Ayo
|
Dan! No, pri nas smo imeli pester vikend. Šli smo na morje in prespali pri sestri. Imata sicer bolj švoh odnos, ampak ker kar naprej vabi in ima tudi 2 otroka (komaj čakata, da vidita Gabriela), smo rekli “pa pejmo”. V soboto zvčer sva bila povabljena na en RD, pa se je tud ful ponujala, da bo pazila na nečaka… Ampak, da ne bi bilo preveč nenavadno, sta se skregala (ker pri njejje tako, da se ves svet vrti okoli njih, in če ne, ni v redu!) in gospa teta je sla zvečer z družino na večerjo in rekla, naj ji pripeljeva Gabriela v restavracijo. Potem sem rekla mojmu naj kar gre na zur, da bom pač jaz doma. Potem je uskočila tašča na pomoč, klicala sestro (to je svojo hčerko), da bo prišla k njej pazit na Gabriela in ona, da kao ni potrebno, da smo že vse dogovorjeni. Tašča je vseeno prišla, tako sva šla lahko skupaj na RD (in ja, kljub vsemu, je pasaaaaaalooo!). Ko se je družinica vrnila, so šli spat, tašča pa je z zobotrebci v očeh sedela pred TV in naju čakala, namesto, da bi šla lahko domov, pa bi mogoče lahko sestra teta vstala, če bi se Gabriel slučajno zbudil. Skratka…zjutraj smo vstali in šli domov. Na srečo je bilo tudi slabo vreme, tako da kaj dosti zamudili nismo. Smo se kopali v soboto, mali je spet užival 100/h! K sestri pa seveda nikoli več! Smo pripeljali včeraj taščo, mi je pa takoj zlikala 2 koša perila. Danes greva z skupaj kolesarit, jutri pa na večerjo...je treba max izkoristit taščo botrca, dobrodošla in držimo pestke za tvojga Jana drugače ti je itak že Magi odgovorila, na njo se lahko vedno obrneš za zdravsteve nasvete ima izkušnje ElaM, za Mančin nov podvig. Jaz tudi zadnje dni razmišljam, da bomo počasi dvignila ograjco v stajci. Tudi Gabriel vsak dan pogrunta kaj novega. Če je slučajno katera spregledala – jaz bom v Lj od 31.7. – 3.8. pa bi se lahko kaj dobili. Loncica, pri nas še ne jemo mesa, in se nam tudi ne mudi (ga tudi midva zelo zelo malo jeva, smo bolj ribojedci). Mi imamo pa tak lep sonček.