|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberčki 007
20.7.2008 21:36:33   
tea78
ojla vse čvekice, dajte mi dat kak nasvet, moja mala ima ima ful vneto ritko, zdaj ko sem jo umivala in previla, mi
ni pustila, da ji umijem ritko, ful je jokala, pa jeziček ima ful bel, a so to mogoče glivice?
a je imela že katera takšno situacijo? poskusila sem s kremo sudocrem, moj pa je zdaj letel po praško pasto, daj javite mi,
hvala, pozdravček
pa pa

(odgovor članu PUHICA 26)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
20.7.2008 22:05:17   
botrca
Tea78 pojdi v lekarno in kupi mustela kremo (francoska) jaz sem z njo tako zadovoljna v par dneh je ritka spet kot mora bit. Pri mojem Janu sem vse že probala ko je še bil bolj mali pa ni nobena pomagala potem sem pa že vsa obupana šla v lekarno in vprašala če obstaja še kaj in mi je zelo prijazna mag.farmacije, torej bi naj vedla nekaj več o teh stvareh, dala tester naj poskusim in nato vidim a bo pomagalo. 2 dni sem mu mazala in je edina krema ki pomaga. Kupila sem jo in plačala nekje 10€ ne vem točno. Probaj. Za jeziček pa kupi ali pa pojdi po recept k pediatrinji daktarin krema ki se maže na jeziček ali dudo če ti odklanja tak način mazanja. Tudi to smo mi imeli in probali. Upam, da sem ti kaj pomagala. Edino če je kaj drugega, ne vem koliko je star tvojuser posted image ? Držim pesti, da ni kaj bolana. 

(odgovor članu tea78)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
20.7.2008 22:34:36   
Magi*
dobrodošli obe, botrca in tea.

tea, možno, da ima tamala soor v ustih in na ritki, v tem primeru boš morala mazat tudi rito z kremo proti glivicam. ne vem pa a je to tudi daktarin ali kaj drugega.

botrca, naš Taras je tudi imel že 2x uroinfekt. smo bili 2x na UZ ledvičk in 1x na preiskavi MCUG in je pri nas vse OK. ni refluksa. mi je zelo hudo, ko berem, da ima Jan refluks 4. stopnje. saj v bistvu ni nič tako hudega, da se ne da poštimat, ni pa lušno, da je z otročkom karkoli narobe. saj to se lahko tudi samo od sebe popravi, ali kako? držim pesti, da poštimate in bo Jan zdrav in brez AB. user posted image

ostale čveke: vam pa vsem skupaj lahko noč.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
20.7.2008 22:37:40   
trdozimc
IZVIRNO SPOROČILO: tea78

ojla vse čvekice, dajte mi dat kak nasvet, moja mala ima ima ful vneto ritko, zdaj ko sem jo umivala in previla, mi
ni pustila, da ji umijem ritko, ful je jokala, pa jeziček ima ful bel, a so to mogoče glivice?
a je imela že katera takšno situacijo? poskusila sem s kremo sudocrem, moj pa je zdaj letel po praško pasto, daj javite mi,
hvala, pozdravček
pa pa

Ja umit dobro, posušit s pleničko vedno pošteno, tako da pivnaš, ne brišeš (še bolje pustit na zraku rito nekaj časa - zdaj si lahko privoščiš, ko je toplo).

Pomaga pa oboje, kar si naštela, nam je vedno in edino najbolj pomagalo navadno olivno olje (velja jedilno, še boljše je iz lekarne), po vseh ostalih kremah je bilo vedno slabše. Ampak kot si že ugotovila, otroci so različni in boš morala sama pogruntat, kaj ''pali'' pri tvoji. Če bi se stanje slabšalo, nastajali drobni mehurčki, ... so glivice in ti bo P predpisala mazilo.

Nočka! 

