  Jojjjjjjjj kolk je majhna, pa 53cm velika se je rodila. user posted image

Erin, kaj te mučiuser posted image  A ti katera od nas ne potegne, je katera kaj narobe napisala,....user posted image user posted image user posted image  Zdej me pa res skrbi zate.

Tejka user posted image user posted image user posted image user posted image  za selitev. user posted image user posted image user posted image  za Evo in za tvojega user posted image , da zdrži v trebuščku še 3t. user posted image . Mi pa imamo še 5 dni inkubacijske dobe za norice. Uffffffffffff je šlo hitro 14 dni mimo. user posted image

Včeraj smo kar poležavali popoldne, potem smo bili še malo zunaj. user posted image  V glavnem Nejc je popoldansko spanje odspal v 3,5h urah, midva sva pa tudi kar ležala, je bil len dan. user posted image

Danes bo pa za otročke kriza. Cel dan notri. user posted image

pa pa

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
21.7.2008 8:18:02   
buhtlčk
naty držim pesti dans user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
21.7.2008 8:48:08   
anita goitan
jutro punce,
uf spet dežuje, ravnokar sem pozajtrkovala, hvala za kavico.
Dopoldan šibnme k sosedi pogledat 1m starega fantka, sme mu tako luštkano majčko kupilauser posted image
Potem bom preostale cotke pospravila, k se mi še sušijo. Pa po tleh morm pomit, smo čez vikend fejst zasvinjali, ok pač delavno, jutri pa grem lahko rodituser posted image user posted image

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
21.7.2008 8:53:49   
tejkaz
Jutro

samo po zadnjo stran lahko berem, ker je internet zanič. Poskusno sem vzela Simobilov, po 15 dnih ga bom pa vrnila, potem bomo en čas brez, dokler nas T2 ne vklopi.

Če celo jutro kličem v ZD Šiška, da bi dobila malo informacij kako ravnati ob noricah, vendar se mi nihče ne javi.

Zoja Miša, super da si priklopljena, zdaj bo pa čas hitreje minil. Glede selitvenega servisa je pa takole. Mi smo že en dan prej vse stvari v škatle spakirali, omare in postelje razstavili, vse smo zapakirali. Ob sedmih zjutraj naj bi prišel tovornjak, bil je zelo velik, tako da smo samo en rundo peljali s tovornjakom. Eno uro prej smo vse pred blok znosili, ko je tovornjak prišel, smo samo gor naložili, on je peljal v kranj. Potem smo raztovorili iz tovornjaka in je odpeljal. V uri in pol smo imeli celo stanovanje v Kranju.

Zdaj se moram iti pa igrat, se javim kaj ko bo zaspala.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
21.7.2008 9:21:31   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk

naty držim pesti dans user posted image

a ima tvoj tudi danes? Jaz se tako nisem prav veliko učila, ne vem, če bo šlo skos - pa septembra.

pa pa

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
21.7.2008 9:58:32   
sandra123
Jutro in hvala za user posted image user posted image

Naty, danes se pa jaz nisem nič naspala...sem šla najmanj 5x na wc ponoči...mala dva pa sta imela celo fešto v trebuhu, tako, da ni bilo veliko spanca - no je bil od 5-ih zjutraj do zdajuser posted image ...Moja Tina se je pa prehladila...smrka in kiha, pa zgleda, da sem se malo nalezla, ker sem še jaz začela user posted image ...pa v četrtek naj bi šla na morje z mojim očetomuser posted image ...upam, da je ne bo kaj resnega zagrabilo, ker potem ne bo mogla na morje....user posted image , pa res mi ni do tega, da bi zdaj hodila do dr., ker takoj predpišejo antibiotike...
Naty, kaj imaš danes izpituser posted image ...saj imaš ustni del, pa malo bolj bušija daj na ogled, pa bo šlouser posted image user posted image user posted image

Erin, pišuka, kaj ti ne klapauser posted image ...
Tejkaz , še enkrat čestitke za selitev...