(odgovor članu tea78)
Neposredna povezava do sporočila: 3679
20.7.2008 22:39:19   
trdozimc
Ja, oprosti, Magi, sem te ponovila. Si bila hitrejša. user posted image

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
21.7.2008 7:55:09   
nian
dobro jutro!

no, sedaj tamala spet spi jaz pa ob kofetu.

alja na počitnicah: je bila pridna kot pri meni nikoli. babi je bi mogla prehvalit. je rekla, da kaj takega pa še ne. midva sva se pa tudi imela zakon. je bila že šranga super, nato pa se je samo še stopnjevalo. tudi žur je bil zakon. me še  danes mezinčki na nogah od tumač plesa bolijo. user posted image  potem sva se pa midva malo čez 4 domov spravila (no k babici in dedku) in greva spat v moževo bivšo sobo, kjer naju je čakalo speče dete, in v sekundi ko čisto potiho odpreva vrata: jok! mula pri babici je bila lepo tih, ko je pa mene zavohala pa koj na zizo! no, pasalo mi je pa cel dan in skoraj celo noč na off!!! priporočam vsem user posted image  no, tukaj lahko še omenim, da sem ena tistih srečnic, ki imamo zlate taste in tašče. user posted image

ritka: nam je super pomagala praška pasta. sudokrem pa niti malo. sploh se mi zdi, da je tale sanolabor mal mem. še kar sem tam kupila je za en k...

botrca: veš, fino da so že sedaj odkrili, da je pri pupi nekaj narobe. moj mož je bil lani na operaciji, ker mu je isto urin nekaj zastajal. pa je bila tudi prirojena napaka. pa še to so po nesreči ugotovili. je šel za popolnoma drugo stavr na UZ. je bila ledvica že uizi poškodovana, ampak se mu je na srečo čisto obnovila. tako da držim pesti, da bo s tvojim malim vse super.

no, sedaj pa aktivirajte babice in dedke in si privoščite razkoš user posted image  

pozdravčke

7. 12. 07 smo dobili Aljo
4.8. 10 smo dobili Meto

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
21.7.2008 8:18:49   
ElaM
Dobro jutro.
Tea: Vneta ritka: verjetno so res glivice, če ima obloge tudi v ustih, potem bo pomagal Daktarin, drugače pa je res Mustela zakon. Manca še nikoli ni imela rdeče ritke. Res priporočam, pa še lepo diši.user posted image
Botrca: upam, da vašega fanta čimprej porihtajo, da bo vse tako kot mora biti.user posted image
Želva: pranje: stroj lavfa kar na okoli, cunje mpostajajo moja nočna mora, ki ji ni kraja,...user posted image

Nian, paše tak odklop, a ne? No, jaz ga čakam že dve leti.user posted image

Malo se moram pohvalit, no našo turbo Manco.user posted image  Tamala se  dva dni postavlja na kolena ob opori, posledično je včeraj pridelala prvo konkretno buško.user posted image  In danes zjutraj se je prvič sama posedla, ležala je na trebuhu, jaz grem v kuhinjo in mala sedi.user posted image  Zdaj se moranm pa res spraviti enkrat k pisanju njenega albuma, da bo vsaj malo kronološko pravilno in ne po spominu, kot ponavadi.user posted image
Pozdravčki vsem. Uživajte v dnevuu čeprav je dež.user posted image

< Sporočilo je popravil ElaM -- 21.7.2008 8:19:25 >

:)

(odgovor članu nian)
Neposredna povezava do sporočila: 3682
21.7.2008 8:47:35   
pikica*
Dobro jutro!

Ta vikend ste bile pa ornk čvekeuser posted image .

Magi*, tole pospravljanje po etapah mi je pa zelo znano. V petek sem imela prvič po zeloooo dolgem času spet ta luksuz, da sem lahko v enem kosu naredila celo več stvari. Imamo pa tudi mi en tak tornado na dveh nogah, ki potem hitro spravi zadeve v svoj red.

A potem se tale buggyboard obnese? Razmišljam namreč o nakupu pa se kar ne morem odločit. Mož me sicer tera, da ga kupimo, jaz pa kar nekaj bremzamuser posted image . Magi*, če boš imela avgusta Zaki še doma, javi...bomo tele najine tornadike skupaj spravile pa bo miruser posted image . Fantiča sta pa itak pridna.

Tea, glede vnete ritke. Naša punči je imela samo enkrat tako hudo vnetje. Nič ni pomagalo, na koncu pa smo dobili Elocom, Canesten in Bebival. Zelo hitro se je vse skupaj pozdravilo. Če so kakšne gljivice, bo najboljše, da greš k P, drugače pa poskusi z Bebivalom. DOber je zato, ker ima precej cinka, ki suši.

Nian, super za odklopuser posted image . Vem, kako zelo paše.

Zdi se mi, da sem hotla še par zadev pokomentirat, pa sem seveda pozabilauser posted image .

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
21.7.2008 8:58:44   
loncica
Dobro jutro!

Vas nekako preletim vsak dan, za pisat pa kar ne najdem časa. Ker je Timotej Ian dovolj star in sam sedi sva ga z možem prejšni teden probno dala v Deuterjev ruzak. Ker je mali ves čas samo vriskal od veselja, lahko uganate kje smo zdaj vsak prost trenutek. V hribih seveda. V petek smo osvojili še zadnjo trdnjavo s kengurujem, kočo na Zelenici nad Ljubeljem zdaj gremo z ruzakom novim dogodivščinam naproti:).

Pri nas se napredek kaže bolj počasi. Če ga posedem, sam sedi in se igra. Dvigne se kljub trudu še ne. Se pa z rokami prime roba previjalne in je zadnjič skoraj padel čez. Moram res ekstra pazit.

Pogovor je tekel okrog sedežev. Pri nas bo ali Romerjeva ali Maxi Cosijeva varianta z isofixom. Sicer so ful dragi, ampak že pri lupinici vidim kaj pomeni isofix.

Meso: a ga že vse dajate? Nisem imela še časa poštudirat kako je z malinami. A so ok, ali so kot jagode tudi alergene?

Nove dobrodošle.

Vneta ritka: mi smo jo rešili s Sudocream, Mustela ni pomagala.

Želva, kako kaj počutje?

Lp

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
21.7.2008 9:04:35   
ElaM
Še nekaj sem pozabila, Želva , Lončica, a se dobimo ta teden, če bo kaj lepega vremena?

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
21.7.2008 9:16:18   
loncica
ElaM: jaz sem itak za. Samo za dan sem zmenimo.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
21.7.2008 9:26:07   
15.7.
našemu smo dali že maline in borovnice pa se je čist ok odzval. 

...18.12.2007 sva postala presrečna starša najinemu čupavemu Klemnu..

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
21.7.2008 10:16:33   
trdozimc
IZVIRNO SPOROČILO: loncica

Pogovor je tekel okrog sedežev. Pri nas bo ali Romerjeva ali Maxi Cosijeva varianta z isofixom. Sicer so ful dragi, ampak že pri lupinici vidim kaj pomeni isofix.

Oj, loncica. Isofix je pri lupinici najbolj uporaben (ti povem iz lastnih izkušenj), ker veliko prestavljaš user posted image  s sedežem vred. Pri tasrednjem sedežu ni toliko uporaben in se za moje pojme ne splača (tudi glede varnosti ima npr Roemer in maxi cosi tobi brez isofixa enako dobre crash teste).

Maline in borovnice so OK, niso alergene. Mesa mi še ne dajemo in sicer iz čisto preprostega razloga, ker se mala fuuuuuul počasi navaja na GH. Drugače bi ji najbrž že poskusila dat malo piščančjega belega ali pa kunčje aja, pa menda sta ovčetina in konjsko tudi zelo primerna za ''začetnike''. user posted image .