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 21.7.2008 10:00:59 >

Lp, Sandra

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
21.7.2008 10:04:22   
MATEJKA_
jutro!

sem prejšnji teden svojemu prof. poslala še svojo zadnjo sem.naloge pred končanjem mag. user posted image  . to nalogo sem pisala vse od marca... pa sem ga prosla, če mi lahko da ustni izpit nekje v naslednjih 3 tednih (ampak še ne takoj, ker še nisem prisla celega gradiva skozi), glede na to, da imam 15.8. PDP. pa so mi iz njegovega kabineta javli, da ga do 15.8 ni user posted image user posted image user posted image user posted image ... danes pa me je čakal njegov mail, da moja seminarska presega zahtevano in da je izvrstna user posted image user posted image in me še vprašal po nekih zadevah. pa sem mu odgovorila, pa ga še enkrat vprašala glede ustnega zagovora... no bomo videli kako pa kaj... pol po porodi bo tak še manj časa kot kdajkoli...

Neposredna povezava do sporočila: 3145
21.7.2008 10:09:33   
sandra123
Superca Matejka user posted image user posted image user posted image , saj zagovor boš pa že spravila skupaj, pa tudi če ne bo šlo drugače, po poroduuser posted image ...saj bo pa očka malo otročke pocartal, ko boš šla na finalni zagovoruser posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
21.7.2008 10:12:04   
sandra123
No, mi nekaj računalnik nagaja user posted image

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 21.7.2008 10:13:12 >

Lp, Sandra

Neposredna povezava do sporočila: 3147
21.7.2008 10:19:30   
naty13
MATEJKA user posted image user posted image user posted image . Tudi za zagovor bo po porodu čas, boš videla. user posted image

Sandra user posted image . Upam, da se tina res ne prehladi pred morjem. To bi bila prava žalost zate in zanjo. user posted image

Upam, da se nam Erin čimprej javi in nam pojasni situacijo. user posted image

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 3148
21.7.2008 10:21:01   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: sandra123

Naty, kaj imaš danes izpituser posted image ...saj imaš ustni del, pa malo bolj bušija daj na ogled, pa bo šlouser posted image user posted image user posted image

Edino trebušček me še lahko reši user posted image  , ker znanja pa res nimam. user posted image  

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 3149
21.7.2008 10:22:20   
Zoja Miša
Jutro! No, zame je blo že prvič ob 5h, ko pridejo moji pikici poslušati srček, potem še 1 h dremam, potem pa pritisk, pa vaganje in ctg. Pa sem potem po zajtrku vseeno še malo zadremala, danes je tako zaspan dan!
A sem dobila dovoljenje od G, da grem v ZD stavba zraven bolnice v MŠ! Danes ob 12.30h in potem še 2 dni! Jupiii! Sem kar vesela, ker se bo nekaj dogajalo!!!
Drugače pa so mi danes vzeli še kri in vodo. Verjetno malo prečekirajo. Kako in kaj mi kaže nimam pojma, ker sem zjutraj zamudila vizito.user posted image
Imam pa res že prebavne motnje 3 dni! Sicer ne gre vse z mene, ampak, če se bo nadaljevalo še jutri, moram povedati sestriuser posted image . Hvala Nyna za pojasnilo, ampak jaz popijem le 3 magnesole. Vendar je možno, da še Spasmex kaj k temu pripomore. Drugače pa maš res luštno navihanko, za katero se vidi, da uveljavlja svojo voljo.user posted image
Tejkaz, kul za servis, samo še vseeno moraš vse pripraviti sam. Sem mislila, da ti vsaj iz in v stanovanje vse znosijo! Važno, da ste preseljeni, čeprav si mislim, da imaš sedaj veliko dela.
Naty, držim pesti!
Anita, ti pa nehaj biti tako pridna, ker skos nekaj ali pečeš, ali pospravljaš...jaz pa sem ti fauš, ker vse to lahko delaš! No, seveda sem vesela, da ste čisto zdrave nosečke, ki lahko vse delate!

Bodite pridne in se tipkamouser posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?