Nian user posted image  za super tasta in taščo. Vem kaaaaaakooooo to paše. Tudi pri nas že dolgo nismo imeli takih počitnic.

ElaM, pri nas je vedno pomagalo, če sem mu takoj, ko se je butnil namazala z maslom. Sicer se čudno sliši user posted image  in meni je bilo tudi prvič čudno, a buška res hitreje izgine in modrice ni. Iva je sicer veliko bolj previdna, pa tudi manjšo bučko ima, kot Jan, ampak tudi kar čakam, kdaj bo bum.

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 3688
21.7.2008 10:53:53   
PUHICA 26
No dobro jutro naša je že odspala prvo rundo,

Slike od naše ga bodočega brloga, so v albumu, pa še moje rožice, in ena slikica od naše centralne ki nas še vedno malo heca še dobro da nismo notri.
Oprema- kopalniška pa nas bo še počakala malo, naslednja stopnja je parket, vrata in kamin, kuhinja in stopnice ki se že delajo pri mizarju, prav tako je v obdelavi že kuhinja,....
 Tea-- Ja to so glivice, gobice ali preprosto sor.--- Ritko namaži z cenastenom, ( v lekarni brez recepta, ) Okoli ustk pa kot so napisale predhodnice,Daktarin oralni gel, ( v lekarni brez recepta. ).

Ja pri nas je sor že skoraj pominel, mala ne grize in ne stoka več če ji dajemo GH po žlički.. HB:

Drugače pa moram organizirat akcijo zbiranja denarne pomoči za ljudi ki so ostali brez življensko pomembnih stvari, po krajevnih skupnostih, seveda če se bodo strinjali z tem planom...Držite pesti....

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 3689
21.7.2008 11:00:09   
PUHICA 26
Loncica naša je borovnice kot da bi jedla tictac bombone , pa še brez zobk je, pediatrinja je rekla ba jih lahko je neomejeno količino predvsem ker imajo veliko vitamina-C, sedaj je sezona ampak jaz jih ne hodim nabirat zarati predlanske borelioze, se bojim za malo, je pa pridna tašča pri tem, jaz samo borovničke v šnopcu delam, ker ga je veliko doma,. Sem jih pa predlani nabrala 12 litrov.

Neposredna povezava do sporočila: 3690
21.7.2008 11:31:52   
nian
GH: borovnice in maline alja naravnost obožuje. čeprav so bili zadnjič po borovnicah bobki. sedaj jiz že nekaj dni zato ni jedla. sedaj ji bom začela ribez dajat. me zanima, če ji bo šel dol user posted image  meso pa je 3x na teden. zadnjič je prvič jedla teletino. ji jo narežem na čisto male koščke. je pa res, da gre alji vse dol. ne vem za hrano, ki bi mi jo zavrnila.

zaenkrat ji ne bom dajala le mleka in mlečnih izdelkov ter svinjine. ostalo že pridno papca. tudi glutenske izdelke. žemljico tako pogloda, da ni res. sredico spacano pa flikne in potem za njo gleda.

a se je to pri vas že začelo? metanje in gledanje kam gre igrača. alja to sedaj par dni dela.

stanje na nogah in kolenih: tamala se mi postavlja na noge in kolena. ali je to kaj narobe? in kako naj jo zabremzam. zadnjič sem jo dobila v poseteljici z eno nogo na kolenu z drugo stoječki ob rešetkah? pa ko pripuza do mojih nog se tudi takoj na kolena postavi in ona bi še naprej user posted image

7. 12. 07 smo dobili Aljo
4.8. 10 smo dobili Meto

Neposredna povezava do sporočila: 3691
21.7.2008 11:33:47   
botrca
Dobro jutro!

Tudi jaz pijem kavo mali Januser posted image  pa spi ker je vreme brezvezno. Ne bova mogla nikamor it, ker dežuje in je kar mrzlo.
Drage mamice, najlepša hvala za lepe besede, zelo mi pomaga če se s km pogovarjam pa četudi na tak način. Upam, da se bo pri mojem sončku srček in refluks porihtal sam od sebe, čeprav je rekla zdravnica da ker ima tako visoko stopnjo(4) ponavadi je potreben poseg. Naslednjo kontrolo imamo pri enem letu (decembra seveda) in takrat se bomo pogovorili o vsem. Za srček je pa isto,pri enem letu ima naslednjič kontrolo, nazadnje je imel ko je bil star 6 mesecev, pa tudi če bo potreben poseg še ne vemo kaj bo iz vsega.
Zato bodite srečne, da imate zdrave otroke, ker jaz najbolj vem kako je to ko izveš da ni z otrokom vse ok. Ob tej novici sem avtomatsko izgubila mleko, tako da ga sploh nisem mogla dojit, 14 dni pa konec. Šok je bil zame prevelik, rodila sem v Sl. Gradcu(najboljša porodnišnica) 6. dan z rešilcem odpeljana v Lj...ma ne bom se vračala še 1x na to, ker ko se spomnimuser posted image user posted image user posted image .
Potem, ko je bil Jan star 4 mesece je prebolel rotavirususer posted image user posted image user posted image , ne vem kaj mi je bilo da ga nisem dala cepit. Od toliko problemov, jokala sem non-stop, vročino je imel kar naprej sem enostavno na to pozabila. Od takrat je vse ok, ni imel več vročino, pa za vsa možna cepiva sem vprašala pediatrinjo in mi je rekla kaj bo dobil, zaradi srčne napake.
Imam pa zdaj druge probleme, nima rad goste hrane, večkrat je že bruhal kak mu naredim malo bolj gosto. Sem zelo vztrajna, ker mi nič drugega ne preostane. Nasplošno nima rad hrane. Kako pa vaši user posted image  jejo gh?
Moram it ponj ker se je zbudil, se slišimo. 

Neposredna povezava do sporočila: 3692
21.7.2008 11:37:08   
t*e*j*k*a
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

user posted image Dobro jutro.

Hvala za dobrodošlico vrtnica79 in tejka ja ime Jan mi je bilo najbolj všeč, moj mož se je strinjaluser posted image user posted image user posted image . Moj pa še nima zobkov se pa slini že od 4 meseca pa smo mislili da bo kar hitro pa še do zdaj nič user posted image . Kako vam pa jejo vaši user posted image ? Koliko obrokov imajo? Koliko mleka spijejo in kdaj? Je katera vprašala za podaljšano porodniško zaradi prirojenih napak? Na žalost ima moj Jan šum na srčkuuser posted image user posted image user posted image  vendar nikoli hvala bogu ni imel nobenih težav, kot da ne bi nič imel. Pa na sečilih ima refluks 4 stopnje to pa pomeni da mu ne gre ves urin skozi sečevod in ven ampak se mu vrača nazaj na ledvičke in mu povzroča občasna vnetja. Od 4 mesca pije zaščito Primotren in je vse ok. Verjetno bo imel operativni poseg ko bo leto star.

Mi imamo ponoči , zjutraj in zvečer dojenje, potem je malica (sadje), kosilo(zelenjava), eno dojenje in zvečer kašica z mlekom(milupa), potem pred spanjem pa še eno dojenje.

Glede prirojenih napak pa upam da vam ne bodo povzročale večjih težavuser posted image user posted image user posted image user posted image in da bo z Janom vse v redu!!!

IZVIRNO SPOROČILO: trdozimc

tejka ja ime Jan mi je bilo najbolj všeč, moj mož se je strinjal

Ja, obe sta pa dale sinčkoma Jan ime zaradi našega lepotca!

JA sigurnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3693
21.7.2008 11:46:41   
botrca
Tejka koliko pa ima kg in cm tvoj ne vem imena?

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 3694
21.7.2008 11:49:46   
t*e*j*k*a
Puhica26 a sem kje sfalila geslo za alubmuser posted image

Mi tudi jemo maline, boravnice, meso(piščančje). Ja pa mali včasih ful čudn, včasih vse poje, sploh ni važno kak okus ima, včasih pa nč noče, pa čeprav je lačenuser posted image . Ne vem mal je čudn, ma svoje dneve.

V nedeljo šibamo na morje v Vodice,in včeri me je ena prvič rekla da je tam ful fajn, drgač so vsi pravli da je taka gužva da je kr bedno. No it ta pa pravi da je ful vredi, pa senca, pa lepe plaže, pa vse ravno za vozit se z vozekom ,tko da sem zdej ful vesela. user posted image

Papa

Neposredna povezava do sporočila: 3695
21.7.2008 11:50:59   
t*e*j*k*a

Tejka koliko pa ima kg in cm tvoj ne vem imena?

Ime mu je Jan tko kot tvojemuuser posted image

Ima 68cm in 7810kg-merjeno prejšnji teden v torekuser posted image

< Sporočilo je popravil t*e*j*k*a -- 21.7.2008 11:51:13 >

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3696
21.7.2008 11:55:33   
Ayo
Dan!

No, pri nas smo imeli pester vikend.

Šli smo na morje in prespali pri user posted image  sestri. Imata sicer bolj švoh odnos, ampak ker kar naprej vabi in ima tudi 2 otroka (komaj čakata, da vidita Gabriela), smo rekli “pa pejmo”.
V soboto zvčer sva bila povabljena na en RD, pa se je tud ful ponujala, da bo pazila na nečaka…
Ampak, da ne bi bilo preveč nenavadno, sta se  skregala (ker pri njejje tako, da se ves svet vrti okoli njih, in če ne, ni v redu!) in gospa teta je sla zvečer z družino na večerjo in rekla, naj ji pripeljeva Gabriela v restavracijo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Potem sem rekla mojmu naj kar gre na zur, da bom pač jaz doma. Potem je uskočila tašča na pomoč, klicala sestro (to je svojo hčerko), da bo prišla k njej pazit na Gabriela in ona, da kao ni potrebno, da smo že vse dogovorjeni. user posted image user posted image user posted image
Tašča je vseeno prišla, tako sva šla lahko skupaj na RD (in ja, kljub vsemu, je pasaaaaaalooo!). Ko se je družinica vrnila, so šli spat, tašča pa je z zobotrebci v očeh sedela pred TV in naju čakala, namesto, da bi šla lahko domov, pa bi mogoče lahko sestra teta vstala, če bi se Gabriel slučajno zbudil.user posted image user posted image user posted image
Skratka…zjutraj smo vstali in šli domov. Na srečo je bilo tudi slabo vreme, tako da kaj dosti zamudili nismo. Smo se kopali v soboto, mali je spet užival 100/h! user posted image user posted image user posted image
K sestri pa seveda nikoli več!

Smo pripeljali včeraj taščo, mi je pa takoj zlikala 2 koša perila. user posted image user posted image user posted image  Danes greva z user posted image skupaj kolesarit, jutri pa na večerjo...je treba max izkoristit taščo user posted image user posted image user posted image

botrca, dobrodošla in držimo pestke za tvojga Jana user posted image user posted image drugače ti je itak že Magi odgovorila, na njo se lahko vedno obrneš za zdravsteve nasvete user posted image ima izkušnje user posted image user posted image user posted image

ElaM, user posted image user posted image za Mančin nov podvig.

Jaz tudi zadnje dni razmišljam, da bomo počasi dvignila ograjco v stajci. Tudi Gabriel vsak dan pogrunta kaj novega.user posted image

Če je slučajno katera spregledala – jaz bom v Lj od 31.7. – 3.8. pa bi se lahko kaj dobili.

Loncica, pri nas še ne jemo mesa, in se nam tudi ne mudi (ga tudi midva zelo zelo malo jeva, smo bolj ribojedci).

Mi imamo pa tak lep sonček. 

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3697
21.7.2008 11:57:55   
botrca
Ja saj sem potem videla spodaj si napisala, oprosti. Mi imamo 4 obroke brez kakih malic. Mere pa ima približno ker je imel posvetovalnico pri 6 mesecih. 72cm-7,5kg. Je to ok?
Kako dam kakšno njegovo sliko na forum da ga vidite?

Neposredna povezava do sporočila: 3698
21.7.2008 12:10:57   
pršut
Zdaj pa mi je še lažje. PUHICa 26, torej nismo edini z motorjem, porivanjem in odpiranjem. O vrtenju po postelji, plazenju in itd pa ni ne duha ne sluha. Zob? Kaj je že to?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3699
21.7.2008 12:11:02   
ElaM
Ojla,
se vidi, da je dež in kar notri visimo. lahko sproti komentiram.
IZVIRNO SPOROČILO: trdozimc

ElaM, pri nas je vedno pomagalo, če sem mu takoj, ko se je butnil namazala z maslom. Sicer se čudno sliši user posted image  in meni je bilo tudi prvič čudno, a buška res hitreje izgine in modrice ni. Iva je sicer veliko bolj previdna, pa tudi manjšo bučko ima, kot Jan, ampak tudi kar čakam, kdaj bo bum.

Hvala za nasvet, bom prakticirala naslednjič. Ima kar konkretno modrico na čelu. Pokonci se je vzpenjala v kopalnici, tako da je bil pristanek še bolj trd. Sem mojemu rekla, da naj drugič malo bolj pazi, pa je rekel, sem jo ravno hotel prijeti.user posted image  Ah, desci.

IZVIRNO SPOROČILO: nian

a se je to pri vas že začelo? metanje in gledanje kam gre igrača. alja to sedaj par dni dela.

stanje na nogah in kolenih: tamala se mi postavlja na noge in kolena. ali je to kaj narobe? in kako naj jo zabremzam. zadnjič sem jo dobila v poseteljici z eno nogo na kolenu z drugo stoječki ob rešetkah? pa ko pripuza do mojih nog se tudi takoj na kolena postavi in ona bi še naprej user posted image

Hrane ne meče po tleh, ker še nič takega ne je. Glutena ji še ne ajem. Se pa dogaja to s knjigicami, dudo. Najprej elegantno spusti, potem gleda kam je padlo, nato  začne skakat po moji nogi, češ poberi, no.user posted image

Naša je tudi taka, da se postavlja na kolena in se mi zdi, da čisto malo še manjka, da bo vstala ob opori. Jo nič ne forsiram, nikoli je sama ne postavljam na noge,... Preprečiti se pa itak ne da, če otrok sam hoče. Mene skrbi to, da bi kam vžgala z glavo, ker še ni tako močna v nohag. Tinkara je vstala ob opori tam nekje pri 9 mesecih in se mi zdi, da je to bilo bolj fino, je bila že bistveno močnejša.

IZVIRNO SPOROČILO: loncica

ElaM: jaz sem itak za. Samo za dan sem zmenimo.

Ja, dejmo se dobit, dan in uro še določimo. Zvrcnila sem tudi Danvari, ki ta teden uživa na dopustu, kdaj kasneje bi se nam tudi ona pridružila.

Botrca, res želim, da se z vašemu Janu čimpreje porihta zdravje.user posted image

Puhicam jaz bi geslo.user posted image

Še meso, meni je P rekla, da do 8-ega meseca se mi nič ne mudi. Sem ji dala za poskusit samo govejo juho, ostalega pa še nič. najbrž bo prvo dobila za kosilo piščanca ali purana.

Toliko od mene, grem pripravit kosilo za Manco in Tinkaro. Pire krompir in blitva.
Lepo bodite.

Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?